forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/02/2009 : 21:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Nesto si se ulenjavio,Antitju?Samo potpisivanje? Dobar je ovaj novi Mister No,k'o sto tu neko rece,u duhu starih prica-alkoholisanje sa Krugerom,uvlacenje u zaveru sa krijumcarenim puskama,pokvareni avion,besna lepotica koju treba smiriti na "Dzon Vejn"-nacin...meni je prica(bar ovaj prvi deo)legla ...Crtez je dosta slaba karika...

Pitajte onda Bonellija, mozda nesto naucite. Pa sta mislite, zasto je prodaja u Italiji pala ispod svih limita?
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/02/2009 : 21:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Pitajte onda Bonellija, mozda nesto naucite. Pa sta mislite, zasto je prodaja u Italiji pala ispod svih limita?

Cekaj da dodemo do tih epizoda. Ovo je negde 7 godina pre gašenja.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/02/2009 : 21:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by cronos six

jeste u martiju crno, u m.nou veoma los otisak,ali necu vise o tome muka mi je.

I u Zagoru OP je bio ocajan,a u Dylanu odlican,ni ja vise ne razumem kako im to uspeva.

Nekako iz toga išcitavam želju VC da jednog dana steknu kultni status ZSS i LMS-a

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 02/03/2009 : 14:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Procitao sam MM Zlatni Buda.Ne znam za vashe izdanje ali moje je prvo koje je savrsheno.Nijedna bleda stranica,nijedna umrljana stranica,nijedna stranica nema one bele tackice po crnom...Znachi super.Daj boze da nastave ovako dobro :)

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7936 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 02/03/2009 : 14:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

Procitao sam MM Zlatni Buda.Ne znam za vashe izdanje ali moje je prvo koje je savrsheno.Nijedna bleda stranica,nijedna umrljana stranica,nijedna stranica nema one bele tackice po crnom...Znachi super.Daj boze da nastave ovako dobro :)

A kakva je prica? Je li ti dobra kao Trinaesto iskušenje?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/03/2009 : 14:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin
A kakva je prica?

Senkinih 58 % na recenzijama.
Svakako više nego sva tri do sada.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/03/2009 : 15:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Prica je dosta dobra. Ja volim ovakve. Od ova cetiri izašla najbolja. Pa onda Atlantida, Trinaesto iskušenje pa meni najgora Nedodija.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 02/03/2009 : 15:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:

quote:

Trinaesto iskusenje bi bilo josh mnogo bolje da su produzili na josh jednu ovakvu "knjigu".Inache zlatni buda isto nije losh.Pricha zanimljiva,samo pojedini detalji su malo bezveze..Pogotovo zavrsetak.
Opet zbrzan zavrshetak(bar ja tako mislim)

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7936 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 02/03/2009 : 15:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Je, znan da je više, ali meni je za razliku od vecine broj 3 bio odlican.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 02/03/2009 : 16:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:

quote:

Takodje

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/03/2009 : 16:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Takodje

Jos jedan!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 02/03/2009 : 16:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Meni je najbolji Buda, pa Trinaesto iskusenje, pa Atlantida a najgora je Nedodjija.
I moj primerak ima odlicnu stampu, jedina greska je sto su 2 stranice izmesale mesta.
Inace, cini mi se, da je i kod odabranih prica bilo napretka u kvalitetu, narocito u odnosu na izdanja s kraja 2008.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 02/03/2009 : 16:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

Meni je najbolji Buda, pa Trinaesto iskusenje, pa Atlantida a najgora je Nedodjija.
I moj primerak ima odlicnu stampu, jedina greska je sto su 2 stranice izmesale mesta.
Inace, cini mi se, da je i kod odabranih prica bilo napretka u kvalitetu, narocito u odnosu na izdanja s kraja 2008.

Ja nikad nisam imao nijednu duplu stranicu,los otisak.Uvek sam dobijao odlicna izdanja.Mozda sam izuzetno srecit?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 02/03/2009 : 17:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message
Može li neko da mi objasni u kratkim crtama (da ne kopam sad po forumu) kakav je oncept ovog Martija što ga izdaje Veseli Cetvrtak? Vidim da su to price od 160 strana, u kojem periodu su izlazile u Italiji i tako. Hvala unaprijed!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/03/2009 : 19:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

quote:
Originally posted by mezzano

Ja nikad nisam imao nijednu duplu stranicu,los otisak.Uvek sam dobijao odlicna izdanja.Mozda sam izuzetno srecit?

Popuni mi onda jedan loto listic
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/03/2009 : 19:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by satko

Može li neko da mi objasni u kratkim crtama (da ne kopam sad po forumu) kakav je oncept ovog Martija što ga izdaje Veseli Cetvrtak? Vidim da su to price od 160 strana, u kojem periodu su izlazile u Italiji i tako. Hvala unaprijed!

Ono sto kod nas izlazi sad u Italiji je izaslo pre oko tri godine i kod njih takodje izlazi dvomesecno
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/03/2009 : 19:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

quote:

quote:

Trinaesto iskusenje bi bilo josh mnogo bolje da su produzili na josh jednu ovakvu "knjigu".Inache zlatni buda isto nije losh.Pricha zanimljiva,samo pojedini detalji su malo bezveze..Pogotovo zavrsetak.
Opet zbrzan zavrshetak(bar ja tako mislim)

I meni se to cini. Mislim da bi bilo mnogo bolje da su svaku pricu napravili u dva nastavka, bez obzira sto je dvomesecni ritam izlazenja, bar bismo imali neuporedivo bolje price
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19607 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/03/2009 : 10:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
evo povuko topic sa druge strane(posustajete veseljaki a?)samo da pitam šta izlazi sutra?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/03/2009 : 11:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Valjda Tex i Zagor, valjda
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19607 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/03/2009 : 11:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
najbolja moguca kombinacija-super i hvala.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/03/2009 : 12:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by teller

evo povuko topic sa druge strane(posustajete veseljaki a?...

Ma jok,nego cika Hanter vitla bicem! Sutra:Zagor 15 "Lord u Darkvudu" i Teks 7 "Rendzer je izadjnik" (sa sesircetom il' bez njega? )
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 04/03/2009 : 12:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
quote:
Originally posted by teller

evo povuko topic sa druge strane(posustajete veseljaki a?)samo da pitam šta izlazi sutra?

Samo da malo odmore pljuvacne žlezde.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19607 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/03/2009 : 12:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
nije valda da ima i takvih?????

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/03/2009 : 14:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Sta ide sledece nedelje,ajde ako je neko kupio??

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/03/2009 : 14:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
5.marta idu zagor i tex.
12.marta(na moj 20.rodjus)idu zagor specijal princ elfova i dylan br 15 u boji.Koji bi poklon bolji mogao pozeleti.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.77 seconds. Snitz Forums 2000