Snežni sokolovi sigurno. Budi lepe uspomene a i neke komicne situaciju u njoj su super... Kada Ciko galami "Maknite mi s puta tu šumu... Uzalud, na ovom brdu ima previše drveca..."
They have money for wars, but can't feed the poor!
Zagor je imao zaista citav niz legendarnih zimskih prica:
Božic kalibra 45, Sijera Blanka, Smrt u ledu, Došljaci sa Aljaske,Crveni sneg, Vuk samotnjak, Snežni sokolovi, Nestali istraživac...ali verujem da ce ova koja se proteže na cetiri nastavka sa alpinistima biti odlicna...
Vuk Samotnjak mi ima najbolju atmosferu... Cini mi se da tu Zagor izgovori svoju ''genijalnu'' recenicu - ''zima je za mene samo osjecaj koji biram da ignorisem''
Koliko im je samo trebalo da mu pocnu crtati kaput...
Zagor: Covjek s puškom,Snežni sokolovi, Vuk Samotnjak, Tex:Sjeverozapadni Teritorij
Nisu mi lose ni Zagorove Tiranin sa Aljaske,Nestali istraživac i Demonska knjiga...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Alan Ford-Traži se Alex Barry...Legendarna zimska epizoda sa nekoliko po meni najsmješnijih scena u serijalu.Pogotovo ona sa lutrijom za komadic salame u onom ledenom hotelu.Inace,zima i snijeg sa njom je vrijeme koje,po meni,treba pregrmiti sa smiješkom na licu i s toga mislim da tad najviše pašu lagane i smiješno-ironicno-sarkasticne price poput ove navedene...
Vidis, zaboravili smo na "Demonsku knjigu"... ni, ceo utisak kvari Cassarov crtez. Meni su kod Zagora najbolje sledece, sa posebnim akcentom na prvoj jer mi je to i prvi strip kojeg sam uopste citao i odmah se "navukao" na stripove o Zagoru:
-Snezni sokolovi -Dosljaci sa Aljaske -Nestali istrazivac
a ima ih jos, iako u celini ima premalo prica sa takvom atmosferom obzirom da je Darkwood zamisljen kao mesto u Pensilvaniji gde su zime one prave sa prilicno snega -