Author |
Topic  |
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 07/03/2009 : 22:32:17
|
quote: Originally posted by weljko94
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Jel deli jos neko moje misljenje da bi sledeci cetvrtak moghao biti najbolji od osnivanja firme????   
Shto se ovoga tiche,u potpunosti  Samo josh da vidim nekog njihovog texa u boji  
Inache ne slazem se sa tobom u vezi pilota.Meni su njegove ove ratne epizode,kao i 20 godina posle mnogo super!!!
Nemam sta dodati,sve je receno     |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 07/03/2009 : 23:39:15
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Marko ne bi se složio sa tobom u vezi M.Noa. Licno mislim da su price "Dvadeset godina kasnije" i "Gvadalkanal" bolje od bilo koje price Zagora, Texa i MM u izdanju VC (DD i Dampyra nisam citao)
Sa pricom bih jos i pronasao neki mir...ali crtez je kriminalan,samo neki kasniji radovi MM su losiji od ovoga!!!!
Sveobuhvatno gledajuci crtež i price M.Noa u izdanju VC, u proseku meni je bolji crtež nego same price. Diso, Suarez, Di Vitto, Busticchi, Paesani su odlicni crtaci, malo slabiji Bianchini, Santucci i Valdambrini, dok je po meni Gramaccioni najslabiji, ali samo u crtanju lika M.Noa I pored svih kritika novih prica nevidim ni jedan valjani razlog prestanka daljeg skupljanja M.Noa, bar za one koji vole i skupljaju njegove stare price
EDIT: A, da zaboravih, još što se tice crteža, crtež M.Noa u ovim pricama je bolji od crteža nego kod Magicnog Vetra |
Edited by - Bruce Springsteen on 07/03/2009 23:44:41 |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 08/03/2009 : 00:58:13
|
Mislim da su najmanje kvalitetne epizode Mister Noa one u kojima je cela epizoda smestena u jedan strip. 96 strana je nedovoljno da se razvije ikakva zanimljiva radnja.Kao bolje bih izdvojio VC poslednja granica, vannini suma tajni. Slazem se sa Bruce=om,crtez kod pilota je bolji nego kod magicnog. |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 03:49:55
|
Marko ne bi se složio sa tobom u vezi M.Noa. Licno mislim da su price "Dvadeset godina kasnije" i "Gvadalkanal" bolje od bilo koje price Zagora, Texa i MM u izdanju VC (DD i Dampyra nisam citao)
Sa pricom bih jos i pronasao neki mir...ali crtez je kriminalan,samo neki kasniji radovi MM su losiji od ovoga!!!!
Sveobuhvatno gledajuci crtež i price M.Noa u izdanju VC, u proseku meni je bolji crtež nego same price. Diso, Suarez, Di Vitto, Busticchi, Paesani su odlicni crtaci, malo slabiji Bianchini, Santucci i Valdambrini, dok je po meni Gramaccioni najslabiji, ali samo u crtanju lika M.Noa I pored svih kritika novih prica nevidim ni jedan valjani razlog prestanka daljeg skupljanja M.Noa, bar za one koji vole i skupljaju njegove stare price
EDIT: A, da zaboravih, još što se tice crteža, crtež M.Noa u ovim pricama je bolji od crteža nego kod Magicnog Vetra
ppfffffffff subjektivno podbadacu jedan     |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 08/03/2009 : 06:11:11
|
quote: Originally posted by goksi
O bože, uz sledeci Markov specijal idu "avanture Floka"
Mislim taj je sledeci kod italijana, ne mora da znaci i kod nas
Ej, evo ti jedan dokaz koliko je strip ranije bio popularan.. Nekog caletovog kolegu sa posla zovu Flok ceo zivot.. Sad niko ni ne zna zasto... Ali je ostao Flok.. Pa su mozda i njegove avanture u pitanju.. :)) |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 08/03/2009 : 06:35:19
|
Nit je sledeci kod italijana nit ce biti kod nas. VC ide redom. Uz sledeci specijal ide `Mister Blaf`. A taj je tek posle njega. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19609 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 08:59:44
|
pa i ako bi išle Flokove avanture...šta je tu loše?bar 5 minuta citanja sa mozgom na paši...
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 10:53:03
|
quote: Originally posted by teller
pa i ako bi išle Flokove avanture...šta je tu loše?bar 5 minuta citanja sa mozgom na paši...
Ne znam koliko god da je naivan,ja ga kupujem-nostalgija je cudo. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Posted - 08/03/2009 : 11:26:11
|
quote: Originally posted by Ferri
Nit je sledeci kod italijana nit ce biti kod nas. VC ide redom. Uz sledeci specijal ide `Mister Blaf`. A taj je tek posle njega.
Ne, ne. Nisi me razumeo. Znamo svi da taj ide za par nedelja jer ima najava za taj na poslednjoj stranici drugog. Mislio sam na onaj posle tog . |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 08/03/2009 : 11:59:12
|
quote: Originally posted by sawitch
Ej, evo ti jedan dokaz koliko je strip ranije bio popularan.. Nekog caletovog kolegu sa posla zovu Flok ceo zivot.. Sad niko ni ne zna zasto... Ali je ostao Flok.. Pa su mozda i njegove avanture u pitanju.. :))
I kod nas ima jedan Flok, a i lici na Floka (po mrsavosti) |
 |
|
nesha
Starting Member

68 Posts
Member since 28/11/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 13:41:57
|
quote: Originally posted by mladjo
osobno, nijednom izdanju VC-a koje posjedujem nisam našao manu. Ni u otisku, ni u papiru, ni u ljepilu, ni u prijevodu, štoviše u mnogim stvarima su postavili standarde. Mislim, ono, "otisak je ocajno loš". Ma daajjj. Ali vec sam napisao što mislim o tome u onom topicu u Izdavackom izlogu, pa da se ne ponavljam.Ljudi jednostavno vole srati jer se onda osjecaju bitnima. Veseli cetvrtak je do sada imao dvije bitne mane: 1) Famozno slovo "d" 2) Dopuštanje Vronskom da objavi vijest o Ferriju prije njih.
spominjes otisak, papir..... a sto fale stranice?????? meni je to glavna mana, sve ostalo je smesno. taman sam mislio da su se popravili i razmisljao da uzmem brojeve koje mi fale da bih imao celu kolekciju kad u novom texu imam visak stranica. to mi naravno ne smeta, ali me plasi da to znaci da u nekom drugom fale stranice, a posto sam vec 5-6 puta nailazio na manjak stranica izgubio sam zivce. uopste ne volim srati jer se onda osecam bitnim (ne verujem da to neko radi na ovom forumu, pre mislim da su frustracije, iznerviras se (ne mozes nigde da nadjes strip, fale ti stranice...) a nemas kome da se zalis pa preneses frustraciju na ovaj forum da bi se olaksao). samo sam hteo da imam kolekciju a smor mi je ovaj problem oko stranica. meni je to mana broj 1. sve ostalo je zanemarljivo. |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 14:03:54
|
Evo shta nas od Zagora ocekuje u sledecih godinu dana...
16:Ljudi sa granice:
 U njoj se zavrshava epizoda koja je pocela u "Lord u Darkvudu"
Zatim spomenuta trodelna epizoda sa samurajima: Covek koji je dosao sa Istoka

17:Srcem i macem

18:Vreme je za osvetu
 Ovom se epizodom zavrshava trodelna pricha sa samurajima
19:Tamo gde reka tece

20:Traperi iz fort arrowa

21:Hjuroni!

22:banda razrokog

23:Juris Mohava

24:Misisipi

25:Blindirani vagon

Oprostite ako prevod nije neshto trudio sam se...
|
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
nesha
Starting Member

68 Posts
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 14:14:04
|
quote: Originally posted by nesha
quote: Originally posted by mladjo
osobno, nijednom izdanju VC-a koje posjedujem nisam našao manu. Ni u otisku, ni u papiru, ni u ljepilu, ni u prijevodu, štoviše u mnogim stvarima su postavili standarde. Mislim, ono, "otisak je ocajno loš". Ma daajjj. Ali vec sam napisao što mislim o tome u onom topicu u Izdavackom izlogu, pa da se ne ponavljam.Ljudi jednostavno vole srati jer se onda osjecaju bitnima. Veseli cetvrtak je do sada imao dvije bitne mane: 1) Famozno slovo "d" 2) Dopuštanje Vronskom da objavi vijest o Ferriju prije njih.
spominjes otisak, papir..... a sto fale stranice?????? meni je to glavna mana, sve ostalo je smesno. taman sam mislio da su se popravili i razmisljao da uzmem brojeve koje mi fale da bih imao celu kolekciju kad u novom texu imam visak stranica. to mi naravno ne smeta, ali me plasi da to znaci da u nekom drugom fale stranice, a posto sam vec 5-6 puta nailazio na manjak stranica izgubio sam zivce. uopste ne volim srati jer se onda osecam bitnim (ne verujem da to neko radi na ovom forumu, pre mislim da su frustracije, iznerviras se (ne mozes nigde da nadjes strip, fale ti stranice...) a nemas kome da se zalis pa preneses frustraciju na ovaj forum da bi se olaksao). samo sam hteo da imam kolekciju a smor mi je ovaj problem oko stranica. meni je to mana broj 1. sve ostalo je zanemarljivo.
nesha, po drugi put medju Srbima! Don't call it a comeback! Opet te neko dirao? :)
Inache imam reshenje za onaj tvoj problem. Pokrenuli neki ljudi biznis, zove se BG dostava, okrenesh 26-33-341 i dostavljaju novine/hranu/pice i sve ostalo, po ceni od rachun+ 200 dinara. Lepo poruchish od njih i sve ti donesu na noge. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Posted - 08/03/2009 : 14:16:23
|
Samuraje i ove epizode sa indijancima cekam .
Što se tice najboljeg cetvrtka, hmm meni je možda i najbolji onaj kada je izašao Leo Pulp, sjajan strip. Jedva cekam drugi broj. Svakako da mi je posebno drag i svaki kad izlaze zajedno Džeri i Marti. Ali ako cemo o novim stvarim i kvalitetnim onda se izdvaja onaj kada je izašao Leo Pulp, ako se ne varam tada je bio i redovni Dilan. Možda i onaj sa Dragonerom. To sam kupio na sajmu tako da se ne mogu setiti šta je još bilo taj dan. Cini mi se još i pocetak izlaženja biblioteke Zagor i 2 redovna stripa. |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
nesha
Starting Member

68 Posts
Posted - 08/03/2009 : 14:20:16
|
quote:
Inache imam reshenje za onaj tvoj problem. Pokrenuli neki ljudi biznis, zove se BG dostava, okrenesh 26-33-341 i dostavljaju novine/hranu/pice i sve ostalo, po ceni od rachun+ 200 dinara. Lepo poruchish od njih i sve ti donesu na noge.
evo reklame za potrchka :-) ali kako oni mogu resiti problem sto fale stranice? |
 |
|
nesha
Starting Member

68 Posts
Posted - 08/03/2009 : 14:22:55
|
quote: Originally posted by Pajtos
Nesho,prijatelju,jesi l' probao da na ISTOM kiosku zamenis falican primerak? 
Naravno. To je prvo sto sam probao, ali bezuspesno. Vec sam to spoemnuo. Ali mi nisu falile stranice vec jedno mesec dana minimun. Sada sam dobio visak, samo napominjem da verovatno nekome fale, u stvari dajem odgovor coveku koji kaze da je savrsen lepak, otisak.... a ne spominje glavni problem. Nemam sada stripove koje trebam zameniti, da ne dodje ponovo do nerazumevanja posto ide ka tome. |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Posted - 08/03/2009 : 14:26:23
|
O bože, kakvi to ljudi rade po kisocima ? Meni ovde uvek ostave sve što kupujem sa strane, rekoše da uvek kad nešto ne valja mogu da zamenim (iako mi je do sada od šezdesetak stripova samo u jednom zagoru bila jedna dupla stranica koji sam izvadio). Jeste sigurno kulturni prema radnicima ? |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 14:31:21
|
Shto se texa tiche:
8:Francuski trgovac

9:Bili Zmija

10:U neprijateljskom logoru

11:Povratak u "Kulver siti"

12:Grad straha

13:Oregonska suma

14:"Shanonove" Puske

15:Dugacak put

16:Kripta(ili pecina)

17:Pernata Zmija

Josh jednom sorry za prevod.Za 13 i 14 nisam siguran a 17 nisam znao :(
|
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
Edited by - weljko94 on 08/03/2009 21:40:09 |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
|
Topic  |
|