forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Humanitarna akcija- NVO MrNo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 21/04/2009 : 15:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message

Prva , nadamo se ne i zadnja :)

Naime , prvi cilj osnivanja NVO je popularizacija stripa kao devete umjetnosti u Crnoj Gori.
I logicno da je popularizacija najneophodnija kod djece koja nekih 15-tak godina nisu imali prilike da se upoznaju sa slicnim stivom.
Veliki korak je napravio Veseli C. koji moze da se kupi na svim kioscima i tako svako moze da kupi i cita stripove.

Medjutim postoje i oni koji to ne mogu

U Bijeloj, gradicu na primorju, postoji dom za djecu bez roditeljskog staranja i ova akcija je zamisljenja kao pomoc njima.
Pomoc u smislu prikupljanja stripova i poklona toj djeci.

Dakle, ko hoce i moze , treba da pokloni nekoliko svojih stripova ovoj djeci i to je sve.
Samo malo dobre volje jer sam siguran da svi imamo bar po par primjerak za pokloniti...

Slicna akcija je vec bila na sajtu prije nekih 4,5 godina za djecu u Hrvatskoj a i na drugim sajtovima je bilo slicnih akcija za djecu u Srbiji pa se nadam da ce i odziv biti slican.

Akcija ce trajati do Mafesta.
Ko hoce da pomogne moze me kontaktirati na nvomrno@hotmail.com.
Srbijanci mogu svoje primjerke zapakovati i ostaviti u Darkwoodu, a
Hrvati mogu dati svoje nekome ko dolazi na Mafest od koga bih ja preuzeo iste.

Unaprijed hvala svim ljudima dobre volje i velikog srca.

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 21/04/2009 : 15:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
Za Crnogorce kontakt tel 067 91 96 456
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 21/04/2009 : 15:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
i umalo da zaboravim

ja zapocinjem akciju i poklanjam ovoj djeci 100 stripova.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40266 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/04/2009 : 17:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ako budem isao ovih dana do Darkwooda, odnecu ja 10-ak stripova... Nije mnogo, ali od srca.. :)

Moje selo ima tamo odmaraliste, i odlazio sam U Bijelu kada sam bio mali, pa eto..

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 21/04/2009 17:10:36
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 22/04/2009 : 08:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ako budem isao ovih dana do Darkwooda, odnecu ja 10-ak stripova... Nije mnogo, ali od srca.. :)

Moje selo ima tamo odmaraliste, i odlazio sam U Bijelu kada sam bio mali, pa eto..

Hvala gospodine grobaru

Samo zapakuj sa natpisom za NVO MrNo*BIJELA*
Go to Top of Page

pedja67
Junior Member

Serbia
325 Posts

Member since 20/12/2008

Posted - 22/04/2009 : 09:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send pedja67 a Private Message
Pozdrav za Drazena! Kad uhvatim malo slobodnog vremena spakovacu jedan paketic stripova i ponijeti u darkvud.

mucenice!!!!!!!!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 22/04/2009 : 09:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Ja cu za 10-tak dana u Darkwood, pa cu pripremiti nesto stripova!
Pozdravljam ovu akciju!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 22/04/2009 : 10:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
quote:
Originally posted by pedja67

Pozdrav za Drazena! Kad uhvatim malo slobodnog vremena spakovacu jedan paketic stripova i ponijeti u darkvud.

ti ga mozes i u Pg donijet

Hvala u svakom slucaju i veliki pozdrav za tebe
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/04/2009 : 16:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Racunaj da ce i od Libellusa biti koji strip za djecu... ako dolazis na Mafest to je onda odlicna prigoda da preuzmes izdanja.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Keltoslav
Starting Member

Poland
84 Posts

Member since 15/04/2009

Posted - 22/04/2009 : 19:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Keltoslav a Private Message
Mogu samo reci, savaka cast ljudi.

Komedijašu baci taj revolver!
Go to Top of Page

Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts

Member since 27/01/2003

Posted - 22/04/2009 : 21:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Predo's Homepage  Send Predo a Private Message
Drazene imam i ja nesto pa kad budem dolazio donijecu.

PS
Jesi li procitao PM?
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 23/04/2009 : 08:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Racunaj da ce i od Libellusa biti koji strip za djecu... ako dolazis na Mafest to je onda odlicna prigoda da preuzmes izdanja.

na Dade nisam ni sumnjao :)

A dolazim 99 %
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 23/04/2009 : 08:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
quote:
Originally posted by Predo

Drazene imam i ja nesto pa kad budem dolazio donijecu.

PS
Jesi li procitao PM?

pm ne, ali mail da :)

hvala
Go to Top of Page

pedja67
Junior Member

Serbia
325 Posts

Member since 20/12/2008

Posted - 23/04/2009 : 22:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send pedja67 a Private Message
quote:
Originally posted by DrB

quote:
Originally posted by pedja67

ti ga mozes i u Pg donijet

Hvala u svakom slucaju i veliki pozdrav za tebe

Da znas da si u pravu!! Eto mene bro dolje. POZDRAV

mucenice!!!!!!!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/04/2009 : 11:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ponešcu i ja nešto na Mafest za djecu.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 24/04/2009 : 23:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message
Drazene, racunaj na mene! Sjajna inicijativa, ja je pogotovo kao Novljanin moram podrzati. Sta treba da se odradi tu sam. Kontakt info znas.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 24/04/2009 : 23:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message
Samo da dodam jednu stvar. Divno je davati i pozeljno je to ciniti i da drugi ne znaju, i biti skroman. Medjutim ukoliko cemo da poradimo na popularizaciji stripa u Crnoj Gori uz pomoc ovoj djeci ne bi bilo lose da imamo medijsku pozornost. Sto se tice izvjestaca iz Herceg-Novog svih medija u Crnoj Gori, papirnih i elektronskih, to imam sve pokriveno. Ukoliko zelis neku medijsku paznju za ovo, ja sredjujem sve.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/04/2009 : 23:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
Naravno, racunaj i na mene sa solidnom hrpom stripova, ali ako odziv bude kao i ovde kada smo to pravili, neces se bas proslaviti. Svaka cast vecini izdavackih kuca koje su pomogle, ali van toga, ljudi se i nisu bas pretrgli. Ne mislim na kolicinu stripova onih malobrojnih koji su nesto dali, super je da neko pokloni makar jedan strip, nego mislim na broj onih koji su se uopste odazvali.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40266 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 00:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jebote, svako ima nesto stripova koji su lose ocuvani i koje ce jako tesko prodati ili zameniti.. Ne znam sto je tesko spakovati u kesu i odneti ili poslati u Darkwood... Nije nikakav gubitak a verujem da ce se deca jaaaako obradovati...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/04/2009 : 00:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by DrB

quote:

A dolazim 99 %

Samo ti mene podsjeti, jer tijekom Mafest je i za mene i za Gastona najcesce velika guzva, a ne bih htio da to zaboravimo.
Stoga bez ustrucavanja podsjeti me na to kad se budemo vidjeli.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 00:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DrB

quote:

A dolazim 99 %

Samo ti mene podsjeti, jer tijekom Mafest je i za mene i za Gastona najcesce velika guzva, a ne bih htio da to zaboravimo.
Stoga bez ustrucavanja podsjeti me na to kad se budemo vidjeli.

|Ajde ti ne lazi vise ljude. Guzva, posao, pa svi znaju da lencaris kraj mora i citas stripove, dok se nesretni ljudi bore da nadju autore usled lose organizacije
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/04/2009 : 00:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Odmah se sjetim one tvoje vrecice sa stripovima na prvom Mafestu...

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 00:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:

Odmah se sjetim one tvoje vrecice sa stripovima na prvom Mafestu...

Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 26/04/2009 : 00:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
He he,da ne budem skeptik i zlo , jel' se netko sjeca velikih humanitarnih pothvata u nasim drzavama koji su zavrsili time da se nije znalo kuda su donacije NESTALE!!!!!Istina bog,malo proresetati donirano,zamijeniti za bolje itd.Nije da serem ali vidio sam TAKOVA dogadjanja pa samo pitam.Sad' ce biti komentara ali s'razlogom.
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 27/04/2009 : 08:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
quote:
Originally posted by fumettisti

He he,da ne budem skeptik i zlo , jel' se netko sjeca velikih humanitarnih pothvata u nasim drzavama koji su zavrsili time da se nije znalo kuda su donacije NESTALE!!!!!Istina bog,malo proresetati donirano,zamijeniti za bolje itd.Nije da serem ali vidio sam TAKOVA dogadjanja pa samo pitam.Sad' ce biti komentara ali s'razlogom.

Sumnja je sasvim na mjestu, samo mi ti reci nacin na koji bi volio da te razuvjerimo da nista slicno nije u pitanju.
Inace , svi koji nesto poklone dobice posebnu zahvalnost i objavu spiska sta su poklonili, kao cin transparentnosti.Ti ili bilo ko drugi ko moze sa nama na dan kada se bude islo tamo i prije polaska provjeriti poklone je dobrodosao.

Inace Vope i Predo , ljudi koje vecina od vas zna i koji su ljudi u godinama i ozbiljnih zanimanja ce biti uz mene i pomoci ce da sve prodje u najboljem redu...

Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 27/04/2009 : 08:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
quote:
Originally posted by Sloba

Naravno, racunaj i na mene sa solidnom hrpom stripova, ali ako odziv bude kao i ovde kada smo to pravili, neces se bas proslaviti. Svaka cast vecini izdavackih kuca koje su pomogle, ali van toga, ljudi se i nisu bas pretrgli. Ne mislim na kolicinu stripova onih malobrojnih koji su nesto dali, super je da neko pokloni makar jedan strip, nego mislim na broj onih koji su se uopste odazvali.

Na tebe sam racunao i prije objave akcije
A sto se tice broja onih koji su se odazvali, to je njihova stvar...
Toj djeci ce dobro doci svaki pojedinacni komad koji dobiju, a ko oce da ucestvuje uvijek je dobrodosao.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000