going-going, kolko cesto ce izlaziti cico? na 2,3,4 meseca ?
To niko nezna.
Apsolutno se sve zna, ali namerno se ne govori da bi bio sacuvan elemen(a)t iznenadjenja. A i kada bi (vi) znali raspored stalno bi bilo kuknjave zasto ovo a ne ono itd...
Poceo sam juce da citam OP Sveti breg, pa sam dve svari primetio(za sada), jedan Indijanac koristi rec "arogancija", a mislim da Zagor kaže za nekoga da se "popenjao". Žurba ili nešto drugo?
going-going, kolko cesto ce izlaziti cico? na 2,3,4 meseca ?
To niko nezna.
Apsolutno se sve zna, ali namerno se ne govori da bi bio sacuvan elemen(a)t iznenadjenja. A i kada bi (vi) znali raspored stalno bi bilo kuknjave zasto ovo a ne ono itd...
Ajd kazi meni,ja necu nikome I iznenadicu se kad izadje svaki strip
Ma u pravu si, nisam ništa rekao za prevod, koji je sjajan, ali sam strašno kivan zato što mi je gotovo svaki VC strip loše odštampan, a i nervira me što Going-Going samo prosipa ironicne komentare po forumu.
Poceo sam juce da citam OP Sveti breg, pa sam dve svari primetio(za sada), jedan Indijanac koristi rec "arogancija", a mislim da Zagor kaže za nekoga da se "popenjao". Žurba ili nešto drugo?
Citajuci Sveti breg, ja samo samo ocekivao kad ce Indijanci reci da su se borili za ocuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta.
Nije žurba, nego nepažnja, ljenost i ko zna šta sve ne još.
Citajuci Sveti breg, ja samo samo ocekivao kad ce Indijanci reci da su se borili za ocuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta.
Nije žurba, nego nepažnja, ljenost i ko zna šta sve ne još.
Meni je prevod u izdanjima VC u nacelu sasvim dobar, ali eto, krenuo sam juce da citam i to sam primetio, bez da sam ja tu nešto tražio greške. Razlog? Verovatno sve ovo što si nabrojao, a možda i splet nesrecnih okolnosti...
Ono takmicenje za najveceg spamera je samo fora A greske se desavaju,i ja ne bi dodao tome toliki znacaj.Desilo se,ne ponovili se,nije v elika greska.Meni je veca greska veliko I na zadnjem izdanju zagora(u naslovu),ali ni tome ne dajem veliki znacaj
Ignore lista je zakon. Ko je izmisli treba ga castiti.
Kako to da aktiviram, vec imam kandidata...
Ma daj da nije bilo Igora(Going Going)mnoge nase zelje bi bile samo san,on je zasluzan za mnoga izdanja VC,i kao sto bi i svako drugi,ne voli da se vredja njegov rad.Mada,on nije ni lektor,u ovom slucaju...
Ignore lista je zakon. Ko je izmisli treba ga castiti.
Kako to da aktiviram, vec imam kandidata...
Ma daj da nije bilo Igora(Going Going)mnoge nase zelje bi bile samo san,on je zasluzan za mnoga izdanja VC,i kao sto bi i svako drugi,ne voli da se vredja njegov rad.Mada,on nije ni lektor,u ovom slucaju...
Nije uopšte problem u njegovoj ulozi u redakciji, niti u njegovom dijelu posla u stripovima, nego mrzim cinicne komentare koje cesto postavlja. Stvarno mu želim sve najbolje, ali ide na Ignorelist Ali bih najviše volio da se imbecilni štampar ukaže na forumu, da mu kažem rijec-dvije.
Citiram sebe:Kvalitet papira je losh i verovatno lose prima otisak. Sad,verovatno VC ima zalihe tog papira,pa dok se on ne potrosi stampa ce biti ovakva kakva je. Kasnije ce,verovatno i nadam se,kvalitet biti bolji... Znaci krivca nema smisla traziti...
Ma nema frke, daj bože da i to poprave, ali je ipak najvažnije da imamo strip izdavaca sa ozbiljnim planovima, kao što je Veseli cetvrtak, koji je uspio ono što nam se donedavno cinilo nemoguce...
Ne razumem zasto je problem "arogancija"? Za "popenjao se", ok, ali kod ovog prvog ne vidim sta nije u redu?
Ne znam, nekako mi nije uverljivo da jedan Indijanac koristi tako "ucene reci. Da je rekao "nadmenost" (ono što rec "arogancija" i znaci) bilo bi sasvim ok. Nije greška kao takva, nego više sitnicarenje (da li?) sa moje strane.