Može li ovaj program snimiti naslovnice ili skenovi naslovnica baš moraju imati poseban direktorij? Prilicno glupo napravljeno, taj cmc file ako nekome pošaljem taj nece vidjeti naslovnice stripova, jer on nema te moje naslovnice na svom kompu.
Pitanje je da li ce se te putanje zadrzati pri novoj instalaciji Windowsa i slicno.. Zato je i meni to bezveze napravljeno... Bolje da se u svakoj bazi nalaze i slike..
Ništa, odustao sam od ovog programa, lijepo izgleda, ali loše napravljen Pronašao sam baš ono šta mi treba - BookCAT (inace za izradu kataloga knjiga, meni odlican i za stripove) Evo link ako koga zanima http://www.megaupload.com/?d=G7LY1ML2
Pa jes.. 'aj' malo pojasni kakav je ovo program, ne skida mi se, i ne instalira i uninstalira bezveze... Zadrzava li slike u svojoj bazi?? Daj neki screen shot.. Budi drug.. :)
Pitanje je da li ce se te putanje zadrzati pri novoj instalaciji Windowsa i slicno.. Zato je i meni to bezveze napravljeno... Bolje da se u svakoj bazi nalaze i slike..
Hoce! Gand vam je lepo objasnio kako funkcionise. Ako mu posaljes bazu podataka i folder sa slikama moci ce da ih ucita i otvori bez problema. Meni nesto sporo ide ovo ubacivanje stripova, do sada sam ubacio samo 54.
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.