forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 04/02/2010 : 18:52:01  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by ---dp---

Kakav offtopic... da napravi Markos podforum i za muziku posebno, kao sto ima i za sport?

"Vidje l' ti momka -dp-a.."
Al smo maliciozni kad nam diraju Zagora! evo i ja isto jednog namigatora

ON TOPIK!!!

Pajtose, dobar Tex, dobar...polako, spremam se da napisem recenziju....nego, otisak u Texu je samo malcice bolji od Zagora
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4684 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/02/2010 : 19:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by docA

...nego,crtez u Texu je samo malcice bolji od Zagora

Doci ce ti glave ta tvoja skromnost!

Edited by - Pajtos on 04/02/2010 19:03:27
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/02/2010 : 19:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Manite se gluposti jel ko procitao novog Zagora,valja li sta???

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/02/2010 : 19:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Originally posted by docA

quote:
Originally posted by Beren

U Boneliju je 95% junaka izdržalo tu probu vremena. Tako da, punk is not dead!

Tako je, Beren (Nameless)!

Sta bi sa prethodnim nickom, zaboravljeni password?

Jok, dosadio mi je.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 04/02/2010 : 20:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Prijatelju, vidim da svuda postavjlas to pitanje, zanci te interesuje.
Nazalost dok dodze to sto ti nazivas "novim zagorom" do mene, vremena treba, ali meni je svejedno, ja i tako ne citam vise, samo kupujem (zagora). A kad ferri ctra, to je nesto drugo.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/02/2010 : 20:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

Nazalost dok dodze to sto ti nazivas "novim zagorom" do mene, vremena treba, ali meni je svejedno, ja i tako ne citam vise, samo kupujem (zagora). A kad ferri ctra, to je nesto drugo.

Nije svuda samo ovde i na Zagorovom topiku.Ja ga uze danas pa da vidim da li da ga sto pre citam ili da odgodim to.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 04/02/2010 : 20:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nije svuda samo ovde i na Zagorovom topiku.Ja ga uze danas pa da vidim da li da ga sto pre citam ili da odgodim to.

Nisam mislia nista lose, vec sam ta dva topica otvorio jedan po drugi pa to vidoh

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/02/2010 : 20:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:

Zemo kupio sam jutros nastavak zagora i moram ti priznati da mi nesto nije legao ... znas da sam ja veliki fan zagora, ali ova prica mi bas nije nesto ... sledi povratak mutanta, nadam se da ce to biti ok ... ma sta se nadam , bice sigurno :)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/02/2010 : 21:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Nisam mislia nista lose, vec sam ta dva topica otvorio jedan po drugi pa to vidoh

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/02/2010 : 21:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by andjelt

quote:

Zemo kupio sam jutros nastavak zagora i moram ti priznati da mi nesto nije legao ... znas da sam ja veliki fan zagora, ali ova prica mi bas nije nesto ... sledi povratak mutanta, nadam se da ce to biti ok ... ma sta se nadam , bice sigurno :)

E sad sam se razocarao,ok necu da ga citam veceras.Idem da se slikam...

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 04/02/2010 : 21:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
E sad se oki-boki mozes slikati:-))).
Ali ne zaboravi: pravi fan zagora kupuje sve zagore, ma kako bez veze bile. Steta samo sto je vecina novih serija bez veze

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/02/2010 : 22:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Ali ne zaboravi: pravi fan zagora kupuje sve zagore, ma kako bez veze bile. Steta samo sto je vecina novih serija bez veze

Nemam ja tako niske kriterijume,meni su sve price solidne,uglavnom sve,a neke su mi i dobre.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 05/02/2010 : 07:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:

quote:

Nemam ja tako niske kriterijume,meni su sve price solidne,uglavnom sve,a neke su mi i dobre.

Daj odmah nesto preporuci, ja od SD i LU imam sve, a skoro da nista nisam cita

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 05/02/2010 : 13:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Nije losa toliko ova nova prica od ZG...mislim ako to moze tako da se kaze
nego zar nisu trebale da izadju odabrane sa Mutantom pre nego izadje u redovnoj seriji???? Jel tu doslo do neke greske??????

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 13:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Pa, objavicše je valjda u aprilu, kada bude vec krenuo "redovni Mutant".
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 18:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Nije losa toliko ova nova prica od ZG...mislim ako to moze tako da se kaze
nego zar nisu trebale da izadju odabrane sa Mutantom pre nego izadje u redovnoj seriji???? Jel tu doslo do neke greske??????

Verovatno ce izaci u sledecim OP.Sad Vampir pa Mutant!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 18:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

quote:

Daj odmah nesto preporuci, ja od SD i LU imam sve, a skoro da nista nisam cita

Pa od SD imas jako puno dobrih prica krenes redom slobodno,a Ludens-pada mi na pamet ona turneja po Africi i Mocvara robijasa,ima naravno jos puno dobrih prica,e Crni brod-Bozica meseca obavezno.Ma citaj redom sve Zagorove epizode su dobre.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 05/02/2010 : 19:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Uh, pa to je puno bre prijatelju. Ja ti kazem imam sve, ali strip do sada nisam otvorio. Jer otkako umro ZS i LMS meni sve to izgleda vestacki :-(((

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 20:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
@ rgorgiev

Ma dobro ti kaze Okiboki. Idi redom jer su ti i mnogo bolje ove epizode SD nego Lu.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/02/2010 : 20:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:

Uh, pa to je puno bre prijatelju. Ja ti kazem imam sve, ali strip do sada nisam otvorio. Jer otkako umro ZS i LMS meni sve to izgleda vestacki :-(((

Probaj brojeve 9,10,11 i 12, pa onda 26,27 i 28. I još 50, 51 i 52. E da 40, 41, 42 i 43.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 20:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Ja svaki strip koji kupim procitam pa makar i kad cujem da je jako los.Iskreno meni najgori Zagor je "Nocna mora na moru",to mi je stvarno glupo ali sve drugo mi ima prelaznu ocenu.Sta cu kad imam niske kriterijume.Znas kako uzmem strip i opustam se ne trazim neke nelogicne sitnice.Ali recimo "Traperi iz fort Eroua"mi je preterano glupa epizoda,jer je prepuna gluposti i nelogicnosi.A na sitnice ne obracam paznju.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 06/02/2010 : 12:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Sve je to ok i postujem, ali ja vec odavno nisam citoa nijednog Zagora. Juce sam uzeo citati seriju Demonska Maska, ali nekako... A to je ok. A ove nove mi se cine da necu moci uopste citati, jer su i crtaci drugi, pa mi sve to nimalo ne lici na Zagora. Evo recimo prije sam uzivao u Cikove stripove, a sad imam sve LU i SD, ali kod svih je crtez jako glup, pa me uopste ne privuce da to citam...

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 06/02/2010 : 12:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
@rgorgiev

E tu, za crtace se apsolutno slazemo.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/02/2010 : 12:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Sto se tice crtaca i ja sam se jako tesko navikao na te nove stilove ali sam se ipak navikao.Zanimljivo je sa puno crtaca da svaki put vidis nesto novo,mada bij ja voleo da sve crta Ferri.

Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 06/02/2010 : 15:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message
Zagor veseli cetvrtak 27; sest prstiju na levoj ruci

Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000