Posle 500 Brojeva Zagora i silovanja svih mogucih tema iz istorije fantastike itd.Strip se pretvara u posao i otaljavanje, ljubav nestaje i ostaje ono cuveno drndaj dok publika trpi.Mislim da se i Ferriju smucio ovaj danasnji bedni Zagor,ali ga verovatno radi iz navike ili zbog novca,ovo sranje nekada ne bi proslo ni audiciju amatera.I autori i crtaci rade posao bez veze da je bar do jednih ne bi bio problem.
hmmm,dalo bi se o tome diskutirat na dugo i široko, meni je i ovaj noviji Zagor odlican jer u njemu ne tražim naucno fantastiku vec zabavno štivo...meni su i Robijaši mocvare, Yukatan,Lord iz Darvuda i ovaj Takeda odlicni stripovi...da je tako loš noviji Zagor sigurno bi se lošije prodavao, ovake izgleda da se velikom broju ljudi još uvijek svida,možda kupuju radi kolekcije ali da je tako loš-nije.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nije Boneli al' sta sad.... juce sam procitao Svetov Alan Ford - Oblaci br.79 i posle dva citanja nisam uspeo da ukapiram koji je pravi, a koji lazni baron. Prvo jure onoga sa nogom u zavoju pa ga onda oslobadjaju, a onaj drugi na jednoj slici ima zavoj, na drugoj nema???? Posle ovog stripa znam sta znaci "J*be lud zbunjenog"!!!!!
Nije Boneli al' sta sad.... juce sam procitao Svetov Alan Ford - Oblaci br.79 i posle dva citanja nisam uspeo da ukapiram koji je pravi, a koji lazni baron. Prvo jure onoga sa nogom u zavoju pa ga onda oslobadjaju, a onaj drugi na jednoj slici ima zavoj, na drugoj nema???? Posle ovog stripa znam sta znaci "J*be lud zbunjenog"!!!!!
e vala i ja sam se u toj epizodi pravo izgubio!!
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
ima i jedna greška u Zagorovom almanahu(mislim da je cetvorka)!bad guy misli pucat u Chica ali Zagor baca sjekiru i pogodi u pušku koja eksplodira tom liku u glavu.problem je u tome da je Zagor bacao sjekiru s potpuno druge strane i nikako nije mogao pogoditi pušku
to nema veze sa cepidlacenjem ... to je interesantna zanimljivost u skladu sa temom ...
... ali vala i neka si reko
pa jest zanimljivo :) ali ako se oko toga radi panika onda rade nek ne citaju kome smeta
Ma kakva panika bokte Meni je gušt kad neko postavi tu na forum nekakvu grešku, interesantno je za vidit.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud