Author |
Topic |
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 28/05/2009 : 11:41:13
|
nije nedjelja. u nedjelju ujutro nismo bili u book caffeu. ovo je bilo ili u petak ili u subotu tijekom dana, ubijte me ako se tocno sjecam |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 28/05/2009 : 11:43:36
|
quote: Originally posted by Dok Lester
nije nedjelja. u nedjelju ujutro nismo bili u book caffeu. ovo je bilo ili u petak ili u subotu tijekom dana, ubijte me ako se tocno sjecam
To vec drži vodu Proglasio bi ga terminatorom da se ustao u jutarnjim satima u nedjelju, nakon što smo popili i boga i vraga |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 28/05/2009 : 11:45:59
|
pa ni ja nisam puno zaostajao za vama, ali sam uredno ustao prije 8 :-)))))
TERMINATORU
Šteta kaj se nismo više družili (citaj: pili zajedno i zajebavali se), ali bice prilike na CRŠ-u ako ne i prije |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 28/05/2009 : 11:48:40
|
nadam se da necemo morati cekati do crs-a ;-)))
Tako je mogao bi i ti posjetiti koji put pivnicu Doduše i ja sam nešto neredovit u zadnje vrijeme |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 28/05/2009 : 11:58:07
|
quote: Originally posted by kico
nedjelja ujutro vidim po Gastonovim ocalama
,to je bilo kad je macan potpisivao u book-caffeu,mislim subota a možda i nedjelja..jebote jesam lep,stomak kao da se ni ne vidi..baš ne razumijem onu sladu |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
Edited by - dcarapo2 on 28/05/2009 12:00:34 |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 28/05/2009 : 12:02:15
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
Nedjelja ujutro?!?!?
Kak se Želja ustao pa zajedno smo rondali do šestice
što se cudiš..puno utakmica u nogama..s druge strane u mojim godinama tebe ce zvati hektorlitar |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 28/05/2009 : 12:08:11
|
quote: Originally posted by Spiderman
ovo je nešto za ljubitelje teksa
ha.kako tex putuje balkanom brzinom svetlosti.a na njemu su ostali tragovi masnoce,i pivski kvasac.pozdrav zeljko,pozdrav spidermanu,ako je ovo on,ne znam coveka? |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Posted - 28/05/2009 : 12:21:56
|
quote: Originally posted by cronos six
ha.kako tex putuje balkanom brzinom svetlosti.a na njemu su ostali tragovi masnoce,i pivski kvasac.pozdrav zeljko,pozdrav spidermanu,ako je ovo on,ne znam coveka?
gaston i dcarapo2, ja sam sa druge strane :-) iza fotoaparata |
Moj strip Moje aukcije |
Edited by - Spiderman on 28/05/2009 12:23:00 |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 28/05/2009 : 12:31:46
|
quote: Originally posted by cronos six
ha.kako tex putuje balkanom brzinom svetlosti.a na njemu su ostali tragovi masnoce,i pivski kvasac.pozdrav zeljko,pozdrav spidermanu,ako je ovo on,ne znam coveka?
gaston i dcarapo2, ja sam sa druge strane :-) iza fotoaparata
Cinjenica je, ipak, da na onome ima tragova masnoce,i pivskog kvasca.. |
Edited by - docA on 28/05/2009 12:35:35 |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 28/05/2009 : 12:34:30
|
uff, tek sad vidim da uopce nisam ovdje naisao svoje dojmove u vezi nasih gostiju, jer vjerujem da oni koji nazalost nisu mogli doci s nestrpljenjem cekaju svaku novu informaciju s mafesta:
- Ferri: zar se o njemu uopce ima sto za pricati? svojim trecim posjetom pokazao je koliko mu je lijepo u Hrvatskoj, ponovno nas je zadivio svojom vitalnoscu, odmjerenoscu, strpljenjem (treba imati zivaca po 1852. put ponavljati iste odgovore novinarima), voljom za crtanjem (sto na festivalima u Italiji bas i nije slucaj)
- Diso: njega sam se najvise pribojavao s obzirom na onu sliku u katalogu. ocekivao sam namrgodjenog starca, a pojavio se nasmijani zajebant koji samo sto nije povlacio ljude za rukav pitajuci ih trebaju li crtez. cak se u nedjelju poslije crtanja vratio u kongresnu dvoranu pitajuci je li jos netko ostao bez crteza. najugodnije iznenadjenje
- DeAngelis: covjek kojeg su neki unaprijed prozvali egocentricnim i prepotentnim pokazao se kao jedna plaha, stidljiva i vrlo simpaticna osoba. sasvim nenametljiv i netipican talijan, nije skidao osmijeh s lica, cak sam ga molio da crta s manje detalja kako bi bio brzi, ali on je htio da sve bude savrseno. uglavnom, s obzirom na sve sto je ucinio tijekom mafesta i njegovu odusevljenost istim, vjerujem da cemo ga uskoro opet vidjeti
- Serra: sto bi se reklo "lud k'o struja" , vidi se da je nathan njegovo dijete jer u stanju je pricati o njemu satima (tocnije, danima) bez predaha, odusevljen makarskom, odusevljen festivalom (to je najbolje vidljivo iz toga sto se odmah u nedjelju navecer javio mailom), odusevljen postavljenim pitanjima (rekao mi je da u 20 godina u italiji nije cuo vise pametnih pitanja nego u 4 dana u makarskoj i da mu nije jasno kako to da mu nitko u italiji za sve to vrijeme nije rekao da na nathana ne gleda kao na SF, sto je i njegovo osobno stajaliste, vec je za to morao doci u hrvatsku), odusevljen upucenim konstruktivnim kritikama (kaze da se u italiji s fanovima sve svodi na tapsanje po ramenima dok smo mi sve svoje pohvale i kritike argumentirali); ukratko - da ga nema, trebalo bi ga izmisliti
- Simeoni: najbolji, legenda, prijatelj, brat ili da parafraziram macana "nema dovoljno dobrih rijeci kojima bi ga se pohvalilo, pa nam ostaje da ga posteno izgrdimo"; treba ga dovoditi svake godine jer je nezamjenjiv
- Pavlovic: uz njegovo ime ljudi su najvise koristili rijec "gospodin" i to vam dovoljno govori o kakvoj se ljudskoj jedinki radi; neizmjerno pristojan, odmjeren, stalozen, cak pomalo uplasen masom fanatika koji su ga neprestano okruzivali. rekao je da ovako nesto nije vidio nigdje u europi i da mu nije jasno cime je zasluzio ovakav prijem (al zato mi znamo, boro )
- Macan: ljudska velicina (u psihofizickom smislu ); svestrani zanesenjak po mom ukusu (jer i sebe sama smatram takvim), hodajuca enciklopedija stripa; zao mi je sto nikad nemam vremena sjesti nekoliko sati u komadu i slusati tog covjeka kako prica (monolog, nicht dijalog); najmastovitiji plakat festivala; hvala za crtez Columba
a ne smijemo zaboraviti ni drage prijatelje koji nisu bili u sluzbenom dijelu festivala, ali mafest je nezamisliv bez njih: Darko Perovic (prije svega ljudina srca veceg od Biokova, a tek onda crtac i sve ostalo, vidjeti u rjecniku pod: istinski prijatelj), Bane Kerac (hodajuca legenda i stari roker, uvijek spreman za zajebanciju i crtanje), Dzuka (s neizostavnim osmijehom i novom frizurom ), Tico (njegov wolverine je najbolji crtez mafesta), Biuk i Bob, Mikica (hodajuca maskota Mafesta) i Peka
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/05/2009 : 13:54:03
|
Tako je dok, svi su bili maksimalno susretljivi... Meni je bila najneobicnija taj nesrazmjer razlika u stvarnim i prema izgledu godinama. Gigi ima 42, a izgleda ko 30; Serra ima 45, a dao bih mu više od 50; dok Deangelis ima skoro 60, a izgleda ko 40-godišnjak. Ferri i Diso su stara garda, to se vidi, no drže se oni... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 28/05/2009 : 14:18:17
|
quote: Originally posted by sawitch
Feri izgleda kao Tutankamon ali crta i dalje
Tutankamon je umro mlad, još kao maloljetan... MOgao si reci Metuzalem ili Broj 1, to bi vec bio primjereno! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Posted - 28/05/2009 : 14:59:04
|
quote: Originally posted by DeeCay
Tako je dok, svi su bili maksimalno susretljivi... Meni je bila najneobicnija taj nesrazmjer razlika u stvarnim i prema izgledu godinama. Gigi ima 42, a izgleda ko 30; Serra ima 45, a dao bih mu više od 50; dok Deangelis ima skoro 60, a izgleda ko 40-godišnjak. Ferri i Diso su stara garda, to se vidi, no drže se oni...
DeAngelis ima 60???? uopce tak ne izgleda, ja mislio tu negdje kao i Gigi, doduše za njega sam na MaFestu cuo koliko ima, iznenadio sam se |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Posted - 28/05/2009 : 15:00:36
|
Spidermane, hocu li ja dobiti neke slike ili da dolazim da ti pokidam paucinu?? Osedecu cekajuci.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 28/05/2009 : 15:22:50
|
quote: Originally posted by DeeCay
Tako je dok, svi su bili maksimalno susretljivi... Meni je bila najneobicnija taj nesrazmjer razlika u stvarnim i prema izgledu godinama. Gigi ima 42, a izgleda ko 30; Serra ima 45, a dao bih mu više od 50; dok Deangelis ima skoro 60, a izgleda ko 40-godišnjak. Ferri i Diso su stara garda, to se vidi, no drže se oni...
DeAngelis ima 60???? uopce tak ne izgleda, ja mislio tu negdje kao i Gigi, doduše za njega sam na MaFestu cuo koliko ima, iznenadio sam se
Malo sam zafuljao, De Angelis ce u 12. mjesecu biti 50 (ne šezdeset, moj bed)! No svejedno, ne izgleda uopce tako star, za razliku od Serre... |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Posted - 28/05/2009 : 16:15:30
|
quote: Originally posted by sawitch
Spidermane, hocu li ja dobiti neke slike ili da dolazim da ti pokidam paucinu?? Osedecu cekajuci..
navecer dok dodem doma stavit cu neke fotke na web, složit cu neku galeriju mafesta po danima :-) |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 28/05/2009 : 21:09:09
|
quote: Originally posted by dcarapo2
,to je bilo kad je macan potpisivao u book-caffeu,mislim subota a možda i nedjelja..jebote jesam lep,stomak kao da se ni ne vidi..baš ne razumijem onu sladu
Svaka cast dcarapo2! Covek odrzao rec i svecano predao Gastonu (opravdani) zahtev. Jbt, ova slicica sa Texom je stigla cak sa juga Srbije do MaFesta. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Topic |
|