forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 26/03/2009 : 22:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Kvalitet otiska u novom M.Nou (bar u mom primerku) je ispod svakog nivoa, dosta je gori i u odnosu na dosadašnje stripove VC-a.Prosto mi smeta da normalno citam strip.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/03/2009 : 22:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Uh, kod mene je odlican.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2009 : 22:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by sawitch

Na ovom topicu treba procitati svaku 10-u stranu... O jednoj stvari se diskutuje deset stranica.. Smorilo me uzasno.. I kad vidim post tipa "Potpisujem" dobijem eksplozivnu dijareju.. :)
Dajte malo originalnosti..

Potpisujem.

Stari vraze..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/03/2009 : 22:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

@Willer
Postajemo dosadni... nastavit cemo na Mafestu. Ti pivo, ja Colu pa ceš vidit kako ceš se dozvati pameti nakon 15 Cola.

Tesko ove godine.Gaston i Curunir znaju zasto,da ne tupim ovde.
2010,samo da je zdravlja
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/03/2009 : 22:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

quote:

Na ovom topicu treba procitati svaku 10-u stranu... O jednoj stvari se diskutuje deset stranica.. Smorilo me uzasno.. I kad vidim post tipa "Potpisujem" dobijem eksplozivnu dijareju.. :)

Potpisujem.

Stari vraze..

Nisam mogo da izdrzim
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/03/2009 : 22:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Renky

@Willer
Postajemo dosadni... nastavit cemo na Mafestu. Ti pivo, ja Colu pa ceš vidit kako ceš se dozvati pameti nakon 15 Cola.

Tesko ove godine.Gaston i Curunir znaju zasto,da ne tupim ovde.
2010,samo da je zdravlja

PS
Chicken

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7941 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/03/2009 : 23:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:

E, pravi se javija...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2009 : 23:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

E, pravi se javija...

Ja sam bar originalan..

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7941 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/03/2009 : 23:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Da, nikad nisan vidija originalnijeg spamera.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/03/2009 : 23:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

Da, nikad nisan vidija originalnijeg spamera.

Hahahahaha... To ti pricam... 'aj' necu vise da offtopicarim... Iskljucujem se iz ove konverzacije...

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 26/03/2009 : 23:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Uh, kod mene je odlican.

I kod meneMada sam danas razgovarao sa kažnjenikom cronosom kod njega je takode loš otisak, odnosno ima onih belih mralja. Ocito su neki primerci bolje oštampani a neki ne
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 26/03/2009 : 23:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Ja bele mrlje više i ne racunam, kod mene je ceo otisak bled, zamrljan, uopšte nema crne boje u stripu. Uporedio sam sa prošlim brojem M.Noa (koji takode nije idealan) i razlika je drasticna
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 26/03/2009 : 23:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Sve u svemu,poskupljenje ce vremenom leci svima,ali samo ako ono sledece poskupljenje ne bude skoro.U stvari mene samo brine da to nije pocetak jednog trenda poskupljenja.Ali za sada nemam pravo da o tome pisem dok se to ne desi i drugi put.
Nastavicu da kupujem sve kao i do sada,pa cak i Dampira.Broj 15 jos nisam procitao,jer neko rece da se prica nastavlja u broju 16 pa cekam njega da procitam u jednom dahu.Ne sumnjam da je epizoda mnogo zanimljivija,ali ne valja taj trend od sjaja do ocaja.Pritom,ne svidjaju mi se neke tendencije u Dampiru a i puno crtaca koji se menjaju prakticno na svakoj epizodi(iako je vecina njih veoma solidna).Mada zaista bilo je veoma dobrih epizoda,sreca da brojevi 15 i 16 vracaju kvalitet jer je vec pretilo da bude nesnosno s obzirom da su brojevi 13 i 14 dve najgore vezane epizode.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 27/03/2009 : 00:51:10  Show Profile Show Extended Profile
Ma, nije toliko strasno poskupljenje, 190 dinara je ekvivalent 15 kn ili 2 eura, i ne treba dramiti oko toga ..i sa Marllborom ili 57-icom, seoskim kurvama, domacicama i ostalim peripetijama..bice para za s3pove..i nikako bataliti Harlana! Shund s3povi su vazda imali konzumente, i to medju HC stripasima..ne znam zasto, ali mislim da je to nepisano pravilo..i naravno, uz njih bi isla ta vampirska poetika kao kvintesencija
A i za specijalce nije mnogo 240 dinara.. No, moj danasnji Snovi ima umesto 132 strane 144 !!! Stampa se, samo tako..strana 86 2x ponovljena, strana 102 3x ponovljena..ima se - moze se! VC ne stedi na papiru, to je ocigledno! Nesto su pak stedeli na mastilu kako bratija gore primecuje..zadnjih 7-8 stranica kod mog pilota treba citati uz pomoc halogene lampe od namanje 250 W.
Ali kad razmislim, ama nigde bas nije sve idealno! Eto, imam i Ludensov spec.SNOVI koji je uradio: KRRRRRR! cim sam ga otvorio posle kupovine u Darkwoodu...
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 27/03/2009 : 00:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Ma, nije toliko strasno poskupljenje, 190 dinara je ekvivalent 15 kn ili 2 eura, i ne treba dramiti oko toga ..i sa Marllborom ili 57-icom, seoskim kurvama, domacicama i ostalim peripetijama..bice para za s3pove..i nikako bataliti Harlana! Shund s3povi su vazda imali konzumente, i to medju HC stripasima..ne znam zasto, ali mislim da je to nepisano pravilo..i naravno, uz njih bi isla ta vampirska poetika kao kvintesencija
A i za specijalce nije mnogo 240 dinara.. No, moj danasnji Snovi ima umesto 132 strane 144 !!! Stampa se, samo tako..strana 86 2x ponovljena, strana 102 3x ponovljena..ima se - moze se! VC ne stedi na papiru, to je ocigledno! Nesto su pak stedeli na mastilu kako bratija gore primecuje..zadnjih 7-8 stranica kod mog pilota treba citati uz pomoc halogene lampe od namanje 250 W.
Ali kad razmislim, ama nigde bas nije sve idealno! Eto, imam i Ludensov spec.SNOVI koji je uradio: KRRRRRR! cim sam ga otvorio posle kupovine u Darkwoodu...

E jebi ga

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/03/2009 : 08:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Guzonjin sin

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Stvarno ne mogu da razumem one koji kukaju za visoku cenu stripova, a popuše dve pakle cigareta dnevno

U Kuršumliji poceli da prodaju cigarete na komad
Eto sad ne moraju da kupe celu paklu uzmu 4 cigarete i strip

A može i veseli da prodaje svaki list stripa posebno, dodješ i kažeš dajte mi Zagora od 30-58 strane

Odbrojavanje: još 9 dana
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/03/2009 : 08:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:

potpisujem

Odbrojavanje: još 9 dana
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 27/03/2009 : 09:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:

potpisujem

Potpisujem poptis!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 09:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kakvi ludaci :)

Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 27/03/2009 : 11:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message
Jako mi je drago da procitam ovde da se svetska kriza u Srbiji nece ni ostiti i da ce VC odsada da izbacuje 3 stripa nedeljno i da ce im cena biti 300 din a mi cemo sve to da kupujemo
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 27/03/2009 : 11:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by docA
Eto, imam i Ludensov spec.SNOVI koji je uradio: KRRRRRR! cim sam ga otvorio posle kupovine u Darkwoodu...

Nisi jedini.To se i meni,a ja mislim i svakome ko je kupio taj broj desilo...

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/03/2009 : 12:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by milan 11

Jako mi je drago da procitam ovde da se svetska kriza u Srbiji nece ni ostiti i da ce VC odsada da izbacuje 3 stripa nedeljno i da ce im cena biti 300 din a mi cemo sve to da kupujemo

1. SEKA se oseca i kod nas,pa je oseca i VC. Ne razumem, da li je za vas bundzije bolje da rade sa gubitkom i verovatno da puknu za neko vreme ili da posledice krize podelimo.
2. Licno bih voleo da izbacuju 7 stripa nedeljno, sto ne povlaci automatski da ce i svi kupovati svako izdanje, nego cemo dobiti veci izbor (verovatno).
3. "da ce im cena biti 300 din" - Na ovo mogu samo da kazem da ce im cena biti 80 din. i koliko si ti u pravu, toliko sam i ja.
300-190=110 (za toliko je greska) => 190-110=80
Da se razumemo, rec je o osnovnim izdanjima.
4."a mi cemo sve to da kupujemo" - Kupovace onaj ko zeli.
5."" - Ovde se slazemo

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/03/2009 : 12:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
bogami je puno 190 din za strip.
Znaci kupovace ga onaj ko ima para. Nije mala stvar dati 22 eura mesecno na stripove kad je plata oko 200 eura

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 27/03/2009 : 12:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message
@ Kit Carson
Cenu od 170 din bih potpuno razumeo i podrzao ostalo je ne samo bezobrazluk vec dovodjenje u pitanje kiosk izdanja u Srbiji.Kao sto rekoh ja prvi vise stripove necu kupovati na kiosku vec cu skupljati lovu pa ih kupovati u Darkwoodu a kad sam vec tamo onda cu i birati sta kupujem.Dosada sam kupio sve na kiosku osim Pulpa i Dragonera
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26059 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/03/2009 : 12:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Dajte ljudi, da ne preterujete malo? 2€ za strip? Pa i da pratite 3 edicije to vam je 6€ mesecno. Pa vec je neko spomenuo cigarete i pice, izracunajte koliko to izade mesecno. Jedna pakla cigara i jedno pivo manje nedeljno i eto vam stripa. Razumem ja sve, i situaciju u zemlji, i visinu plata, i želju da se sve kupi i procita..Ali ne može se sve i odmah, samo polako...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000