forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 10/02/2010 : 15:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Kad smo vec kod mrcenja, velika zamerka Veselom cetvrtku na web-stranici.
Ili ce stranica biti strasna, pa je pripremaju 100 godina ili ce biti uzas

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 10/02/2010 : 15:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by pravedni

quote:
Originally posted by Boyce

Ne znam da li je ovo odgovarajuci topik za ovaj post ali... alea iacta est
Kupio sam sinoc novog DD u trafici u Sarajevskoj ulici.To je mozda 3. put da tu kupujem stripove,jer obicno ih uzimam u Trafici na Novom Beogradu,a ovog puta sam baš bio u prolazu.Uzimam strip i idem ka pult-u.Docekala me izuzetno neljubazna radnica-starija gospodja plave kose.Odmah krece da mi kuca racun,da bih je ja opomenuo da imam karticu kluba citalaca koju sam jasno pokazao cim sam prišao.Ona mi potom uracuna 20% popusta bez pitanja koliko "moj popust" zapravo iznosi.Pošto sam platio,ja ostanem uz pult da sacekam kada ce da me pita da se potpišem na racun ili da ona upiše broj moje kartice što je praksa u Trafici koju ja inace posecujem,ona ništa.Nakon toga što sam je opomenuo"da se potpišem na racun?" ona me je pogledala kao da sam joj ne znam šta uradio i nevoljno upisala broj i moje ime na racun...
Nisam neko zakeralo,ali baš sam se iznervirao!Više nikada necu kupovati u toj Trafici!

U novom Sadu - objekti "Trafike" na SPENS-u i Futoskoj ulici,prodavacice su izuzetno ljubazne,donesu ti vise primeraka da izaberes najbolji,sve odrade kako treba. Kroz nekoliko dana mi je vec upisana nova kupovina. Vrlo sam zadovoljan,neka samo tako nastave!!!

Cura mi javila za novu trafiku na Vozdovcu,nedaleko od njenog stana.Sad necu morati cak do Sarajevske.Inace,radnica je ZIVI UZAS
Prosli put sm gledao 3 DD knjige,zivi uzas,sve sa poderanim plavim stranicama,i pitao sam je da mi iznese neke druge,a ona kao nema,prodalo se,samo te tu sto su(a ono 10 ujutru).Ma da
I da,pravi problem sa karticama...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 10/02/2010 : 15:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message
Samo da potvrdim da se specijal zove "Smrtonosni kamen". Dodatak je tekstualni "Izgubljena blaga". Inace, za one koji ne znaju ovaj strip je vec dva puta izdavan, prvi put kod LMS kao Zagor specijal br. 13 pod naslovom "Kamen ubica", a drugi put ga je izdao Ludens kao specijal br. 18 "Kamen koji ubija".

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 10/02/2010 : 15:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by mikado

Samo da potvrdim da se specijal zove "Smrtonosni kamen". Dodatak je tekstualni "Izgubljena blaga". Inace, za one koji ne znaju ovaj strip je vec dva puta izdavan, prvi put kod LMS kao Zagor specijal br. 13 pod naslovom "Kamen ubica", a drugi put ga je izdao Ludens kao specijal br. 18 "Kamen koji ubija".

Samo sto se u oba izdanja dodatka,usput,negde izgubio

Go to Top of Page

Boyce
Starting Member

38 Posts

Member since 04/07/2009

Posted - 10/02/2010 : 16:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyce a Private Message
Nisam uopste znao da postoji Trafika na Vozdovcu.Jel to negde blizu VMA/bazena Banjica?
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 10/02/2010 : 16:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

Nisam uopste znao da postoji Trafika na Vozdovcu.Jel to negde blizu VMA/bazena Banjica?

Kod Saobracajnog ,tu negde...Ne znam ni ja tacno...

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/02/2010 : 16:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by docA

@ dessa
FALA za jpg ! Evo, MAZNJAVAM TO ODMA'! Bas mi treba jedna takva - zgodna za upotrebu!
JES!!!

Ma, kupi "smrtonosni kamen", nemoj da si takav!

Nja, da je neki drugi možda bih pokušao da ga dobijem za DŽ, a pošto ovaj vec imam kao ZSSB-13 necu ni toliko da se trudim.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 10/02/2010 : 16:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Apropo "neljubazne starije gospode plave kose", odnosno radnice iz trafike u Sarajevskoj, moram da kažem da poznajem sve radnice u pomenutoj Trafici i da tacno znam na koju je prodavacicu mislio clan Boyce i da je doticna gospoda IZUZETNO LJUBAZNA prema mušterijama i to tvrdim iz licnog iskustva! Nimalo ne stoji da se ta radnica optužuje za loš rad ili neljubaznost jer to nije tacno, a posebno što od prvog marta prelazi da radi u Trafiku na Novom Beogradu i ne bi valjalo da buduci kupci o noj stvore pogrešnu sliku!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 10/02/2010 : 16:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

Apropo "neljubazne starije gospode plave kose", odnosno radnice iz trafike u Sarajevskoj, moram da kažem da poznajem sve radnice u pomenutoj Trafici i da tacno znam na koju je prodavacicu mislio clan Boyce i da je doticna gospoda IZUZETNO LJUBAZNA prema mušterijama i to tvrdim iz licnog iskustva! Nimalo ne stoji da se ta radnica optužuje za loš rad ili neljubaznost jer to nije tacno, a posebno što od prvog marta prelazi da radi u Trafiku na Novom Beogradu i ne bi valjalo da buduci kupci o noj stvore pogrešnu sliku!

Ziv ti Mirabilis?????
Sad ispade lazemo,dobro dobro

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 10/02/2010 : 16:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ko li nam se to javlja... Novinarski patak.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 10/02/2010 : 17:00:42  Show Profile Show Extended Profile
E, moj Vronski, jes' ti cuo onu pricu o cobaninu koji je nekoliko puta dozivao: "pomoz'te ljudi! Vuk, vuk! Podavice mi ovce!!" a vuka nije bilo. I jednom tako stvarno dodje vuk...

Dzabe, i da je istina, ti si usrao motku pa ti niko nece verovati...

Doduse, ja sam u dva navrata tamo trgovao i sve bilo po pe-es-u..
Go to Top of Page

Boyce
Starting Member

38 Posts

Member since 04/07/2009

Posted - 10/02/2010 : 17:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyce a Private Message
Ja stojim iza onoga sto sam rekao.Kupao sam jos par puta u Sarajevskoj ulici i sve je bilo ok,samo ne mogu da se setim ko je radio.Inace nemam nikakvih primedbi na rad zaposlenih u Trafici u ul. Milutina Milankovica na Novom Beogradu gde uglavnom kupujem stripove
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 10/02/2010 : 17:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Probaj da otvoriš zaseban topik o ovoj prodavacici, jako bitna tema...
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 10/02/2010 : 19:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

ma ljudi vjerujte da su ljubazne,kad vronski to kaze,on je poznat po tome sto govori istinu i samo istinu!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 10/02/2010 : 19:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Ja stojim iza onoga sto sam rekao.

I pored ovoga sto je Vronski rekao

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 10/02/2010 : 20:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
Zar se nije zbogovao sa foruma??? Ili je neko drugi bio napisao tu poruku???

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4786 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 10/02/2010 : 21:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
U 23. i 45. bloku su izuzetno ljubazni.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/02/2010 : 21:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Ja stojim iza onoga sto sam rekao.

I pored ovoga sto je Vronski rekao

Pa...ako mu je javio Zivadin...

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 10/02/2010 : 23:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by rgorgiev

rekao pa porekao
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 10/02/2010 : 23:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by rgorgiev

rekao pa porekao

ha

Go to Top of Page

HarryBlock
New Member

160 Posts

Member since 21/04/2006

Posted - 11/02/2010 : 00:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send HarryBlock a Private Message
quote:

Mozda je prema tebi bila ljubazna jer si bio sluzbeni predstavnik Mirabilisa, pa se nadala da joj ponudis mesto kod "izuzetno ozbiljnog izdavaca".

... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini)

Edited by - HarryBlock on 11/02/2010 00:08:43
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 11/02/2010 : 00:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message
Moram da pohvalim uvodne tekstove u zadnjih par brojeva Mr.No-a i Dilana. Stvarno su im odlicni!

Ne znam da li su se toliko poboljsali u odnosu na neke predhodne, ili sam ja jednostavno poceo na to da obracam vise paznje.

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 11/02/2010 : 00:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:

S. Milovanovic je u pravu, ja sam tu ranije cesto kupovao i plava prodavacica je mnogo ljubazna, za razliku od one druge, crne, kratko osisane. Dala mi 20% popusta i pre nego sto sam dobio/uzeo karticu jer sam kupovao gomilu stripova.

Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
894 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 11/02/2010 : 08:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message
quote:

U novom Sadu - objekti "Trafike" na SPENS-u i Futoskoj ulici,prodavacice su izuzetno ljubazne,donesu ti vise primeraka da izaberes najbolji,sve odrade kako treba. Kroz nekoliko dana mi je vec upisana nova kupovina. Vrlo sam zadovoljan,neka samo tako nastave!!!

Kada je otvorena Trafika na SPENSu ?

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 11/02/2010 : 10:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by C Celtic

quote:

Kada je otvorena Trafika na SPENSu ?

Prosle subote sam tamo kupovao,verovatno pre dve nedelje...
Ipak,bolji i veci izbor ti je u Futoskoj ulici,ova na SPENS-u je dosta mala i nema mesta za veci broj stripova,a nalazi se u prizemlju SPENS-a.
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.54 seconds. Snitz Forums 2000