forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 12/04/2009 : 15:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
+ paprena cijena...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 12/04/2009 : 15:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
Ja cu ga uzeti(broj 1) kad dogje ovamo dole...pa sta bude nek bude...
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/04/2009 : 15:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by Solid Snake

Strip je izvanredan. Samo sawitch je ostavio negativan komentar, ostalima se svideo.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 12/04/2009 : 16:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Meni je prvi izvanredan,drugi jos nisam kupio,ali planiram

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 12/04/2009 : 16:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ni meni se nije svideo (prvi), a ja sam detektivski/palp/noir feitishista.

Uzeo sam drugi, vidicemo da li je bolje.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 12/04/2009 : 17:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
prvi fantastican u pogledu svega.pricha,humor,crtez.
drugi kupio,josh nisam procitao.
Obelix,sawitch i ostali.Poceli ste da starite ;)

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 12/04/2009 : 17:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

Ih, pocheo. Uskoro cu da spojim krug i ponovo postanem mlad. :)
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/04/2009 : 17:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Ma do jaja je brate...kupi dupli primerak za svaki slucaj...
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 12/04/2009 : 18:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message
@profesor-inz
da li si procitao Leo Pulpa?
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 12/04/2009 : 19:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by Solid Snake

Strip je izvanredan. Samo sawitch je ostavio negativan komentar, ostalima se svideo.

Ja samo na ovoj strani videh cetvoricu koji nisu odusevljeni

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/04/2009 : 19:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
E, ajde nek mi neko kaže kakvim ritmom izlazi Martin Mystere kod VC, a kakvim kod Ludensa.

Thx

No sikiriki
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 12/04/2009 : 19:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Kod VC svakog drugog meseca, a kod Ludensa zvanichno valjda isto, a nezvanichno tu i tamo.
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 12/04/2009 : 19:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message
quote:

U pravu si sinko, samo sto sam ja vec podosta ostario . Medjutim, ima to i svojih prednosti, drugacije vidis neke stvari, recimo stripove :)).
Ne mislim nista lose, ali po tvom rasudjivanju oko ovog stripa ja bih rekao da ti ni do punoletstva nisi stigao ili se varam . Mada crtez stvarno nije los, ali humor

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 12/04/2009 : 19:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

nije do jaja,ide preko glave..
Nego kupujem 3 primerka.Jedan procitam i bacim ga ispod kreveta,a ostala dva zapecatim i stavim u ormar

@Obelix-pa pishe mi u profilu,imam 2 godine

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju

Edited by - weljko94 on 12/04/2009 19:48:34
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 12/04/2009 : 19:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Meni ne deluje kao da je to Blaza upropastio.. Vec mi je celokupan strip sranje..

Ja mislim da bi to sa boljom adaptacijom bila ludnica od stripa.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 12/04/2009 : 20:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Jeste,brate,ali ipak nije k'o Zagor!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21801 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/04/2009 : 20:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Leo Pulp broj jedan, meni licno je sjajan strip. Prvi broj me je oduševio, pravo osveženje na Bonelli sceni ,drugi broj sam kupio, ali ga još nisam procitao.Cena je, slažem se , dosta jaka, ali ako cu da dam za Komandanta Marka 240 dinara, bio bih lud da ne dam još 100 dindži više za Lea.
Ljudi koji komentarišu da im Leo nije neki strip su dokaz da je profesor-inz u pravu kad kaže da je jedino Zagor sigurica za tržište i da sve što je novo stoji na staklenim nogama, što se tice prodaje.
Moj savet - kupite Lea obavezno!!!

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/04/2009 : 20:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Leo Pulp broj jedan, meni licno je sjajan strip. Prvi broj me je oduševio, pravo osveženje na Bonelli sceni ,drugi broj sam kupio, ali ga još nisam procitao.Cena je, slažem se , dosta jaka, ali ako cu da dam za Komandanta Marka 240 dinara, bio bih lud da ne dam još 100 dindži više za Lea.
Ljudi koji komentarišu da im Leo nije neki strip su dokaz da je profesor-inz u pravu kad kaže da je jedino Zagor sigurica za tržište i da sve što je novo stoji na staklenim nogama, što se tice prodaje.

Covek preneo moje misli na topik. Isto ovo sam hteo da napišem. Jednostavno ne mogu da verujem. Stalno se traži nešto novo i onda kada neko to izbaci pljuje se po tome. Ljudska narav je cudo jedno.

Obelixe jeste 4 coveka na toj strani ali ne racunaj Sawitcha. On je na svakoj strani ovog topika napisao kako je "leo pulp krš" "leo pulp je olupina od stripa" itd.

Edited by - goksi on 12/04/2009 20:23:54
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41153 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/04/2009 : 20:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Hahaha... Pa meni jeste.. Ja ne kazem da sam strip genije i da sve znam, vec iznosim svoje misljenje.. Valjda forum sluzi za to.. A nisam od tih koji citaju samo Zagora.. Citam sve sto mi dodje pod ruku ali malo sta mi se svidi..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21801 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/04/2009 : 20:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Savicu majstore, najaci si!!!

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21801 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/04/2009 : 20:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ljudi, šta je sa Pajtosom, nema ga vec duže vreme , da nije banovan?

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 12/04/2009 : 20:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Obelixe jeste 4 coveka na toj strani ali ne racunaj Sawitcha.

A ni profesora. Nije covek.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 12/04/2009 : 20:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Hvala što si mi uštedeo vreme Naravno potpisujem ovo što si napisao
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 12/04/2009 : 20:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message
Meni je Leo odlican strip i prijatno osvezenje.
Lea sam pozajmio na citanje kolegama sa posla i svi su odusevljeni stripom,e sad humor u stripu nekom moze da se svidi ili ne,to ne znaci da je los.Jer bi to bilo kao kada se neko ne nasmeje vicu koji je vama smesan reci da nema pojma,da nije duhovit ili da nema smisla za humor.

Ako nista drugo Leo obogacuje ponudu i mogucnost da jos neko zavoli strip i ne razumem neke ljude ovde koji citaju samo jednog ili dva junaka(i pri tom tvrde kako su svesni da neke nove epizode nisu sjajne ali ih to asocira na bezbrizno detinjstvo i budi nostalgiju,kao kada bi pecinski covek rekao da odbija da spava u kuci sa parnim grejanjem jer mu pecina budi nostalgiju i vreme kada je bio blizi prirodi i zivotinjama a sada se otudjio) i sve ostalo odbijaju da probaju a pljuju to sto nisu ni videli a kamoli procitali.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21801 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/04/2009 : 20:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Obelixe jeste 4 coveka na toj strani ali ne racunaj Sawitcha.

A ni profesora. Nije covek.

Ðole , ovo vec prelazi granicu zezanja

Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000