Author |
Topic |
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
Posted - 27/04/2009 : 08:57:06
|
quote: Originally posted by Ace of Spades
Samo da dodam jednu stvar. Divno je davati i pozeljno je to ciniti i da drugi ne znaju, i biti skroman. Medjutim ukoliko cemo da poradimo na popularizaciji stripa u Crnoj Gori uz pomoc ovoj djeci ne bi bilo lose da imamo medijsku pozornost. Sto se tice izvjestaca iz Herceg-Novog svih medija u Crnoj Gori, papirnih i elektronskih, to imam sve pokriveno. Ukoliko zelis neku medijsku paznju za ovo, ja sredjujem sve.
Cucemo se u vezi ovoga , mada jos nisam siguran da cemo objavljivati javno , bas iz razloga koje si naveo... Tebi hvala i samo mi negdje pusti na mail ili pm broj telefona, a kad svrnes u Pg cekamo te i da dodjes licno vise do MrNo-a |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 27/04/2009 : 15:13:16
|
JA covjek u godinama!!!!!!? Ajde Predo, on je vec predpotopska kategorija :)))), ali ja???? Baleticu nemo da ti na prag dolazim!! :)))
Ovaj, svraticu ovih dana da dam svoj skromni doprinos ovoj akciji. |
... |
|
|
masija
Junior Member
Montenegro
312 Posts
Member since 11/05/2008 |
Posted - 27/04/2009 : 17:51:33
|
Ja sam takodje spremio nesto,jos samo da se dovucem do vas.Najvjerovatnije cu doci sjutra,osim ako me nesto ne zgazi jer sam se konacno nakanio da dodjem,pa se plasim da mi se nesto ne desi. |
Captain America |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 28/04/2009 : 08:57:12
|
quote: Originally posted by vope
JA covjek u godinama!!!!!!? Ajde Predo, on je vec predpotopska kategorija :)))), ali ja???? Baleticu nemo da ti na prag dolazim!! :)))
Ovaj, svraticu ovih dana da dam svoj skromni doprinos ovoj akciji.
kao i uvijek , na rijecima jak a kad je dosao juce... na leba da ga mazes.
Hvala , Vope ! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 28/04/2009 : 13:06:52
|
Ja sam danas poslao postom Culfisu stripove i on ce ih u cetvrtak odneti u Darkwood.. Ima 15 komada... Nisam se pretrgao, ali kad bi svako dao toliko, zatrpali bi decu.. :)) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
|
Predo
Junior Member
Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
Posted - 28/04/2009 : 15:48:08
|
Ko to siri klevete? Mladji sam od Broja jedan! Dodjes mi pivo za ovo. |
|
|
Predo
Junior Member
Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
Posted - 28/04/2009 : 15:53:05
|
quote: Originally posted by DrB
quote: Originally posted by fumettisti
He he,da ne budem skeptik i zlo , jel' se netko sjeca velikih humanitarnih pothvata u nasim drzavama koji su zavrsili time da se nije znalo kuda su donacije NESTALE!!!!!Istina bog,malo proresetati donirano,zamijeniti za bolje itd.Nije da serem ali vidio sam TAKOVA dogadjanja pa samo pitam.Sad' ce biti komentara ali s'razlogom.
Sumnja je sasvim na mjestu, samo mi ti reci nacin na koji bi volio da te razuvjerimo da nista slicno nije u pitanju. Inace , svi koji nesto poklone dobice posebnu zahvalnost i objavu spiska sta su poklonili, kao cin transparentnosti.Ti ili bilo ko drugi ko moze sa nama na dan kada se bude islo tamo i prije polaska provjeriti poklone je dobrodosao.
Inace Vope i Predo , ljudi koje vecina od vas zna i koji su ljudi u godinama i ozbiljnih zanimanja ce biti uz mene i pomoci ce da sve prodje u najboljem redu...
Znaci od Baletica je sve krenulo? Jesam malo stariji od tebe, ali sam u dusi kao dijete. Ako sam se ozenio ne znaci da sam ostario.
Ti znas da u mom zanimanju nema nista free. :))) |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 28/04/2009 : 23:50:37
|
He he,da ne budem skeptik i zlo , jel' se netko sjeca velikih humanitarnih pothvata u nasim drzavama koji su zavrsili time da se nije znalo kuda su donacije NESTALE!!!!!Istina bog,malo proresetati donirano,zamijeniti za bolje itd.Nije da serem ali vidio sam TAKOVA dogadjanja pa samo pitam.Sad' ce biti komentara ali s'razlogom.
Sumnja je sasvim na mjestu, samo mi ti reci nacin na koji bi volio da te razuvjerimo da nista slicno nije u pitanju. Inace , svi koji nesto poklone dobice posebnu zahvalnost i objavu spiska sta su poklonili, kao cin transparentnosti.Ti ili bilo ko drugi ko moze sa nama na dan kada se bude islo tamo i prije polaska provjeriti poklone je dobrodosao.
Inace Vope i Predo , ljudi koje vecina od vas zna i koji su ljudi u godinama i ozbiljnih zanimanja ce biti uz mene i pomoci ce da sve prodje u najboljem redu...
Nemas ti sta prijatelju da se pravdas bilo kome i ne obracaj paznju, takvih stvari ce uvek biti. Ako nesto tako radis, sto manje se eksponiraj, ti mozes dati inicijativu, prilog i svu pomoc, ali bolje poturi nekoga ko je "samo" kolekcionar da zapocne javno tu akciju, ko se nije "uprljao" i trgovinom, "nekim" nvo i slicnim stvarima, jer tu vec postoje interesi.
Da je Alan Moore ziveo par godina na Balkanu, svakako bi nasiroko inspirisan pronicljivoscu naroda nasih, prvo napisao "Raskrinkavace", pa tek nakon toga Nadzirace. Jos si neiskusan i pojma nemas koliko lukavih lija cirkulise na nasim prostorima, koje ce sa lakocom raskrinkati svaku tvoju podlu zamisao koju pokusavas da uvijes u plast nekog postenja ili dobre namere, jer to na ovoj planeti ne postoji. Sve je samo maskarada iza koje se uvek krije neki licni interes. |
Edited by - Sloba on 29/04/2009 06:13:12 |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 28/04/2009 : 23:54:10
|
Misternoovci, jel proradila radnja? Prolazim u subotu Podgoricom, pa rekoh da napravimo sefte trgovinu. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 28/04/2009 : 23:54:48
|
quote: Originally posted by Sloba
Nemas ti sta prijatelju da se pravdas bilo kome i ne obracaj paznju, takvih stvari ce uvek biti. Ako nesto tako radis, sto manje se eksponiraj, ti mozes dati inicijativu, prilog i svu pomoc, ali bolje poturi nekoga ko je samo kolekcionar da zapocne javno tu akciju, ko se nije uprljao i trgovinom, nekim nvo i slicnim stvarima, jer tu vec postoje interesi.
Da je Alan Moore ziveo par godina na Balkanu, svakako bi nasiroko inspirisan pronicljivoscu naroda nasih, prvo napisao "Raskrinkavace", pa tek nakon toga Nadzirace. Jos si neiskusan i pojma nemas koliko lukavih lija cirkulise na nasim prostorima, koje ce sa lakocom raskrinkati svaku tvoju podlu zamisao koju pokusavas da uvijes u plast nekog postenja ili dobre namere, jer to na ovoj planeti ne postoji. Sve je samo maskarada iza koje se uvek krije neki licni interes.
Stvarno si ovo dobro rekao. Svaka ti cast, Slobo. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 29/04/2009 : 09:47:44
|
quote: Originally posted by Raspucin
Misternoovci, jel proradila radnja? Prolazim u subotu Podgoricom, pa rekoh da napravimo sefte trgovinu.
broj imas samo cimni kada ces doci i bicemo tamo za tebe, a od 17 do 20 i za sve ostale :) |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 29/04/2009 : 09:48:11
|
quote: Originally posted by Predo
Ko to siri klevete? Mladji sam od Broja jedan! Dodjes mi pivo za ovo.
ma sta pivo ???
Gajbu |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 29/04/2009 : 09:56:09
|
quote: Originally posted by Sloba
Nemas ti sta prijatelju da se pravdas bilo kome i ne obracaj paznju, takvih stvari ce uvek biti. Ako nesto tako radis, sto manje se eksponiraj, ti mozes dati inicijativu, prilog i svu pomoc, ali bolje poturi nekoga ko je "samo" kolekcionar da zapocne javno tu akciju, ko se nije "uprljao" i trgovinom, "nekim" nvo i slicnim stvarima, jer tu vec postoje interesi.
Da je Alan Moore ziveo par godina na Balkanu, svakako bi nasiroko inspirisan pronicljivoscu naroda nasih, prvo napisao "Raskrinkavace", pa tek nakon toga Nadzirace. Jos si neiskusan i pojma nemas koliko lukavih lija cirkulise na nasim prostorima, koje ce sa lakocom raskrinkati svaku tvoju podlu zamisao koju pokusavas da uvijes u plast nekog postenja ili dobre namere, jer to na ovoj planeti ne postoji. Sve je samo maskarada iza koje se uvek krije neki licni interes.
Sta ces brate , kad sam interes(a)n(tan)i coek
Nego da zamolim ja tebe , NEDIRAJ, donacije onih sto ostave kod tebe Jer kad raskrinkaju mene , nemoj da padne sumnja na jos nekog |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 29/04/2009 : 10:00:36
|
quote: Originally posted by masija
Ja sam takodje spremio nesto,jos samo da se dovucem do vas.Najvjerovatnije cu doci sjutra,osim ako me nesto ne zgazi jer sam se konacno nakanio da dodjem,pa se plasim da mi se nesto ne desi.
Dolazio i Gospodin ovo, ono Gospodin sa velikim G. A taj gospodin je pored svojih duplih dao i sve ludens Blekove i Markove koje je imao iz svoje kolekcije. Sve ukupno --- 50 stripova.
Masija , Hvala !!! |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 04/05/2009 : 21:37:26
|
ma nije sve valjda tako crno... ja sam ubjedjen da ima jos ljudi koji ce se odazvati na ovu akciju |
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 05/05/2009 : 08:40:06
|
quote: Originally posted by sawitch
Pa koliko se odazvalo ljudi grobaru??? Sta si uspeo da prikupis do sada???
koliko se ljudi javilo nije malo skupljeno, ali je akcenat na tome koliko se malo ljudi javilo... |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 05/05/2009 : 12:12:10
|
Prva , nadamo se ne i zadnja :)
Naime , prvi cilj osnivanja NVO je popularizacija stripa kao devete umjetnosti u Crnoj Gori. I logicno da je popularizacija najneophodnija kod djece koja nekih 15-tak godina nisu imali prilike da se upoznaju sa slicnim stivom. Veliki korak je napravio Veseli C. koji moze da se kupi na svim kioscima i tako svako moze da kupi i cita stripove.
Medjutim postoje i oni koji to ne mogu
U Bijeloj, gradicu na primorju, postoji dom za djecu bez roditeljskog staranja i ova akcija je zamisljenja kao pomoc njima. Pomoc u smislu prikupljanja stripova i poklona toj djeci.
Dakle, ko hoce i moze , treba da pokloni nekoliko svojih stripova ovoj djeci i to je sve. Samo malo dobre volje jer sam siguran da svi imamo bar po par primjerak za pokloniti...
Slicna akcija je vec bila na sajtu prije nekih 4,5 godina za djecu u Hrvatskoj a i na drugim sajtovima je bilo slicnih akcija za djecu u Srbiji pa se nadam da ce i odziv biti slican.
Akcija ce trajati do Mafesta. Ko hoce da pomogne moze me kontaktirati na nvomrno@hotmail.com. Srbijanci mogu svoje primjerke zapakovati i ostaviti u Darkwoodu, a Hrvati mogu dati svoje nekome ko dolazi na Mafest od koga bih ja preuzeo iste.
Unaprijed hvala svim ljudima dobre volje i velikog srca.
ja cu ponjeti na mafest nešto stripova samo kako cu te prepoznati?stavi kakvu ružu kao znak prepoznavanja šalu na stranu ,ozbiljno ja dolazim u subotu pa gdje cemo se naci?imaš broj mob? |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 05/05/2009 : 13:10:17
|
quote: Originally posted by bubo
Prva , nadamo se ne i zadnja :)
Naime , prvi cilj osnivanja NVO je popularizacija stripa kao devete umjetnosti u Crnoj Gori. I logicno da je popularizacija najneophodnija kod djece koja nekih 15-tak godina nisu imali prilike da se upoznaju sa slicnim stivom. Veliki korak je napravio Veseli C. koji moze da se kupi na svim kioscima i tako svako moze da kupi i cita stripove.
Medjutim postoje i oni koji to ne mogu
U Bijeloj, gradicu na primorju, postoji dom za djecu bez roditeljskog staranja i ova akcija je zamisljenja kao pomoc njima. Pomoc u smislu prikupljanja stripova i poklona toj djeci.
Dakle, ko hoce i moze , treba da pokloni nekoliko svojih stripova ovoj djeci i to je sve. Samo malo dobre volje jer sam siguran da svi imamo bar po par primjerak za pokloniti...
Slicna akcija je vec bila na sajtu prije nekih 4,5 godina za djecu u Hrvatskoj a i na drugim sajtovima je bilo slicnih akcija za djecu u Srbiji pa se nadam da ce i odziv biti slican.
Akcija ce trajati do Mafesta. Ko hoce da pomogne moze me kontaktirati na nvomrno@hotmail.com. Srbijanci mogu svoje primjerke zapakovati i ostaviti u Darkwoodu, a Hrvati mogu dati svoje nekome ko dolazi na Mafest od koga bih ja preuzeo iste.
Unaprijed hvala svim ljudima dobre volje i velikog srca.
ja cu ponjeti na mafest nešto stripova samo kako cu te prepoznati?stavi kakvu ružu kao znak prepoznavanja šalu na stranu ,ozbiljno ja dolazim u subotu pa gdje cemo se naci?imaš broj mob?
ja cu na mafestu biti petak i subotu a do tada cemo ugovoriti i znake prepoznavanja |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 06/05/2009 : 12:34:25
|
Bio i Jovan(Ace of Spades) u gostima...
Veliki coek.Bukvalno.
Dva metra u vis, metar u ledja,gusta brada,... Da je crna isti Njegos.
Ovako samo Crnogorac za primjer
Veliki i u onom drugom smislu. Dogovorili smo se da pokloni 50 stripova djeci u ovoj akciji.
Malo li je ?
Hvala , momcino |
|
|
Topic |
|