forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/02/2009 : 10:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ma on je jutros izbrisao desetak postova koji nisu imali veze sa zadatom temom. A pošto on racuna da toga ne mora da bude, samo malo podseca kolege forumaše. Ali njemu nije problem da ostavi kako jeste, pa cemo vec prekosutra imati 78 stranica topica i opet kljuc, pa ce neko otvoriti VC topic Nr. 5

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 25/02/2009 : 13:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:
Originally posted by Archy

Di vi iz hrvatske kupujete VC? Vidio sam da ima u SnK, ali nisu baš na prvoj polici, nego negdje su zbuksani, ne znam da li ih uopce redovito dobivaju. Koliko koštaju kod nas u kn? Do sad sam procitao samo jednog specijalca i ok mi je samo što mi je naslovnica nekak cudna a i na prijevod se moram priviknuti, jer me živcira ono sa C, Š, Ð itd.

Pretpostavljam da se lakse priviknuti na to nego nauciti italijanski ili neki drugi jezik. Cinjenica da imamo stripove na jeziku koji razumemo koliko i svoj maternji je fenomenalna

Pa naravno, zato i pitam, jer mi se cini da se Ludens u zadnje vrijeme ubezobrazio kako sa cijenom tako i sa izbacivanjem stranica. Zato me zanima di ljudi to nabavljaju i po kojoj cijeni.

No sikiriki
Go to Top of Page

Road_warrior
New Member

Serbia
158 Posts

Member since 21/04/2008

Posted - 25/02/2009 : 13:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Road_warrior a Private Message
Da li je neko uzeo novog Martija i Mister No-a?

My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 25/02/2009 : 17:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
Trebalo bi da ima u Libellusu.
Koliko ja znam cena je 16 kuna.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.

Edited by - Wicked on 25/02/2009 17:13:50
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 25/02/2009 : 17:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Ima ih u Libellusu,gledao sam pre neki dan izdanja,pa
bacih pogled i na knjizaru.
Cena im je 16 kn.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 25/02/2009 : 17:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
16? Pa 150 dinara je manje, oko 12 kuna ako se ne varam...

No sikiriki
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 25/02/2009 : 18:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
www.kursna-lista.com
Go to Top of Page

stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 26/02/2009 : 00:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send stripoholicar a Private Message
quote:

Ludens ti je 18 kuna a VC 16 kuna i ti se još zališ????????????
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/02/2009 : 01:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa mora i knjizara nesto da zaradi
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/02/2009 : 01:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ma on je jutros izbrisao desetak postova koji nisu imali veze sa zadatom temom. A pošto on racuna da toga ne mora da bude, samo malo podseca kolege forumaše. Ali njemu nije problem da ostavi kako jeste, pa cemo vec prekosutra imati 78 stranica topica i opet kljuc, pa ce neko otvoriti VC topic Nr. 5

Nije valjda ovo vec cetvrti?
Go to Top of Page

plavi
Junior Member

432 Posts

Member since 10/05/2002

Posted - 26/02/2009 : 08:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send plavi a Private Message
Evo ja uzeh MM & MNo-a,lep crtez u Martija :), nadajmo se da je i prica ok. Ne razumem zasto je Torti placeniji od recimo ovog lika (Zancanella), crtez je 1.000.000 puta bolji...
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 26/02/2009 : 10:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Ja sam kupio Martija,i mnogo mi se svidja onaj tekstualni dodatak na kraju stripa

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/02/2009 : 11:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Perfektan Marti. Odlicna štampa i naslovnica, ovakav kakav je sada komotno može u kolekcionarske. Kod mene jedino uvek stradaju odabrane price, one mi imaju nešto slabiju štampu.

Nadam se iskreno da se Marti dobro prodaje, šteta bi bilo da ovakav strip ne ide. Jer opet, ovo je Srbija a samo danas treba izdvojiti 400 din. za stripove. Meni je drago kada sam ih dao, ali ljudi ovde baš slabo imaju para tako da bi bilo dobro da makar ova redovna izdanja idu dobro. Da me neko ne shvati pogrešno, meni VC stripovi nisu skupi - naprotiv jeftini su mi s'obzirom na kvalitet (kao i na moju želju za stripovima), ovo govorim cisto zbog sveopšte situacije.

ups, zaboravio sam da naslovne crta Diso - ne obracajte pažnju na ovaj deo, nešto sam se malopre izbrljao

Edited by - goksi on 26/02/2009 11:12:09
Go to Top of Page

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 26/02/2009 : 11:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
quote:
Originally posted by plavi

Evo ja uzeh MM & MNo-a,lep crtez u Martija :), nadajmo se da je i prica ok. Ne razumem zasto je Torti placeniji od recimo ovog lika (Zancanella), crtez je 1.000.000 puta bolji...

U pitanju je Luisa Zancanella. Ženski rod.
Go to Top of Page

plavi
Junior Member

432 Posts

Member since 10/05/2002

Posted - 26/02/2009 : 11:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send plavi a Private Message
Eto, teta dobro skida Alessandrinija :)
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/02/2009 : 14:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
quote:
Originally posted by stripoholicar

quote:

Ludens ti je 18 kuna a VC 16 kuna i ti se još zališ????????????

Stvar je nelogicnosti cijene. Ako je u Srbiji 12 kuna u dinarima, zašto je onda kod nas 4 kune skuplje. No dobro, vjerojatno se proda puno manje primjeraka, jer je i distribucija ogranicena, pa da je jeftinije ne bi im se isplatilo. Ali ipak. Ti Hrvati vole guliti ljude

No sikiriki
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 26/02/2009 : 18:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Novi M.No (Na ivici ambisa) ima za sada sasvim solidnu pricu. Ništa spektakularno ali citljiva i simpaticna pricica potpuno u stilu M.Noa.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/02/2009 : 19:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by Magic Wind

Novi M.No (Na ivici ambisa) ima za sada sasvim solidnu pricu. Ništa spektakularno ali citljiva i simpaticna pricica potpuno u stilu M.Noa.

Ja sam taman stigao nekih 30-tak strana kada me prekinuše. Za sada mi se svida.

Inace strašno mi smeta kad vidim koliko se pljuju nove price pilota. Pa "20 godina kasnije" je bolja prica od mnogih starih Džerijevih (naravno, ne mislim da bi trebala da ude u top 10 ili tako neko preterivanje, ali svakako više nego dobra prica). U najmanju ruku za ocenu 80, "Gvadalkanal" takode. To je 6 od 13 stripova. Ovaj br. 14 necu još komentarisati. Ali to baš nije tako mali procenat.

Edited by - goksi on 26/02/2009 19:17:52
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/02/2009 : 19:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Cene redovnih izdanja VC su zaista ok,mislim da skoro svako može priuštiti par stripova nedeljno...
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/02/2009 : 19:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Cene redovnih izdanja VC su zaista ok,mislim da skoro svako može priuštiti par stripova nedeljno...

Ma slažem se profesore. I ja sam to isto rekao. I meni je cena sasvim ok. Ja sam samo rekao da se nadam da se Marti i još neki dobro prodaju i da ce opstati u svetlu sveopšte situacije koja nije sjajna. Za Zagora nema brige
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/02/2009 : 19:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by profesor-inz

Ma slažem se profesore. I ja sam to isto rekao. I meni je cena sasvim ok. Ja sam samo rekao da se nadam da se Marti i još neki dobro prodaju i da ce opstati u svetlu sveopšte situacije koja nije sjajna. Za Zagora nema brige

Što se tice Martija njegova prodaja ce još dugo biti na ispitu,za redovnu prodaju potreban je kontinuitet...što se tice Zagora on je bar na našim prostorima besmrtan,odnosno kada ljudi njega prestanu da kupuju-prestace uopšte prodaja stripova.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 26/02/2009 : 20:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Najzad seo i procitao martin mistere trinaesto iskusenje.Meni bash super strip,obozavam uopshte ovakve priche,i mislim da odavno nisam procitao tako dobar strip(nzm mozda je moje misljenje).
I sad odmah cunjam po netu trazeci neki info o ovome,bash me zanima..Inache nadam se da ce zlatni buda biti josh bolji...

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/02/2009 : 20:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@Weljko
Imas je u recenzijama.Pricu su lose ocenili,kol'ko se secam.Meni je bila onako,malo zamrsena radnja a i zalim za vremenima kad su ljudi u crnom bili mutavi,zli i naoruzani do zuba ...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 26/02/2009 : 20:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:

quote:

Inace strašno mi smeta kad vidim koliko se pljuju nove price pilota. Pa "20 godina kasnije" je bolja prica od mnogih starih Džerijevih (naravno, ne mislim da bi trebala da ude u top 10 ili tako neko preterivanje, ali svakako više nego dobra prica). U najmanju ruku za ocenu 80, "Gvadalkanal" takode. To je 6 od 13 stripova. Ovaj br. 14 necu još komentarisati. Ali to baš nije tako mali procenat.

potpisujem

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 26/02/2009 : 21:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:

potpisujem

I ja se slazem sa ovim. Vec sam negdje rekao da procenat solidnih epizoda Mister No-a u VC izdanju nije ispod 50%, sto je u rangu sa DD-om, a bolje od Dampira i Xagora, pa mozda i Martija.
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000