forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

teller
Advanced Member

Slovenia
19566 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/04/2009 : 21:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ako te mogu utješit-vecina nas na ovom forumu nije normalna pa...nije neka utjeha ali...
ja kad sve zbrojim skoro 150 evra mjesecno odvajan na stripove...nisam lud ali sigurno ne i najnormalniji...ali kako drugcije kad ne postoji ljek protiv ljubavi svih vrsta...sreca da je tako.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 10/04/2009 : 21:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Ja svaki strip koji kupim procitam u roku od 2-3 dana,ali obicno ga procitam odmah.Ja nisam kupio nijedan VC strip od proslog Dylana,i malopre sam kupio novog,sto znaci da nisam kupio 6 stripa(Dampyra ne kupujem) i sve cu to da nadoknadim prvom prilikom

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/04/2009 : 21:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
dobro je ako samo stripove kupujete.... a i knjige bukvalno na kile... a filmove... na stotine... vise i ne znam gdje sam
ne mogu se okrenuti u sobi
bit ce podrumiranje :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41155 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/04/2009 : 22:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jebote, 340 dinara Leo Pulp... Dalji komentar nije potreban...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 10/04/2009 : 22:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
ja sam ga kupio u stripoteci.lea i dilana i ustedeo za jednu uzinu ;p

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 10/04/2009 : 23:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message

Ako je nekome za utehu, ja sam kupio sve od Veselog cetvrtka sem odabranih prica i onih knjiga o Zagoru i procitao samo Barselonu
Tako da i od ludih, ima ludjih

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/04/2009 : 23:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Obelix

Ako je nekome za utehu, ja sam kupio sve od Veselog cetvrtka sem odabranih prica i onih knjiga o Zagoru i procitao samo Barselonu

Ima! Ja nisam kupio samo Barselonu. Cekamo ludjeg da se javi.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/04/2009 : 23:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by Obelix

Ima! Ja nisam kupio samo Barselonu. Cekamo ludjeg da se javi.

Pobedio si,nema ludjeg,ja nemam ni kol.Zagora 4
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/04/2009 : 23:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

dobro je ako samo stripove kupujete.... a i knjige bukvalno na kile... a filmove... na stotine... vise i ne znam gdje sam

Ja se jos uvek opirem, ali bice takva situacija i kod mene Samo sto je kod mene muzika, a ne filmovi
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 11/04/2009 : 02:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

ja sam ga kupio u stripoteci.lea i dilana i ustedeo za jednu uzinu ;p

Kako jadni Alan, Bob i ostatak TNT-a??? Cuti i trpi, dosta ti je jednom nedeljno da jedesh (uzinu, naravno).

quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by zeljko

Ja se jos uvek opirem, ali bice takva situacija i kod mene Samo sto je kod mene muzika, a ne filmovi

Bash to - bilo bi lepo da su "samo" stripovi... Daj Boze da pozivimo dovoljno dugo da sve to savladamo! Mada, najmanje toga josh uvek nekonzumiranog imam od stripova...
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 11/04/2009 : 09:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Leo Palp je stvarno osvezenje. Crtez je odlican, a boje savrsene. Klaudio Nici je napisao pitke i zajebantske pricice.
Veliki minus nasem izdanju je Blaza. Bajate su mu fore. Nerviraju me likovi koji vecito prepricavaju neke fore iz domacih filmova. Ako si ti duhovit covek, a ti onda izmisli svoju foru, nemoj da mi provaljujes fazone koje sam vec cuo u Dragojevicevim filmovima.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 11/04/2009 : 10:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Leo Palp je stvarno osvezenje. Crtez je odlican, a boje savrsene. Klaudio Nici je napisao pitke i zajebantske pricice.
Veliki minus nasem izdanju je Blaza. Bajate su mu fore. Nerviraju me likovi koji vecito prepricavaju neke fore iz domacih filmova. Ako si ti duhovit covek, a ti onda izmisli svoju foru, nemoj da mi provaljujes fazone koje sam vec cuo u Dragojevicevim filmovima.

Mislim da je Blaza dobro obavio posao, nisam uvek ljubio njegov smisao za humor, ali ovde mi je sjajan.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/04/2009 : 13:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Ja se u ovome slažem sa Raspucinom. Jos u prvom broju su mi zasmetale neke bajate fore tipa "Koš, koš, hocemo još".

Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 11/04/2009 : 13:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message
quote:

Ja se u ovome slažem sa Raspucinom. Jos u prvom broju su mi zasmetale neke bajate fore tipa "Koš, koš, hocemo još".

Bas cu za vikend da procitam tog Leo Palpa. Taman sam kupio i drugi broj.
Na oko ne deluje lose.

Koliko ima epizoda Leo?

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 11/04/2009 : 13:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Leo ima 3 broja

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/04/2009 : 13:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Ma dobar je Leo, samo Blaza ne ostavlja najjaci utisak.

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 11/04/2009 : 14:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

Ma dobar je Leo, samo Blaza ne ostavlja najjaci utisak.

Da su njegove fore, pa da ih ponavlja, ali tudje fore sve. Sto je najgore, sve fore iz filmova koje sam cuo sto puta. Blaza nikad nije ni bio neki bog zna kako inventivan covek, a uvodni clanak za strip mu je tek rupa. VC ce Djoleta da pravi od blata, mada je i Leo Charm odlican.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/04/2009 : 15:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Šta mislite, jel ima šanse da Veseli Cetvrtak pocne s izlaženjem Lazarus Ledda?

To bi bilo coooool, iz znaka zahvalnosti bi osim LL kupovo sigurno još jedno izdanje VC

No sikiriki
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/04/2009 : 15:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Archy

To bi bilo coooool, iz znaka zahvalnosti bi osim LL kupovo sigurno još jedno izdanje VC

Ja vec uzimam sve,osim one Barselone,al' eto i nju bi uzeo da krenu s LL
Go to Top of Page

Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts

Member since 14/09/2005

Posted - 11/04/2009 : 16:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Disko a Private Message
quote:

iskreno se nadam da ima šanse.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 11/04/2009 : 17:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Pa, ja bih sigurno to kupovao, za razliku od DD, DMP, i LP :)
K'o da stranke nabrajam...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/04/2009 : 18:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Pa ljudi to bi puklo a ne bih stigao do treceg broja,shvatite vec jednom tržište je suženo...ostaju samo prave vrednosti.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/04/2009 : 19:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

Pa, ja bih sigurno to kupovao, za razliku od DD, DMP, i LP :)
K'o da stranke nabrajam...

Koja ti je ovo stranka DMP
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 12/04/2009 : 14:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message
Od Veselih sam citao samo Barselonu do sinoc. Nije najbolji album koji sam citao, ali nije lose, prijala mi je prica i crtez jos vise. Onda sam procitao i prvog Leo Palpa.

Uzas koliko nije smesan. Da li je do prevoda, samog stripa, ili kako vi pominjete do Blaze, ali ovaj pokusaj humora je tuzan.
Kao dete od 10 godina koje je vremeplovom doslo iz osamdesetih godina sa tadasnjim forama.
Najvise mi lici da je Blaza to upropastio. Ima li taj covek neke veze sa stripom, ili je neko bio toliko glup da ga angazuje samo zato sto je poznat?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41155 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/04/2009 : 15:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Meni ne deluje kao da je to Blaza upropastio.. Vec mi je celokupan strip sranje..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000