forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 22/07/2009 : 15:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Da, Gramaccioni, Valdambrini, Suarez... i posle se covek pita zasto vise niko nije kupovao Mister Noa u Italiji.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/07/2009 : 15:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Da, Gramaccioni, Valdambrini, Suarez... i posle se covek pita zasto vise niko nije kupovao Mister Noa u Italiji.

Da, ima ona epizoda, Skriveno selo, ili tako nešto, mislim da je Gramaccioni crtao- užas i katastrofa.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/07/2009 : 17:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

[quote]Originally posted by weljko94

Uh Tex odlichan.Crtez bash onakav kakav treba da bude u texu :)
Sledece nedelje Dilan i
Cico amerikanac

E, pa lepo!

Znaci idemo redom,trebali su odmah tako a ne da izbacuju onog viteza.Dobro je,dobar potez!!!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 22/07/2009 : 18:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
kupio novog zagora,prica je odlicna,novi crtac zagora mangiantini je takodje super.podseca na toricelija.sken odlican.boje crne bas kako i trebaju.sve je ok.jedva cekam nastavak.i jedna zanimljivost,eto i meni se prvi put desilo da su mi dve strane od drugog junaka,strane 13 i 14 su mi umesto zagorove one su od teksa vilera,sva sreca to je bas mesto gde se nista ne desava u zagoru pa nije strasno.jel ima neko da skenira zagorove strane 13 i 14?
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 22/07/2009 : 21:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message
Pa zameni strip.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/07/2009 : 21:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Ja sam juce bio u Bgd u objektu "trafika" u Bulevaru Despota stefana i lik mi nije zamenio felericne stripove, jer nije znao da to oni rade a da se vozikam do NBGnisam imao vremena, a sad dok opet budem isao u BGD proce pola godine. A darkwud je radio od 10 a ja u 10 i 5 imam voz.
Novi B.B. mi nije legao nekako je previse dilan dogovski a ja dilana ne volim. Usput moj B.B. ima 4 stranice 37/38

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 22/07/2009 22:34:10
Go to Top of Page

Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 23/07/2009 : 00:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zika a Private Message
cekaj, otkad postoji trafika u Despota Stefana i gde se tacno nalazi?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/07/2009 : 07:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by dzoni

kupio novog zagora,prica je odlicna,novi crtac zagora mangiantini je takodje super.podseca na toricelija.sken odlican.boje crne bas kako i trebaju.sve je ok.jedva cekam nastavak.i jedna zanimljivost,eto i meni se prvi put desilo da su mi dve strane od drugog junaka,strane 13 i 14 su mi umesto zagorove one su od teksa vilera,sva sreca to je bas mesto gde se nista ne desava u zagoru pa nije strasno.jel ima neko da skenira zagorove strane 13 i 14?

Ha,ha,ha!
Sve odlicno osim šta ima stranice od drugog stripa
Šta sve moramo trpiti ili ne moramo?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/07/2009 : 10:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
nemam pojma , nisam iz bgd pa ne znam , ja sam se vozio 35 (a moze i 32E ) i vidim "trafiku " izadjem na iducoj stanici kupim stripove i vratim se u bus i nastavim put. Jedino je sto sam zapamtio da malo pre trafike (kad se ide od trga republike prema Pancevackom mostu ) imaju ulicni prodavci knjiga mislim da su 2 tezge.
I u trafici sam doziveo cudno iznenadjenje nekako sam ovog kolekcionarskoga Zagora u glavi zamisljao kao A4 format , a on je bio manjini.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 23/07/2009 11:05:23
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 23/07/2009 : 14:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Otvorena je nova i u ulici 29. novembra tamo kod prodavnice "Petko" gde izradjuju kljucheve.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 24/07/2009 : 12:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message
Na sajtu na onom spisku stripova i naslovnica, stoje dve edicije: kolekcionarski zagor i biblioteka zagor, a u pitanju je jedno te isto, zar ne?

Edited by - Milos Bosnjak on 24/07/2009 12:49:22
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/07/2009 : 14:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Milos Bosnjak

Na sajtu na onom spisku stripova i naslovnica, stoje dve edicije: kolekcionarski zagor i biblioteka zagor, a u pitanju je jedno te isto, zar ne?

Isto je,verovatno je greska.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/07/2009 : 14:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Procitao sam novog Zagora prica je zasad odlicna i vise nego odlicna,saznajemo jos neke momente iz Zagorove proslosti i radnja se bas lepo odvija.Crtez takodje dobar iznad prosecan samo sto Zagor deluje pomalo mladoliko,suvise je babyface.Sve u svemu,jedva cekam nastavak!!!

Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 25/07/2009 : 00:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message
29. Novembra je stari naziv za Bulevar Despota Stefana. Cak mislim da ima dve godina kako je promenjen naziv.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 25/07/2009 : 08:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Tamo gde protice reka je solidno uradena pricica, novi crtac se pokazao u punom svetlu na svom debiju...
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 25/07/2009 : 14:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Procitao sam novog Zagora prica je zasad odlicna i vise nego odlicna,saznajemo jos neke momente iz Zagorove proslosti i radnja se bas lepo odvija.Crtez takodje dobar iznad prosecan samo sto Zagor deluje pomalo mladoliko,suvise je babyface.Sve u svemu,jedva cekam nastavak!!!

Takodje saznajemo i koji ce specijal VC sledeci objaviti.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 25/07/2009 : 17:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

Takodje saznajemo i koji ce specijal VC sledeci objaviti.

... mislis na "Prica o Wandernig Fitzyju" ? procitao sam novi zagor ,ali moguce da mi je nesto promaklo ... jedino ako ne mislis na reklamu za ciko specijal ....
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 25/07/2009 : 18:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Ma ne, prica covek o sledecem Zagoru, u kome cemo saznati koji specijal ide.
Ja mislim da ce "Zagor u opasnosti".

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 25/07/2009 : 18:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

Koji ti je to specijalac...
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 25/07/2009 : 18:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

pridruzujem se pitanju ... ima onaj zagor extra "zagor u napadu" :)
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 25/07/2009 : 19:42:05  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
U aktuelnoj epizodi "Tamo gde protice reka", Zagor se priseca, izmedju ostalog, i dogadjaja iz "Nulte godine Darkvuda". Na jednoj od vinjeta se nalazi prozorcic u kome pise: "Vidi Zagor specijal br. 6 Nulta godina Darkvuda". S obzirom na to da je u originalnoj numeraciji taj specijal 13-i, a u ludensovoj prvi, da se sabrati dva i dva.

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 25/07/2009 : 19:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Kozno lice.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 25/07/2009 : 19:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:

U aktuelnoj epizodi "Tamo gde protice reka", Zagor se priseca, izmedju ostalog, i dogadjaja iz "Nulte godine Darkvuda". Na jednoj od vinjeta se nalazi prozorcic u kome pise: "Vidi Zagor specijal br. 6 Nulta godina Darkvuda". S obzirom na to da je u originalnoj numeraciji taj specijal 13-i, a u ludensovoj prvi, da se sabrati dva i dva.

Pa ja nisam kupio jos novog Zagora.
Znaci ide Darkvud godina nulta.
Superiska!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7892 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 25/07/2009 : 20:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
ima li kakve šanse da bi VC u buducnosti mogao poceti sa tex i mister no almanahom
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 25/07/2009 : 20:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Pitaj redakciu.
Posalji im mail, dosada su uvek odgovarali. Ovde nemash nikoga ko ce ti odgovoriti.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000