Author |
Topic |
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 23/09/2009 : 16:47:32
|
Kad odeš na njihov sajt i pregled kupovine, tamo ima kupovine u Trafici i kupovine preko telefona. Verovatno preko telefona možete da iskoristite taj popust. |
|
|
satko
New Member
Bosnia and Herzegovina
213 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 23/09/2009 : 17:18:00
|
Meni je kartica stigla odavno a danas sam dobio i premijerni BZZZZ naravno sav premotan od strane poštara ali neka je stigao samo! |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 23/09/2009 : 18:09:07
|
ja dobio danas jos jedan buzzz ali u ovom je konacno bila i kartica |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Posted - 23/09/2009 : 18:27:21
|
koliko je puna cena kolekcionarskog Dilana doga. Tj dal se u opste isplati ici do te trafike kad je i u darkwoodu dobar popust ? |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 23/09/2009 : 18:40:00
|
Isplati se. Ne znam kakva je cena kolekcionarsko Dilana, ali sva izanja koja sam ja kupovao su jeftinija nego u Darkwoodu (npr. za redovna izdanja Zagora 160din naspram 152din). Plus, možeš polako skupljaš za dodatan popust. a i nije tolko daleko Trafika od Darkwooda. |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Posted - 23/09/2009 : 18:42:08
|
cini mi se da sam negde procitao da se popust ne povecava na ova skuplja izdanja tipa kolekcionarski dd i albumu . Da li je to istina ? |
|
|
todorko
New Member
Serbia
154 Posts
Member since 19/08/2009 |
|
Milos Bosnjak
New Member
Serbia
281 Posts
Member since 10/02/2009 |
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2509 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 23/09/2009 : 21:39:53
|
E ovako, danas sam dobio gore spomenuti casopis Veselog cetvrtka... Kada je u pitanju ovaj topic - to ne bi bilo ništa novo jer je nekoliko ljudi prije mene vec spomenulo par rijeci o pristiglom "poklonu"... Medutim, kod mene je slucaj sljedeci: Bzzz je jedina stvar koju sam ikada dobio poštom od spomenute izdavacke kuce; katalog - ništa, KARTICA CLANSTVA - NIŠTA (WTF???)... Šta ja sad da radim ako hocu da kupujem izdanja po sniženoj cijeni ako nemam kartice a (logicno je) clan sam kluba citalaca? Takode me interesuju i prodajna mjesta u Beogradu i Novom Sadu gdje je moguce ostvariti popust! Unaprijed hvala... |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
|
|
todorko
New Member
Serbia
154 Posts
Member since 19/08/2009 |
Posted - 23/09/2009 : 21:57:11
|
Imaš spisak Trafika u Bzzzz-u na zadnjoj strani, a za karticu šalji mejlove, zovi telefonom, smaraj ih, ne znam šta bih drugo mogao da ti predložim. Neko je napisao da je uz Bzzzz dobio i karticu pa je zamalo bacio jer nije primetio. Jel si lepo proverio? |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Posted - 23/09/2009 : 22:14:34
|
quote: Originally posted by Tornadomaster
E ovako, danas sam dobio gore spomenuti casopis Veselog cetvrtka... Kada je u pitanju ovaj topic - to ne bi bilo ništa novo jer je nekoliko ljudi prije mene vec spomenulo par rijeci o pristiglom "poklonu"... Medutim, kod mene je slucaj sljedeci: Bzzz je jedina stvar koju sam ikada dobio poštom od spomenute izdavacke kuce; katalog - ništa, KARTICA CLANSTVA - NIŠTA (WTF???)...
kod mene je ista situacija. nisam dobio karticu a prijavio se pre nekih 5 meseci. a bzzz mi stigao pre par dana. medjutim danas mi stigne jos jedan bzzzz i u njemu kartica ! kad sam se logovao na njihovoj strani (korisnicko ime je broj na kartici) vidim da sam kao clan zaveden jos u aprilu. |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Posted - 23/09/2009 : 22:16:01
|
quote: Originally posted by Born To Run kod mene je ista situacija. nisam dobio karticu a prijavio se pre nekih 5 meseci. a bzzz mi stigao pre par dana. medjutim danas mi stigne jos jedan bzzzz i u njemu kartica ! kad sam se logovao na njihovoj strani (korisnicko ime je broj na kartici) vidim da sam kao clan zaveden jos u aprilu.
da dodam da nisam nista radio tj nisam ih ni zvao ni slao mejlove |
|
|
Rogan
New Member
Serbia
297 Posts
Member since 12/04/2005 |
Posted - 23/09/2009 : 22:34:17
|
I meni je, na moju veliku radost (vidi par strana unazad) stigao danas i BZZZ i kartica u istoj koverti...
BZZZ lepo ispao, shtampa prvoklasna, dizajn podnoshljiv, a tekst o Martiju uspeva da preleti preko kontinuiteta i da da pregled serijala po "epohama", te da objasni chitaocima da je ovo "novo razdoblje" koje izlazi u izdanju V. Ch. sjajan, da prostite na jenki izrazu, "jumping-on point" za stare chitaoce (kao npr. ja) koji od Dnevnikovih izdanja nisu imali kontakta s Martijem, izuev po epizodu-dve izdavacha koji bi ubrzo potom propali. Zanimljiv je i tekst B. Stanojevicha koji "sazhima" na jednom mestu brojna teoretisanja i reakcije na "Preko praga" koja su se mogla nachi na ovom forumu i plasira ih na nachin koji je i neupuchenima dostupan i zanimljiv...
Nisam imao pojma na shta che BZZZ lichiti, ali mislim da je ovo i vishe no dobar pochetak. |
"There is no Devil, it's just God when he's drunk"
-- Tom Waits |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29363 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 23/09/2009 : 22:41:55
|
Bzzz ima odlican sadrzaj, tekstovi su zaista odlicni, bas sam se ugodno iznenadio! Sve cestitke za ideju! Ali izvedba... dizajn i prijelom je ispod svake razine. Mislim, onako prelomiti tekst, razbacati ga po stranici kod gnoj po njivi, nevjerojatno. Citaš, citaš i onda tražiš gdje se tekst nastavlja. Mislim, znam da je svima preko glave ove price od dizajnu, i meni je, ali zaista mi nije jasno kako netko _TAKO_ nesposoban moze biti _TAKO_ nedodirljiv. Imaju sve preduvjete da postanu velika i ozbiljna izdavacka kuca, a s ovakvim pristupom, ne znam... steta. |
Trouble will find me |
|
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2509 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 24/09/2009 : 00:03:56
|
quote: Originally posted by todorko
Imaš spisak Trafika u Bzzzz-u na zadnjoj strani, a za karticu šalji mejlove, zovi telefonom, smaraj ih, ne znam šta bih drugo mogao da ti predložim. Neko je napisao da je uz Bzzzz dobio i karticu pa je zamalo bacio jer nije primetio. Jel si lepo proverio?
Provjerio sam, nema... xD Možda pošalju opet... u svakom slucaju cu ih smarati mejlovima xD U potpunosti se slažem sa Markosom... |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
|
|
Skappy
New Member
229 Posts
Member since 07/09/2008 |
Posted - 24/09/2009 : 03:07:02
|
quote: Originally posted by Markos
Mislim, onako prelomiti tekst, razbacati ga po stranici kod gnoj po njivi, nevjerojatno. Citaš, citaš i onda tražiš gdje se tekst nastavlja. Mislim, znam da je svima preko glave ove price od dizajnu, i meni je, ali zaista mi nije jasno kako netko _TAKO_ nesposoban moze biti _TAKO_ nedodirljiv. Imaju sve preduvjete da postanu velika i ozbiljna izdavacka kuca, a s ovakvim pristupom, ne znam... steta.
Heh. Nisam hteo nista da kazem, ocekujuci da bi me odmah 100 ljudi napalo kukama i motikama. Da, ni meni nije jasno...kao sto mi nije jasan ni nedostatak volje kod te osobe da se promeni i bar malo poraste profesionalno... |
http://theauthority.ws/ |
|
|
ismolc34
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 24/09/2009 : 13:36:21
|
quote: Originally posted by ismolc34
...ma nije sve tako sivo...
Ma naravno to je obican casopis i ovo je veliki napredak za strip uopste. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Nameless
Average Member
525 Posts
Member since 16/09/2009 |
Posted - 24/09/2009 : 14:44:21
|
Dobih i ja jutros casopis VC i to neoštecen(hvala poštaru).Vrlo dobra ideja izdavaca.Izmedju ostalog unutra su i 2 teksta o Dilanu i jedan o Martiju.Šta bih više poželio?Ali ipak ima nesto :-) (možda Marti od prvog broja,dvomjesecno kiosk izdanje ). Razmislite o tome!!!
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 24/09/2009 : 21:18:49
|
Ono sto vam zasigurno mogu reci jeste da popust vazi i za kolekcionarska izdanja,to jest da se povecava i za njih.Znam po licnom primeru.Trafika u Novom Sadu je odlicna,ako imas karticu ne traze ti da se potpisujes ili nesto slicno,veruju ti na rec sto se tice ostvarenog popusta i dopustaju ti da zamenis ostecena izdanja. |
|
|
drakulloni
Senior Member
1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
|
drakulloni
Senior Member
1317 Posts
Member since 25/09/2009 |
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
Posted - 25/09/2009 : 22:27:23
|
quote: Originally posted by tumen
Ono sto vam zasigurno mogu reci jeste da popust vazi i za kolekcionarska izdanja,to jest da se povecava i za njih.Znam po licnom primeru.Trafika u Novom Sadu je odlicna,ako imas karticu ne traze ti da se potpisujes ili nesto slicno,veruju ti na rec sto se tice ostvarenog popusta i dopustaju ti da zamenis ostecena izdanja.
Trafika u Novom Sadu rules !!! Stvarno puni razumevanja za nas bolesnike koji menjamo Zagora zbog korica |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 26/09/2009 : 07:49:38
|
Da li su proradili oni terminali ili kako se vec zove u trafikama,ako nisu kako vam upisu prodaju(zbog procenta) ili kako znaju koliko posto imate??? |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Topic |
|