forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MaFest tour: Novi Sad, Osijek, Rijeka, Ljubljana
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Vic Vega
Starting Member

9 Posts

Member since 19/04/2007

Posted - 09/03/2009 : 22:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Vic Vega a Private Message
Pozdrav svima,drago mi je da sam vas vidio i upoznao ljude koje nisam prije znao, bilo je fora,a i vijest o toj striparnici mi je odlicna stvar!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/03/2009 : 00:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Daj, objasni mi gde se nalazi ta Misina striparnica?? U NS-u... Znam dobro grad.. A treba tamo da navrnem "poslovno" :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/03/2009 : 00:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Daj, objasni mi gde se nalazi ta Misina striparnica?? U NS-u... Znam dobro grad.. A treba tamo da navrnem "poslovno" :)

Mislim da Vic govori o buducoj striparnici u Rijeci. Za novosadsku nazovi Mišu na telefon.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/03/2009 : 01:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Aaaaa... Retardiram iz dana u dan.. :)

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 10/03/2009 : 07:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

Jel tebe cekaju oni AF klasici...juce sam bio u klubu pa sam primetio povecu hrpu klasik-a sa ceduljom na kojoj pise "Savic"...pomislio sam na tebe

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

jimi gitara
Starting Member

Croatia
18 Posts

Member since 09/09/2007

Posted - 10/03/2009 : 11:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi gitara a Private Message
Puno pozdrava cjeloj ekipi kolekcionara iz Rijeke. Drago mi je da sam upoznao toliko kolekcionara i svi skupa zaslužujemo jednu strip knjižaru u Rijeci. Takoder se zahvaljujem ekipi sa Mafesta koja je odvojila svoje vrijeme i puno truda i prijedenih kilometarada da obide nas kolekcionare i zaljubljenike u stripove. Takoder se nadam ponovnom okupljanju i druženju na MAFESTU.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/03/2009 : 12:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:

Jel tebe cekaju oni AF klasici...juce sam bio u klubu pa sam primetio povecu hrpu klasik-a sa ceduljom na kojoj pise "Savic"...pomislio sam na tebe

Jeste.. Daj mi objasni gde se to nalazi?

Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 13/03/2009 : 21:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
Turneja bila super.

Samo se ne sican dobro, bilo je nešto govora o tome, je li izaša novi album od neke grupe U2, navodno je popularna. Kico, jesi ti cuo išta o tome?
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/03/2009 : 21:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Jeste.. Daj mi objasni gde se to nalazi?

Pa ako je preko puta Trcike onda ne možeš da promašiš.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 13/03/2009 : 21:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
a i ja cu reci nesto - imam osjecaj da smo ispali nekako usputni - premalo i prekratko - moramo dati vise truda da posjet rijeci ne bude posjet na proputovanju izmedju 2 grada zgb i ljubljane - vec posjet rijeci punokrvan i pravi - da nam gosti ne dodju umorni i (pre)brzo odu da ne budemo samo tranzitna stanica kako mi se ucinio ovaj posjet...koliko god bio meni drag
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 13/03/2009 : 22:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
potpisujem

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 13/03/2009 : 23:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Ima li neko koju sliku iz Ljubljane?

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 13/03/2009 : 23:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

Ima li neko koju sliku iz Ljubljane?

poseban ti je topic mafest u ljubljani -autor aco - tamo ima slika
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 14/03/2009 : 15:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
quote:
Originally posted by rommel

a i ja cu reci nesto - imam osjecaj da smo ispali nekako usputni - premalo i prekratko - moramo dati vise truda da posjet rijeci ne bude posjet na proputovanju izmedju 2 grada zgb i ljubljane - vec posjet rijeci punokrvan i pravi - da nam gosti ne dodju umorni i (pre)brzo odu da ne budemo samo tranzitna stanica kako mi se ucinio ovaj posjet...koliko god bio meni drag

u potpunosti se slažem i vec cemo mi njih vrbovat za takvo što...sad je mafest pa pocinje sezona tako sve nekako mislim da bi to bilo dobro izvesti najesen (svakako rezervirat cijelu prostoriju :)

ono što bi bilo lijepo je da se barem jednom mjesecno sastanemo mi iz Rijeke pa bi smo izmedu ostalog mogli i popricati što i kako to izorganizirati. i popit par pivi, naravno.

btw. u utorak je pitanje strip-knjižara u palachu napokon na poglavarstvu pa cemo vidjeti da li je to napokon palac gore ili dolje

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 14/03/2009 : 15:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
s naše strane imaš palac gore
Go to Top of Page

Vic Vega
Starting Member

9 Posts

Member since 19/04/2007

Posted - 15/03/2009 : 15:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Vic Vega a Private Message
quote:
Originally posted by THeMiSFiT

[quote]

ono što bi bilo lijepo je da se barem jednom mjesecno sastanemo mi iz Rijeke pa bi smo izmedu ostalog mogli i popricati što i kako to izorganizirati. i popit par pivi, naravno.

To je dobra ideja, baš bi mogli to isfurati, uostalom, možda se na taj nacin prikljuci još ljudi koji vole strip, a nisu bili u toku ili mogucnosti prije, što se mene tice palach mi je skroz ok za takve stvari(piva + r'n'r + dobri ljudi-super stvar!)...
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/03/2009 : 10:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
ŠTONO SE KAŽE - izuzetak koji potvrduje pravilo - p.s. navrni cekaju te itemi
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 16/03/2009 : 10:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
znam za neke fotografije kojima nedostaju vampirski zubi, brkovi i slicno.

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 16/03/2009 : 16:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
quote:
Originally posted by Gand

quote:
Originally posted by THeMiSFiT

znam za neke fotografije kojima nedostaju vampirski zubi, brkovi i slicno.

Znam ja neke ljude s tih fotografija, koji bi ti jednim grizom pojeli glavu kad bi prisao okviru a da prethodno nisi oprao zube.

znam ih i ja. neki zapravo jako vole brkove a drugi bi pak zasigurno iznašli novi nacin škrgutanja s vampirskim ocnjacima.

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 16/03/2009 : 16:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
nego gande, danas ti nešto smiješno upalo u oko

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 18/03/2009 : 14:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
cini se da je prošlo.

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 19/03/2009 : 07:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
prošlo je. rek'o obi. uz to stiže i ri wireless u štalah. hura.

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 19/03/2009 : 09:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
nadam se do kraja cetvrtog mjeseca al vec sam se opekao pa cekajmo da se sredi sva papirologija, minimalni tehnicki uvjeti pa ce tocan datum biti obznanjen

Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 19/03/2009 : 14:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message
aj neka...samo da krene onda cemo lako

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 19/03/2009 : 19:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
lipe vijesti nosiš

volim grad koji tece...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000