Author |
Topic  |
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 03/05/2009 : 20:59:27
|
Prochitao sam ovog dampira dvodelnu prichu sa bluzom.Koliko god zeleo da mi se uchini posebnom,ili kao one priche u pragu,jednostavno nije moglo...sasvim obicna epizoda,uopshte mi nije dobra koliko su je svi hvalili. Jedva cekam da procitam zagora jer japan obozavam,a ovog chica sam prochitao josh kao klinac na netu.skeniran strip.Moracu da kupim jer je strip predobar. inache ja sam mislio da Chica indijanci zovu mali chovek velikog trbuha.i chico indijanac sam chitao ali sam zaboravio na taj nadimak. |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 03/05/2009 : 23:28:24
|
quote: Originally posted by weljko94
Prochitao sam ovog dampira dvodelnu prichu sa bluzom.Koliko god zeleo da mi se uchini posebnom,ili kao one priche u pragu,jednostavno nije moglo...sasvim obicna epizoda,uopshte mi nije dobra koliko su je svi hvalili. Jedva cekam da procitam zagora jer japan obozavam,a ovog chica sam prochitao josh kao klinac na netu.skeniran strip.Moracu da kupim jer je strip predobar. inache ja sam mislio da Chica indijanci zovu mali chovek velikog trbuha.i chico indijanac sam chitao ali sam zaboravio na taj nadimak.
Mlad si josh za price o bluzu i Pragu.....    |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 03/05/2009 : 23:51:11
|
Procitao sam Martija, Kazna Elohima i, cini mi se da je ovo, uz 13. iskusenje, najbolje sto je izaslo, u okviru VC.
Ali kako je Marti na kraju ugasio onaj kompjuter...!!! Nista gluplje nisu mogli da smisle... Da je isao sa Alt+F4, ili Ctrl+Alt+Del, a on... (da ne otkrivam zbog onih koji nisu citali). |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 04/05/2009 : 01:52:47
|
quote: Originally posted by elfak nish
Sta ide sad,a sta tamo narednog cetvrtka???
Sad DD regularni i Chico specijal. Posle njih valjda Zagor OP i Dampyr. |
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 04/05/2009 : 03:41:06
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Sad DD regularni i Chico specijal. Posle njih valjda Zagor OP i Dampyr.
Tu epizodu OP imam u extra seriji...opet cu da bacam pare za dzabe samo da ne bi imao rupu u brojevima na polici....... |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 04/05/2009 : 09:54:24
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Prochitao sam ovog dampira dvodelnu prichu sa bluzom.Koliko god zeleo da mi se uchini posebnom,ili kao one priche u pragu,jednostavno nije moglo...sasvim obicna epizoda,uopshte mi nije dobra koliko su je svi hvalili. Jedva cekam da procitam zagora jer japan obozavam,a ovog chica sam prochitao josh kao klinac na netu.skeniran strip.Moracu da kupim jer je strip predobar. inache ja sam mislio da Chica indijanci zovu mali chovek velikog trbuha.i chico indijanac sam chitao ali sam zaboravio na taj nadimak.
Mlad si josh za price o bluzu i Pragu.....   
Delta bluz mu se sigurno nije dopao zato sto je imao visoka ocekivanja, a meni je to najbolji Dampir do sada! |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 04/05/2009 : 10:57:23
|
quote: Originally posted by Mhejl
Mlad si josh za price o bluzu i Pragu.....   
Delta bluz mu se sigurno nije dopao zato sto je imao visoka ocekivanja, a meni je to najbolji Dampir do sada!
Meni je najbolja ona epizoda u Nemackoj,vrh,a iza toga Pescane utvare.Mada je i ova epizoda sa bluzom odlicna,ali malo osakacena,materijala je imalo bar za tri dela. Mene Prag ne odusevljava... |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 04/05/2009 : 12:39:50
|
Sad DD regularni i Chico specijal. Posle njih valjda Zagor OP i Dampyr.
Tu epizodu OP imam u extra seriji...opet cu da bacam pare za dzabe samo da ne bi imao rupu u brojevima na polici.......
Ista prica i kod mene. Mislim da i nije neki potez VC da izda epizodu koja je skoro bila u prodaji, a bila je na svim kioscima u Srbiji! Ali dobro, ne može sve da bude idealno. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 04/05/2009 : 13:32:35
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by Bruce Wayne Tu epizodu OP imam u extra seriji...opet cu da bacam pare za dzabe samo da ne bi imao rupu u brojevima na polici.......
Ista prica i kod mene. Mislim da i nije neki potez VC da izda epizodu koja je skoro bila u prodaji, a bila je na svim kioscima u Srbiji! Ali dobro, ne može sve da bude idealno.
Bice, bice, siguran sam u to i neka prica koja se još nije pojavila u Extra seriji |
Edited by - Bruce Springsteen on 04/05/2009 23:56:27 |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 04/05/2009 : 22:18:13
|
@mezzano po pitanju martija imamo definitivno isti ukus!!! Do sada mi je 13 iskusenje bio najbolji marti od VC-a uprkos svim kritikama sa svih strana. Iako sam bio medju malom kolicinom kojima se taj marti svideo,nije mi bilo vazno.Jedino se slazem oko kraja i kako je zbrzan.Ali sada procitavsi kazna elohima 13 iskusenje nije vishe najbolji VC marti vec upravo Kazna Elohima.Mnogo mnogo zanimljiva tema,i dosta dosta nerazjasnjenih stvari koje su me naterale da kopam po internetu kao kada sam procitao 13 iskusenje.Znachi ne znam shta je bolje.Pricha je zasigurno cista desetka(meni) a crtez je izvanredan.Pogotovo shto u nekim scenama nema potrebe stavljati u balon "hahaha" kako bi mi videli da se marti smeje,vec crte lica zaista to pokazuju.
Inache ne znam zashto mi se delta bluz nije svideo.Verovatno je Mhejl upravu,ali meni su priche iz praga,kao i pescane utvare mnogo mnogo zanimljivije.Iako volim bluz kao temu za strip nekako mi je sve bilo "obicno". Nishta specijalno da bi mi drzalo paznju malo poduze,a iz pricha forumasha ocekivao sam izvanrednu prichu,shto ova i jeste,ali ne onoliko koliko sam ja zamisljao.Crtez odlican,pricha ispod fantasticne ali sasvim solidna(i opet ponavljam meni) Josh jedno razocarenje koje ce verovatno usloviti prestankom kupovine dampira. |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
Edited by - weljko94 on 04/05/2009 22:19:24 |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 04/05/2009 : 23:33:52
|
Josh jedno razocarenje koje ce verovatno usloviti prestankom kupovine dampira.
Kazu ovi koji kupuju SA Dampyra da tek sad idu dobre price. Izdrzi bolje jos par brojeva |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 05/05/2009 : 00:01:38
|
Josh jedno razocarenje koje ce verovatno usloviti prestankom kupovine dampira.
Kazu ovi koji kupuju SA Dampyra da tek sad idu dobre price. Izdrzi bolje jos par brojeva
pa zaista se nadam,ali chini mi se da je neko rekao,da ce posle ove delta bluz dampir polako posustati. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 05/05/2009 : 00:47:11
|
Weljko,
Ja sam zaboravio da spomenem crtez koji je odlican (do sada najbolji), cist, precizan, detaljan... Sve u svemu 8/10 od mene. |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Posted - 05/05/2009 : 10:30:22
|
quote: Originally posted by mezzano
Weljko,
Ja sam zaboravio da spomenem crtez koji je odlican (do sada najbolji), cist, precizan, detaljan... Sve u svemu 8/10 od mene.
Maurizio Dotti je odradio stvarno odlican posao u svim pricama do sada: 4 "Nokturno u crvenom" 6 "Obala skeleta" 7 "Zabranjena zona" 15 "Roden u mocvari" 16 "Delta bluz"
Sledeci broj je crtao Marco Torricelli pa ce biti interesantno videti kako se on snasao sa Dampyrom . . . |
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 05/05/2009 : 12:19:50
|
Evo procitao sam Mister Noa, pricu 'Pobunjenik Huanito'. Prica me je zaista prijatno iznenadila, najbolja prica do sada, u rangu one trodijelne o Drugom svjetskom ratu. Crtež(Diso) je sjajan, jako lijep i detljan. |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts