Zasto ne bi uvrstio? Ako si im dao bodove, onda su bili uvrsteni, inace ne bi mogao glasati za njih.
Ma pitam zato što sam primjetio da me nema na popisu za nagradnu igru, pa reko da nisi možda ni prihvatio moje glasove jer nisam glasao ni u hc ni u sc za svih deset stripova.
Sigurno si glasao pod svojim nicknameom, ne anonimno? Ne znam, tvojih glasova nema u bazi, možda je nešto pošlo krivo prilikom glasanja.
Glasao sam pod svojim nickom. Ma nema veze. Mislio sam da me nisi uvrstio zato što nisam glasao za svih deset mogucih naslova u jednoj i drugoj konkurenciji. Bit ce bolje iduce godine.
Sigurno si glasao pod svojim nicknameom, ne anonimno? Ne znam, tvojih glasova nema u bazi, možda je nešto pošlo krivo prilikom glasanja.
Glasao sam pod svojim nickom. Ma nema veze. Mislio sam da me nisi uvrstio zato što nisam glasao za svih deset mogucih naslova u jednoj i drugoj konkurenciji. Bit ce bolje iduce godine.
Ne, nema tih ogranicenja, svatko tko je sudjelovao ulazi u bubanj. Sorry, stvarno mi nije jasno zasto tvojih glasova nema u bazi.
Ne, nema tih ogranicenja, svatko tko je sudjelovao ulazi u bubanj. Sorry, stvarno mi nije jasno zasto tvojih glasova nema u bazi.
Neznam,jednostavno kad sam pritisnuo dugme za zavrsetak sistem nije hteo da prihvati glasanje,dva puta uz poruku da moram u potpunosti glasati a druga dva izasao bi mi neki Eror.Pa sam kasnije odustao.Da napomenem da sam tih 4 pokusaja uradio u razlicitim danima,znaci ne od jedanput.I jos da kazem da sam glasao samo za kiosk izdanja u svih 4 puta..i pazljivo sam nabrojao da li sam tacno izabrao 10 izdanja. To je to sto ti mogu reci.
Moguce je da sam nesto negde pogrijesio,nesto propustio da uradim,ali ne vjerujem jer sam i ranije godine glasao i bilo je u redu,posle dva puta neuspjesnih pazljivo sam pregledao sve ali nisam mogao naci da li negde grijesim odnosno nisam uradio proceduru kako treba.