forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 klub citalaca VC
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 23/09/2009 : 16:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
Stigli danas kartica i bzzzz magazin.Daj neka neko iz VC ovde odgovori kako mozemo mi van Srbije koristiti karticu.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 23/09/2009 : 16:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Kad odeš na njihov sajt i pregled kupovine, tamo ima kupovine u Trafici i kupovine preko telefona. Verovatno preko telefona možete da iskoristite taj popust.
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 23/09/2009 : 17:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message
Meni je kartica stigla odavno a danas sam dobio i premijerni BZZZZ naravno sav premotan od strane poštara ali neka je stigao samo!
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 23/09/2009 : 18:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
ja dobio danas jos jedan buzzz ali u ovom je konacno bila i kartica

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 23/09/2009 : 18:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
koliko je puna cena kolekcionarskog Dilana doga. Tj dal se u opste isplati ici do te trafike kad je i u darkwoodu dobar popust ?

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 23/09/2009 : 18:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Isplati se. Ne znam kakva je cena kolekcionarsko Dilana, ali sva izanja koja sam ja kupovao su jeftinija nego u Darkwoodu (npr. za redovna izdanja Zagora 160din naspram 152din). Plus, možeš polako skupljaš za dodatan popust. a i nije tolko daleko Trafika od Darkwooda.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 23/09/2009 : 18:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
cini mi se da sam negde procitao da se popust ne povecava na ova skuplja izdanja tipa kolekcionarski dd i albumu . Da li je to istina ?

Go to Top of Page

todorko
New Member

Serbia
154 Posts

Member since 19/08/2009

Posted - 23/09/2009 : 18:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send todorko a Private Message
Nije.
Go to Top of Page

Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts

Member since 10/02/2009

Posted - 23/09/2009 : 20:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Milos Bosnjak a Private Message
Meni su racunali na sva izdanja popust, koliko mi se cini.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 23/09/2009 : 21:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message
E ovako, danas sam dobio gore spomenuti casopis Veselog cetvrtka... Kada je u pitanju ovaj topic - to ne bi bilo ništa novo jer je nekoliko ljudi prije mene vec spomenulo par rijeci o pristiglom "poklonu"... Medutim, kod mene je slucaj sljedeci: Bzzz je jedina stvar koju sam ikada dobio poštom od spomenute izdavacke kuce; katalog - ništa, KARTICA CLANSTVA - NIŠTA (WTF???)...
Šta ja sad da radim ako hocu da kupujem izdanja po sniženoj cijeni ako nemam kartice a (logicno je) clan sam kluba citalaca?
Takode me interesuju i prodajna mjesta u Beogradu i Novom Sadu gdje je moguce ostvariti popust! Unaprijed hvala...

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

todorko
New Member

Serbia
154 Posts

Member since 19/08/2009

Posted - 23/09/2009 : 21:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send todorko a Private Message
Imaš spisak Trafika u Bzzzz-u na zadnjoj strani, a za karticu šalji mejlove, zovi telefonom, smaraj ih, ne znam šta bih drugo mogao da ti predložim. Neko je napisao da je uz Bzzzz dobio i karticu pa je zamalo bacio jer nije primetio. Jel si lepo proverio?
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 23/09/2009 : 22:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
quote:
Originally posted by Tornadomaster

E ovako, danas sam dobio gore spomenuti casopis Veselog cetvrtka... Kada je u pitanju ovaj topic - to ne bi bilo ništa novo jer je nekoliko ljudi prije mene vec spomenulo par rijeci o pristiglom "poklonu"... Medutim, kod mene je slucaj sljedeci: Bzzz je jedina stvar koju sam ikada dobio poštom od spomenute izdavacke kuce; katalog - ništa, KARTICA CLANSTVA - NIŠTA (WTF???)...

kod mene je ista situacija. nisam dobio karticu a prijavio se pre nekih 5 meseci. a bzzz mi stigao pre par dana.
medjutim danas mi stigne jos jedan bzzzz i u njemu kartica ! kad sam se logovao na njihovoj strani (korisnicko ime je broj na kartici) vidim da sam kao clan zaveden jos u aprilu.

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 23/09/2009 : 22:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
quote:
Originally posted by Born To Run
kod mene je ista situacija. nisam dobio karticu a prijavio se pre nekih 5 meseci. a bzzz mi stigao pre par dana.
medjutim danas mi stigne jos jedan bzzzz i u njemu kartica ! kad sam se logovao na njihovoj strani (korisnicko ime je broj na kartici) vidim da sam kao clan zaveden jos u aprilu.

da dodam da nisam nista radio tj nisam ih ni zvao ni slao mejlove

Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 23/09/2009 : 22:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message
I meni je, na moju veliku radost (vidi par strana unazad) stigao danas i BZZZ i kartica u istoj koverti...

BZZZ lepo ispao, shtampa prvoklasna, dizajn podnoshljiv, a tekst o Martiju uspeva da preleti preko kontinuiteta i da da pregled serijala po "epohama", te da objasni chitaocima da je ovo "novo razdoblje" koje izlazi u izdanju V. Ch. sjajan, da prostite na jenki izrazu, "jumping-on point" za stare chitaoce (kao npr. ja) koji od Dnevnikovih izdanja nisu imali kontakta s Martijem, izuev po epizodu-dve izdavacha koji bi ubrzo potom propali. Zanimljiv je i tekst B. Stanojevicha koji "sazhima" na jednom mestu brojna teoretisanja i reakcije na "Preko praga" koja su se mogla nachi na ovom forumu i plasira ih na nachin koji je i neupuchenima dostupan i zanimljiv...

Nisam imao pojma na shta che BZZZ lichiti, ali mislim da je ovo i vishe no dobar pochetak.

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/09/2009 : 22:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Bzzz ima odlican sadrzaj, tekstovi su zaista odlicni, bas sam se ugodno iznenadio! Sve cestitke za ideju! Ali izvedba... dizajn i prijelom je ispod svake razine. Mislim, onako prelomiti tekst, razbacati ga po stranici kod gnoj po njivi, nevjerojatno. Citaš, citaš i onda tražiš gdje se tekst nastavlja. Mislim, znam da je svima preko glave ove price od dizajnu, i meni je, ali zaista mi nije jasno kako netko _TAKO_ nesposoban moze biti _TAKO_ nedodirljiv. Imaju sve preduvjete da postanu velika i ozbiljna izdavacka kuca, a s ovakvim pristupom, ne znam... steta.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 24/09/2009 : 00:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message
quote:
Originally posted by todorko

Imaš spisak Trafika u Bzzzz-u na zadnjoj strani, a za karticu šalji mejlove, zovi telefonom, smaraj ih, ne znam šta bih drugo mogao da ti predložim. Neko je napisao da je uz Bzzzz dobio i karticu pa je zamalo bacio jer nije primetio. Jel si lepo proverio?

Provjerio sam, nema... xD
Možda pošalju opet... u svakom slucaju cu ih smarati mejlovima xD
U potpunosti se slažem sa Markosom...

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Skappy
New Member

229 Posts

Member since 07/09/2008

Posted - 24/09/2009 : 03:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skappy's Homepage  Send Skappy a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Mislim, onako prelomiti tekst, razbacati ga po stranici kod gnoj po njivi, nevjerojatno. Citaš, citaš i onda tražiš gdje se tekst nastavlja. Mislim, znam da je svima preko glave ove price od dizajnu, i meni je, ali zaista mi nije jasno kako netko _TAKO_ nesposoban moze biti _TAKO_ nedodirljiv. Imaju sve preduvjete da postanu velika i ozbiljna izdavacka kuca, a s ovakvim pristupom, ne znam... steta.

Heh. Nisam hteo nista da kazem, ocekujuci da bi me odmah 100 ljudi napalo kukama i motikama. Da, ni meni nije jasno...kao sto mi nije jasan ni nedostatak volje kod te osobe da se promeni i bar malo poraste profesionalno...

http://theauthority.ws/
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 24/09/2009 : 13:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message
...ma nije sve tako sivo...

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/09/2009 : 13:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by ismolc34

...ma nije sve tako sivo...

Ma naravno to je obican casopis i ovo je veliki napredak za strip uopste.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 24/09/2009 : 14:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message
Dobih i ja jutros casopis VC i to neoštecen(hvala poštaru).Vrlo dobra ideja izdavaca.Izmedju ostalog unutra su i 2 teksta o Dilanu i jedan o Martiju.Šta bih više poželio?Ali ipak ima nesto :-) (možda Marti od prvog broja,dvomjesecno kiosk izdanje ). Razmislite o tome!!!
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 24/09/2009 : 21:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Ono sto vam zasigurno mogu reci jeste da popust vazi i za kolekcionarska izdanja,to jest da se povecava i za njih.Znam po licnom primeru.Trafika u Novom Sadu je odlicna,ako imas karticu ne traze ti da se potpisujes ili nesto slicno,veruju ti na rec sto se tice ostvarenog popusta i dopustaju ti da zamenis ostecena izdanja.
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 25/09/2009 : 11:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message
BZZZZ je odlicna ideja. Verujem da ce vremeno biti sve bolji, mada to i nije toliko bitno, bitno je da ga uopste ima.

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 25/09/2009 : 11:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message
Inace, stripove uzimam u P-trafici u Kraljevu, i zasada imam super iskustvo sa njima. Korektni su, a hoce da nazovu i centralu redakcije kako bi ti saopstili neku novu informaciju. npr. urgirali su da mi evidentiraju neke stripove, na koje su zaboravili u VC.

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 25/09/2009 : 22:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message
quote:
Originally posted by tumen

Ono sto vam zasigurno mogu reci jeste da popust vazi i za kolekcionarska izdanja,to jest da se povecava i za njih.Znam po licnom primeru.Trafika u Novom Sadu je odlicna,ako imas karticu ne traze ti da se potpisujes ili nesto slicno,veruju ti na rec sto se tice ostvarenog popusta i dopustaju ti da zamenis ostecena izdanja.

Trafika u Novom Sadu rules !!!
Stvarno puni razumevanja za nas bolesnike koji menjamo Zagora zbog korica
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/09/2009 : 07:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Da li su proradili oni terminali ili kako se vec zove u trafikama,ako nisu kako vam upisu prodaju(zbog procenta) ili kako znaju koliko posto imate???

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000