Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41210 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 25/03/2009 : 12:41:17
|
quote: Originally posted by Zika
quote: Originally posted by sai
quote: Originally posted by kreŠa
Jel kupio neko novog Mr.Noa i Superbook?
Ja sam jutros uzeo novog Mr.No-a u trafici i platio ga 130 din. DD nisam video ali ga ionako ne uzimam.
da nisi mozda uzeo starog Mr.No posto bi novi trebalo da izadnje sutra?
Hi hi hi...
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41210 Posts
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 25/03/2009 : 12:55:46
|
quote: Originally posted by Zika
quote:
quote:
da nisi mozda uzeo starog Mr.No posto bi novi trebalo da izadnje sutra?
Ja sam ga skapirao da je uzeo Mr.No-a u "Trafici",tamo valjda dolaze ranije? Sai,bratac,koja je cena odstampana na njemu,kazi nama,provincijalcima?  |
 |
|
Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts
Member since 17/11/2008 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 25/03/2009 : 13:33:29
|
quote: Originally posted by sawitch
Renky, odgovori mi na pm, lenjosti jedna.. :)
Pun mi inbox
hi hi hi |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 25/03/2009 : 14:01:38
|
Jucer sam pocitao novog zagora, zaista opustajuca prica koja mi se svidela. Nije mi jasno zasto su neki toliko pljuvali po to stripu , radnja mu je sasvim solidna, jeste da su zagor i ciko malo drugcije nacrtani, ali mi to nije smetalo |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 25/03/2009 : 17:06:29
|
podigli cene???
jel samo u dinarima ili vazi i za ostale valute... (ludens je poskupio samo za hrvatsku 2 kune kod nas isto)
oni dizu cene a ja smanjujem kupovinu :D
ne mogu oni povisiti koliko ja mogu malo kupiti :D |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
Posted - 25/03/2009 : 17:23:30
|
quote: Originally posted by sawitch
Jadni narod vise prolupao... Ne zna ni sta uzima ni koliko placa.. :))))

quote:
podigli cene???
jel samo u dinarima ili vazi i za ostale valute... (ludens je poskupio samo za hrvatsku 2 kune kod nas isto)
oni dizu cene a ja smanjujem kupovinu :D
ne mogu oni povisiti koliko ja mogu malo kupiti :D
tacno! |
nemam potpis! |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41210 Posts
Posted - 25/03/2009 : 17:35:53
|
Juce sam procitao Dampyra i mogu da kazem da mi je to najjaci strip VC-a do sada... Radnja me je odusevila... Vrh... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 25/03/2009 : 18:06:39
|
quote: Originally posted by goksi
quote: Originally posted by profesor-inz
I kolika je cena sada...
40 din. skuplje.
25 % brate,nije baš malo...plate ostaju iste ,sve poskupljuje....bojim se da ce im samo padati tiraži i da ce se uskoro prodavati samo Zagor,eventualno još po nešto. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 25/03/2009 : 18:55:35
|
quote: Originally posted by goksi
quote: Originally posted by profesor-inz
I kolika je cena sada...
40 din. skuplje.
Pa skace evro, skacu i cene stripova! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 25/03/2009 : 20:50:11
|
Lol...Sad znamo zashta je onaj popust koji se dobija uclanjenjem u klub citalaca...Meni super potez da se smanji taj efekat povishene cene.Samo josh da naprave "Trafiku" u Borchi i ja zadovoljan :) |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 25/03/2009 : 21:09:21
|
quote: Originally posted by Collector
Ne znam da li je vec neko pomenuo...... Juce sam bio u AF-u kada je stigla nova tura veselog (ovo što na kioske izlazi u cetvrtak) i nažalost cene su promenjene. Mr No je 190 din a DD superbook 4 240 din. Nepovoljna mera, ali bilo je za ocekivati zbog kursa... Ovo su cene sa korica, a po kojim cenama ce ici u striparnicama sa time nisam upoznat!
Nisam bio na forumu od juce i sad procitah ovu vest, i mogu reci da sam baš neprijatno iznaneden! Poskupljenje 25% ! Secem se kada sam jesenas cuo da gas poskupljuje 60 % i tada sam se bukvalno šokirao (kako da se ne šokiram kad sam dao 400 evra više ), a ovo je sad neka blaža varijanta. 320 dinara više koje mesecno treba izdvojiti nama ovde na forumu i nije neka stavka, kad smo matori konji sa poslovima, ali šta je sa klincima, osnovcima i srednjoškolcima, studentima koji i jesu ciljna grupa ovih stripova ( Veljko, elfak,...)? Takode sam neprijatno iznaneden i sa izjavama forumaša tipa "pa dobro nije strašno", "morali su da poskupe, ovo dosad je bilo džabe" ,.... itd.Da li ste vi ljudi normalni ????Pa poskupljenje od 25 % je bezbrazluk.Da je strip poskupeo za 20 dinara, ok, progutao bih knedlu, i idemo dalje !Ali 40 dinara .. sramota Pa ljudi Ludensovi stripovi u Darkvudu su 160 dinara, u AF 175 din ! Knjiga koju sam uzeo pre neki dan "Deca Hurinova" od Tolkina , koštala me je 520 dinara, toliko ce da me košta VC ove sedmice ( skoro toliko ), sa tiš što ova dva stripa cu da procitam sat i po vremena, a knjigu za 10 casova!
|
Odbrojavanje: još 9 dana |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 25/03/2009 : 21:21:02
|
A zasto bi izdvajao 320 dinara mesecno vise? To samo znaci da ce se citaoci prebaciti na ono sto ih vise zanima i da ce skresati troskove na onome sto su do sada kupovali a nije ih preterano zanimalo. Vecina ljudi ne shvata da ovo nije 1982, da strip izdanja ne finansira drzava i da vise nije moguce skupljati sve zivo zato sto je standard takav da mozes da kupujes stripove na metar. Uzevsi u obzir na sve ono sto je do sada receno (Veseli Ponedeljak, Veseli Utorak, ubrzati postojeca i uvesti nova izdanja, itd itd), gro forumasa bi voleo da izadje 24 izdanja mesecno, i da ona u proseku kostaju 50 dinara. Koliko je to realno... |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 25/03/2009 : 21:28:25
|
I dalje je jeftinije od HC-a. :)
Samo da VC ne rikne! Samo da VC ne rikne! Samo da VC ne rikne! Samo da VC ne rikne! Samo da VC ne rikne! |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 25/03/2009 : 21:30:59
|
quote: Originally posted by Colt
A zasto bi izdvajao 320 dinara mesecno vise? To samo znaci da ce se citaoci prebaciti na ono sto ih vise zanima i da ce skresati troskove na onome sto su do sada kupovali a nije ih preterano zanimalo. Vecina ljudi ne shvata da ovo nije 1982, da strip izdanja ne finansira drzava i da vise nije moguce skupljati sve zivo zato sto je standard takav da mozes da kupujes stripove na metar. Uzevsi u obzir na sve ono sto je do sada receno (Veseli Ponedeljak, Veseli Utorak, ubrzati postojeca i uvesti nova izdanja, itd itd), gro forumasa bi voleo da izadje 24 izdanja mesecno, i da ona u proseku kostaju 50 dinara. Koliko je to realno...
Ja volim sve.Najveci razlog je taj shto sam jedva odluchio da prestanem da kupujem svetov alan ford,iako je bio uzasnog kvaliteta. Kupujem sve shto izadje od domacih izdavacha,i sve volim.Cak imam sve brojeve divlje magije,faktor 4 mi fale par brojeva ali sam ih nadoknadio kupujuci bumerang(dobro to sam kupovao sa mojim drugom) Ali izgleda da cu morati da prestanem da kupujem neshto.To ce verovatno biti...Ma ne znam ni shta ce biti...Ako budem trebao da se odreknem nekog sripa to ce biti tek kad potrosim moju ustedjevinu za novi komp  Pusti komp stripovi su vazniji!!!   |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 25/03/2009 : 21:42:52
|
quote: Originally posted by weljko94
Ali izgleda da cu morati da prestanem da kupujem neshto.To ce verovatno biti...Ma ne znam ni shta ce biti...Ako budem trebao da se odreknem nekog sripa to ce biti tek kad potrosim moju ustedjevinu za novi komp  Pusti komp stripovi su vazniji!!!  
Nemoj, crni veljko, prvo uzmi komp pa onda ostalo. Komp mozhesh koristiti za kreativne stvari, dok si stripova samo pasivni konzument. |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 25/03/2009 : 22:17:45
|
quote: Originally posted by Colt
A zasto bi izdvajao 320 dinara mesecno vise? To samo znaci da ce se citaoci prebaciti na ono sto ih vise zanima i da ce skresati troskove na onome sto su do sada kupovali a nije ih preterano zanimalo....
Jasta.Poskupljenje nam je otvorilo oci,neke stripove smo citali samo zato sto su bili dzabe.E,moj Colte...  |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 25/03/2009 : 22:25:25
|
quote: Originally posted by Le Samourai Nemoj, crni veljko, prvo uzmi komp pa onda ostalo. Komp mozhesh koristiti za kreativne stvari, dok si stripova samo pasivni konzument.
tako me zove moja baka  ma kupicu najeftiniji samo da zameni ovo moje djubre  Stripovi nisu pasivni konzument sigurno.Nzm dal si nekada ishao na letovanje/zimovanje sa drugovima i ponesete svako po par stripova.Kada vam je dosadno nacitate se i onda napolje.Uvek ih ponovo citam i nikada mi nisu dosadni! OT:Da li se zna mozda neshto o klubu citalaca.Ja sam poslao onaj list cim sam ga video,a pre neki dan se opet za svaki slucaj upisao preko neta i nishta mi nije stiglo?!Panika me hvata,poshto vidim da je vecina dobila :S |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 25/03/2009 : 22:30:06
|
quote: Originally posted by Pajtos
Jasta.Poskupljenje nam je otvorilo oci,neke stripove smo citali samo zato sto su bili dzabe.E,moj Colte... 
Uopšte nisi ukapirao šta je hteo da kaže. Brz si na reply dugmetu. |
Edited by - goksi on 25/03/2009 22:31:30 |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 25/03/2009 : 22:37:33
|
quote: Originally posted by Le Samourai
quote: Originally posted by weljko94
Ali izgleda da cu morati da prestanem da kupujem neshto.To ce verovatno biti...Ma ne znam ni shta ce biti...Ako budem trebao da se odreknem nekog sripa to ce biti tek kad potrosim moju ustedjevinu za novi komp  Pusti komp stripovi su vazniji!!!  
Nemoj, crni veljko, prvo uzmi komp pa onda ostalo. Komp mozhesh koristiti za kreativne stvari, dok si stripova samo pasivni konzument.
Nije veljko na to mislio, a nece ni misliti dok ne dodje negde u tvoje godine (svoje godine ne racunam, ja sam jedan od izuzetaka svoje generacije  ) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Topic  |
|