Author |
Topic |
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2509 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 19:32:03
|
quote: Originally posted by mikado
Da li je još neko osim mene primetio da na poledini najnovijeg mr. Noa nema najave za sledeci broj vec samo reklame za albume VC?
to ti je bato pocetak kraja pojedinih junaka,a sibace samo one najproduktivnije.nazalost. |
|
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 22/04/2010 : 19:36:16
|
quote: Originally posted by cronos six
[quote]Originally posted by mikado
Da li je još neko osim mene primetio da na poledini najnovijeg mr. Noa nema najave za sledeci broj vec samo reklame za albume VC?
to ti je bato pocetak kraja pojedinih junaka,a sibace samo one najproduktivnije.nazalost.
Nadam se da si loš prorok... [/quote i ja se nadam,ali je verovatnije da ce veseli do kraja godine ugasiti 2-3 serijala.daj boze da lose prognoziram. |
|
|
Goblin
New Member
Serbia
182 Posts
Member since 09/07/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 19:37:50
|
Provereno iz prve ruke, Dzeri nastavlja kao i do sada, ovo je bio samo potez da se sirem auditorijumu predstavi kolekcija izdatih strip albuma.
No vories, ni zabrinuti, ni zluradi, pilot leti po predvidjenom planu. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 22/04/2010 : 19:42:48
|
quote: Originally posted by Goblin
Provereno iz prve ruke, Dzeri nastavlja kao i do sada, ovo je bio samo potez da se sirem auditorijumu predstavi kolekcija izdatih strip albuma.
No vories, ni zabrinuti, ni zluradi, pilot leti po predvidjenom planu.
to je super vest,ali mislim da ce sve ono sto radi libellus biti brzo dokazano.strip izdanja je na tone,a strip kupaca(ili kupovna moc)sve manje,i zato se pojedini serijali moraju raditi u 500primerka po znatno visoj ceni.to je jedini nacin opstanka na ovom podrucju,osim zagora i dilana.vreme ce pokazati kolko je i taj v.c ispravan pogotovo sa kiosk izdanjima. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Goblin
New Member
Serbia
182 Posts
Member since 09/07/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 20:03:58
|
to je super vest,ali mislim da ce sve ono sto radi libellus biti brzo dokazano.strip izdanja je na tone,a strip kupaca(ili kupovna moc)sve manje,i zato se pojedini serijali moraju raditi u 500primerka po znatno visoj ceni.to je jedini nacin opstanka na ovom podrucju,osim zagora i dilana.vreme ce pokazati kolko je i taj v.c ispravan pogotovo sa kiosk izdanjima.
Pa, ja sam prilicno zadovoljan sa ovim VC kiosk edicijama, jer je meni merilo loseg izdanja ZS i LMS... Ustvari, meni je najvaznije da izlazi, pa u kakvim god izdanjima. Nadam se samo da cu doziveti da jednog dana nemam na polici vise ni jedan ZS ili LMS (mislim prvenstveno na bilo sta sa mekim koricama), a da li je HC ili SC, ne igra mi neku posebnu ulogu, ipak, ako se jednom u VC-u odluce na HC Libellus varijantu i to cu redovno da uzimam, kao i ovo do sada...plus naravno, da se kompletiraju zavrsene edicije, poput pilota ili, ne znam, Nik Rajdera, Bleka, Marka, Mikija, Kita (ne mislim ovde samo na VC). Jednog dana cu zbog toga i Italijanski da savladam, da bi mi bilo svejedno sto nasi nece sve da objave... |
Edited by - Goblin on 22/04/2010 20:06:11 |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 22/04/2010 : 20:09:13
|
to je super vest,ali mislim da ce sve ono sto radi libellus biti brzo dokazano.strip izdanja je na tone,a strip kupaca(ili kupovna moc)sve manje,i zato se pojedini serijali moraju raditi u 500primerka po znatno visoj ceni.to je jedini nacin opstanka na ovom podrucju,osim zagora i dilana.vreme ce pokazati kolko je i taj v.c ispravan pogotovo sa kiosk izdanjima.
Pa, ja sam prilicno zadovoljan sa ovim VC kiosk edicijama, jer je meni merilo loseg izdanja ZS i LMS...
nisam mislio na to.kao i kod s.d i ludensa,ugasice se serijali koji se kupuju slabije. |
|
|
mrmada
Junior Member
Serbia
440 Posts
Member since 05/04/2009 |
Posted - 22/04/2010 : 20:10:43
|
Bilo bi glupo ugasiti nekog od pocetnih jonaka najvise zbog toga sto su dogurali do 29. broja.Nadam se da ce mister no terati do samog kraja,jer kad ima prodju tex koji je zagazio u 6. stoticu,sto ne bi imao i mister no koji je u 4. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 22/04/2010 : 20:13:35
|
quote: Originally posted by mrmada
Bilo bi glupo ugasiti nekog od pocetnih jonaka najvise zbog toga sto su dogurali do 29. broja.Nadam se da ce mister no terati do samog kraja,jer kad ima prodju tex koji je zagazio u 6. stoticu,sto ne bi imao i mister no koji je u 4.
tebi,meni i jos nekim fanovima je to glupo,ali to je slaba uteha za izdavace. |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 22/04/2010 : 21:19:57
|
quote: Originally posted by acestroke
Zna li neko koja je sledeca Zagor VC Odabrane price epizoda broj 9 . . . ? cuo sam neke pretpostavke, ali nista sigurno jos...
pa receno je da ide Demonska maska |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 22/04/2010 : 22:53:08
|
Ma, kakvo gasenje. Veseli cetvrtak je ozbiljna firma, do sada nikad ni dana nisu zakasnili, tacno se zna sta kad izlazi i koliko kosta, i tu nema zajebancije. Ocigledno je da ljudi nisu skupili neku crkavicu para, pa krenuli u izdavastvo, vec se radi o ozbiljnoj prici, sa jasnim ulaganjima i ocekivanjima. Ja ne ocekujem da ugase ijedan serijal prije nego sto dodju do kraja. Ako spadnemo samo na HC Bonelli, onda bolje da ga vise niko ni ne izdaje, jer gomila epizoda ne vrijedi ni ovih 190 dinara, a kamoli 1800. |
|
|
filmfanatic
Starting Member
75 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 24/04/2010 : 00:40:32
|
Kog datuma izlazi sledeci Zagor Specijal od VC,i da li se zna otprilike,koji ce to biti?
Ima li neko raspored izlaska VC Zagora,za 2010?(redovni,specijal,odabrane, i Ciko specijal? (za Cika,teško...) |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 24/04/2010 : 00:48:34
|
quote: Originally posted by filmfanatic
Kog datuma izlazi sledeci Zagor Specijal od VC,i da li se zna otprilike,koji ce to biti?
6. maja izlazi specijal, ali ne znam koji ce biti.
|
|
|
armatura
New Member
Serbia
177 Posts
Member since 05/06/2009 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 25/04/2010 : 12:27:46
|
quote: Originally posted by armatura
Da li neko ima info sta je bilo sa Marcelovim najavama oko iznenadjenja vezanim za DD,za ovu godinu?hvala
Mislim da nisu neka specijalna iznenadjenja nego pricevkoje nas cekaju,imamo Barbatinu dvodelnu u boji i dve-tri Sclavijeve.Ne znam mozda i bude neko nenajavljeno iznenadjenje. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 25/04/2010 : 12:40:52
|
Da li neko ima info sta je bilo sa Marcelovim najavama oko iznenadjenja vezanim za DD,za ovu godinu?hvala
Iznenadjenje za otprilike tri meseca..u cetvrtak "Veliko djubre", sledeceg meseca "Ukronia".. a onda zaista stize IZNENADJENJE!
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 25/04/2010 : 12:56:47
|
Jedva cekam ovu dvodelnu,mogao sam skeniranu procitati sto puta,ali cekam da izadje da bi imao pun uzitak. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 25/04/2010 : 13:09:56
|
quote: Originally posted by docA
Iznenadjenje za otprilike tri meseca..u cetvrtak "Veliko djubre", sledeceg meseca "Ukronia".. a onda zaista stize IZNENADJENJE!
E sve ako nije,pa to ionako ide po redu Pre ce biti da je mislio na nesto drugo,ja glasam za Maxi
Edit: Za Maxi iz 2 razloga; 1) zato sto ide presporo kod Lu 2)zato sto te nerviraju |
Edited by - Tex Willer on 25/04/2010 13:10:56 |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 25/04/2010 : 13:23:23
|
Sotono, ne nerviraju me maxiji, ali su tamo fakat najslabije price. A ovo ce iznenadjenje i pre tri meseca, al' sam mislio kad izadje i drugi deo, pa sve lepo citanjac natenane i u papiru..samo da ne zaseru s' otisaK, onaj "Na talasima secanja" nije bio los...! |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 25/04/2010 : 13:30:55
|
quote: Originally posted by docA
Sotono, ne nerviraju me maxiji, ali su tamo fakat najslabije price. A ovo ce iznenadjenje i pre tri meseca, al' sam mislio kad izadje i drugi deo, pa sve lepo citanjac natenane i u papiru..samo da ne zaseru s' otisaK, onaj "Na talasima secanja" nije bio los...!
vampire ne brini za otisak.boja pokrije sve nedostatke u stripu.a da nije boje. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 25/04/2010 : 13:35:25
|
citao sam vec ovu dvodjelnu u boji,nego da vam ne kvarim iznenadjenje :-) e,da,odlicna naslovna za ukroniju. a ovaj poslednji redovni dilan,potomci zone sumraka,medju najgorim epizodama u ovih 29
|
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
Topic |
|