forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Snežne price
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 29/01/2010 : 08:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Dosljaci sa Aljaske ..... ubedljivo

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/01/2010 : 08:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
hmm...dobar je i Tex OLUJA NA STJENOVITIM BRDIMA.
Marcello je majstor zimskih idila.*
vidi* ARKTICKA SFINGA

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 29/01/2010 : 09:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
tex maxi sjveverozapadna teritorija
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7713 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 29/01/2010 : 13:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
definitivno snježni sokolovi,mada sad kad sam vidio mladenov izbor za mister noa SD 10 i 11,preživjeli i ledena tamnica, stvarno jaka epizoda...
pogotovo mi je ostala u sjecanju zadnja recenica one ženske kad kaže:
''medu toliko ružnih uspomena ostat ce i jedna lijepa...koju cu cuvati kao nešto dragocjeno...sjecanje na jerryja drakea.odvažnog i odanog covjeka kojeg prijatelji zovu mister no''.

kad vec spominjem citate,ima jedan iz zagora sa prvim pojavljivanjem manetole i seminola,isto na kraju,samo sad se ne mogu tacno sjetiti kako ide...

kad vec spominjemo zimske price,stvarno šteta što ludens tek u 4. ili 5. mjesecu izdaje sljedeci maxi...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2010 : 15:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by zlatan bihac

definitivno snježni sokolovi,mada sad kad sam vidio mladenov izbor za mister noa SD 10 i 11,preživjeli i ledena tamnica, stvarno jaka epizoda...
''medu toliko ružnih uspomena ostat ce i jedna lijepa...koju cu cuvati kao nešto dragocjeno...sjecanje na jerryja drakea.odvažnog i odanog covjeka kojeg prijatelji zovu mister no''.

kad vec spominjem citate,ima jedan iz zagora sa prvim pojavljivanjem manetole i seminola,isto na kraju,samo sad se ne mogu tacno sjetiti kako ide...

kad vec spominjemo zimske price,stvarno šteta što ludens tek u 4. ili 5. mjesecu izdaje sljedeci maxi...
Da steta sad bi bas legla ta prica.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7713 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 29/01/2010 : 15:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

uz to sedioli crta,po meni jedan od boljih....
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2010 : 15:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

uz to sedioli crta,po meni jedan od boljih....

I meni je on ok,solidan je,mada ga mnogi ovde pljuju.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/01/2010 : 15:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Vidis, zaboravili smo na "Demonsku knjigu"... ni, ceo utisak kvari Cassarov crtez.
Meni su kod Zagora najbolje sledece, sa posebnim akcentom na prvoj jer mi je to i prvi strip kojeg sam uopste citao i odmah se "navukao" na stripove o Zagoru:

-Snezni sokolovi
-Dosljaci sa Aljaske
-Nestali istrazivac

a ima ih jos, iako u celini ima premalo prica sa takvom atmosferom obzirom da je Darkwood zamisljen kao mesto u Pensilvaniji gde su zime one prave sa prilicno snega
-

Mene Demonska knjiga neodoljivo podseca na Damu u crnom, i meni je ta prica odlicna - baš prava zimska, totalno zavejavanje...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/01/2010 : 15:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Kažu da je taj maxi 10, takode odlican, a i pravo mu je vreme sada da izade....
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 29/01/2010 : 23:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
ali jos veca steta sto maxije ne idu sa ferrijem ili nekim drugim dobrim crtacem.
Mada osim ferrija meni je sve nekako...

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 01/02/2010 : 01:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Dzudas, definitivno ima najlepse price sa belom majkom.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 01/02/2010 : 09:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Zagor-Covjek s puškom , jedna koja mi pada na pamet kada je u pitanju snijeg

Go kneel and weep
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 01/02/2010 : 10:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
Zagor - Snezni sokolovi (i nastavak, valjda neranjivi)
Zagor - Novogodisnja Noc (Bozic kalibra 45)
DyD - Dama u Crnom
DyD - S one strane smrti (mislim da ima snega posto se Dylan prehladio)
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 01/02/2010 : 10:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
traper Keri / epizoda kada se krije u nekoj lisicijoj rupi sa likom koji se pretvara u vampira
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 01/02/2010 : 13:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:
Originally posted by teller

hmm...dobar je i Tex OLUJA NA STJENOVITIM BRDIMA.
Marcello je majstor zimskih idila.

U pravu si za ovu pricu!Bas sam je sinoc procitao (dok je napolju snijeg padao) i pravo mi je legla!Marcello je izvanredan crtac...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

almon
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 13/11/2009

Posted - 01/02/2010 : 22:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send almon a Private Message
Božic kalibra 45 aka Novogodišnja noc, još jedan 'Dnevnikov' krasan prijevod.
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
755 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 02/02/2010 : 00:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message
Tex maxi-sjeverozapadni teritorij
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
755 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 02/02/2010 : 00:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message
Ken Parker-Chemaco
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 02/02/2010 : 13:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
Od Texa mi je daleko najbolja snježna Maxi 'Sjeverozapadni teritorij'. Izdvojio bih i 'Budenje vulkana' i 'Zlato Klaatua'.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 03/02/2010 : 00:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Definitivno Vukodlak i nastavci, ne zbog kvalitete, više radi ugodaja. Tu su naravno Eskim, Covjek s puškom, Zlato Klatua, Sjeverozapadni teritorij, Knjiga pakla ( il vec kako se zove ).
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000