Author |
Topic  |
nesha
Starting Member

68 Posts
Member since 28/11/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 14:32:30
|
quote: Originally posted by goksi
O bože, kakvi to ljudi rade po kisocima ? Meni ovde uvek ostave sve što kupujem sa strane, rekoše da uvek kad nešto ne valja mogu da zamenim (iako mi je do sada od šezdesetak stripova samo u jednom zagoru bila jedna dupla stranica koji sam izvadio). Jeste sigurno kulturni prema radnicima ?
jesmo :-) ja kad se ne pojavim u cetvrtak pitaju se sta je sa mnom i odvoje mi sa strane :-) imam ja ideju (nego ko ce mene da slusa :-) ) da se ne pakuje vise u folije. onda prelistas pre nego kupis. to sam i radio dok nisu poceli sve da pakuje, nego verovatno vecina nema tih problema pa bi radije da im stigne u foliji. |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 14:36:27
|
quote: Originally posted by nesha
O bože, kakvi to ljudi rade po kisocima ? Meni ovde uvek ostave sve što kupujem sa strane, rekoše da uvek kad nešto ne valja mogu da zamenim (iako mi je do sada od šezdesetak stripova samo u jednom zagoru bila jedna dupla stranica koji sam izvadio). Jeste sigurno kulturni prema radnicima ?
jesmo :-) ja kad se ne pojavim u cetvrtak pitaju se sta je sa mnom i odvoje mi sa strane :-) imam ja ideju (nego ko ce mene da slusa :-) ) da se ne pakuje vise u folije. onda prelistas pre nego kupis. to sam i radio dok nisu poceli sve da pakuje, nego verovatno vecina nema tih problema pa bi radije da im stigne u foliji.
Jesi luuud  Pa bez folije bi stripovi bili kupusare.Eto dokaz da blek od wizzarda svaki put gde kupujem stripove stoji okacen na zicu da se "proluftira" i veruj mi ne zelish da ga vidish posle toga.Postojali su mnogi problemi(cak mi se jednom desilo da nadjem zalepljenu zvaku u stripu)koje je ta folija resila. |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 14:40:35
|
Pazi,posto je duh sas sekirce najpopularniji u nas,uvek vidim na par mesta primerke sa pocepanom folijom.Ono kao:"Ma k'o ga hebe,zena mi radi u marketu,progurace ga za nazad,a mozda ga neki jadnik i uzme otvorenog..."Znaci,otpakovana stampa se moze vratiti! Kad smo kod ove teme,u zadnjem Mr.No-u falile su mi dve stranice.Btw,uvek uzmem fiskalni isecak i foliju paazljivo otvorim pri vrhu... U slucaju nedostatka,uz malo ljubaznosti,uvek se moze zameniti na istom mestu(pa nije to Darkwood,ljudi! ). Ako lazem,dabogda mi Weyne-a uvaljali u katran i perje!  |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 14:47:37
|
quote: Originally posted by kreŠa
Na trafici kod moje zgrade radi jedna toliko neljubazna zena,da nije htela invalidu da doda novine.I da je moim ne bi mi zamenila!
u 5-6 stripa do sada su mi falile stranice,ali sam ih uspesno zamenio.kad izvlacim strip iz vrecice to pazljivo radim,da bih kao prvo prebrojao sve listove.ako nije u redu vratim u vrecicu i dodam rezervni isecak vrecice od 2 stripa ,zalepim selotejpom ,pa neka vracaju v.cetvrtku. dajte m.noa i m.m od 1 broja  |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 08/03/2009 : 14:56:44
|
...da se ne pakuje vise u folije. onda prelistas pre nego kupis. to sam i radio dok nisu poceli sve da pakuje, nego verovatno vecina nema tih problema pa bi radije da im stigne u foliji.
Naravno da je lakse za proveriti kad nema folije,ali ima ljudi koji ih odma' slazu na polici i folija je bas prakticna! Ja,licno,odobravam 100 % ove folije!Ima ljudi koji kazu:"150 dinara das za ovo?!",a svaki,k'o sto rekoh,drugi primerak Zagora otvoren! Ja da placam,a cela familija neke kasirke u marketu da cita stripove?!Evo im ga...@!*#!?@!  |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 08/03/2009 : 15:01:28
|
quote: Originally posted by Pajtos
...da se ne pakuje vise u folije. onda prelistas pre nego kupis. to sam i radio dok nisu poceli sve da pakuje, nego verovatno vecina nema tih problema pa bi radije da im stigne u foliji.
Naravno da je lakse za proveriti kad nema folije,ali ima ljudi koji ih odma' slazu na polici i folija je bas prakticna! Ja,licno,odobravam 100 % ove folije!Ima ljudi koji kazu:"150 dinara das za ovo?!",a svaki,k'o sto rekoh,drugi primerak Zagora otvoren! Ja da placam,a cela familija neke kasirke u marketu da cita stripove?!Evo im ga...@!*#!?@! 
U pravu si pajtose,podrzavam te u ovome.Dodjem ja da kupim texa mislim br4,i samo jedan primerak i to otvoren,a ona kaze kao takav je stigo,a nije samo on takav.jednom na moje oci taksista doje,uzme strip(zagora),i vreca predhodni koji je vec procitao u kolima.Jeste,shio mi ga Djura.Ako hoces da vidis necije delo=plati brate. |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19609 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 19:43:11
|
kakve su samo naslovnice, ostaje nam nada da ce Blaža svoj posao odraditi najmanje upadljivo,tj. da ce ga uradit tek toliko koliko treba. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19609 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 08/03/2009 : 20:19:51
|
ti si onda jedan sretan covjek,blago tebi...želim ti i dalje takvu srecu...a moram i priznat da se VC kad je tisk u pitanju popravio 100%...a i Blaža bar 50%, tako da skoro pa necemo pronaci mane za kritikovanje...ajme, da nece to biti kraj foruma?
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 08/03/2009 : 21:37:44
|
quote: Originally posted by kreŠa
17 je Zmija Piumisto,13 je Oregonska suma
Svaka ti cast kako prevodis!
Hvala puno za to shto si me dopunio.Inache pokushavao sam i na google translate kad neshto nisam znao,ali davao je "smeshne" rezultate :S hvala josh jednom |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
Edited by - weljko94 on 08/03/2009 21:38:57 |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 08/03/2009 : 21:39:37
|
quote: Originally posted by Colt
Pernata Zmija i Sume Oregona
 Shta cesh  fala  |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 09/03/2009 : 21:19:14
|
Ma,joook,ti si moj omiljeni forumas,zato se i kunem u tebe! Procitah Teksa,ovako: Prica (2) -predvidljivo,naivno i ubise Dzesa!Mis'im... Crtez(1+) -komercijala je zlo,trebali su Letterija u penziju pre-pre-pre ove epizode...  Naslovna (10) -ako zazmurimo na naslov koji je zakovan meksikancima preko glave!Message for Blazina:"Okan' se corava posla-pojacaj dioptriju!"  |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 09/03/2009 : 21:25:04
|
Skroz sam fucked up ovim novim zagorom! Razvucena žvaka ceeele epizode, a od dešavanja ništa. Crtež tolerantan...
Ako se nastavi sa partijom "ko preživi pricace" smor epizoda, ozbiljno cu razmotriti dalju kupovinu novih zagorelovih prica... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/03/2009 : 21:55:34
|
quote: Originally posted by TraX
sta je sa BB?? dosta kasni...
Ne kasni. Nažalost ide na svakih 12 nedelja . Trojka je za deset dana... |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Posted - 09/03/2009 : 23:13:20
|
quote: Originally posted by TraX
pardon, mislio sam da je dvomjesecno izdanje, super, meni je odlican, samo nek fura...
Ma i meni je ekstra, loše mi je samo što tako sporo ide...
Elem, danas je u Blicu u "strip kutku" neki lik dao kratak prikaz drugog Martija "Povratak u Nedodiju". Ako je on procitao taj strip ja mu poklanjam moje stripove |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 09/03/2009 : 23:21:35
|
Konachno prochitah poslednjeg Zagora, i ne samo da je crtezh najbolji od svih dosadashnjih VC-a, vec je i scenario najbolji. Pogledam ko je pisao - Minjako. Pa da. Vidim neshto mi chudno solidno napisano, Buratini nije garant, a i Boseli teshko, jer nema onog kvazifilozofskog drvljenja nadugo i nashiroko a i ovaj scenarista ume da strukturishe dinamik radnje.
Po prvi put od kada je krenuo VC me zapravo zanima da prochitam sledecu epizodu Zagora. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Posted - 09/03/2009 : 23:26:49
|
Ne provociraj . Crtež 2 glavna junaka je smece. Ostalo jeste jako dobro ali kako da kažem da je nešto jako dobro nacrtano kad su glavni junaci totalno promašeni? Meni je malo falilo da zaspem dok sam ga citao |
Edited by - goksi on 09/03/2009 23:27:18 |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 09/03/2009 : 23:47:09
|
Ok, priznajem da je Chiko malo problematichan, ali sam se i na njega ovakvog navikao, a Zagor mi je (bez provokacije ) skroz dobar. |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Topic  |
|