forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/02/2010 : 16:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message
pa dobro, na desnoj su samo 4 pa ti isto dodje
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/02/2010 : 17:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
zagor mutant :)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/02/2010 : 18:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Mozda Ferri to namerno gresi,mozda je Zagor rodjen sa 6 prstiju.E ljudi sad bar sigurno znamo da Ferri i dalje crta naslovne,a ne da se samo potpisuje.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/02/2010 : 20:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
ne moze mi biti jasno da takav profesionalac kao ferri dopusti sebi ovakvu gresku...mozda on ima 6 prstiju?ja sam cuo da je zagora crtao po svom liku
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/02/2010 : 22:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ja sam ubedjen da tog Zagora na toj naslovnoj strani nije crtao Ferri kao i da je nacrtao na njoj sve ostalo osim Zagora
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 06/02/2010 : 22:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Ja sam ubedjen da tog Zagora na toj naslovnoj strani nije crtao Ferri kao i da je nacrtao na njoj sve ostalo osim Zagora

Ko sto rekoh, ja nisam nijednog zagora procitao SD i LU koji nije ferrijev, pa ni ferrijevi svi. A to da ferri ne crta zagora na zadnje naslovnice, a da crta (skoro) sve ostalo, to tvrdim vec neko vreme, i bas mi je drago sto nisam jedini. Jer negde zagor je sasvim neproporcionalan.

I dosta bre ljudi sa tih sest prstiju.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 07/02/2010 : 13:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
kod ovog Zagora na zadnjoj naslovnoj tih 6 prstiju su najmanji problem..ceo je grdan kao svinja u vencanici
a i sve mi se cini da ga jeste Feri crtao...nazalost, to je on sada

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 07/02/2010 : 13:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Ma ja mislim da kod ostalih junaka to nije tako bitno ko kod Zagora. Bar se ja kod ostalih tako ne zagledam i mi tako ne smeta. MM i DD ponekad se samo poznaje da su oni, i nista vise:-)))

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 07/02/2010 : 15:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message
Ionako je covek jednom prilikom rekao da je najteze nacrtati prste na coveku :d
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 07/02/2010 : 18:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by karven

kod ovog Zagora na zadnjoj naslovnoj tih 6 prstiju su najmanji problem..ceo je grdan kao svinja u vencanici
a i sve mi se cini da ga jeste Feri crtao...nazalost, to je on sada

Nažalost tako je

Edited by - Bruce Springsteen on 07/02/2010 18:15:46
Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/02/2010 : 18:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message
Društvo,jel' se ovaj ZG Pljackaši završava ili se prica nastavlja?
Blindirani Vagon je prvi deo je li tako?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/02/2010 : 18:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by nolo contendre

Zavrsava.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 07/02/2010 : 18:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by nolo contendre

Zavrsava.

I ide Povratak Mutanta
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22338 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/02/2010 : 18:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Ferri crta naslovnice, onaj drugi tip ih boji(zaboravio sam ime)
ko ih poslije bojenja tusira?
moguce da je neki kreten napravio pri tusiranju gresku i docrtao liniju vise.
Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/02/2010 : 12:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message
Momci hvala na informacijama.

Danaske cu da pazarim ta dva Zagora.
Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 10/02/2010 : 12:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message
najava za desetu knjigu u novom specijalcu.
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
894 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 10/02/2010 : 12:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message
Ovaj cetvrtak 200-to izdanje VC , ako ne racunamo 2 broja Bzzzzz...

Cestitke , samo napred

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/02/2010 : 13:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
I koji je novi spc Zagor? Kamen ubica?
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 10/02/2010 : 14:01:34  Show Profile Show Extended Profile
Jeste "Kamen ubica" ali ce se zvati "Smrtonosni kamen"
provereno.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/02/2010 : 14:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Hvala doc
Baš i ne vidim neku logiku zašto ovaj speci. al' dobro i onako ga ne kupujem.
Go to Top of Page

Boyce
Starting Member

38 Posts

Member since 04/07/2009

Posted - 10/02/2010 : 14:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyce a Private Message
Ne znam da li je ovo odgovarajuci topik za ovaj post ali... alea iacta est
Kupio sam sinoc novog DD u trafici u Sarajevskoj ulici.To je mozda 3. put da tu kupujem stripove,jer obicno ih uzimam u Trafici na Novom Beogradu,a ovog puta sam baš bio u prolazu.Uzimam strip i idem ka pult-u.Docekala me izuzetno neljubazna radnica-starija gospodja plave kose.Odmah krece da mi kuca racun,da bih je ja opomenuo da imam karticu kluba citalaca koju sam jasno pokazao cim sam prišao.Ona mi potom uracuna 20% popusta bez pitanja koliko "moj popust" zapravo iznosi.Pošto sam platio,ja ostanem uz pult da sacekam kada ce da me pita da se potpišem na racun ili da ona upiše broj moje kartice što je praksa u Trafici koju ja inace posecujem,ona ništa.Nakon toga što sam je opomenuo"da se potpišem na racun?" ona me je pogledala kao da sam joj ne znam šta uradio i nevoljno upisala broj i moje ime na racun...
Nisam neko zakeralo,ali baš sam se iznervirao!Više nikada necu kupovati u toj Trafici!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2010 : 14:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Boyce

Kupio sam sinoc novog DD u trafici u Sarajevskoj ulici.To je mozda 3. put da tu kupujem stripove,jer obicno ih uzimam u Trafici na Novom Beogradu,a ovog puta sam baš bio u prolazu.Uzimam strip i idem ka pult-u.Docekala me izuzetno neljubazna radnica-starija gospodja plave kose.Odmah krece da mi kuca racun,da bih je ja opomenuo da imam karticu kluba citalaca koju sam jasno pokazao cim sam prišao.Ona mi potom uracuna 20% popusta bez pitanja koliko "moj popust" zapravo iznosi.Pošto sam platio,ja ostanem uz pult da sacekam kada ce da me pita da se potpišem na racun ili da ona upiše broj moje kartice što je praksa u Trafici koju ja inace posecujem,ona ništa.Nakon toga što sam je opomenuo"da se potpišem na racun?" ona me je pogledala kao da sam joj ne znam šta uradio i nevoljno upisala broj i moje ime na racun...
Nisam neko zakeralo,ali baš sam se iznervirao!Više nikada necu kupovati u toj Trafici!

I mene bi to iznerviralo,mrzim neljubazne trgovce.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2010 : 14:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by KGB

najava za desetu knjigu u novom specijalcu.

Kakva je naslovna.
Moze li neko da skenira?

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 10/02/2010 : 14:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by Boyce

U novom Sadu - objekti "Trafike" na SPENS-u i Futoskoj ulici,prodavacice su izuzetno ljubazne,donesu ti vise primeraka da izaberes najbolji,sve odrade kako treba. Kroz nekoliko dana mi je vec upisana nova kupovina. Vrlo sam zadovoljan,neka samo tako nastave!!!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 10/02/2010 : 15:01:25  Show Profile Show Extended Profile
@ dessa
FALA za jpg ! Evo, MAZNJAVAM TO ODMA'! Bas mi treba jedna takva - zgodna za upotrebu!
JES!!!

Ma, kupi "smrtonosni kamen", nemoj da si takav!

Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000