Ja sam chuo da Fibra izdaje HC integral Evoksa u serijalu Orka, preformatirano za A4 i u originalnom crno-belom crtezhu, bez onog bezveznog kolora. Veliko delo strip umetnosti-konachno u vashim rukama.
Ja sam chuo da Fibra izdaje HC integral Evoksa u serijalu Orka, preformatirano za A4 i u originalnom crno-belom crtezhu, bez onog bezveznog kolora. Veliko delo strip umetnosti-konachno u vashim rukama.
Vidio sam vec naslovnicu, ispod ovog velikog"E" nalazi se, ne do kraja obtisano, malo "e", koje je valjda ostalo od brisanja originalnog natpisa (ewocs) i stavljanja našeg (Evoksi). Totalno sranje, nema šanse da kupim tako ofrlje uradeno izdanje, makar mi je drago da se netko sjetio to konacno izdati u HC-u
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Neko je ovde pomenuo Jupi Stars i moram priznati da sam se iznenadio da se toga još neko seca. Bio je to sjajan deciji serijal u izdanju Dnevnika krajem osamdesetih gde se su se pratili doživljaji jabukolikih bica koja su propagirala ekologiju i zdravu ishranu. Pošto su autori naši nece biti mnogo problema oko autorskih prava da se ovaj strip, a možda i novi nastavci, uskoro izda. Mališani su zaslužili svoje junake na kioscima!!!!
Vidio sam vec naslovnicu, ispod ovog velikog"E" nalazi se, ne do kraja obtisano, malo "e", koje je valjda ostalo od brisanja originalnog natpisa (ewocs) i stavljanja našeg (Evoksi). Totalno sranje, nema šanse da kupim tako ofrlje uradeno izdanje, makar mi je drago da se netko sjetio to konacno izdati u HC-u
Ma daj, nije nista strasno. Ali moram da priznam da je topik svakako neuobicajen i, po meni, pogresno koncipiran. Treba pustiti ljude da sami najavljuju svoje stvari, iz koje god da su izdavacke kuce, jer ce to moci da urade bolje od bilo koga ko dobija secondhand informaciju.
Dovraga, tko je taj vronski? Ubija me tajanstvenost i neizvjesnost. Otkuda on znade te silne podatke o izlascima stripova koje ni sami izdavaci još ne znaju. Sumnjam da je u pitanju neki kiborg iz buducnosti poslan da unese nemir na strip tržište i razdor izmedu krvi žednih stripomanijaka i izdavackih kuca (koje posluju sa gubitcima). Krajnji cilj je naravno uništenje svijeta kako bi rasa Xexoxaxixuxa lakše kolonizirala zemlju te oplodila ženke aligatora s ciljem radanja Muad-diba!
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Ma daj, nije nista strasno. Ali moram da priznam da je topik svakako neuobicajen i, po meni, pogresno koncipiran. Treba pustiti ljude da sami najavljuju svoje stvari, iz koje god da su izdavacke kuce, jer ce to moci da urade bolje od bilo koga ko dobija secondhand informaciju.
Nikako se ne slažem sa Vama, kolega. Ovaj topic je nešto najbolje što se skoro desilo ovom forumu, koji je vec dobrano poceo da tone u mlitavilo i ucmalost. Nijedna tema me nije toliko nasmejala kao ova.
Jedva cekam datume koje je Vronski najavio i željno išcekujem sva pomenuta izdanja. Nego, a šta da radimo ako se ništa od toga ne pojavi?
Dovraga, tko je taj vronski? Ubija me tajanstvenost i neizvjesnost. Otkuda on znade te silne podatke o izlascima stripova koje ni sami izdavaci još ne znaju. Sumnjam da je u pitanju neki kiborg iz buducnosti poslan da unese nemir na strip tržište i razdor izmedu krvi žednih stripomanijaka i izdavackih kuca (koje posluju sa gubitcima). Krajnji cilj je naravno uništenje svijeta kako bi rasa Xexoxaxixuxa lakše kolonizirala zemlju te oplodila ženke aligatora s ciljem radanja Muad-diba!
Muad-dib je produkt rase Xexoxaxixuxa i ženke aligatora? Sad je sve jasnije
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Kada god se javim izazovem neku buru u javnosti... ;-) Ima planova dosta za 2009. godinu ali ce mnogo toga zavisiti od ekonomske situacije odnosno od toga koliko ce Srbiju pogoditi svetska ekonomska kriza. Za pocetak godine ocekujte Marvel magazin, Krimi-strip, Nika Rajdera, Štrumpfove, Redova Bilija, Popaja... Namerno ne navodim izdavace i datume izlaska jer je takav dogovor sa urednicima sa kojima imam kontakte... Ipak, posle Nove godine izbacicu bar neke datume, to je jace od mene!!!! ;-)))))
Super Nik. Cito sam dva broja u izdanju SD i strip mi je sjeo. A šta je sa Mikijem i Mikijevim zabavnikom. Planira li to wizard il ne?
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...