Author |
Topic |
mezzano
Senior Member
Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 01/12/2008 : 22:16:55
|
Jeste, desila se greska, na nekim primercima Odabranih prica. Nadam se da se nece ponoviti. Ne secam se da je, dosad bilo slicnih gresaka. Ako se to ponovi u 3-4 izdanja, onda je stvarno problem, a ako sledeca izdanja idu bez takvih gresaka, ne vidim razlog da Veseli cetvrak propadne. |
|
|
mezzano
Senior Member
Serbia
1241 Posts
Posted - 01/12/2008 : 22:20:14
|
Ne znam pavel, zasto imas toliku zelju da Veseli cetvrtak propadne? Sto se mene tice, neka postoji i 500 izdavaca, ako imaju kupce, ma kakvo smece prodavali, bice mi sve jedno da li zaradjuju milione ili gube milione. Kupujes li ti neka izdanja Veselog cetvrtka? |
|
|
Road_warrior
New Member
Serbia
158 Posts
Member since 21/04/2008 |
Posted - 01/12/2008 : 22:54:53
|
Forza Veseli Cetvrtak... |
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max. |
|
|
mezzano
Senior Member
Serbia
1241 Posts
|
Road_warrior
New Member
Serbia
158 Posts
Member since 21/04/2008 |
Posted - 01/12/2008 : 23:07:08
|
quote: Originally posted by mezzano
quote: Originally posted by Road_warrior
Forza Veseli Cetvrtak...
You'll Never Walk Alone!
Bravo majstore. |
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max. |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 01/12/2008 : 23:07:48
|
pavel mnogo seresh :D :D |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Bruce Wayne
Senior Member
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 01/12/2008 : 23:36:30
|
quote: Originally posted by Pavel01
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Naravno da cu kupovati ludens,ali ne kontam sta su to katastrofe koje se redjaju i otkud ti ideja da je logicno da vc propadne?????
pa najbitniji ljudi odlaze iz vc-a. nisi cuo za onu zlata vrijednu narodnu poslovicu "i stakori napustaju brod koji tone"?
Pa ti upravo te najbitbije ljude nazva stakorima Salim se...Vc su napustili Sloba i par momaka koji nisu bili zadovoljni kako se neke stvari resavaju,u iole ozbiljnoj izdavackoj kuci to znaci promenu kadrova a ne katastrofu....najgore sto ce da se desi zbog tog katastrofalnog odlaska ce biti da djole vise nece raditi adaptacije dylana i cega bese jos...i to da ce plan koji je Sloba pravio za iducu godinu nece biti takav kako je on zamislio,vec ce doziveti vece ili manje promene.Sto znaci da izdanja koja sad izlaze nisu u opasnosti kao ni firma...vec je u opasnosti kvalitet adaptacije ili prevoda ako ne nadju nekog ko je slicno sposoban i to sto nam plan izdavanja za iducu godinu mozda ne bude bogat kao da je sloba ostao. Anyway,ono sto je pocelo nastavice da izlazi sigurno. Tako da mi se cini starce da si prvo rekao hop pa tek onda skocio sa ovim topicom....No u slucaju da VC nekim cudom stvarno rikne,uzimacu Ludens naravno!!! |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17822 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 01/12/2008 : 23:49:14
|
u današnje doba ne mogu shvatiti da neko napušta firmu u kojoj se ne slaže... jel to drugi naziva za ne placaju dovoljno :D
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 00:00:10
|
Ako bude nekad glasanje za najgluplji topic na ovom sajtu molim nekoga da me podseti da glasam za ovaj. Neki ljudi su bas zaludni i mislim da za ovakve stvari treba da postoji neka vrsta cenzure
|
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 02/12/2008 : 00:32:29
|
jedini strip od Veselog Cetvrtka koji nisam kupio je CICO VITEZ, a razlog je sledeci - imam ludensovo izdanje! (malo ekonomski kriterijum, a malo protest protivu dizajna i profe....)
Kuda vodi ovaj topic ?
|
Jel to štos iz Minhena? |
Edited by - culfis on 02/12/2008 00:35:08 |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 02/12/2008 : 03:51:53
|
Naravno da cu kupovati ludens,ali ne kontam sta su to katastrofe koje se redjaju i otkud ti ideja da je logicno da vc propadne?????
pa najbitniji ljudi odlaze iz vc-a. nisi cuo za onu zlata vrijednu narodnu poslovicu "i stakori napustaju brod koji tone"?
Pa ti upravo te najbitbije ljude nazva stakorima Salim se...Vc su napustili Sloba i par momaka koji nisu bili zadovoljni kako se neke stvari resavaju,u iole ozbiljnoj izdavackoj kuci to znaci promenu kadrova a ne katastrofu....najgore sto ce da se desi zbog tog katastrofalnog odlaska ce biti da djole vise nece raditi adaptacije dylana i cega bese jos...i to da ce plan koji je Sloba pravio za iducu godinu nece biti takav kako je on zamislio,vec ce doziveti vece ili manje promene.Sto znaci da izdanja koja sad izlaze nisu u opasnosti kao ni firma...vec je u opasnosti kvalitet adaptacije ili prevoda ako ne nadju nekog ko je slicno sposoban i to sto nam plan izdavanja za iducu godinu mozda ne bude bogat kao da je sloba ostao. Anyway,ono sto je pocelo nastavice da izlazi sigurno. Tako da mi se cini starce da si prvo rekao hop pa tek onda skocio sa ovim topicom....No u slucaju da VC nekim cudom stvarno rikne,uzimacu Ludens naravno!!!
za sada ga je napistio samo Sloba, a Djole je najavio. Ne znam za te neke trece momke, niti sam cuo. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 02/12/2008 : 04:04:09
|
quote: Originally posted by culfis
jedini strip od Veselog Cetvrtka koji nisam kupio je CICO VITEZ, a razlog je sledeci - imam ludensovo izdanje! (malo ekonomski kriterijum, a malo protest protivu dizajna i profe....)
Kuda vodi ovaj topic ?
Vodi losoj atmosferi jer ima losu nameru, kao i mnogo toga oko cega sam se protekla tri dana raspravljao sa nekolicinom uzjogunjenih koji ne znaju nista o mateiji o kojoj pricaju a ne znaju ni da misle, i isto toliko koji pljuju iz lose namere. Eto zasto sam na doticnom topicu doqur*io i Bogu i narodu, ali uvek cu. Da li ti je potreban bolji dokaz kad (preterano tolerantno) kazem za nesto da je iz lose namere. I po meni treba ovakve topice zakljucati. Ih, sto ne bi bio zakljucan do sad vec pet puta da se spomenulo gasenje "Ludensa"? Pa zakljucan je topic o novoj epizodi Texa kod VC, sa obrazlozenjem da za to imamo mesta na topicu "ultimate tex fanovi", a za svaki novi broj "Ludensa" imamo novi topic... I naravno da mi to smeta (ali necu da ulazim vise sa bilo kime u bilo kakvu raspravu o ovome) |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25369 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/12/2008 : 06:00:04
|
dp, ne znam na cemu si, ali da li ti shvatas da na vise razlicitih topica pricas jedno te isto? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18941 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 06:24:21
|
Nije propao Libellus, kad je otišo Markos, cak smo profitirali-dobili dva izvrstna izdavaca. Otišo Slobo, ljepo vam reko da nece propast zbog toga Vc, možda se i Slobo baci u izdavacke vode, pa dobijemo opet dva izdavaca.Vjerujem da bi Slobo bolje gurao Magicnog od Sfere.Svaka loša stvar je za nešto dobra. Ne bojte se-živimo u zlatnoj dobi stripova,drugi poslje Dnevnika. Još da je zlatna i kad su plate i novci u pitanju-gdje bi nam bio kraj. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
mister-no
Average Member
Slovenia
895 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 02/12/2008 : 07:48:07
|
quote: Originally posted by cronos six
grozan naslov?to je kao u smislu hocete li kupovati v.c ako ludens propadne.stvarno grozno ne bih da komentarisem.
ne, ne, nisi dobro shvatio. pise da se izgleda reda katastrofa za katastrofom iz vc-a te hoces li kupovati ludensovog zagor ako vc propadne sto je logican slied dogadjaja.
Pa Ludens je bio prije VC! Tako da su mogli oni koji sada kupuju VC vec prije kupovati Ludens! Zato je ovo pitanje posve bezbeze! |
Moje aukcije (kad su) My website - Joomla - Blog
|
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 02/12/2008 : 08:02:21
|
quote: Originally posted by manhunter
dp, ne znam na cemu si, ali da li ti shvatas da na vise razlicitih topica pricas jedno te isto?
hvala bogu, jos neko |
... |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 02/12/2008 : 08:08:18
|
quote: Originally posted by manhunter
dp, ne znam na cemu si, ali da li ti shvatas da na vise razlicitih topica pricas jedno te isto?
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4680 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 08:37:51
|
Ma,ljudi,bez "primanja"!Pavel je zajebant,super lik,ima "zvaku",mora se priznati...Vid'o napaljenu ekipu u "kolekcionarskom",pa daj da je navucem ovamo-bice pisurije u gace! Daklem,ako smo za to da je topic uvredljiv(a,pobogu,nije,to je njegovo vidjenje situacije),pustimo ga nek' potone na drugoj strani i gotovo!A,ako nije,opusteno,dajmo uzivati u carima caskanja po forumu!Eto,ko ono pomenu ribolov? |
|
|
milan 11
Junior Member
Serbia
364 Posts
Member since 13/06/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 08:45:32
|
Ludens kupujem i kupovacu ali ne redovna vec samo specijalna-celovita izdanja jer u Srbiji ne mogu da racunam na kontinuitet i to nema veze sa tim da li ce VC da propadne ili ne.Vidim da Pavel od najave pojavljivanja VC navija da isti propadne (cini mi se i da je neku opkladu izgubio)pa mi nije jasno kakav je on to ljubitelj stripa.Mozda mu smeta srpski prevod?Meni hrvatski ne smeta (osim prevodjenje nekih imena likova ali to je stvar navike).Zamerke VC-u (iako je vecina istinita) za mene su sitnice. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 02/12/2008 : 08:51:50
|
pajtose GROM TE SPALIO sad moram reagirati!
... Kupujes li ti neka izdanja Veselog cetvrtka?
nisam lud! sta ti je? da vc DOKAZE da je ozbiljan izdavac tako da smanji greske na zavidnu razinu, onda bih RAZMISLIO da li kupovati strip/dva mjesecno. ne znam sta sve izlazi, morao bih vidjeti. mozda bih uzeo zagor i/ili extra zagor i mozda neku mangu.
no ovo sto se prica je GROZOTA.
molim da se drzimo teme topica. glupo mi je da se tu blate izdavaci. pitanje je jednostavno: jeste li toliko zarazeni zagorom da bi ste ga uzimati i poslie propasi vc-a? |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4680 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 09:16:16
|
Pajtose GROM TE SPALIO sad moram reagirati!
...batali travu(marihuanu) i...
...i poslie propasi vc-a?
Ihaj-ho,momci,davno sam ja vutru batalio i presao da pasem VC(stripove uopste),kad u'vatim stranice stripa,gori sam no celo stado na ispasi!Comic is mirakul!! |
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 09:39:55
|
Ovo vise nije cudno, izgleda da je ovde moda pljuvati po VC, ako ne opljujes bar malo onda izgleda nisi IN na ovom forumu. Postoji kritika za sve propuste, ali u poslednje vreme ovo je prevazislo kritiku i pretvorilo se u najobicnijee pljuvanje. Bilo je samo pitanje vremena kada ce neko otvoriti ovakav umobolan topik,jer je rasprava na drugim temama vezanim za VC ionako isla u tom pravcu.
Sve se pretvorilo u pljuvanje naslovnica, skenova, fontova, uveza i ko zna cega sve. Eto imali smo priliku da vidimo kada su najavljivali lakirane naslovnice, ljudi su bili prijatno iznenadjeni, kada su izasli prvi stripovi sa takvim naslovnicama, onda je izgleda ipak bolje onako kako je pre bilo. Nevrovatno. Ovde se javlja masa nekakvih kvazi eksperata i strip analiticara koji misle da su popili svu mudrost ovog sveta kada su stripovi u pitanju.
Imate skoro primer o kolekcionarskom Zagoru gde je dodato novih 5 strana iste proce koja je bila na prethodnim stranama, iako nije bila najava za novi broj tog izdanja. Eto iz vedra neba 1001 strip ekspert se nasao pozvanim da dodatno iskomentarise apstraktnu situaciju, sta bi bilo kada bi prestali sa ovim izdanjem (iako nije bila ni jedna informacija da ce se izdanje ugasiti).
Samo da vas pitam, kada smo poslednji put prokomentarisali pricu, ono sto se nalazi izmedju 2 naslovnice. Konacno se neko pametan setio da otvori posebnu temu za poslednjeg DD, gde smo mogli da pricamo o samoj prici. U ostalim topicima neko mozda i napise jednu recenicu o samoj prici, a onda krece bljuvanje. Stvarno je vise dosta.
Ko ovo shvati kao neku advokaturu za VC pogresio je. Ja sam za to da se iskritukuje sve sto je lose, kao i da se pohvali sve sto je dobro. Medjutim u poslednje vreme sve vuce ka tome da je pljuvanje po VC omiljena atrakcija dobrog dela forumasa. Hvala Bogu da ni VC ni mnoge druge izdavacke kuce ne zive samo od ljudi sa foruma, jer da je tako mnoge ne bi izdrzale 2 broja. Kvazieksperti koji mogu da napisu 100 strana "strucne" kritike, da najgore nesto isljuju, a onda ce ipak kupiti da bi "podrzali izdavaca". Pa kako da podrzis nekog ko lose radi, to mi nije jasno. Evo sada bar imate jednu dobru situaciju. Imate 2 jaka izdavaca koji izdaju (manje vise) iste junake. Kome se ne svidja jedan, neka kupi drugi. Konacno postoji mogucnost izbora, konkurencija, zasto da trpis nesto sto je lose. Ali izgleda nije to cilj pljuvacine, ovde bi dosta ljudi da se pokaze kako su veliki poznavaoci devete umetnosti, dizajna, i kozna cega sve.
Ajmo koja je sledeca tema vezana za VC. Evo predlazem da li cete zapaliti do sada kupljene stripove VC ili cete ih dati u staru hartiju. TO je taman u duhu rasprava koje se trenutno vode po ovom forumu. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
Edited by - regar on 02/12/2008 09:43:06 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25369 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/12/2008 : 09:58:04
|
Ah deco, deco, još ste mladi i neiskusni, imacete vremena da upoznate Pavela i njegove male forumske carolije.. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|