forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 08/03/2009 : 14:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

O bože, kakvi to ljudi rade po kisocima? Meni ovde uvek ostave sve što kupujem sa strane, rekoše da uvek kad nešto ne valja mogu da zamenim (iako mi je do sada od šezdesetak stripova samo u jednom zagoru bila jedna dupla stranica koji sam izvadio). Jeste sigurno kulturni prema radnicima?

jesmo :-) ja kad se ne pojavim u cetvrtak pitaju se sta je sa mnom i odvoje mi sa strane :-)
imam ja ideju (nego ko ce mene da slusa :-) )
da se ne pakuje vise u folije. onda prelistas pre nego kupis. to sam i radio dok nisu poceli sve da pakuje, nego verovatno vecina nema tih problema pa bi radije da im stigne u foliji.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 08/03/2009 : 14:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by nesha

quote:

O bože, kakvi to ljudi rade po kisocima? Meni ovde uvek ostave sve što kupujem sa strane, rekoše da uvek kad nešto ne valja mogu da zamenim (iako mi je do sada od šezdesetak stripova samo u jednom zagoru bila jedna dupla stranica koji sam izvadio). Jeste sigurno kulturni prema radnicima?

jesmo :-) ja kad se ne pojavim u cetvrtak pitaju se sta je sa mnom i odvoje mi sa strane :-)
imam ja ideju (nego ko ce mene da slusa :-) )
da se ne pakuje vise u folije. onda prelistas pre nego kupis. to sam i radio dok nisu poceli sve da pakuje, nego verovatno vecina nema tih problema pa bi radije da im stigne u foliji.

Jesi luuud
Pa bez folije bi stripovi bili kupusare.Eto dokaz da blek od wizzarda svaki put gde kupujem stripove stoji okacen na zicu da se "proluftira"
i veruj mi ne zelish da ga vidish posle toga.Postojali su mnogi problemi(cak mi se jednom desilo da nadjem zalepljenu zvaku u stripu)koje je ta folija resila.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/03/2009 : 14:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Pazi,posto je duh sas sekirce najpopularniji u nas,uvek vidim na par mesta primerke sa pocepanom folijom.Ono kao:"Ma k'o ga hebe,zena mi radi u marketu,progurace ga za nazad,a mozda ga neki jadnik i uzme otvorenog..."Znaci,otpakovana stampa se moze vratiti! Kad smo kod ove teme,u zadnjem Mr.No-u falile su mi dve stranice.Btw,uvek uzmem fiskalni isecak i foliju paazljivo otvorim pri vrhu... U slucaju nedostatka,uz malo ljubaznosti,uvek se moze zameniti na istom mestu(pa nije to Darkwood,ljudi! ). Ako lazem,dabogda mi Weyne-a uvaljali u katran i perje!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7987 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 08/03/2009 : 14:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

quote:

Na trafici kod moje zgrade radi jedna toliko neljubazna zena,da nije htela invalidu da doda novine.I da je moim ne bi mi zamenila!

u 5-6 stripa do sada su mi falile stranice,ali sam ih uspesno zamenio.kad izvlacim strip iz vrecice to pazljivo radim,da bih kao prvo prebrojao sve listove.ako nije u redu vratim u vrecicu i dodam rezervni isecak vrecice od 2 stripa ,zalepim selotejpom ,pa neka vracaju v.cetvrtku.
dajte m.noa i m.m od 1 broja
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/03/2009 : 14:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

quote:

...da se ne pakuje vise u folije. onda prelistas pre nego kupis. to sam i radio dok nisu poceli sve da pakuje, nego verovatno vecina nema tih problema pa bi radije da im stigne u foliji.

Naravno da je lakse za proveriti kad nema folije,ali ima ljudi koji ih odma' slazu na polici i folija je bas prakticna! Ja,licno,odobravam 100 % ove folije!Ima ljudi koji kazu:"150 dinara das za ovo?!",a svaki,k'o sto rekoh,drugi primerak Zagora otvoren! Ja da placam,a cela familija neke kasirke u marketu da cita stripove?!Evo im ga...@!*#!?@!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 08/03/2009 : 15:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

quote:

...da se ne pakuje vise u folije. onda prelistas pre nego kupis. to sam i radio dok nisu poceli sve da pakuje, nego verovatno vecina nema tih problema pa bi radije da im stigne u foliji.

Naravno da je lakse za proveriti kad nema folije,ali ima ljudi koji ih odma' slazu na polici i folija je bas prakticna! Ja,licno,odobravam 100 % ove folije!Ima ljudi koji kazu:"150 dinara das za ovo?!",a svaki,k'o sto rekoh,drugi primerak Zagora otvoren! Ja da placam,a cela familija neke kasirke u marketu da cita stripove?!Evo im ga...@!*#!?@!

U pravu si pajtose,podrzavam te u ovome.Dodjem ja da kupim texa mislim br4,i samo jedan primerak i to otvoren,a ona kaze kao takav je stigo,a nije samo on takav.jednom na moje oci taksista doje,uzme strip(zagora),i vreca predhodni koji je vec procitao u kolima.Jeste,shio mi ga Djura.Ako hoces da vidis necije delo=plati brate.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 08/03/2009 : 16:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
Bilo bi zanimljivo da VC umjesto MM specijala objavi bisseve...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 08/03/2009 : 18:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Pernata Zmija
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19609 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/03/2009 : 19:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
kakve su samo naslovnice, ostaje nam nada da ce Blaža svoj posao odraditi najmanje upadljivo,tj.
da ce ga uradit tek toliko koliko treba.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/03/2009 : 19:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Ja jos nijednom nisam dobio ni stranicu viska ni stranicu manjka :)
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19609 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/03/2009 : 20:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ti si onda jedan sretan covjek,blago tebi...želim ti i dalje takvu srecu...a moram i priznat da se
VC kad je tisk u pitanju popravio 100%...a i Blaža bar 50%, tako da skoro pa necemo pronaci mane za kritikovanje...ajme, da nece to biti kraj foruma?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 08/03/2009 : 21:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

17 je Zmija Piumisto,13 je Oregonska suma

Svaka ti cast kako prevodis!

Hvala puno za to shto si me dopunio.Inache pokushavao sam i na google translate kad neshto nisam znao,ali davao je "smeshne" rezultate :S
hvala josh jednom

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju

Edited by - weljko94 on 08/03/2009 21:38:57
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 08/03/2009 : 21:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Pernata Zmija i Sume Oregona
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 08/03/2009 : 21:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Pernata Zmija i Sume Oregona

Shta cesh
fala

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/03/2009 : 21:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ma,joook,ti si moj omiljeni forumas,zato se i kunem u tebe! Procitah Teksa,ovako:
Prica (2) -predvidljivo,naivno i ubise Dzesa!Mis'im...
Crtez(1+) -komercijala je zlo,trebali su Letterija u penziju pre-pre-pre ove epizode...
Naslovna (10) -ako zazmurimo na naslov koji je zakovan meksikancima preko glave!Message for Blazina:"Okan' se corava posla-pojacaj dioptriju!"
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 09/03/2009 : 21:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Skroz sam fucked up ovim novim zagorom!
Razvucena žvaka ceeele epizode, a od dešavanja ništa.
Crtež tolerantan...

Ako se nastavi sa partijom "ko preživi pricace" smor epizoda, ozbiljno cu razmotriti dalju kupovinu novih zagorelovih prica...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 09/03/2009 : 21:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
sta je sa BB?? dosta kasni...

nemam potpis!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/03/2009 : 21:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Sa' ce,sa' ce,na tri je meseca...
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/03/2009 : 21:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by TraX

sta je sa BB?? dosta kasni...

Ne kasni. Nažalost ide na svakih 12 nedelja. Trojka je za deset dana...
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 09/03/2009 : 21:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
pardon, mislio sam da je dvomjesecno izdanje, super, meni je odlican, samo nek fura...

nemam potpis!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/03/2009 : 23:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by TraX

pardon, mislio sam da je dvomjesecno izdanje, super, meni je odlican, samo nek fura...

Ma i meni je ekstra, loše mi je samo što tako sporo ide...

Elem, danas je u Blicu u "strip kutku" neki lik dao kratak prikaz drugog Martija "Povratak u Nedodiju". Ako je on procitao taj strip ja mu poklanjam moje stripove
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 09/03/2009 : 23:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Konachno prochitah poslednjeg Zagora, i ne samo da je crtezh najbolji od svih dosadashnjih VC-a, vec je i scenario najbolji. Pogledam ko je pisao - Minjako. Pa da. Vidim neshto mi chudno solidno napisano, Buratini nije garant, a i Boseli teshko, jer nema onog kvazifilozofskog drvljenja nadugo i nashiroko a i ovaj scenarista ume da strukturishe dinamik radnje.

Po prvi put od kada je krenuo VC me zapravo zanima da prochitam sledecu epizodu Zagora.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/03/2009 : 23:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Ne provociraj. Crtež 2 glavna junaka je smece. Ostalo jeste jako dobro ali kako da kažem da je nešto jako dobro nacrtano kad su glavni junaci totalno promašeni? Meni je malo falilo da zaspem dok sam ga citao

Edited by - goksi on 09/03/2009 23:27:18
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 09/03/2009 : 23:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ok, priznajem da je Chiko malo problematichan, ali sam se i na njega ovakvog navikao, a Zagor mi je (bez provokacije ) skroz dobar.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 09/03/2009 : 23:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Ok, priznajem da je Chiko malo problematichan, ali sam se i na njega ovakvog navikao, a Zagor mi je (bez provokacije ) skroz dobar.

"priznajem da je Chiko malo problematichan"
Malo?

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000