forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Nathan Never - Nathan Never fanovi :)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 58

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17816 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/04/2009 : 12:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
aha ok
mislio sam da ima veze s onim MM robotom kao i super bookom i tako to :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 14/04/2009 : 14:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
Mr. Jinx je od krvi i mesa jer se podvrgavao svojim kurama prebacivanja vlastitog uma u klonove (ili nešto slicno...)
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 14/04/2009 : 16:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
Iako nisam neki veliki fan NN moram priznati da su neke epizode me oduševile...

Sage koje dolaze mi izgledaju zanimljive

npr.NN 91 sa obožavanima NN 97/98 i 115/116
mislim da više slice martin Mystere svijetu pa cu to nabaviti.

a i ona s Tecnodroidi-ma nisu loše GIG 2 mi je kvalitetan po tom pitanju, ali mislim da je regularna serija bolja NN 99 , pa NN 107 pa NN 147/148/149

Koga više zanima što nas ocekuje u izdanju libellusa

http://nathannever.forumfree.net/?t=20648574

Svaki strip sa kratkim opisom...

Malo pomalo postadoh i ja NN frik
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17816 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/04/2009 : 20:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
Nathan je odlican

a sve vise ima sisa u njemu :D što je još bolje :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

gogyly
New Member

Serbia
147 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 14/04/2009 : 22:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send gogyly a Yahoo! Message  Send gogyly a Private Message
Imadoh priliku da procitam NN Gigante 4,5,6,7...i pobednik je NN GIG 04. Meda i Casini ubitacan tandem. Kompleknost price na pet nivoa sa tako zapaljivim krajem i po prvi put da vidim Nathana kako je gladan osvete (a ne proracunat i moralan do ludila)...I jos Kasini (koji mi nije bas sjajan u redovnoj)je stvarno na nivou zadatka...Ponavljam neverovatan gigant...poslednja tri su mi malice spori i razvuceni ali jos uvek dobri...Nadam se da cu procitati ostatak, mada mislim da su se trebali ostaviti tehnodroida i buducnosti u trecem (dobro ajde u petom gigantu) i vratiti se pravom Nathanovom svetu gde se on bolje snalazi nego kao ne znam kakav holografski prikaz. Mislim u 6 i 7 gigantu NN cak i ne postoji Nathan kao konkretni junak...samo mislim...inace od svih giganata koje procitah (DD, MM, i ne racunajuci Texa koji mi je vrh vise zbog crteza), Nathanovi su mi ubedljivo najbolji...ala se raspisah....

-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!

Edited by - gogyly on 14/04/2009 22:24:47
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 15/04/2009 : 17:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
NN99 je lose odradjen i kao da su na silu hteli da neke stvari zavrse sa Ann i Selenom.
Sa Tehnodroidima je i NN101

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 16/04/2009 : 09:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
meni je 6. gigant od 4.-8. pobjednik...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 16/04/2009 : 09:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:
Originally posted by karven

NN99 je lose odradjen i kao da su na silu hteli da neke stvari zavrse sa Ann i Selenom.

i kako sad doživit Selenu kao negativca u regularcu kad procitah gigante od 4.-8.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/04/2009 : 10:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Kad citas preko reda!
Pretpostavljam da su ti gigatni izasli u Italiji posle broja 101, pa stoga....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17816 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 11:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
treba paziti što se cita :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/04/2009 : 11:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by darkraver

quote:
Originally posted by karven

i kako sad doživit Selenu kao negativca u regularcu kad procitah gigante od 4.-8.

Sto bi rekao master Yoda:
"You must unlearn what you have learned!"

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 16/04/2009 : 22:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
naucih se pameti,nove gigante ne citam dok ih regularci ne sustignu bar donekle...
a po najavama za mafest 2 knjige,specijalac i gigant...
+ još 4 knjige ove godine...pa bum izdržal ako bude tim tempom... :D

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/04/2009 : 22:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Pa nije to ista Selena. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 17/04/2009 : 13:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
a ipak imaj na umu da je ta Selena iz giganata dobila solidnu dozu antinanoida

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17816 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/04/2009 : 14:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ja uskoro kupujem gigante

naime naruceni su za kraj mjeseca

ali me nekako strah da budu losi... :( pogotovo prva 2 onda onaj sto se zove nemo
pa 2 neprijateljice... i onaj s macem sto drzi... ne znam zasto ali je tako...
:D
jos kad ove vase cujem spojlere :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 21/04/2009 : 10:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

ja uskoro kupujem gigante

naime naruceni su za kraj mjeseca

ali me nekako strah da budu losi... :( pogotovo prva 2 onda onaj sto se zove nemo
pa 2 neprijateljice... i onaj s macem sto drzi... ne znam zasto ali je tako...
:D
jos kad ove vase cujem spojlere :D

cek,cek...
ti nisi još procitao nijedan gigant!?
pa onda ti garantiram da ti prva 2 ne budu loša nikako,3. se nekim ne svida meni je prejeben...
4. je fenomenalan kao što vidiš mnogi baš njega spominju,5. je Nemo,nakon Feniksa ti bude zanilmjiviji,ima kvalitete,6. je opet prejeben,7. je isfuravanje malo ali opet dobro za razliku od 8. koji je meni loš,
onaj s macem nisam još procitao makar stoje na polici,ali neki vele da je fenomenalan,o 8. nisam ni rijeci još cuo

zavidim ti ako tek kreceš s gigantima...uživaj

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 21/04/2009 : 10:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
usput procitah Dugu noc...
jako dobra epizoda...
mislih da se radi o Hell Islandu a kad ono...
vrlo kvalitetan horrror triller s odlicno odradenim scenarijem...
odlutaše mi misli kad mutant poderaše Legsin kombinezon...

i btw. jel ima tko info što nam izlazi za Fest?
koliko nacuh 2 knjige,specijalac te 1 gigant....
što s Agencijom Alfa br 3?
i ona bi trebala negdje sad izaci po kronologiji

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 21/04/2009 : 10:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Pa nije to ista Selena. ;)

je imaš prav...Rog je otišao putem dobra, a Splacina putem Ravena i zla

Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 21/04/2009 : 10:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
Procitah neki dan 10. Gigant ''Pobunjenici s Marsa'' i stvarno je bio dobar. Drago mi je da su se konacno makli od tehnodroida, jer je 7 giganata za njih bilo dosta. Ipak, imam neka pitanja u vezi 10 Giganta. Tko su Pretorijanci kako su nastali i kako su došli na vlast? Vidio sam da je neke veze s tim imao mister Alfa, ali pošto Libellus nije došao još do tih redovnih brojeva, sve mi je to u magli.
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 21/04/2009 : 11:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
molim da se na pitanje o pretorijancima ne odgovori nego putem privatne poruke

ipak bi to bio spojler nad spojlerima...

al za zbiljac

Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 21/04/2009 : 11:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
Ajde onda samo reci (ako znaš) u kojoj se epizodi NN-a pojavljuju i dolaze na vlast...isto tako i mister Alfa - u kojoj epizodi?

Edited by - Panon on 21/04/2009 11:09:24
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 21/04/2009 : 12:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
a neznam ti ja...al eto epizoda vezanih uz njihove pocetke

http://www.ubcfumetti.com/nn/144.htm

http://www.ubcfumetti.com/nn/157.htm

http://www.ubcfumetti.com/nn/165.htm

Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 21/04/2009 : 12:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
fala Ala cu se još nacekat da ovo stigne u izdanju Libellusa
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/04/2009 : 16:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Panon

Ajde onda samo reci (ako znaš) u kojoj se epizodi NN-a pojavljuju i dolaze na vlast...isto tako i mister Alfa - u kojoj epizodi?

Malo je komplikovanije od toga. Deseti gigant se dešava u mogucoj buducnosti, jednoj od mnogih. Znaci, Pretorijanci nisu došli na vlast, ili barem ne još, u regularnoj seriji... niti se zna šta su oni konkretno.

A Mister Alfa ce se relativno skoro (u NN 107) pojaviti u Libellusovim izdanjima.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17816 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/04/2009 : 16:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
cek,cek...
ti nisi još procitao nijedan gigant!?
pa onda ti garantiram da ti prva 2 ne budu loša nikako,3. se nekim ne svida meni je prejeben...

ma uvjetuju kupovinu prvog i drugog sa instant kupovinom svih dijelova pa cu krenuti laganini kad dodju svaki tjedan po 2 kupovati...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
Page: of 58 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000