Author |
Topic |
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 30/06/2010 : 22:59:37
|
I konacno procitana knjiga 15 u dva daha i mogu reci da sam zadovoljan sa epizodom Pakt, te zadnjih cetrdeset stranica Alfe , što se razvitka radnje tice. Misija visokog rizika nije bila loša kao uvod , a cijelokupna knjiga uopce objasnila je otkuda Alfi kao privatnoj agenciji tolika oprema, mada se pokazalo da ipak nije baš toliko "privatna". Pakt je ,osim novog (lošijeg) De Angelisovog stila , pokazao i da je nakon Reisera i Sigmunda , Mendoza trece osoblje koje onako u osnutak agencije ušlo u Alfu kao "netko tko uvijek ni o cemu nema pojma", a tek onda redom idu,tada buduci, agenti.Što se Mistera Alfe tice, zanimljiv lik sa zanimljivm držanjem:), a ni karakter mu nije loš(veoma smiren), a Olivares ga je prilicno dobro docarao.Darver je prilicno bahato ušao u cijelu pricu, te ce biti zanimljivo vidjeti njegov odnos kao novog šefa, sa agentima u daljnjoj buducnosti .Sve u svemu, zadovoljan sam.Iz pepela ostavljam za sutra , jer je ovo samo dovoljno za cijeli tjedan. |
Go kneel and weep
|
Edited by - drogsy on 30/06/2010 23:00:59 |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 01/07/2010 : 14:25:45
|
Iz pepela se pokazala epizodom na kakvu je ukazivala, nova zgrada, zaštitno polje, novi agenti, te istrage oko toga je li Reiser stvarno koknut za sva vremena; cini mi se da cemo o tome nešto više saznati u epizodi 125. Mutni poslovi je iznenadujuce dobro prosjecna prica, štoviše, rekao bih možda jedna i od najboljih u tome pogledu, te me to prilicno ugodno iznenadilo . Zvijezda je ok prica koja je donjela još jednu malu promjenu što se tice Nathanovog "looka". |
Go kneel and weep
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/07/2010 : 16:09:08
|
quote: Originally posted by drogsy Zvijezda je ok prica koja je donjela još jednu malu promjenu što se tice Nathanovog "looka".
Zamisli, obrijao zulufe! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 09/09/2010 : 13:59:04
|
NN SP 9 Misija u svemiru Soggetto/Sceneggiatura: A.Ostini, S.Piani, Paolo di Clemente / A.Ostini, S.Piani Disegni/Copertina: Paolo di Clemente / Claudio Villa
Ma ne znam... Prosta detektivska prica u SF okruženju, setting vec omažiranog filma "Outland" Petera Hyamsa. Pogubio sam se usred jeftinih i dosadnjikavih likova, price o industrijskoj špijunaži, istraga se uglavnom odnosila na pretraživanje necijih racunala i dugih diskusija odnosno nagadanjima s par likova, itd. Možda sam se uhvatio ovog stripa u krivo vrijeme, tko zna. Možda je previše teksta i monotonost postaje Outlanda utjecalo na moju koncentraciju?
Sigmundov dodatak "Minotaur" inspiriran je pricom Friedricha Dürrenmatta. Cyberpunk cyberspace zavrzlama u malom, tek toliko, za zub. Uglavnom, to je zadnji, mislim da je sad na redu Janine...
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 10/09/2010 : 09:32:42
|
ja citam dvadesti gigant i mnogo je bolji nego sto sam mislio i mnogo je bolji od 11. mozda je jedanaesti najlosiji od svih giganata |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 10/09/2010 : 15:37:46
|
quote: Originally posted by zeljko
ja citam dvadesti gigant i mnogo je bolji nego sto sam mislio i mnogo je bolji od 11. mozda je jedanaesti najlosiji od svih giganata
MIsliš dvanaesti, ne dvadesti, jelda? I meni je generalno bolji od 11, nekako mi je previše klišeja i vec ocekivanog ugradeno u taj gigant, a i nekako mi je neprirodno tako olako posvetiti cijeli jedan gigant paralelnom univerzumu. Sušta suprotnost primerice njegovom 4. gigantu Ustanak (taj mi je fantastican). Mada i 12. ima svoje boljke... |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 10/09/2010 : 20:35:12
|
da da 12. odlican je
4. i desetka su najbolji prati 12. svi ostali se mijesaju u sjecanju
najgori su mi oni podvodni s onim nautilusom brrrr