Author |
Topic |
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 10:00:05
|
Nem,a ovo puno veze sa Pavelom, ovo je samo vrhunac onoga sto se desava u poslednje vreme. Iscitaj ostale teme vezane za VC videces i sam. Pavel je najmanji problem, doduse od njega se ovako nesto i ocekivalo |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
LK
Starting Member
86 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 02/12/2008 : 10:08:29
|
Prvo sto sam se pitao kad sam video temu je kakve veze Zagor ima sa javnim WC-ima? Da li to tamo negde babasere pri ulasku u javni WC dele musterijama Zagora pa se neki boje da ce ukidanjem Zagora u javnim WC-ima babasere ostati bez posla.:) Potpuno mi je besmisleno pricati o tome ko ce sta kupovati kad Veselog cetvrtka ne bude. Ja cu kupovati stripove a dal se izdavacka kuca zove Dnevnik, Slobodna Dalmacija, Ludens, Veseli Cetvrtak ili ima neko sasvim peto ime to mi je najmanje vazno. |
U životu postoje razlicite tacke gledišta. Verujemo da stvarnost odgovara našem pogledu, ne sumnjajuci da je pogled lican i da ga ne dele i ostali. |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4680 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 10:14:49
|
Potpuno te razumem,Regar! Zato i kazem,teraj na veselje!I najveci"strucnjaci"se ohlade kad ubacis nesto veselo,vic,anegdotu!Ovde smo da se druzimo,razmenimo informacije i nadjemo po koju nit zanimljivog zivota...K'o sto rece Gand tu skoro,zivot je hebeno dosadan ...Kad biste znali,recimo,u kakvim sam ja trenutno zivotnim problemima,pitali biste se otkud mu volje da se cirkusuje?!Ne damo mi VC-u da propadne,on sad ima ogromnu obavezu:ispostovati puno fanova & razocarati puno zloslutnica...BUARHARHAR(cuje se u pozadini paklenski smeh iz najdubljeg podruma! )!! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29406 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 02/12/2008 : 10:51:31
|
Da me se slucajno ne bi svrstavalo u neke skupine, jasno i glasno: ja podrzavam VC i zelim mu da opstane jos dugo, dugo godina. Mislim da je potreban, dapace, neophodan, mislim da je napravljen veliki posao i da puno znaci za strip u Srbiji. Razlog mojih kritika je sljedeci: nisu toliki problem greske, greske se dogode svima, ono sto je (meni) problem je cinjenica da nadlezni za njih znaju, ali ih ne ZELE promijeniti. Taj "tko vas jebe" stav prema citateljima i, na kraju krajeva, prema strucnjacima u vlastitoj redakciji je nesto sto me strahovito nervira. Sve drugo, koliko god objektivno gledajuci bilo manje ili više bitno, se može progutati, samo da citatelj ima osjecaj da se na izdanje pazi kako bi bilo što kvalitetnije i da se njegovo mišljenje cijeni. Necu sad tu navoditi kao primjere Libellus ili sebe, koji stalno tu s ljudima komuniciramo, ali pogledajte Slobodnu ili Ludens - pljuvali smo one užasne žute pravokutnike s crvenik slovima na naslovnici, pa su nestali i došli su normalni naslovi. Pljuvali smo ocajne prijevode, pa su dovedeni novi prevoditelji itd, itd. Naravno, i dalje ima stvari koje bi se dale ispraviti, i dalje to nije savrseno izdanje, ali je vrlo pristojno i - sto je meni kao kupcu najbitnije - moj se glas uvazio, moje su primjedbe urodile plodom.
Inace, ovakvi topici su krajnje bezobrazni i mislim da nisu u redu. Jedno je argumentirana kritika, drugo je zluradost. Pavel konstantno provocira i to na takav nacin da cak i kad ima pravo covjeku ide na živce. Ne razumijem cemu sve to, zaista. |
Trouble will find me |
|
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 02/12/2008 : 10:53:42
|
Zaista jedna od najboljih tema u zadnje vreme, zahvaljujuci ovakvim temama ovaj forum postaje sve bolji i bolji a clanovi kao Pavel svojim ostroumnim dedukcijima samo pokazuju da su posetitelji ovog foruma odavno prevazisli domete uobicajenog i zasli polje literarnog nadahnuca i iskazanja. |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
|
|
zveky
New Member
109 Posts
Member since 20/11/2004 |
|
Magic Wind
New Member
Serbia
263 Posts
Member since 25/07/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 11:29:02
|
[quote]Originally posted by ---dp---
Vodi losoj atmosferi jer ima losu nameru, kao i mnogo toga oko cega sam se protekla tri dana raspravljao sa nekolicinom uzjogunjenih koji ne znaju nista o mateiji o kojoj pricaju a ne znaju ni da misle, i isto toliko koji pljuju iz lose namere. Eto zasto sam na doticnom topicu doqur*io i Bogu i narodu, ali uvek cu.
Kao što si primetio niko više ne raspravlja sa tobom ne zato što si dokazao da si u pravu - naprotiv, samo si se zapleo u mrežu kao pile da po svaku cenu dokažeš uzvišenost svojih misli i loše, pokvarene namere svih onih koji misle drugacije. Ali ni to ti nije bilo dosta nego kao neki iskompleksirani mudroser nastavljaš da vredaš - stavljaš me u grupu uzjogunjenih koji ne poznaju materiju i ne znaju ni da misle. Delimicno si mi smešan, a delimicno mi te je žao jer vidim da je tvoj bolesni ego ozbiljno narušen tokom proteklih dana. Savet: cuvaj zdravlje covece i uzimaj lekove redovno, i da, zaobidi me malo |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 02/12/2008 : 11:38:18
|
quote: Originally posted by Markos
Da me se slucajno ne bi svrstavalo u neke skupine, jasno i glasno: ja podrzavam VC i zelim mu da opstane jos dugo, dugo godina. Mislim da je potreban, dapace, neophodan, mislim da je napravljen veliki posao i da puno znaci za strip u Srbiji. Razlog mojih kritika je sljedeci: nisu toliki problem greske, greske se dogode svima, ono sto je (meni) problem je cinjenica da nadlezni za njih znaju, ali ih ne ZELE promijeniti. Taj "tko vas jebe" stav prema citateljima i, na kraju krajeva, prema strucnjacima u vlastitoj redakciji je nesto sto me strahovito nervira. Sve drugo, koliko god objektivno gledajuci bilo manje ili više bitno, se može progutati, samo da citatelj ima osjecaj da se na izdanje pazi kako bi bilo što kvalitetnije i da se njegovo mišljenje cijeni. Necu sad tu navoditi kao primjere Libellus ili sebe, koji stalno tu s ljudima komuniciramo, ali pogledajte Slobodnu ili Ludens - pljuvali smo one užasne žute pravokutnike s crvenik slovima na naslovnici, pa su nestali i došli su normalni naslovi. Pljuvali smo ocajne prijevode, pa su dovedeni novi prevoditelji itd, itd. Naravno, i dalje ima stvari koje bi se dale ispraviti, i dalje to nije savrseno izdanje, ali je vrlo pristojno i - sto je meni kao kupcu najbitnije - moj se glas uvazio, moje su primjedbe urodile plodom.
Bravo! |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/12/2008 : 11:53:16
|
quote: Originally posted by regar
Ovo vise nije cudno, izgleda da je ovde moda pljuvati po VC
Jadni monitori! |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 02/12/2008 : 13:02:20
|
Inace, ovakvi topici su krajnje bezobrazni i mislim da nisu u redu. Jedno je argumentirana kritika, drugo je zluradost. Pavel konstantno provocira i to na takav nacin da cak i kad ima pravo covjeku ide na živce. Ne razumijem cemu sve to, zaista.
Lijepo napisano, to je to... |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 02/12/2008 : 13:11:28
|
quote: Originally posted by culfis
Nemamo mi zelju da upoznajemo pavelove forumaske carolije, i nismo radi toga na ovom forumu!
dobro kaze kulfis. vratimo se temi, t.j. propasti vc-a zbog ocajne kvalitete i spoznaje da do sada ca. 30 glasaca ili 50% ne bi kupovalo ludensovog zagora. koji muskarci, koji stripofili! to i objasnjava zasto svrsavaju na falicna izdanja. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 02/12/2008 : 13:16:29
|
Inace, ovakvi topici su krajnje bezobrazni i mislim da nisu u redu. Jedno je argumentirana kritika, drugo je zluradost. Pavel konstantno provocira i to na takav nacin da cak i kad ima pravo covjeku ide na živce. Ne razumijem cemu sve to, zaista.
bravissimo! |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4680 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 13:17:18
|
quote: Originally posted by Pavel01
quote: Originally posted by culfis
...to i objasnjava zasto svrsavaju na falicna izdanja.
Hm,Raga je naveo druge razloge,al' 'ajd' sad.... |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 02/12/2008 : 15:11:42
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by regar
Ovo vise nije cudno, izgleda da je ovde moda pljuvati po VC
Jadni monitori!
|
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 02/12/2008 : 16:22:14
|
quote: Originally posted by tiberije
Zaista jedna od najboljih tema u zadnje vreme, zahvaljujuci ovakvim temama ovaj forum postaje sve bolji i bolji a clanovi kao Pavel svojim ostroumnim dedukcijima samo pokazuju da su posetitelji ovog foruma odavno prevazisli domete uobicajenog i zasli polje literarnog nadahnuca i iskazanja.
ako ti mislis... ja sam uvijek smatrao da strip, izuzev nekoliko zalutalih ovcica, t.j. iznimki koje potvrdjuju pravilo, okuplja hrpu debila. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 02/12/2008 : 16:47:37
|
@ Magic Wind: Super. Otkaci se ti lepo od mene pa ce biti svima dobro, ali ti to ne zelis vec me vredjas iznoseci svoje psihoanaliticke opservacije. Kakve veze ima moj ego sa mojim simpatijama prema stripovima koje izdaje VC? Stvarno si strucnjak, ne znas ni sta znaci rec "ego", kakve veze imaju svi moji postovi sa mojim egom. Da se i ti mene lepo otkacis, jel vazi? |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 16:49:11
|
quote: Originally posted by Pavel01
da ne bi bilo zabune: debili su oni koji ne cijene strip, t.j. samo ga kupe i procitaju. a ostali su naravno vecinom clanovi foruma o stripovima.
pa da, kao oni debili koji samo kupe knjigu i prochitaju, ili film i pogledaju. malo je reci debili. za razliku od onih super likova kojima je najbitnije da stave lepu koricu na policu pa da se osecaju kao da su uspeli u zhivotu. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 02/12/2008 : 16:50:21
|
Pa onda reaguj ko nije korektno i ako je za osudu. Ti si webmaster |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 17:43:32
|
Iako sam iz Srbije nikada nisam ni prestajao da kupujem Ludens jer je daleko odmakao i objavio veliki broj stripova,VC kupujem samo zato što ide napred i donodi mi neprocitane epizode.... |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Topic |
|
|
|