forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 KO CE KOME...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 03/02/2009 : 23:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
@sdragan: Daj mi adresu, poslacu ti strip dzabe i to neki u rangu onoga koji sam prodao. Postarina tvoja,ok?

Ajde daj adresu na PP

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 04/02/2009 : 10:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
daj zakljucajte ovaj topic više, pretvorio se u glupost. sad ovaj nudi stripove ljudima, ovo ono. stalno imam osjecaj ko da bi mi ga trebalo bit žao jer se zajebao i onda stavio neutralni iz ciste zlobe.

nek markos promijeni komentar u pozitivan i zakljuca topic. marenovic je naucio da se ne stavlja kuna kao pocetna cijena ako strip želiš prodat za dvjesto. riješen problem.
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 04/02/2009 : 10:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by Marenovic

Pa ja trideset puta rekoh da mu se to promeni u pozitivan komentar, ali kako sam ovde napadnut zbog nekih sumnjivih radnji, duplih naloga (stari nalog koji sam zaboravio) i ko zna jos zbog cega, onda sam morao izneti sve na videlo. Da se vidi sta je bilo i kako je bilo.

Marenovicu, nemoj da se praviš pametan mnogo da ne bih ovde izneo neke stvari koje ti ne bi baš prijale. Nemoj da glumiš cas francusku sobaricu cas Poaroa. Odlicno si znao kad si ostavljao komentar da to nije u redu. Ovo nije napad na tebe ( kako ti jadan stalno kukaš ) nego moja odbrana od necega što nisam zaslužio. Ne bih ja dizao hajku bez razloga sigurno. Moraju svi pošteni clanovi ovde da vide kakvih sve ljudi ima. Došao si ovde kao nov pa odmah poceo da pametuješ. Prvi komentar koji si ostavio je neutralan i to još bez razloga. Kako te nije sramota ??? Šta si se uhvatio za Rejsa kad covek nikakve veze nema sa ovim ? Ali nemoj da se sekiraš, oglasice se on ovde, ništa ne brini. Shvati jednom za sva vremena da sam ja pošteno kupio tvoj strip na poštenoj aukciji i boli me uvo dal si se ti zajebo kad si stavio 1kn. Siguran sam milion % da nisi slucajno to uradio.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 04/02/2009 : 10:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:

Poligraf? U tv emisiju zbog stripa?

O, majko mila.

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 04/02/2009 : 11:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:

P.S. Da li ima nekih drugih cinioca ne znamo, onaj ko ne govori dvostrukim jezikom se nije oglasio.

Da li si normalan uopšte ??? Kakvi cinioci, šta trabunjaš ?

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 04/02/2009 : 11:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:

MOLIM VAS PROMENITE KOMENTAR U POZITIVAN (Ponavljam po ko zna koji put)

To nije dovoljno. Duguješ javno izvinjenje, pred svima. Pokušao si da ocrniš i mene i Rejsa za nešto što nema veze sa životom. Znaci, 1% od tvojih teorija nije tacno.

Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 04/02/2009 : 11:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
Citaj celu temu pa ce ti biti jasno, pogotovo ako se setis rejsovog potpisa, pre nego sto ga je promenio u: vetar u kosi

I zasto repliciras samom sebi? To je neko divljenje samome sebi?
P.S. Ne pravim se pametan, vec sam onoliko pametan koliko jesam. Nema stvari koje mi ne bi prijale. Ja stojim iza svake svoje reci i dela. Koji je problem to u tebi?

byoman je sasvim lepo rekao sustinu a ti se nadovezujes vecito ovde.... i teras me da se vratim na temu. Ali ne vise. Samo cekam da mi sdragan posalje adresu i to je to sto se tice ove teme, nista vise sto se tice ove teme nema da se kaze, sve je davno receno, samo tebi nije jasno.

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 04/02/2009 : 11:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
quote:
Originally posted by skviki

quote:

MOLIM VAS PROMENITE KOMENTAR U POZITIVAN (Ponavljam po ko zna koji put)

To nije dovoljno. Duguješ javno izvinjenje, pred svima. Pokušao si da ocrniš i mene i Rejsa za nešto što nema veze sa životom. Znaci, 1% od tvojih teorija nije tacno.

A ostatak jeste. Dobro da znam. 99 je tacno, a 1% nije tacno.
Ko priznaje pola mu se dodaje.

Nastavi ti i dalje.

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 04/02/2009 : 11:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
Boli me dupe za Rejsov potpis to nema nikakve veze. Gde si to primetio da ja repliciram samom sebi ? Ja se ništa ne nadovezujem nego odgovaram i na to imam pravo. Samom sebi se divim oduvek jer sam pošten i cist kao suza za razliku od mnogih. Jesi li siguran da nema ništa što ti ne bi prijalo ???

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 04/02/2009 : 11:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
[/quote]

A ostatak jeste. Dobro da znam. 99 je tacno, a 1% nije tacno.
Ko priznaje pola mu se dodaje.
Nastavi ti i dalje.
[/quote]

Postaješ zabavan ???

Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 04/02/2009 : 11:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message

Prvo nauci da kvotujes. Ne znam zato bi se divio samome sebi kada zaista nema vidnog razloga za to. A oduvek sam voleo humor. Nastavi da lozis lomacu....

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 04/02/2009 : 11:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:

Prvo nauci da kvotujes. Ne znam zato bi se divio samome sebi kada zaista nema vidnog razloga za to. A oduvek sam voleo humor. Nastavi da lozis lomacu....

Eto, naucio sam.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/02/2009 : 11:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

E ajde sad, ovde, da bi se javno opravdao pošalji mi na poklon ZS br.1 Vidim da si džentlmen, pa poklanjaš stripove, ajde da se i ja ogrebem.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 04/02/2009 11:56:37
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 04/02/2009 : 12:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message

Pa rekao si mi u mailu da te ne interesuje tako ocuvan. A ja pozvah sdragana da se on javi, i to na pm. Da mi posalje adresu, a ja mu saljem strip. Nesto slicno onome sto je kupio onaj koji skivici. Kako mu nick odgovara!

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/02/2009 : 12:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Pa rekao si mi u mailu da te ne interesuje tako ocuvan. A ja pozvah sdragana da se on javi, i to na pm. Da mi posalje adresu, a ja mu saljem strip. Nesto slicno onome sto je kupio onaj koji skivici. Kako mu nick odgovara!

Ma zezam se, samo ti uživaj.

Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 04/02/2009 : 13:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message

Znam da je sala, pozdrav prijatelju! Ne bih ni odgovaraoo da nije...

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 04/02/2009 : 18:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Brate Marenovicu taj strip mi nije nikada bio potreban,jesmo drugari ali znas da ne mogu da pricam neistinu.Slucajno sam video ovu temu i zato se nisam javljao pre.Ali neistina mi smeta.Ono sto mi je trebalo ti si odvajao a dobro znamo i ja i ti da stripove koji su mi trebali ti nisi izbacivao na aukcije vec si mi cuvao.Tvoja je prepostavka da sam ja sa skvikijem u dilu,to sada vidim a nisam te ja terao da strip stavljas u opciju ostalo i da mu ne obezbedis rezervnu cenu.To si sam zamesio prihvati poraz posteno,jer do sada smo imali fer odnos.Nemoj mene da mesas nemam nista sa tim.Pozdrav i nema ljutnje tako bi odgovorio i Skvikiju da je on tebi podvalio,a nije covek je fer igrac.Sam si kriv za gresku.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 04/02/2009 : 20:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
VOAH beli brate !!! Lepo od tebe što si se konacno javio. Ima li vetra kod tebe ??? Ako ima javi da dodjem da mi malo prohuji mojom bujnom kosom. Jesi li savladao najnoviju lekciju iz HIPNOZE ? Ako jesi da dodjem jer si mi preko potreban. Kupio bih neke stripove ( lms prvih cetri ) pa mi trebaš zbog uticaja na aukcije jer nemam nameru da placam više od 1 kn po komadu.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/02/2009 : 20:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ajde se vi momci lepo nadite u nekoj kafani, popijte lepo po nekoliko pica, zaboravite sve i nastavite da se lepo slažete(tu ste iz istog grada), ja se sa mojim vršcanima striparošima nikad nisam svadao, niti imao nekih problema!

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 04/02/2009 : 20:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Ajde se vi momci lepo nadite u nekoj kafani, popijte lepo po nekoliko pica, zaboravite sve i nastavite da se lepo slažete(tu ste iz istog grada), ja se sa mojim vršcanima striparošima nikad nisam svadao, niti imao nekih problema!

Sve može ali kad neutralni komentar prede u pozitivni.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/02/2009 : 21:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pa nek Markos to napravi, rekao je da se slaže da se to ispravi.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 04/02/2009 : 21:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Molim ubuduce da se ne prozivaju ljudi na osnovu maste,jer cinjenice su jedno a mozda je drugo.mozda su Rejs i Skviki kupili strip sa aukcija na foru.On je izbacen za prodaju i samo to je dovoljno niko na nikog nije uticao.
Pouka- Dobro razmisli pre nego sto nesto uradis.
Ispeci pa reci.
Posle jedenja nema povracanja.
Ne optuzuj bliznjeg svoga.
Mozda je sve ovo matrix.
Prvi put me je neko optuzio za prevaru kao zadnju jajaru.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 04/02/2009 : 21:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Moj slogan onaj koji ne govori dvostrukim jezikom je isao uz drugi avatar, ovaj novi je bio i pre sa istim avatarom.Moze se proveriti sve suve cinjenice nema prazne demagogije koju koriste polit..... koje je ovde zabranjeno pominjati.

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/02/2009 : 06:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

@sdragan: Daj mi adresu, poslacu ti strip dzabe i to neki u rangu onoga koji sam prodao. Postarina tvoja,ok?

Ajde daj adresu na PP

Ha,ha,ha... e dobro si me nasmejao...

Ne trebas ti meni prika nista poklanjati kako bi dokazao svima(sebi?) da si naivna postenjacina...
Na zalost tvojim nacinom razmisljanja koji si prezentovao u ovih nekoliko postova ovde mi je bilo dovoljno da zakljucim o kakvom se tipu coveka radi sa druge strane tastature...ali zaista te ne osudjujem, i izvinjavam ti se ako si moje reci shvatio kao uvredu...nije mi to bila namera...necu ni da ulazim vise u u neke dublje razgovore jer tema je zaista glupa i nema smisla vise bilo sta pisati o tome..

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 05/02/2009 : 08:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
Marenovicu, onaj koji govori dvostrukim jezikom se oglasio. Šta imaš da kažeš na sve to ? Ostao si bez teksta nešto ? Ja ti predlažem da lepo pošalješ Markosu mail i zamoliš ga da mi promeni komentar u pozitivni. To bi ti bilo najpametnije i najkorisnije, veruj mi.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000