forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

filmfanatic
Starting Member

75 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 13/04/2010 : 17:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send filmfanatic a Private Message
Je li neko kupio novi OP od Zagora? utisci?
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/04/2010 : 22:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Jesam ja. Utisci su da je otisak odlican, da je, kao i svaka dosad knjiga OP vrhunski odradjena, a cak i naslovna nije uopste ruzna sa onim logom za Odabrane Price. Procitao jos nisam.
Go to Top of Page

filmfanatic
Starting Member

75 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 13/04/2010 : 22:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send filmfanatic a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

Jesam ja. Utisci su da je otisak odlican, da je, kao i svaka dosad knjiga OP vrhunski odradjena, a cak i naslovna nije uopste ruzna sa onim logom za Odabrane Price. Procitao jos nisam.

a kolko stranice ima ta prica?
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 13/04/2010 : 22:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

Ma znam izbor epizoda je perfektan a imao sam neki licni rat sa v.c.(nerviralo me sto im stranica uvek u pripremi ,nisu mi bili proknjizili neke kupovine i ako imam karticu medju prvima,razocaro sam se kad sam cuo da nema nistaod novih junaka iz z.s.i l.m.s...)..i onda ih sve prodao...a ovi markovi specijali su vrh kao i OP kojima cu se verovatno vratiti...

Koja su ti zadnja 4 broja na kartici?
Cisto da vidim ko je sve ispred mee :)
Evo meni je 0036 :P

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 13/04/2010 : 22:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

Kreso, ne udaraj ceznju ljudima koji jos nisu dobili kartice

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

filmfanatic
Starting Member

75 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 13/04/2010 : 23:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send filmfanatic a Private Message
quote:

quote:

Ma znam izbor epizoda je perfektan a imao sam neki licni rat sa v.c.(nerviralo me sto im stranica uvek u pripremi ,nisu mi bili proknjizili neke kupovine i ako imam karticu medju prvima,razocaro sam se kad sam cuo da nema nistaod novih junaka iz z.s.i l.m.s...)..i onda ih sve prodao...a ovi markovi specijali su vrh kao i OP kojima cu se verovatno vratiti...

a gde pise te brojeve? ja jos nisam koristio karticu,i bas sutra narucujem preko poste,pa me veoma zanima.. na mojoj kartici ,na zadnjoj strani ima bar-kod, i dole na dnu jedna prazna,bela traka i to je to... A gde je broj?
Go to Top of Page

olympia
New Member

Serbia
114 Posts

Member since 18/08/2008

Posted - 13/04/2010 : 23:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send olympia a Private Message
Ha,ha,ha..... Kreso, pa ti si daleko iza mene. Pa mene interesuje ko je ispred mene.

Moj broj ...0006
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/04/2010 : 23:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:

Pa ispred mene si 0094 .....

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

filmfanatic
Starting Member

75 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 13/04/2010 : 23:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Send filmfanatic a Private Message
[/quote]Pa ispred mene si 0094 .....
[/quote]

a gde pise te brojeve? ja jos nisam koristio karticu,i bas sutra narucujem preko poste,pa me veoma zanima.. na mojoj kartici ,na zadnjoj strani ima bar-kod, i dole na dnu jedna prazna,bela traka i to je to... A gde je broj?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/04/2010 : 01:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by filmfanatic

[/quote]

[/quote]Taj bar kod je u stvari broj kartice.Mislim da su zadnja 4 broja razlicita.Prvo su 1111....

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/04/2010 : 01:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

[/quote]Taj bar kod je u stvari broj kartice.Mislim da su zadnja 4 broja razlicita.Prvo su 1111....
[/quote]To je to bar kod ,,,,EVO JE MOJA CELA 111OO94,,,,pretpostavljam da je Kresina sa 11110036

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/04/2010 : 01:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Elderane84

a kolko stranice ima ta prica?

220

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 14/04/2010 : 08:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:

Je li neko kupio novi OP od Zagora? utisci?

Danas je u Becej stigao osmi broj Zagor OP - "Zaseda mutanta"... "Veseli cetvrtak" je napravio pravi potez istovremenim objavljivanjem starih i novih epizoda Duha sa sekirom protiv mutanta!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/04/2010 : 09:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Auh, dograbih i procitah staroga mutanta... dosadno/loshe do zla boga. Veceras cu da overim ova dva nova, a ovako na oko cinimi se da je Bure odradio daleko bolji posao oko dvoglavoga.
Go to Top of Page

filmfanatic
Starting Member

75 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 14/04/2010 : 09:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send filmfanatic a Private Message
Hvala momci na infosima Danas cu prvi put koristiti karticu
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 14/04/2010 : 10:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:

Hvala momci na infosima Danas cu prvi put koristiti karticu

Neka ti je sa srecom i neka se procenti u tvoju korist brzo mnoze!!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 14/04/2010 : 13:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Ima li ko sken naslovnice da postavi?

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/04/2010 : 14:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

Idi u moj topik ....[Razlika u osecaju da li postoji i kolika je].. ......tamo sam postavio.....

Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 14/04/2010 : 16:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:

quote:

Idi u moj topik ....[Razlika u osecaju da li postoji i kolika je].. ......tamo sam postavio.....

Hvala na informaciji...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 17/04/2010 : 07:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message
quote:
Originally posted by kasper

Auh, dograbih i procitah staroga mutanta... dosadno/loshe do zla boga. Veceras cu da overim ova dva nova, a ovako na oko cinimi se da je Bure odradio daleko bolji posao oko dvoglavoga.

Kako se samo na naslovnoj strani slaže onaj krug (Oda-brane) sa mjesecom u pozadini iza mutanta! Bonbona!

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 17/04/2010 : 09:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message
Mene taj krug nervira :S
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 17/04/2010 : 10:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

VESELI CETVRTAK

u prodaji:

Dampyr broj 29 & Zagor Odabrane price 8

najava za sledecu nedelju:

Mister No broj 29 & Dylan Dog Superbook 11

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 17/04/2010 : 11:42:30  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Ultras

najava za sledecu nedelju:

Mister No broj 29

Samo jos kad bi i naslovna izgledala kao ova...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/04/2010 : 15:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Milos Bosnjak

Mene taj krug nervira :S

Uf i mene.Taj logo za OP je najgori od svega Blazininog.Pola naslovne zauzme.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 22/04/2010 : 19:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message
Da li je još neko osim mene primetio da na poledini najnovijeg mr. Noa nema najave za sledeci broj vec samo reklame za albume VC?

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.71 seconds. Snitz Forums 2000