forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4685 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/12/2009 : 19:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Pa kad krece Koko Bil?
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 09/12/2009 : 20:15:05  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Pajtos

Pa kad krece Koko Bil?

'teo si reci: kad' krece anto sa demonstracijom pirotehnicke vestine?
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4685 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/12/2009 : 20:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ma,mislim da je Antitj malo prenaglio s' izjavom i apelujem da pomognemo coveku...ko kol'ko moze-pola litra,litar...moze i bezolovni... Nego,Jopet pitam,ako ga Colt poziva da ispuni datu rec,je l' to znaci da je krenuo Koko Bil u izdanju VC-a?
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 09/12/2009 : 21:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
To bi im bio jedan on najboljih poteza do sad, for sure. Al' ne verujem bas da ce biti tako...

Edited by - Grujah. on 09/12/2009 21:25:29
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21454 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/12/2009 : 21:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

quote:
Originally posted by anto

Obecao sam da cu javno onanisati pred redakcijom VC ukoliko pored Dylana ne izadje i Cocco Bill, i to cu ispuniti. Ne pokusavajte da me odgovorite od toga, ja sam to cvrsto odlucio i sada nema nazad.

E ovo je covek koji drzi do svoje reci. Svaka mu cast.

Pa nije mi baš svejedno uraditi ovako nešto u javnosti, ali se nadam da cu zahvaljujuci dobroj potenciji i kakvoj zgodnoj maci medu eventualnim posmatracima, istrajati u ovome.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 10/12/2009 00:20:09
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/12/2009 : 21:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
e bas bi bilo cool da redakcija VC preseli u Iran

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4685 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/12/2009 : 21:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ma daj,ko ce da tegli kante s benzinom do Irana?!
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 10/12/2009 : 00:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

P.S Inace, Asteci su bili idioti zaslijepljeni vjerskim fanatizmom, tim glupim sujevjerjem koje im je nametalo obicaj žrtvovanja ljudi. Danas sam procitao jedan skromni clanak o njima, i naišao sam na gromorozan podatak: znate li da su Asteci prilikom otvaranja velikih hramova znali da žrtvuju više hiljada ljudi? Jednom prilikom se ova krvava cifra povecala na 20000! A da ne govorimo o tome da su svakog dana žrtvovali nekoliko zarobljenika ili odabranih ljudi iz svoje zajednice da ''bi sunce moglo da izade''. Užasno.

ma to dokono, ludo, nema pametnija posla...umesto da su kao normalan narod srolali dzi-dzi i tripovali, a onda crtali stripove po piramidama

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 10/12/2009 : 11:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
Nazalost,i od ovakvih humanista ima jos gorih...bili su to konkvistadori iz Spanije koji su se pocetkom 16.veka iskrcali na tlo danasnjeg Meksika i jednostavno istrebili i Asteke i vecinu okolnih plemena,a sve u ime hriscanske vere,ljubavi prema Hristu,razumevbanja i tolerancije medju ljudima...(ipak,osnovni motiv im je bila pljacka...)...Sta drugo i ocekivati od ovih dobricina sa juga demokratske Evrope...ipak je nas kontinent domovina demokratije i tolerancije! !!
Go to Top of Page

Elesar
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 14/03/2009

Posted - 10/12/2009 : 11:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Elesar a Private Message
Dobrodosao na forum, Pravedni!
Potpuno si u pravu sto se toga tice, a koga nesto vise zanima o tome, moze poblize da pogleda u knjizi "Kratak izvestaj o unistavanju Indija" od Bartolomea de Las Kasasa, koja je prevedena i kod nas. A ima takodje jos par knjiga o tome... U svakom slucaju, nevidjeno zverstvo. Kazu da je cak i Spanska Inkvizicija bila zaprepascena brutalnoscu, dok je ona sama bila relativno blaga prema starosedeocima (naravno, uzvesi u obzir "delovanje" Inkvizicije u Evropi ).

strenvvm et virtvte
Go to Top of Page

---- moka ----
Starting Member

64 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 10/12/2009 : 22:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ---- moka ---- a Private Message
par pitanja,na koje je vec sigurno bilo odgovora....

da li je postarina besplatna,kada se narucuje vise stripova?

otprilike,kolko dana se ceka na stripove? (ja bih preko mejla narucio,da li je to pouzdano isto,kao kad bih narucio preko telefona ?)

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/12/2009 : 00:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Evo da pohvalim konacno VC
Tex i Zagor,odlican otisak. Hvala Bogu,jer ovu epizodu Texa crta Ortiz
Crno je crno,konacno.
Sad,kad bi se odrzalo ovako.
Cak je i Blazina sasvim korektno odradio posao,a svidja mi se i naslovna sledeceg Texa gde su naslov i ostali detalji opet smesteni korektno.
Samo da potraje ovako.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27178 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/12/2009 : 00:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Tex 16 je najocajnije tiskan strip kojeg sam vidija posli vremena ZS i LMSa!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/12/2009 : 02:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Tex 16 je najocajnije tiskan strip kojeg sam vidija posli vremena ZS i LMSa!

Ja pricam o broju 17,ako si aludirao na moj post.
Broj 16 je znatno gori.
Ili zavisi od primerka do primerka,nisam vise pametan.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 11/12/2009 : 05:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Kako se zove taj broj 17 od Teksa.I ako neko zna sta ide sledece nedelje.Hvala:)

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 11/12/2009 : 08:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message
Dobra je stampa i za novog MR.NO-a.

Ma sve mi se cini da otisak varira od primerka do primerka.

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7929 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 11/12/2009 : 10:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by drakulloni

Dobra je stampa i za novog MR.NO-a.

Ma sve mi se cini da otisak varira od primerka do primerka.

da i kod mene je dobar otisak kod m.noa.
to sto otisak varira,to nevalja,to su neke sitnice koje treba ispraviti da bi stvarno uzivali u citanju.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/12/2009 : 10:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by tiberije

Kako se zove taj broj 17 od Teksa.I ako neko zna sta ide sledece nedelje.Hvala:)

Pernata zmija.
Sledece nedelje Dylan Dog.
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 11/12/2009 : 11:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
meni se cini da svi malo preterujete sa tim otiskom,meni to uopste ne smeta,ok slazem se da se moraju korigovati maksimalno i da obrate paznju na sve detalje,da ne bude propusta

drale
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27178 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/12/2009 : 12:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by draskomisterno

meni se cini da svi malo preterujete sa tim otiskom,meni to uopste ne smeta,ok slazem se da se moraju korigovati maksimalno i da obrate paznju na sve detalje,da ne bude propusta

tebi bi mogli onda prodati samo hrpu bijelog papira.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27178 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/12/2009 : 12:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Ja pricam o broju 17,ako si aludirao na moj post.
Broj 16 je znatno gori.
Ili zavisi od primerka do primerka,nisam vise pametan.

Ne.Ovo je samo jednostavna izjava poslije"citanja"3 stripa od VC u zadnjih dva dana.Jedan je imao duplu stranicu,jedan je imao ocajno blijedi tisak na 15-tak stranica(veci nego uobicajeno) i jedan je bio normalan.Šteta za VC.Imaju ubjedljivo najbolje korice ikad za Bonellijeva izdanja.Kad bi ih spojili sa LU/Sa imali bi normalno izdanje kako triba.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/12/2009 : 14:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Da dobar je otisak u zadnjem Zagoru i uopste mi vise nije jasno kako to izvode da je jednom dobar a jednom ocajan.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/12/2009 : 14:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by ---- moka ----

par pitanja,na koje je vec sigurno bilo odgovora....

da li je postarina besplatna,kada se narucuje vise stripova?

otprilike,kolko dana se ceka na stripove? (ja bih preko mejla narucio,da li je to pouzdano isto,kao kad bih narucio preko telefona ?)

Odgovoricu ti samo na nesto,kad se narucuju knjige placa se,za stripove ne znam,mislim da posiljke salju petkom i mislim da ti je sigurnije telefonom,odmah ti kaze koliko da uplatis,brze je.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 11/12/2009 : 14:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Što je zanimljivo,otisak je u nekim stripovima veoma dobar,a u drugima loš.Cak postoje razlike i unutar samog stripa,jedna stranica valja,a druga ne.
Od kada sam poceo da kupujem stripove u njihovoj trafici,uglavnom dobijam dobre primerke,sve iole lošije primerke sam kupio pre toga.
Tu je i taj problem sa duplim stranicama,koji se doduše meni dešavao retko.
Ipak,mislim da je otisak u kolekcionarskim izdanjima dobar.
Nadam se da ce ipak ispraviti neke stvari i da su poceli vec nešto da rade u tom smeru,to im samo dobra može doneti.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/12/2009 : 19:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Sorry ako je ovo vec bilo odgovoreno ali nesto mi nije sasvim jasno. Kako sam vec par puta procitao o "sledecoj nedelji", jel vi to tamo dobivate te stripove vec u nedelju prije cetvrtka ili tek u nedelju posle cetvrtka? Mislim na onu "ofisl" izdaju u cetvrtak. Prije mi je nekako i razumljivo, ali isto tako i poslije ako nemaju dobru distribuciju za mala sela. Uglavnom, malo ste me "iskonfuzili". :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000