forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 03/05/2009 : 20:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Prochitao sam ovog dampira dvodelnu prichu sa bluzom.Koliko god zeleo da mi se uchini posebnom,ili kao one priche u pragu,jednostavno nije moglo...sasvim obicna epizoda,uopshte mi nije dobra koliko su je svi hvalili.
Jedva cekam da procitam zagora jer japan obozavam,a ovog chica sam prochitao josh kao klinac na netu.skeniran strip.Moracu da kupim jer je strip predobar.
inache ja sam mislio da Chica indijanci zovu mali chovek velikog trbuha.i chico indijanac sam chitao ali sam zaboravio na taj nadimak.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 03/05/2009 : 23:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

Prochitao sam ovog dampira dvodelnu prichu sa bluzom.Koliko god zeleo da mi se uchini posebnom,ili kao one priche u pragu,jednostavno nije moglo...sasvim obicna epizoda,uopshte mi nije dobra koliko su je svi hvalili.
Jedva cekam da procitam zagora jer japan obozavam,a ovog chica sam prochitao josh kao klinac na netu.skeniran strip.Moracu da kupim jer je strip predobar.
inache ja sam mislio da Chica indijanci zovu mali chovek velikog trbuha.i chico indijanac sam chitao ali sam zaboravio na taj nadimak.

Mlad si josh za price o bluzu i Pragu.....

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 03/05/2009 : 23:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Procitao sam Martija, Kazna Elohima i, cini mi se da je ovo, uz 13. iskusenje, najbolje sto je izaslo, u okviru VC.

Ali kako je Marti na kraju ugasio onaj kompjuter...!!! Nista gluplje nisu mogli da smisle... Da je isao sa Alt+F4, ili Ctrl+Alt+Del, a on... (da ne otkrivam zbog onih koji nisu citali).
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/05/2009 : 23:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by KGB

i u kragujevcu za sada bez tex-a

I dalje nista novo po pitanju Texa!

Valjda ce sutra stici . . .

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/05/2009 : 00:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Pesce je izvanredan

I moje pohvale za Pescea. Crtez odlican.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/05/2009 : 00:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by KGB

i u kragujevcu za sada bez tex-a

I dalje nista novo po pitanju Texa!

Valjda ce sutra stici . . .

JBG !

Ponedeljak... i dalje nema Texa na kioscima

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/05/2009 : 01:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Sta ide sad,a sta tamo narednog cetvrtka???

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/05/2009 : 01:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Sad DD regularni i Chico specijal.
Posle njih valjda Zagor OP i Dampyr.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 04/05/2009 : 03:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Tu epizodu OP imam u extra seriji...opet cu da bacam pare za dzabe samo da ne bi imao rupu u brojevima na polici.......

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/05/2009 : 09:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Isplativije je da bacis policu...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 04/05/2009 : 09:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

quote:

Delta bluz mu se sigurno nije dopao zato sto je imao visoka ocekivanja, a meni je to najbolji Dampir do sada!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/05/2009 : 10:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:

quote:

Delta bluz mu se sigurno nije dopao zato sto je imao visoka ocekivanja, a meni je to najbolji Dampir do sada!

Meni je najbolja ona epizoda u Nemackoj,vrh,a iza toga Pescane utvare.Mada je i ova epizoda sa bluzom odlicna,ali malo osakacena,materijala je imalo bar za tri dela.
Mene Prag ne odusevljava...

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 04/05/2009 : 12:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:

quote:

quote:

Tu epizodu OP imam u extra seriji...opet cu da bacam pare za dzabe samo da ne bi imao rupu u brojevima na polici.......

Ista prica i kod mene.
Mislim da i nije neki potez VC da izda epizodu koja je skoro bila u prodaji, a bila je na svim kioscima u Srbiji!
Ali dobro, ne može sve da bude idealno.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 04/05/2009 : 13:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:

Ista prica i kod mene.
Mislim da i nije neki potez VC da izda epizodu koja je skoro bila u prodaji, a bila je na svim kioscima u Srbiji!
Ali dobro, ne može sve da bude idealno.

Bice, bice, siguran sam u to i neka prica koja se još nije pojavila u Extra seriji

Edited by - Bruce Springsteen on 04/05/2009 23:56:27
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 04/05/2009 : 22:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
@mezzano po pitanju martija imamo definitivno isti ukus!!!
Do sada mi je 13 iskusenje bio najbolji marti od VC-a uprkos svim kritikama sa svih strana.
Iako sam bio medju malom kolicinom kojima se taj marti svideo,nije mi bilo vazno.Jedino se slazem oko kraja i kako je zbrzan.Ali sada procitavsi kazna elohima 13 iskusenje nije vishe najbolji VC marti vec upravo Kazna Elohima.Mnogo mnogo zanimljiva tema,i dosta dosta nerazjasnjenih stvari koje su me naterale da kopam po internetu kao kada sam procitao 13 iskusenje.Znachi ne znam shta je bolje.Pricha je zasigurno cista desetka(meni) a crtez je izvanredan.Pogotovo shto u nekim scenama nema potrebe stavljati u balon "hahaha" kako bi mi videli da se marti smeje,vec crte lica zaista to pokazuju.

Inache ne znam zashto mi se delta bluz nije svideo.Verovatno je Mhejl upravu,ali meni su priche iz praga,kao i pescane utvare mnogo mnogo zanimljivije.Iako volim bluz kao temu za strip nekako mi je sve bilo "obicno".
Nishta specijalno da bi mi drzalo paznju malo poduze,a iz pricha forumasha ocekivao sam izvanrednu prichu,shto ova i jeste,ali ne onoliko koliko sam ja zamisljao.Crtez odlican,pricha ispod fantasticne ali sasvim solidna(i opet ponavljam meni)
Josh jedno razocarenje koje ce verovatno usloviti prestankom kupovine dampira.

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju

Edited by - weljko94 on 04/05/2009 22:19:24
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 04/05/2009 : 22:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
U Trafici u Sarajevskoj vec danas bili u prodaji i Dilan i Chiko.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/05/2009 : 23:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Kazu ovi koji kupuju SA Dampyra da tek sad idu dobre price.
Izdrzi bolje jos par brojeva
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 05/05/2009 : 00:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:

quote:

Kazu ovi koji kupuju SA Dampyra da tek sad idu dobre price.
Izdrzi bolje jos par brojeva

pa zaista se nadam,ali chini mi se da je neko rekao,da ce posle ove delta bluz dampir polako posustati.

Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 05/05/2009 : 00:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Weljko,

Ja sam zaboravio da spomenem crtez koji je odlican (do sada najbolji), cist, precizan, detaljan... Sve u svemu 8/10 od mene.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 05/05/2009 : 02:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

U Trafici u Sarajevskoj vec danas bili u prodaji i Dilan i Chiko.

Daj obesite fotke novog Cika

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 05/05/2009 : 10:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

Weljko,

Ja sam zaboravio da spomenem crtez koji je odlican (do sada najbolji), cist, precizan, detaljan... Sve u svemu 8/10 od mene.

Maurizio Dotti je odradio stvarno odlican posao u svim pricama do sada:
4 "Nokturno u crvenom"
6 "Obala skeleta"
7 "Zabranjena zona"
15 "Roden u mocvari"
16 "Delta bluz"

Sledeci broj je crtao Marco Torricelli pa ce biti interesantno videti kako se on snasao sa Dampyrom . . .

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/05/2009 : 12:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Evo procitao sam Mister Noa, pricu 'Pobunjenik Huanito'. Prica me je zaista prijatno iznenadila, najbolja prica do sada, u rangu one trodijelne o Drugom svjetskom ratu. Crtež(Diso) je sjajan, jako lijep i detljan.
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 05/05/2009 : 12:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
E jos i da ga je crtao Diso pa ajde.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/05/2009 : 12:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Pobrkao sam ga sa Di Vittom.
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 05/05/2009 : 12:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Bracom Di Vitto.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000