forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Prijetnja Darkwood Devila
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/12/2008 : 20:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
a na kraju izpadne nekulturan onaj koji pokazuje na nepoštivanje kulture.
Cista 10-tka moderatorima, svi svoj posao rade za odliku, nije da se uvlacim ali...

red je red...
i ja to poštujem, jer više bilo
bi ubica, nego ptica, koje lete
prema severu...RED JE RED...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 20/12/2008 : 21:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
da je djoko kojim slucajem mrtav, sad bi se prevrtao u grobu koji ludjaci ga citiraju.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk

Edited by - Pavel01 on 20/12/2008 21:38:12
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 20/12/2008 : 22:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
ISUSE
Pa.šta.je.ovo!!!

Cemu.svada.i.takve.rijeci...

Markos.pa.šta.cekašZAKLJUCAJ.ovaj.Topic!
Samo.ce.bit.jooooš.više.problema...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 20/12/2008 : 23:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
magistar znanosti sa 22 godine? kako?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/12/2008 : 23:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by jang

Napredno dete!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 00:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Farmacija mozda,oni sticu diplomu magistra cim zavrse fakultet,tj.bez nekih postdiplomskih studija.
Ili neki od privatnih fakulteta koje moze da zavrsi svako ko ima lovu,bar ovde u Srbiji,za koliko vremena hoce i kako hoce. Samo da se uplati za sve godine,ostalo je lako resivo.
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 21/12/2008 : 00:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
po bolonji odmah nakon studija dobiva se titula magistra. Nakon toga ide odmah doktorat.

Znaci, nema vise diplomirani nesto, pa onda magistar, pa zatim doktor.

Zavrsetkom studija, ako je studij znanstveni, odmah se dobiva titula magistra
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 21/12/2008 : 01:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
Nemam komentara vise na osnovu pocetka svega ovoga ali mi nije jasno cemu je covjek pravio frku oko odustajanja?Pa i sam sam puno puta kupio pojedinacne stripove na ovaj ili onaj nacin a znalo se dogoditi da u manjem kompletu dobijem i poneke od tih pojedinacnih pa sam opet uzimao.Ne znam s kim od svih ovih koji su dali komentare,ali nisam imao s nikime vecih problema oko bilo cega izuzev moje ponekad sporosti,zaboravnosti moje DRAGE,koja ponekad vuce pakete po autu a ja mislim da su poslani.No i samo jedan dug zbog kojeg cu gorjeti u paklu(moje rijeci a ne Markosove)a to je dug za koristenje aukcija.Tek sam se poceo dobivati na svim stranama pa cu i to rijesiti uz nadam se ne preveliku kamatnu stopu,MArkose....:):):)
Malo brbljam ali da ne otvaram novi post.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 21/12/2008 : 02:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Ja bih sve ucesnike ovoga spora napolje. i ja sam leteo za manje,sada cete i vi braco pa makar bili moderatori,sta da radimo.Ovde je rec o nasilju i treba ga kako da to kazem sankcionisirati ili kako vec.Bez emocija jer svi cekamo pravdu za zrtve.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 21/12/2008 : 10:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

po bolonji odmah nakon studija dobiva se titula magistra. Nakon toga ide odmah doktorat.

dobro, Bologna....ali ipak je to 3+2, dakle pet godina
ako završiš srednju sa 18 ili 19 to ipak znaci 23 ili 24 godine...

kod vas vec duže vreme studiraju po tom programu? na našem faksu po tom programu studiraju tek drugu godinu, dakle još najmanje 4 godine do prvih koji završe

osim toga taj magistar nije jednak starom magistru
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 21/12/2008 : 11:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
quote:

ma kakva bolonja
do izlaska prvih magistara ima još barem godinu i pol dana ( i to su magistri struke a ne znanosti ).
Jedino je strojarstvo krenulo godinu raniej ako se ne varam ( to znaci da do njihovih magistar aima još 6 mjeseci )
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 21/12/2008 : 11:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
To su dvoje potpunu razlicita magistra.

A da je hteo samo jedan strip sa ponude, a ostale ne?

Meni se nekad dogodi da vidim na aukcijama u jednoj ponudu više razlicitih stripova, pa me možda zanima samo jedan, ali tada ne bidujem, nego kontaktiram prodavaca i pitam da li bi možda prodao taj jedan strip ako se aukcija završi bez ponuda.

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/12/2008 : 11:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

Ja bih sve ucesnike ovoga spora napolje. i ja sam leteo za manje,sada cete i vi braco pa makar bili moderatori,sta da radimo.Ovde je rec o nasilju i treba ga kako da to kazem sankcionisirati ili kako vec.Bez emocija jer svi cekamo pravdu za zrtve.

Ma da... covik te izhebe na aukcijama i ti onda moraš šutut. Kakva god reakcija bila od strane Alena, izazvana je neprimjerenim ponašanjem na aukcijama od strane kupca...
Bidao si, zeznija se, kusaj svoju poparu. Alen nije zloupotrijebio svoje ovlasti ( jer on nije moderator ) nego je samo rekao šta slijedi ovakvim prevarantima.
Na drugu stranu ako je vec došlo do toga da kupac želi odustati od aukcija postoji drugaciji nacin da se to dogovori sa Alenom i mislim da bi mu on tada izašao u susret.
Poslati mail ( procitaj ga ponovo, ako vec jesi ranije ) u kojem kaže malo pojednostavljeno... piškit cu, kakit cu, daj ponudi još šta pa ako mi se bude dalo možda uzmem ali ako i ne uzmem ništa budi sritan jer sam te baš ja zajeba. I to je vec cast, bolje magistatr nego neki lucki radnik.
Bah, doticni triba letit zbog varanja i tocka. Bilo je prilike, pa cak i otvaranje topica mi nije neki "magistarski" potez, pa onda još svadalacki nastup tamo di je 100% bez sumnje kriv... Ma...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5078 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 21/12/2008 : 11:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

Najcešci je oblik 3 + 2, tj. ono što je do sada bilo "dipl.nešto" sada se zove i PRVOSTUPNIK, tj. trogodišnji studij (bivši cetverogodišnji) zove se DODIPLOMSKI STUDIJ, uglavnom ne nosi naziv magistar vec bacc... Cak i gospoda na "VERNU", najpoznatijem privatnom fakultetu gdje se prolazi bez problema, dobivaju titulu bacc.ecc. nakon 3-god.studija, a sada su i oni uveli 4.i 5.god za doškolovavanje do magisterija...
Za to treba ici 4. i 5. godinu za status magistra, a za doktorat dalje nakon 5.god. Nije mi poznato da u HR postoji trogodišnji niti 4-god. studij s diplomom magistra, mislim da ni vani to ne postoji.

Ili je lik to izmislio ili je krenuo u osnovnu s 6 god, preskocio barem jedan razred i prije par mjeseci završio 5-god.studij...

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/12/2008 : 11:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Kad se dva ega sukobe...
Mislim da su obe strane pogrešile. Tonka, zato što je stavio ovo na forum, DD zato što je pretio. Ako me neko zezne na aukcijama, stavim mu negativni, i gotova prica. Tonka je morao da racuna sa negativinm komentarima, a DD nije imao šta da se sa njime ubeduje i da mu preti.
I to je to.
Sve ovo ostalo je dokolica.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 21/12/2008 : 11:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
Naravno da je po bolonji 3+2, s tim da u teoriji imas zvanje i sa 3 godine ali se s njim mozez obrisat guzicu. (barem u drustvenim i humanistickim znanostima) Ove +2 su nuznost.

Kada sam studirao filozofiju upisao sam nastavnicki smjer koji traje 4 godine. Danas i nastavnicki smjer traje takodjer traje 5 godina. Razlika izmedju nastavnickog u znanstvenog studija je svega u tri kolegija, polaznici nastavnickog studija moraju polozit i metodiku, pedagogiju didaktiku.

Poanta je u tome da iako je formulacija studija 3+2, studij u biti traje 5 godina
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 21/12/2008 : 13:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
quote:
Ili je lik to izmislio ili je krenuo u osnovnu s 6 god, preskocio barem jedan razred i prije par mjeseci završio 5-god.studij...

stvar je u tome da je ovo tek 4.godina bolonje pa petogodišnji studij nije mogao završiti niti da je krenuo i s 2 godine u školu ;-)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 14:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by DOMI

Za to treba ici 4. i 5. godinu za status magistra, a za doktorat dalje nakon 5.god. Nije mi poznato da u HR postoji trogodišnji niti 4-god. studij s diplomom magistra, mislim da ni vani to ne postoji.

U Srbiji si Mr.ph. sa 4 godine Farmaceutskog fakulteta. To je sigurno. Znaci,nikakvo doskolavanje,zavrsis faks i odmah si magistar.
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 21/12/2008 : 14:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
U Hrvatskoj farmacija traje 4 i pol godine i takodjer si odmah magistar farmacije
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 21/12/2008 : 15:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

moguce je biti magistar sa 23, sa 22 nisam bas siguran
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/12/2008 : 17:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Kad se dva ega sukobe...
Mislim da su obe strane pogrešile. Tonka, zato što je stavio ovo na forum, DD zato što je pretio. Ako me neko zezne na aukcijama, stavim mu negativni, i gotova prica. Tonka je morao da racuna sa negativinm komentarima, a DD nije imao šta da se sa njime ubeduje i da mu preti.
I to je to.

Lako je tebi stavljat negativne kada si moderator. I zato i jest gotova prica. Ali vecina nas može dobiti negativni nazad pa nije gotova prica.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 21/12/2008 17:08:15
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/12/2008 : 17:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ja se ne plašim negativnih od nepoštenih kupaca.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/12/2008 : 18:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by manhunter

Kad se dva ega sukobe...
I to je to.

Lako je tebi stavljat negativne kada si moderator. I zato i jest gotova prica. Ali vecina nas može dobiti negativni nazad pa nije gotova prica.

Pa i ja mogu da dobijem negativan komentar na aukcijama, ne vidim poentu.. Ja kao moderator nemam uticaja na aukcije.A Markos može da izbriše negativne komentare ako su neosnovano dodeljeni, tako da tu ne bi trebalo bilo ko da se plaši..
Hteo sam da kažem, Tonka je trebao da ispoštuje pravila aukcije ili da snosi posledice(negativni), a DD nije trebao da preti, vec da ispoštuje pravila aukcije(dodela negativnog) i sve bi bilo rešeno. Dešava se cesto, pa ne diskutujemo svakog dana o tome.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 21/12/2008 : 18:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka

Zanima me vase misljene??

Konkretno, moje mišljenje je, iako se nikad nisam spuštao na nivo prepucavanja (ovo je prvi put ali ti to zaslužuješ), da te treba izbaciti sa Foruma. Napravio si istu stvar i meni. U stvari, ja sam bio previše korektan prema tebi, i nakon cekanja od dva mjeseca da se barem udostojiš javiti, ti tek dao negativnu ocjenu.

P.S. Jao si ga nama kad takve individue, da ne kažem debili, kao što ti dobijaju magisterij a kojima je elokventnost na nivou djece iz osnovne škole. U ono malo toga što si napisao imaš toliko grešaka da bi moj trogodišnji necak to bolje napisao.

P.P.S. Sorry ljudi, nije mi bila namjera ovaj P.S. ali nakon toliko godina (mojih i na Forumu) jednostavno sam morao. Sjetio sam se mojih uzaludnih mailova gosp. MAGISTRU.

Edited by - Dalen on 21/12/2008 18:53:06
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 21/12/2008 : 20:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message
Mislim da ga treba izbaciti sa aukcija a ne i sa foruma. Ako je nekorektan kao kupac, to nema veze sa forumom. no naravno ovde su svi jedva sacekali da nekom odrube glavu. :D

http://www.sfpogled.net/
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000