forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 zagor i propast vc-a
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 02/12/2008 : 10:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Nem,a ovo puno veze sa Pavelom, ovo je samo vrhunac onoga sto se desava u poslednje vreme. Iscitaj ostale teme vezane za VC videces i sam. Pavel je najmanji problem, doduse od njega se ovako nesto i ocekivalo

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

LK
Starting Member

86 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/12/2008 : 10:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send LK a Private Message
Prvo sto sam se pitao kad sam video temu je kakve veze Zagor ima sa javnim WC-ima? Da li to tamo negde babasere pri ulasku u javni WC dele musterijama Zagora pa se neki boje da ce ukidanjem Zagora u javnim WC-ima babasere ostati bez posla.:)
Potpuno mi je besmisleno pricati o tome ko ce sta kupovati kad Veselog cetvrtka ne bude. Ja cu kupovati stripove a dal se izdavacka kuca zove Dnevnik, Slobodna Dalmacija, Ludens, Veseli Cetvrtak ili ima neko sasvim peto ime to mi je najmanje vazno.

U životu postoje razlicite tacke gledišta. Verujemo da stvarnost odgovara našem pogledu, ne sumnjajuci da je pogled lican i da ga ne dele i ostali.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/12/2008 : 10:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Potpuno te razumem,Regar! Zato i kazem,teraj na veselje!I najveci"strucnjaci"se ohlade kad ubacis nesto veselo,vic,anegdotu!Ovde smo da se druzimo,razmenimo informacije i nadjemo po koju nit zanimljivog zivota...K'o sto rece Gand tu skoro,zivot je hebeno dosadan ...Kad biste znali,recimo,u kakvim sam ja trenutno zivotnim problemima,pitali biste se otkud mu volje da se cirkusuje?!Ne damo mi VC-u da propadne,on sad ima ogromnu obavezu:ispostovati puno fanova & razocarati puno zloslutnica...BUARHARHAR(cuje se u pozadini paklenski smeh iz najdubljeg podruma! )!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29406 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/12/2008 : 10:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Da me se slucajno ne bi svrstavalo u neke skupine, jasno i glasno: ja podrzavam VC i zelim mu da opstane jos dugo, dugo godina. Mislim da je potreban, dapace, neophodan, mislim da je napravljen veliki posao i da puno znaci za strip u Srbiji. Razlog mojih kritika je sljedeci: nisu toliki problem greske, greske se dogode svima, ono sto je (meni) problem je cinjenica da nadlezni za njih znaju, ali ih ne ZELE promijeniti. Taj "tko vas jebe" stav prema citateljima i, na kraju krajeva, prema strucnjacima u vlastitoj redakciji je nesto sto me strahovito nervira. Sve drugo, koliko god objektivno gledajuci bilo manje ili više bitno, se može progutati, samo da citatelj ima osjecaj da se na izdanje pazi kako bi bilo što kvalitetnije i da se njegovo mišljenje cijeni. Necu sad tu navoditi kao primjere Libellus ili sebe, koji stalno tu s ljudima komuniciramo, ali pogledajte Slobodnu ili Ludens - pljuvali smo one užasne žute pravokutnike s crvenik slovima na naslovnici, pa su nestali i došli su normalni naslovi. Pljuvali smo ocajne prijevode, pa su dovedeni novi prevoditelji itd, itd. Naravno, i dalje ima stvari koje bi se dale ispraviti, i dalje to nije savrseno izdanje, ali je vrlo pristojno i - sto je meni kao kupcu najbitnije - moj se glas uvazio, moje su primjedbe urodile plodom.

Inace, ovakvi topici su krajnje bezobrazni i mislim da nisu u redu. Jedno je argumentirana kritika, drugo je zluradost. Pavel konstantno provocira i to na takav nacin da cak i kad ima pravo covjeku ide na živce. Ne razumijem cemu sve to, zaista.

Trouble will find me
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 02/12/2008 : 10:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Zaista jedna od najboljih tema u zadnje vreme, zahvaljujuci ovakvim temama ovaj forum postaje sve bolji i bolji a clanovi kao Pavel svojim ostroumnim dedukcijima samo pokazuju da su posetitelji ovog foruma odavno prevazisli domete uobicajenog i zasli polje literarnog nadahnuca i iskazanja.

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 02/12/2008 : 10:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message
Svaka cast Markose! Upravo to je poanta!
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 02/12/2008 : 11:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
[quote]Originally posted by ---dp---

Vodi losoj atmosferi jer ima losu nameru, kao i mnogo toga oko cega sam se protekla tri dana raspravljao sa nekolicinom uzjogunjenih koji ne znaju nista o mateiji o kojoj pricaju a ne znaju ni da misle, i isto toliko koji pljuju iz lose namere. Eto zasto sam na doticnom topicu doqur*io i Bogu i narodu, ali uvek cu.

Kao što si primetio niko više ne raspravlja sa tobom ne zato što si dokazao da si u pravu - naprotiv, samo si se zapleo u mrežu kao pile da po svaku cenu dokažeš uzvišenost svojih misli i loše, pokvarene namere svih onih koji misle drugacije. Ali ni to ti nije bilo dosta nego kao neki iskompleksirani mudroser nastavljaš da vredaš - stavljaš me u grupu uzjogunjenih koji ne poznaju materiju i ne znaju ni da misle. Delimicno si mi smešan, a delimicno mi te je žao jer vidim da je tvoj bolesni ego ozbiljno narušen tokom proteklih dana. Savet: cuvaj zdravlje covece i uzimaj lekove redovno, i da, zaobidi me malo
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/12/2008 : 11:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Da me se slucajno ne bi svrstavalo u neke skupine, jasno i glasno: ja podrzavam VC i zelim mu da opstane jos dugo, dugo godina. Mislim da je potreban, dapace, neophodan, mislim da je napravljen veliki posao i da puno znaci za strip u Srbiji. Razlog mojih kritika je sljedeci: nisu toliki problem greske, greske se dogode svima, ono sto je (meni) problem je cinjenica da nadlezni za njih znaju, ali ih ne ZELE promijeniti. Taj "tko vas jebe" stav prema citateljima i, na kraju krajeva, prema strucnjacima u vlastitoj redakciji je nesto sto me strahovito nervira. Sve drugo, koliko god objektivno gledajuci bilo manje ili više bitno, se može progutati, samo da citatelj ima osjecaj da se na izdanje pazi kako bi bilo što kvalitetnije i da se njegovo mišljenje cijeni. Necu sad tu navoditi kao primjere Libellus ili sebe, koji stalno tu s ljudima komuniciramo, ali pogledajte Slobodnu ili Ludens - pljuvali smo one užasne žute pravokutnike s crvenik slovima na naslovnici, pa su nestali i došli su normalni naslovi. Pljuvali smo ocajne prijevode, pa su dovedeni novi prevoditelji itd, itd. Naravno, i dalje ima stvari koje bi se dale ispraviti, i dalje to nije savrseno izdanje, ali je vrlo pristojno i - sto je meni kao kupcu najbitnije - moj se glas uvazio, moje su primjedbe urodile plodom.

Bravo!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 02/12/2008 : 11:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Nemamo mi zelju da upoznajemo pavelove forumaske carolije, i nismo radi toga na ovom forumu!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/12/2008 : 11:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by regar

Ovo vise nije cudno, izgleda da je ovde moda pljuvati po VC

Jadni monitori!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 02/12/2008 : 12:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Renky, vracaš se u formu!? Još da ubaciš koji smajli i bit ceš onaj stari!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 02/12/2008 : 13:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:

Inace, ovakvi topici su krajnje bezobrazni i mislim da nisu u redu. Jedno je argumentirana kritika, drugo je zluradost. Pavel konstantno provocira i to na takav nacin da cak i kad ima pravo covjeku ide na živce. Ne razumijem cemu sve to, zaista.

Lijepo napisano, to je to...
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/12/2008 : 13:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Nemamo mi zelju da upoznajemo pavelove forumaske carolije, i nismo radi toga na ovom forumu!

dobro kaze kulfis. vratimo se temi, t.j. propasti vc-a zbog ocajne kvalitete i spoznaje da do sada ca. 30 glasaca ili 50% ne bi kupovalo ludensovog zagora.
koji muskarci, koji stripofili! to i objasnjava zasto svrsavaju na falicna izdanja.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/12/2008 : 13:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

bravissimo!

the bird is the word
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4680 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/12/2008 : 13:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

quote:
Originally posted by culfis

...to i objasnjava zasto svrsavaju na falicna izdanja.

Hm,Raga je naveo druge razloge,al' 'ajd' sad....
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/12/2008 : 13:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Hm,Raga je naveo druge razloge,al' 'ajd' sad....

hm, nisam obratio paznju je li se raga izjasnio, a ovo vec ima 3 stranice pa mi se ne mota nazad.
da, i ja bih rekao da raga svrsava na obicne stvari.

the bird is the word
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7816 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 02/12/2008 : 15:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by regar

Ovo vise nije cudno, izgleda da je ovde moda pljuvati po VC

Jadni monitori!

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/12/2008 : 16:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by tiberije

Zaista jedna od najboljih tema u zadnje vreme, zahvaljujuci ovakvim temama ovaj forum postaje sve bolji i bolji a clanovi kao Pavel svojim ostroumnim dedukcijima samo pokazuju da su posetitelji ovog foruma odavno prevazisli domete uobicajenog i zasli polje literarnog nadahnuca i iskazanja.

ako ti mislis... ja sam uvijek smatrao da strip, izuzev nekoliko zalutalih ovcica, t.j. iznimki koje potvrdjuju pravilo, okuplja hrpu debila.

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/12/2008 : 16:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
da ne bi bilo zabune: debili su oni koji ne cijene strip, t.j. samo ga kupe i procitaju. a ostali su naravno vecinom clanovi foruma o stripovima.

the bird is the word
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/12/2008 : 16:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
@ Magic Wind:
Super. Otkaci se ti lepo od mene pa ce biti svima dobro, ali ti to ne zelis vec me vredjas iznoseci svoje psihoanaliticke opservacije. Kakve veze ima moj ego sa mojim simpatijama prema stripovima koje izdaje VC? Stvarno si strucnjak, ne znas ni sta znaci rec "ego", kakve veze imaju svi moji postovi sa mojim egom. Da se i ti mene lepo otkacis, jel vazi?
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 02/12/2008 : 16:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

da ne bi bilo zabune: debili su oni koji ne cijene strip, t.j. samo ga kupe i procitaju. a ostali su naravno vecinom clanovi foruma o stripovima.

pa da, kao oni debili koji samo kupe knjigu i prochitaju, ili film i pogledaju. malo je reci debili. za razliku od onih super likova kojima je najbitnije da stave lepu koricu na policu pa da se osecaju kao da su uspeli u zhivotu.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/12/2008 : 16:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

Pa onda reaguj ko nije korektno i ako je za osudu. Ti si webmaster
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/12/2008 : 17:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Pa onda reaguj ko nije korektno i ako je za osudu. Ti si webmaster

stvarno bi trebalo reagirati. predlazem da, u nedostatku kamena mudraca, podijeli apaurin, jogurt i zvecke vrlim borcima za opstanak gluposti.

the bird is the word
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 02/12/2008 : 17:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Iako sam iz Srbije nikada nisam ni prestajao da kupujem Ludens jer je daleko odmakao i objavio veliki broj stripova,VC kupujem samo zato što ide napred i donodi mi neprocitane epizode....
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/12/2008 : 17:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
judo!

the bird is the word
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000