Author |
Topic |
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 03/04/2009 : 08:32:14
|
Slazem se za naslovne, a Kasinijev crtez ne podnosim u stripu. Odnosno, ne dopada mi se kako crta ljude, to je u stvari poenta. Hih, sto volim ove trenutke samospoznaje |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 03/04/2009 : 14:32:05
|
quote: Originally posted by Windwalker
U ovom slucaju mi je originalna naslovnica bezveze, dok je zamjenska vrhunska, jedna od najboljih.
i meni je zamjenska "oci neznanca" mnogo bolja od orginalne castellinijeve... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Posted - 03/04/2009 : 14:32:50
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Slazem se za naslovne, a Kasinijev crtez ne podnosim u stripu. Odnosno, ne dopada mi se kako crta ljude, to je u stvari poenta. Hih, sto volim ove trenutke samospoznaje
pa kako ce jedan NN fan to reci, casini je sjajan! |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
gogyly
New Member
Serbia
147 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 05/04/2009 : 16:38:20
|
Hajde neko ko je citao Libellusove specijale neka ukratko opise utiske i ostavi mali plot plizz. Nadam se da nije zaludni trosak kupiti ih. Pitam to zato sto su mi prva 2 Ludensova bili jako prosecni ali nista spektakularno...cak ni cybermaster...da li novi opravdano nose naziv specijalni brojevi? |
-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
|
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 05/04/2009 : 20:35:48
|
meni je 2. bio vrlo dobar...
e sad
3. je vrlo dobar,upoznavanje sestara Frayn
4. Venecija pod vodom,stara rasa skrivena od ociju svijeta...neznam dal je to ikad razradeno dalje ali vrlo zanimljiva premisa...malo sceanristicki lošije odradeno ali sveukupno vrlo dobra ocjena
5.Dan Meteorida...remek djelo,najbolji do sad specijalac
6.Krvne veze...pozadina Jackovih obiteljskih veza s Skotosom,nezaobilazno štivo po meni,odlicna epizoda
7.Blago je mei osobno dosad najlošiji spec. al opet bitan dogadaj za neke daljnje radnje u regularnim epizodama...
daklem,ak imaš para kupuj definitivno... citao sam svacije specijalce ali ovi nathanovi u sukusu su bitni za kontinuum nathana (što u nathanu nije jel? ) i vrlo visoku kvalitetu imaju za razliku specijalaca nekih drugih junaka (npr. dylan,martin) preporuka svakako |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 05/04/2009 : 20:43:23
|
no to je samo moje mišljenje al jebga...
u nathanu meni stvarno ništa nije loše...najmanje prosjecno može bit,
osim Silaska u podzemlje kojem dajem prolaznih 2
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 06/04/2009 : 11:34:06
|
Upravo procitao Agenciju Alfu 2... Solidna epizoda... Kraj me ostavio paf... Šteta što ga nisam ranije procitao, apsolutno medu top 3 strip albuma. Nadam se da ce se ipak naci neki nacin da ih spase... Oni koji su citali znaju o cemu govorim... Veliki gubitak za A agenciju...Lijep crtež što Bonazziju na cast...Topla preporuka.. 9/10 Devetka zbog tužnoga kraja
btw slažem se za Lov na lopova. Dobra epizoda, a Duhovi Venecije su malo lošiji. |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
Edited by - cibalia on 06/04/2009 11:35:48 |
|
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 06/04/2009 : 14:49:11
|
quote: Originally posted by Rock.Bob Rock
Imam jedno pitanje.
Što je to Universo Alfa ??? Hvala.
jedno od spin off-a nathan nevera izlaze svakih 6 mjeseci, a zasad su izasle 3 epizode |
|
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 06/04/2009 : 15:00:03
|
imaš radnju svakog stripa na bonellijevoj stranici
Universo Alfa n. 1 Sezione Eurasia - La terra dei lupi
Nella Citt#224; di Nathan Never #232; in vigore il Callaghan Act, un provvedimento che ha creato i presupposti per la nascita di nuove Agenzie private di vigilanza e sicurezza, che affiancano la polizia nella quotidiana lotta al crimine. E l’Agenzia Alfa si #232; imposta da subito come una delle migliori e pi#249; efficienti, guadagnandosi la fiducia della popolazione e delle istituzioni. Ma quello delle Agenzie #232; anche un “business” estremamente redditizio e Solomon Darver ha individuato nell’attuale assetto mondiale nuovi mercati in espansione dove far nascere nuove Agenzie. A capo della Sezione Eurasiatica, con base nella Citt#224; Bianca, #232; stata posta Asjia Heke, giovane e affascinante guerriera maori. Asjia deve, innanzi tutto, trovare una sede adatta per la sezione che si appresta a dirigere, oltre a reclutare e addestrare nuovi agenti direttamente sul posto. Ma ci#242; la porter#224; a contrastare la potente criminalit#224; organizzata che spadroneggia nella zona…
Universo Alfa n. 2 Minaccia androide
Un tempo, Rebecca “Legs” Weaver era un’agente speciale dell'Agenzia Alfa ma, dopo la guerra tra la Terra e le Stazioni orbitanti, se n’era andata sbattendo la porta. Costretta a vivere in clandestinit#224; e rifugiatasi nel deserto, vicino alla cittadina di Sandville, Rebecca da allora ha continuato a fare quello che le viene meglio… l’agente speciale, ovviamente, di un’agenzia di vigilanza e sicurezza tutta sua, “The Agency”, di cui fanno parte Janet Blaise, una potente telepate ed ex-operativo del S.I.M., l’ex-pirata spaziale Orson Madoc e Katy, una giovane hacker. Ora un nuovo capitolo sta per aprirsi: l’Agenzia Alfa, infatti, ha bisogno di una squadra d’azione che le tolga le castagne dal fuoco quando non si pu#242; esporre in prima persona e chi meglio di Legs e della sua Squadra Fantasma?
Universo Alfa n. 3 Dipartimento 51 – L’orrore della miniera
L'Agente Alfa Nicole Bayeux #232; prigioniera di un'epoca che non #232; la sua: in seguito ai tragici avvenimenti che hanno visto la stazione orbitante Urania schiantarsi sulla Citt#224; Est, #232; rimasta intrappolata negli anni '50 di un altro universo... Nicole non #232; per#242; tipo da darsi per vinta e in una base militare segreta nel deserto del Nevada (la famigerata Area 51) sta lottando con tutte le forze per trovare il modo di tornare nel proprio spaziotempo, dai suoi amici, agli affetti pi#249; cari... Ad aiutarla un gruppo di persone dotate di speciali abilit#224;... Intanto, in una vecchia miniera abbandonata, nei boschi del New Hampshire, i due fratelli Morgan stanno per fare un incontro destinato a cambiare per sempre il loro futuro.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
gogyly
New Member
Serbia
147 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 06/04/2009 : 23:11:29
|
Ljudi tako vam zavidim. No ja cu morati da sacekam sa specijalcima...moram kompletirati redovnu seriju i almanahe, tako sam krenuo a posle.... |
-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 06/04/2009 : 23:16:17
|
OK, to sam skužio. Ali o cemu se radi?
Serijal o sporednim likovima iz Nathanoog sveta - koji više NISU clanovi glavne Agencije Alfa, i vecina se još nije pojavila u domacim izdanjima.
Univerzum Alfa u stvari objedinjuje nekoliko serija - Sekciju Evroazija, sa, jelte, evroazijskom sekcijom agencije alfa: Tajni odred, sa Legs; Odesk 51, u paralelnoj dimenziji Njujorka pedestih godina prošlog veka; Buducu generaciju, sa agencijom Alfa nekoliko hiljada godina u buducnosti; i Tajno pleme, o kome se još ništa ne zna. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 07/04/2009 : 09:58:39
|
quote: Originally posted by Djole
OK, to sam skužio. Ali o cemu se radi?
Serijal o sporednim likovima iz Nathanoog sveta - koji više NISU clanovi glavne Agencije Alfa, i vecina se još nije pojavila u domacim izdanjima.
Univerzum Alfa u stvari objedinjuje nekoliko serija - Sekciju Evroazija, sa, jelte, evroazijskom sekcijom agencije alfa: Tajni odred, sa Legs; Odesk 51, u paralelnoj dimenziji Njujorka pedestih godina prošlog veka; Buducu generaciju, sa agencijom Alfa nekoliko hiljada godina u buducnosti; i Tajno pleme, o kome se još ništa ne zna.
daklem Alfa Universum je nešto kao Zona X u martija... najs... hmm,baš me zanima sad to Tajno pleme...prvi put cujem za njih,još nismo vidjeli njih i Buducu generaciju
djeluje zanimljivo cijeli koncept...malo daleke buducnosti, malo paralelnih prošlosti, malo Legs,... el citao to tko? kakvi su dojmovi? (bez spoilera molim) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 07/04/2009 : 10:14:06
|
Nije kao Zona X - ona se bavi izmišljenim, "imaginarnim" pricama (osim Magic patrol), Univerzum Alfa ne.
Buducu generaciju smo videli u dva broja Agencije Alfa, a naznake za Tajno pleme/vrstu/soj u NN 203, ali vrlo, vrlo malo.
A citao sam ja prvi, sa evroazijskom sekcijom, i okej je. Ništa posebno, ali okej špijunska pricica. Mislim da je bejaše tantus citao i ostale? |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 07/04/2009 10:16:55 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 07/04/2009 : 10:25:13
|
Mada, sad pogledah šta kaže Vietti o Tajnom plemenu/Stirpe segreta... ne radi se trenutno. To je izgleda Serra smislio, pa kad su mu dali ovu novu miniseriju, prošla ga volja.
Pripitacemo ga za junacko zdravlje na Mafestu. ;) |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Posted - 14/04/2009 : 10:49:38
|
jel ko moze da mi objasni ovog dzinksa iz MMa kad je pojavljuje u nathanu i svasta nesto... citam ovaj feniks i gospodaricu smrti pa mi nekako iznenada iskoci :D kad se prvi put pojavljuje dakle?
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 14/04/2009 : 12:04:08
|
quote: Originally posted by zeljko
jel ko moze da mi objasni ovog dzinksa iz MMa kad je pojavljuje u nathanu i svasta nesto... citam ovaj feniks i gospodaricu smrti pa mi nekako iznenada iskoci :D kad se prvi put pojavljuje dakle?
Paa, što se tice Nathana, ovo u Feniksu je njegovo prvo pojavljivanje u serijalu. |
|
|
Topic |
|