Author |
Topic |
Marenovic
Junior Member
Serbia
426 Posts
Member since 08/01/2009 |
Posted - 05/02/2009 : 13:33:43
|
quote: Originally posted by skviki
Marenovicu, onaj koji govori dvostrukim jezikom se oglasio. Šta imaš da kažeš na sve to ? Ostao si bez teksta nešto ? Ja ti predlažem da lepo pošalješ Markosu mail i zamoliš ga da mi promeni komentar u pozitivni. To bi ti bilo najpametnije i najkorisnije, veruj mi.
Samo toliko da kazem da je to bio jedan od stripova koje je Rejs odvojio za sebe.
@Rejs: Bio mi je pri ruci, u sobi pa se nisam peo (Rejs, ti znas gde su mi stripovi) da uzimam neki drugi vec sam uzeo neki od onih odvojenih. Sto da ne, inace te nema dugo vremena. Ostalo te ceka. Samo je taj otisao. @skviki: Markos je vec video do sada da ti se komentar treba promeniti u pozitivni, i sta jos treba? Hoces rolnu perfeksa?
@sdragan: Zaista sam ti hteo poslati strip, ako hoces nije kasno jos uvek.
@Markos: Zaista promeni komentar ne mogu da slusam kako skvici.
@Rejs, drugi put: Niko te nije optuzio da si zadnja jajara, pogotovo ne ja. Jesi li procitao temu celu i bas svaku rec? Pazljivo je iscitaj. A da sam pogresio jesam, to sam ti rekao i u telefonskom razgovoru kada sam ti rekao kako sam postavio aukciju. Ali sad, boze moj...
|
Kolekcionar starina.... Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka... |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 05/02/2009 : 13:51:04
|
quote: Originally posted by Marenovic
quote: Originally posted by skviki
Marenovicu, onaj koji govori dvostrukim jezikom se oglasio. Šta imaš da kažeš na sve to ? Ostao si bez teksta nešto ? Ja ti predlažem da lepo pošalješ Markosu mail i zamoliš ga da mi promeni komentar u pozitivni. To bi ti bilo najpametnije i najkorisnije, veruj mi.
Samo toliko da kazem da je to bio jedan od stripova koje je Rejs odvojio za sebe.
@Rejs: Bio mi je pri ruci, u sobi pa se nisam peo (Rejs, ti znas gde su mi stripovi) da uzimam neki drugi vec sam uzeo neki od onih odvojenih. Sto da ne, inace te nema dugo vremena. Ostalo te ceka. Samo je taj otisao. @skviki: Markos je vec video do sada da ti se komentar treba promeniti u pozitivni, i sta jos treba? Hoces rolnu perfeksa?
@sdragan: Zaista sam ti hteo poslati strip, ako hoces nije kasno jos uvek.
@Markos: Zaista promeni komentar ne mogu da slusam kako skvici.
@Rejs, drugi put: Niko te nije optuzio da si zadnja jajara, pogotovo ne ja. Jesi li procitao temu celu i bas svaku rec? Pazljivo je iscitaj. A da sam pogresio jesam, to sam ti rekao i u telefonskom razgovoru kada sam ti rekao kako sam postavio aukciju. Ali sad, boze moj...
Ako nešto mrzim, to je onda biti neciji advokat, ali moram reagirati!!
Pa dobro covjece jel ti imaš imalo obraza??? Daj shvati da je tvoja najveca pograška što si covjeku ostavio osvetnicki neutralni komentar, a ne to što si pogriješio pri postavljanju aukcija!! A ostavio si mu takav komentar, ogorcen zato što si stavio bezvrijedan strip od 1 kn u nadi da ce dosegnut astronomske cifre, ali ti tvoj lakomi plan nije uspio!!!
I još ga prozivaš da skvici i prepotentno izjavljuješ neka mu Markos promijeni komentar.. Umjesto da se pokriješ ušima i sramiš se ti se još i bahatiš.. Bez ljutnje ali si stvarno u banani tip |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 05/02/2009 : 15:40:57
|
Pa ako si pogresio sta smo mi krivi,lepo si rekao pogresio sam a ne pogresili su.Najvise me je uvredilo sto i dalje tvrdis da sam lazov s time da sam strip odvojio za sebe.Dokaz rekao si skvikiju , ovo sto je odvojeno za rejsa to jos nije za prodaju,sam sebe demantujes jer ako si mi nesto odvojio kako onda to izbacujes u prodaju,kazes da si hteo da izvuces vecu cenu od mene a platio sam posteno po dogovoru.Znaci nisam ti platio posteno ono pre,i tu si pogresio. I na kraju strip nije odvojen za mene jer ga imam u dobrom stanju ko kaze suprotno optuzuje me da lazem.Mama me nije nikada ucila da lazem i zato sam onaj koji ne govori dvostrukim jezikom. Malo sam neskroman ali sta cu.Mi kraljevacki kolekcionari se zalazemo za pravnu jednakost i unitarnost. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 05/02/2009 : 16:11:09
|
Marenovicu, mani se corava posla i prosipanja mudrosti. Ako ne znaš kakav si procitaj šta ti je Vjeko 1980 napisao. Covek nikad nije video ni tebe ni mene pa je sve ukapirao. Napiši mi adresu i vraticu ti strip, poserem ti se na njega. Više ne znaš ni šta pišeš. Optužuješ Rejsa koji je cist kao suza. Meni pišeš da skvicim. Mnogo si pametan, svaka ti cast. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Member since 12/10/2006 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 05/02/2009 : 19:51:16
|
Da sam svemocan ovako bih skrojio pravdu (na osnovu procitanog). Skviki vraca strip Marenovicu tako da ovaj poucen iskustvom može postici za sebe povoljniju cijenu. Marenovic vraca 1 kn. Skvikiju (uz ispriku). Skvikiju se briše neutralan komentar (ne dobija nikakav). Marenovic dobija negativan komentar (neozbiljnost). |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Posted - 05/02/2009 : 20:32:45
|
Ma ne bi mu ga ni uzeo da nije odmah poceo da provocira i podjebava u stilu da li treba da mi pošalje još neki strip za te pare. Pa onda pocinje sa teorijama zavere i ubacuje Rejsa u pricu. Ako se ovde izvini javno i prizna da je pogrešio vraticu mu strip i oprosticu. I sve to pod uslovom da se komentar promeni ili izbriše. Neka Markos to odradi i odmah nek zakljuca topik jer se i meni smucilo više da perem tuda govna. Toliko. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Marenovic
Junior Member
Serbia
426 Posts
Posted - 05/02/2009 : 21:40:39
|
1: Niko nista nikome ne vraca.
2: Ja se javno izvinjavam: Forumu i svim njegovim clanovima.
3: EDIT: OBRISAN DEO KOJI SE ODNOSI NA TRGOVCA, NJIMA SE NE IZVINJAVAM
4: Zar komentar koji sam u svome neznanju postavio jos nije obrisan?
5: Stavite mi koji god hocete komentar.
6: Rejs, posebno izvinjenje tebi sto sam strip odvojen za tebe (bio je dole, znam sta sam gde uzeo, i znam da si ga vec imao ali si se mislio i za njega) stavio na aukcije, a kroz ovu temu si se prepoznao kao lazov (barem si se tako prepoznao kroz postove). Ako mislis da sam tako nesto mislio o tebi, grdno se varas.
THE END
|
Edited by - Marenovic on 08/02/2009 11:00:10 |
|
|
wanton
New Member
Serbia
262 Posts
Member since 24/02/2004 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47139 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/02/2009 : 20:19:10
|
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Marenovic
Junior Member
Serbia
426 Posts
Posted - 08/02/2009 : 10:57:03
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by srdjandj
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1256452 Jel to bio ovaj strip o kome se toliko polemisalo?
Ja dajem 1 kunu
Ko je ovde kolekcionar? Sad mi je jasno zasto je NEKO s ovog foruma, necu reci ko imao problema sa tim linkom, jer se ugradjivao u cenu, stalno.....
KOLEKCIONAR ILI TRGOVAC, KOJI SI TI????
Ovaj drugi, reklo bi se...
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 08/02/2009 : 11:21:55
|
quote: Originally posted by Marenovic
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by srdjandj
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1256452 Jel to bio ovaj strip o kome se toliko polemisalo?
Ja dajem 1 kunu
Ko je ovde kolekcionar? Sad mi je jasno zasto je NEKO s ovog foruma, necu reci ko imao problema sa tim linkom, jer se ugradjivao u cenu, stalno.....
KOLEKCIONAR ILI TRGOVAC, KOJI SI TI????
Ovaj drugi, reklo bi se...
Ma prijatelju, ja se samo malo zajebavam, nemam veze s ovim Love and peace |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 08/02/2009 : 12:08:34
|
Hm...ovo zaista vama Kraljevcanima ne sluzi na ugled...nije mi jasno zbog cega je skviki odmah pohitao da stavi na aukcije sada vec cuveni strip...mozda da bi ga kupio rejs? Mozda je Marenovicu dao priliku da pomenuti strip otkupi na postenoj aukcijskoj borbi... U svakom slucaju ne podrzavan taj njegov potez...to je samo jos jedan dokaz da nema goreg soja od strip-preprodavaca(ovo vazi za sve)...jedva cekaju da jedan drugom uteraju...
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 08/02/2009 : 16:58:45
|
quote: Originally posted by sdragan@
Hm...ovo zaista vama Kraljevcanima ne sluzi na ugled...nije mi jasno zbog cega je skviki odmah pohitao da stavi na aukcije sada vec cuveni strip...mozda da bi ga kupio rejs? Mozda je Marenovicu dao priliku da pomenuti strip otkupi na postenoj aukcijskoj borbi... U svakom slucaju ne podrzavan taj njegov potez...to je samo jos jedan dokaz da nema goreg soja od strip-preprodavaca(ovo vazi za sve)...jedva cekaju da jedan drugom uteraju...
Pa naziv teme i jeste KO CE KOME, NEGO SVOJ SVOME!!! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Topic |
|