dobro, da je manfredi bas lynch, ne bih rekao... dapace, posve suprotno... i bolje da nije, umorio bi MV vecinu citatelja, a zadivio tek malobrojne
Pa dobro, naravno da se ne moze povuci znak jednakosti izmedju Manfredija i Lyncha, ali ima MV nesto od Lynchovske, posebno Twin Peaks, atmosfere. Doduse, nijesam strucnjak za MV-a, tek sam u skorije vrijeme poceo da ga citam, ali ovo mi se ucinilo kao simpaticno poredjenje... U svakom slucaju, slazem se da bi Lynchov MV umorio fanove Bonelli-a, a ni starom Noliti sigurno ne bi palo na pamet da izdaje tako nesto.
U tiskanom izdanju izgleda strava! 9 plakata u boji, prve tri stranice centralnog nedjeljnog priloga, plus najava priloga na naslovnici Slobodne... Velika stvar za predstojeci festival i nas konstantni trud da strip zauvijek prekrizimo iz kojekakvih underground rubrika te da ga sto vise ubacimo medju svakodnevne normalne teme. Prije par dana pitanje o Darku i Borovnici u kvizu "1 protiv 100", sada ovo... Super! Uzasno velik pomak ako usporedimo 2009. s npr. 1999.
-Baš super clanak,danas vidio,super.Mislim da ce i ostale tiskovine ovo prenest..Novi list sigurno
kako nije? ista arwen, samo odana porocima, dakle poboljsana
Možda! Ali cigareta, nije to za mene. Ja sam granicar, živim u šumi, zavlacim se u špilje. Tu i tamo koga sasjecem s macem, onako usput ako je zaslužio. Cini mi se da je i naš sukob neizbježan, dani su u pitanju. Mjesto radnje: Makarska!
ma pizde. ako nije zlatokosa s pletenicama, u haljnici, ne svira frulice u sumici, pjeva u osvit zore i ostala povracanja vilenjacka, onda im ne valja. tjah neka gori, bilo sto, pa makar i cigareta
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.