Hvala Archyju Takode i Markosu Hvala i cibaliji na cestitkama Takode cestitam svim ostalim na osvojenim nagradama A onima koji nisu ništa osvojili više srece sledeci put
Predpostavljajuci da ovdje mislis i na Libellus, stoga i odgovaram...
heh, najmanje na libellus u tom trenutku. (a ko onda?:)) znao sam da ce pridjevi bracki i familijarni pobuditi takve asocijacije zbog vasih zajednickih pocetaka, ali iz moje perspektive libellus s fibrom ima najmanje veze, libellus je dobrotvorna ustanova za bonelli manijake;) pod bracki i familijarno sam mislio - svi koji pokusavaju promovirati nesto novo i drugacije, ali ne mora to vise stajat zapravo:). lijepo da si odgovorio jer zamjerka generalno gledajuci treba ici svim izdavacima, ovo je kakava takva promocija svih izdanja. a mozda sam vecu vaznost u dogadaju vidio nego sto jest?, 400 ljudi glasalo... kolike su ono naklade? :) naravno da se apsolutno nitko uopce niti ne mora odazvat, odnosno moze promovirat nesto drugo negdje drugdje. najljepsa stvar kod besplatne reklame je to sto je besplatna, ja samo kazem: jeben vas sve ignorante. ne prozivam, samo upucujem na individualno prepoznavanje:)
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
Originally posted by Dado Nikome se ne namecemo, svima stojimo na raspolaganju.
Što se mene tice, nemam ništa protiv još jednog, no ovaj put "Oscara za libellusova izdanja" s libelusovim nagradama. Nikad nije kasno organizirati ga!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
cestitke srecnicima! kao i obicno, mrka kapa za mene :/
a stvarno su mogli i ostali izdavaci da bace koju kost, ionako svi znaju da se izbor organizuje svake godine, neverujem da su bile potrebne extra podsetnice .
kakav je ovo izbor Magicni vetar kolekcionar nije u prvih 10.... Mozda ljudi nisu citali a nisu hteli dati ocenu
Vidi cuda! Pa ni ja ga ne bih stavio u prvih deset. Zapravo ga nijesam uopšte stavio na listu. To vjerovatno ima veze sa razlicitim ukusima, ali ko ce ga znati...