Pravim sebi bazu za Comic Collector program i trebaju mi naslovnice stripova sto skupljam.. Ovde su najave ispred Libellusa i Ludensa radili Gaston i Tromislawski, pa pretpostavljam da imaju.. Ako biste bili voljni da mi to posaljete bio bih vam veoma zahvalan.. Naravno, ako ima i neko drugi ovo, dobro doslo... Dakle ovako, trebaju mi naslovnice:
Alan Ford klasik 82
Sinoc sam par sati pregledavao sve topice u proteklih godinu dana na forumu i iskopao sam nesto, ali ovo mi fali..
Ja poceo da koristim te programcice na pocetku karijere i radi muzike, filmova i stripova, pa odustao... Tebi je lako, ti skupljas HC-ove... Treba poceti na vreme, a ne da cekas 4000 stripova...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ svi za Texa u coloru
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ne, imam program Comic Collector, i pravim svoju arhivu.. Tacnije bazu stripova koje imam i skupljam, i ubacujem slike, ocenu ocuvanosti, sve zivo.. Ako si koristio program, znas o cemu je rec, a ako nisi, pod hitno googlaj i koristi.. Jako dobra stvar..