forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Oscar 2008 - Nagradna igra
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 09/02/2009 : 13:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
jeeeee.....slavim! hvala markose!
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 09/02/2009 : 13:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
fakat mi nije jasno zasto drugi izdavaci, naravno ne svi (od nekih bi bilo stvarno previse ocekivati, mislim prvenstveno na ove bracke, familijarne), glume jebene ignorante glede doniranja ikakvih, makar simbolicnih nagrada? kao da se njih to ne tice? kao da je ovo 'privatni' izbor interesne skupine oko jednog izdavaca koji je ujedno i organizator izbora? s njihovom ignorancijom kao i da jest. mislim, stvarno...
jos samo treba da marko pocne crtat i pisat stripove i to ce biti to:)))
nacrtao, napisao, izdao, promovirao na vlastitom sajtu, procitao, glasao na izboru za strip godine i dobio prvu nagradu. i za strip i za glasanje. LOLCINA

(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!!
>>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
Go to Top of Page

kapetan
New Member

Croatia
202 Posts

Member since 28/09/2004

Posted - 09/02/2009 : 13:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kapetan a Private Message
2 godine zaredom! Baš me ide...
Zahvaljujem Le Samourai, vrlo pronicljiv izbor broja
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 09/02/2009 : 13:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Cestitke svim dobitnicima, posebno Texu, Brucu i Ultrasu. Ja cekam 2010.
P.S. Da nismo ovako odlucili ja bih dobio! Buhuhuhuhuhuh!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...

Edited by - cibalia on 09/02/2009 14:00:07
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 09/02/2009 : 14:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
222. glasac
simpa okruglica
nitko nije bio ni blizu da me pogodi :))

cestitke svim sretnicima ;)
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 09/02/2009 : 14:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message
Cestitke dobitnicima!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/02/2009 : 14:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by tony starks

fakat mi nije jasno zasto drugi izdavaci, naravno ne svi (od nekih bi bilo stvarno previse ocekivati, mislim prvenstveno na ove bracke, familijarne), glume jebene ignorante glede doniranja ikakvih, makar simbolicnih nagrada? kao da se njih to ne tice? kao da je ovo 'privatni' izbor interesne skupine oko jednog izdavaca koji je ujedno i organizator izbora? s njihovom ignorancijom kao i da jest. mislim, stvarno...
nacrtao, napisao, izdao, promovirao na vlastitom sajtu, procitao, glasao na izboru za strip godine i dobio prvu nagradu. i za strip i za glasanje. LOLCINA

Jednom sam pitao ostale kolege da nesto doniraju, ali vise necu. Ispada kao da molim nesto za sebe, a ne za ostale, a to mi ne treba. Najlakse mi je dati svoja izdanja i onda sam miran.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 09/02/2009 : 14:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message
Ja sam se iznenadio da Libellus nije ništa dao za nagradnjacu, a što se tice ostalih izdavaca više-manje ocekivano

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 09/02/2009 : 14:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
svaka cast Markos
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/02/2009 : 14:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Svaka cast, i nagradama i markosu... Cestitke dobitnicima! Nagrade su bile odlicne, što ceš vece nagrade od para i stripova!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 09/02/2009 14:38:23
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/02/2009 : 14:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Svaka cast, i nagradama i markosu... Cestitke dobitnicima! Nagrade su bile odlicne, što ceš vece nagrade od para i stripova!

Hm, mozda nisam bio dovoljno jasan: poklon bon od 150kn/20 eura koji se moze potrositi na kupovinu fibrinih izdanja, dakle, ne dobijes novac nego izaberes izdanja po volji u iznosu od 150 kn.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/02/2009 : 14:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by nika331

77

Hvala nika331
Hvala i Markosu. Nisam jos uzeo Alvar Mayora od onoga sto sam hteo.Evo sad prilike
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/02/2009 : 14:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Hm, mozda nisam bio dovoljno jasan: poklon bon od 150kn/20 eura koji se moze potrositi na kupovinu fibrinih izdanja, dakle, ne dobijes novac nego izaberes izdanja po volji u iznosu od 150 kn.

Ide mi prijatelj za neki dan u BG(Darkwood).Zna se odlicno i sa Goranom i Slobom.
Kako da objasni Goranu ili Slobi da sam ja taj za koga treba da uzme Alvara broj 1 a ja cu sam da uzmem drugi broj?
Inace,na igrama na srecu nikad nista - ovo je prvi put.
Kladionicu tu ne racunam,tu se ne radi o sreci vec o muckama.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/02/2009 : 14:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

Cestitke svim dobitnicima, posebno Texu, Brucu i Ultrasu. Ja cekam 2010.
P.S. Da nismo ovako odlucili ja bih dobio! Buhuhuhuhuhuh!

Nagrada je otisla u prave ruke
Samo jos za Alvare i Che nisam uspeo da obezbedim novac iz ove Fibrine ture gde me je bas dosta interesovalo. Sad ce biti lakse
Hvala,da mi se vrati opet 2010.
Ovaj,da ti se vrati
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/02/2009 : 15:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:

Ide mi prijatelj za neki dan u BG(Darkwood).Zna se odlicno i sa Goranom i Slobom.
Kako da objasni Goranu ili Slobi da sam ja taj za koga treba da uzme Alvara broj 1 a ja cu sam da uzmem drugi broj?
Inace,na igrama na srecu nikad nista - ovo je prvi put.
Kladionicu tu ne racunam,tu se ne radi o sreci vec o muckama.

javi se Slobi/Goranu i dogovori se s njim

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/02/2009 : 15:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

javi se Slobi/Goranu i dogovori se s njim

Dogovoreno. Hvala
Sve je i krenulo od Trilla(SB),pa evo i nagrade za to
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 09/02/2009 : 15:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Cestitke svim dobitnicima!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/02/2009 : 16:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Cestitke dobitnicima!
Go to Top of Page

Digging Bill
Junior Member

Croatia
419 Posts

Member since 29/06/2004

Posted - 09/02/2009 : 17:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Digging Bill's Homepage  Send Digging Bill a Private Message
Vau, zakon!!!
Hvala corto
Hvala Markose
Jupiiii!!!!

I sometimes even tried to catch her, but never even caught her name
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/02/2009 : 17:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

quote:

Aha... Eto, sad je jasnije i onima kojima baš i nije bilo jasno. Ili koji nisu citali dovoljno pažljivo. Svejedno, dobra igra...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/02/2009 : 17:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Predpostavljajuci da ovdje mislis i na Libellus, stoga i odgovaram...
Libellus nikad ne glumi nikakvog ignoranta i mislim da smo barem nesto u domacoj strip sceni ucinili, pokrenuli,
i da to jos uvijek cinimo, i da na razne nacine dajemo do znanja koliko nam strip znaci i koliko smo spremni za njega uciniti.
Ne zbog toga da bi nam bilo tko dao nekakvu nagradu, postovanje, priznanje, tapsao po ramenu hvaleci nas na sva usta,
vec iskljucivo zbog toga sto tako zelimo i sto volimo taj "jebeni" strip.
Toliko o "zajednickim interesima" koji se "kao nas ne ticu"...

A sto se tice donacija, Libellus na razne nacine godisnje donira i donirat ce poprilican broj izdanja,
ponajvise djeci, no to ne cinimo da bi se o tome pisalo i pricalo, pa tako mnogi ni ne znaju...
S druge strane svaka akcija koja se organizirala i trazila se izdanja, Libellus je sudjelovao u tome.
Osim prosle godine upravo za ovaj "oscar", kada sam ja nenamjerno propustio na vrijeme javiti da bi sudjelovali u tome.
I o tome smo tada pisali i pojasnili. Ove godine Marko nije nista spominjao, barem ne meni, a ja na to nisam ni mislio.
Krajem prosle i pocetkom ove godine imao sam i imam puno bitnijih stvari koje uzimaju svu moju pozornost.
A ako se smatra da bi bila dobra ili barem zanimljiva podrska i drugih izdavaca, mislim da im se moze i treba poslati mail.

Isto tako Libellus je na ovom forumu, s ciljem veceg druzenja i zabave, u dva navrata organizirao nogometno tipovanje
ciji su pobjednici nagradjivani Libellus izdanjima. Ove godine to nismo napravili zbog nedostatka vremena...
A kako smo sve sami osmislili, organizirali naravno da smo i dali nasa izdanja, i nismo se pitali ni jednog trena
zasto neki drugi izdavac ne napravi nesto slicno... ili mozda netko misli kako je dati izdanja za nagrade za ovaj
"oscar" na ovom forumu "vece djelo" nego dati ih za igru koja je bila isto na ovom forumu?

A sto se tice samog "oscara", par stvari sam rekao i Marku jos prije, kod prvog izbora, a to je da bi bilo bolje pozvati
izdavace da sudjeluju u kreiranju oscara, nacina prezentacije i slicno, pa onda i oni imaju vise motivacije
sudjelovati u tome, ne ih samo pozvati na donaciju, vec na sudjelovanje u punom smislu rijeci.
To je samo moje misljenje, i to nikad nije bio uvjet Libellusa za nagrade, niti ce biti, samo smatram da bi se mozda
i neki drugi izdavaci aktivnije angazirali ako bi ih se vise ukljucilo u cijeli izbor, ako je on znacajan onda to ima smisla.
Kao sto mislim da znas vec je se pisalo o nedostacima ovog "oscara", odnosno ovakve vrste izbora s dvije kategorije... itd.

Stripovi.com je organizator "oscara", i to je super, no na organizatoru je da osigura nagrade, a to moze ucinti na nacin:
a) dati samo vlastita izdanja, ne ukljucivsi druge izdavace (cime se povlaci onda ovakva rasprava)
b) pozvati druge izdavace na sudjelovanje u nagradama i ovisno o odazivu podjeliti nagrade
Uobicajeno je da organizatori traze donacije a ne da donatori traze organizatore.

Kad je se trebalo donirati novca za ovu stranicu Marko je isto tako napisao javni poziv za donaciju, i onaj tko je
mogao dao je koliko je mogao i pripomogao smanjenju ukupnih troskova koje je stranica imala.
Trebamo li onda sad po automatizmu i dalje uplatiti nesto iako on to ne trazi i mozda ne treba ili ne zeli?
A moj interes za ovom stranicom nije nista manji nego je i tada bio.

Koliko mi je poznato ni Oscar u Hollywoodu nije "one man show", a ni neki drugi izbori u kojima sudjeluje publika (citatelji).
No svatko ima pravo odabrati da to bude one man show ali onda je neukusno pricati o ignoraciji drugih izdavaca.

Siguran sam da nas Marko nije namjerno izostavio obavjestiti o nagradama, vjerojatno je ili zaboravio u slijedu
svih obaveza koje i on sam ima ili odlucio ove godine to drukcije napraviti, ali ne zelim da ispadne
kako mi nesto ignoriramo, sto apsolutno nije tocno i nema veze s istinom.
Nikome se ne namecemo, svima stojimo na raspolaganju.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 09/02/2009 : 17:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Hvala Archyju Takode i Markosu
Hvala i cibaliji na cestitkama
Takode cestitam svim ostalim na osvojenim nagradama
A onima koji nisu ništa osvojili više srece sledeci put

Ja cu nagradu podici u Darkwood.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/02/2009 : 17:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Hvala svima na cestitkama kao i Markosu na nagradama

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/02/2009 : 17:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Kao sto rekoh, pozvao sam ostale izdavace prosle godine, pa sam imao osjecaj kad da molim nesto za sebe, vecina uopce nije ni odgovorila. Zato sam ove godine odlucio godine ne zvati nikoga, nego tko se javi, javi. Dakle, ne zelim prozivati nikoga, niti ikome ista predbacujem, pogotovo ne Libellusu. Jednostavno, ne zelim nikoga moliti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/02/2009 : 17:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

258

Hvala druze

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page