forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Najveca strip kolekcija na Balkanu,Evropu,svetu...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/08/2009 : 22:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Želim da mi se jednoga dana kolekcija spominje u ovakvim topicima.
To je lepi cilj kojem treba težiti

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 22/08/2009 : 01:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Nije zato kaj mi je susjed i frend, ali odgovorno tvrdim da Jura (Ginko) ima najvrijedniju kolekciju stripova na Balkanu (možda nema najviše stripova kolicinski gledano, ali ima kolekcije koje možda ima samo nekoliko ljudi na svijetu)

Daj Jura ubaci koju fotku :))
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 22/08/2009 : 04:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by Solid Snake

Eto mene zamina ko ima najvecu strip kolekciju na Balkanu,u Evropu a i u
svetu.

Vane od Veles ima sve sto je izaslo od 1960 do danas,zapravo imao je
ima vec nekoliko meseci kako rasprodaje kolekciju,pa ko zna kolio mu je ostalo,znam samo da su ZS i LMS vec otisli,Kad sam se cuo snjim rekao je da ima ponudu od SOROS da mu uzmu sve,ali neznam sta je bilo.

Ima i jedan lik iz s
Skoplja koji ima tri kompleta zs i lms,sad sakuplja cetvrti,ali neznam dali sem toga ima nesto drugo,ali i to je za respekt.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40301 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/08/2009 : 05:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Popay ima jako vredne stripove i to dosta hiljada, predratne raritete koje malo ko ima...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/08/2009 : 08:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Ja imam najvecu kolekciju u nastanku :)

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/08/2009 : 10:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

quote:
Originally posted by Solid Snake

Eto mene zamina ko ima najvecu strip kolekciju na Balkanu,u Evropu a i u
svetu.

Vane od Veles ima sve sto je izaslo od 1960 do danas,zapravo imao je
ima vec nekoliko meseci kako rasprodaje kolekciju,pa ko zna kolio mu je ostalo,znam samo da su ZS i LMS vec otisli,Kad sam se cuo snjim rekao je da ima ponudu od SOROS da mu uzmu sve,ali neznam sta je bilo.

Ima i jedan lik iz s
Skoplja koji ima tri kompleta zs i lms,sad sakuplja cetvrti,ali neznam dali sem toga ima nesto drugo,ali i to je za respekt.

Zasto je skupljao ako je sad rasprodaje???
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/08/2009 : 10:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Ja imam najvecu kolekciju u nastanku :)

Moja je najveca u masti... a trudim se da imam nesto slicno makar virtuelno, upravo sam kupio drugi HDD od 1Tb, ali i tih 2Tb mi je malo...
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 22/08/2009 : 10:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
ja sam imao srecu vidjeti jednu kolekciju kojoj se ja za života necu uspjeti približiti - ne znam zavidim li više na stripovima knjigama ili filmovima?...marginalno možda filmovima - ali sigismundusova kolekcija je i dan danas ali babina špilja - ovi nabrojani do sad imaju puno - ali za ono što ima sigi - za to se može upotrijebiti samo matematicka formulacija - limes koji teži beskonacnosti...
njemu više nije problem gdje nabaviti još stripova - njemu je problem gdje nabaviti još kuca za spremanje istih
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/08/2009 : 13:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

Ima i jedan lik iz s

Bez uvrede za bilo koga, ali meni je ovo za psihijatriju, a ne za respekt.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4746 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/08/2009 : 13:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
A sta ce mu?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 22/08/2009 : 13:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
ruku na srce najbezvrjednije od onog sto sigi ima je 5 kompleta zs/lms
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 22/08/2009 : 13:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
Pa koliko se meni cini misljenja oko ZS/LMS su veoma podijeljena.Meni je to npr. glupo,te stripove sam par puta drzao u rukama,i nekoliko ih imam,ali za mene nemaju preveliku vrijednost. Radije cu nekih recimo 100 kuna izdvojit za nekog Fibrinog KEna nego stari LMS Ken,koji je jos i prasnjav(ah te alergije) . Znam da netko tko je na tim stripovima odrastao ne misli tako,jer ga oni vracaju u najljepse godine,i kao covjeka i kao stripasa....
No, sigismundusova kolekcija je stvarno impresivna...nikad tako nesto nisam ni pomislio,a kamoli vidio,treba mu cijela knjiznica i netko tko bi ih svaki dan preslagivao
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18881 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/08/2009 : 20:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
da, dobro si reko Luk-san, nostalgija,bez nje ne ide...ti si mlad a za nekih 30 godina,kad
ti padne u ruke prvi Zagor od Slobodne LOV NA VUKA, ruke ti ce postat znojne i drhtave....
setit ceš se sa njim i svoje mladosti...a ja cu tad tražiti naocale na nosu...jebena je to stvar...NOSTALGIJA! Šmrc....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/08/2009 : 20:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ma nostalgija je razumljiva, ali dosta je jedna kolekcija, koji ce mu djavo 3 ili 4?
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 22/08/2009 : 20:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
Da...lako zamisljam kako cu gledat npr. AF Klasik,s kojom sjetom...hehe...i sad postoje stripovi koji me vracaju u peti,sesti razred osnovne skole,kad sam ih potajno citao pod klupom i na odmoru...kako ce tek onda bit :)
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/08/2009 : 20:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Pa... Covjek ima barem 15-25.000 sustavih razloga za posjedovanje svakog od tih kompleta... Eto "koji ce mu djavo 3 ili 4"...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18881 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/08/2009 : 20:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ima bogastvo a ne treba sef (trezor).
covjek je genij.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/08/2009 : 21:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Pa... Covjek ima barem 15-25.000 sustavih razloga za posjedovanje svakog od tih kompleta... Eto "koji ce mu djavo 3 ili 4"...

Upravo htedoh to reci... 20.000, i to puta 4
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/08/2009 : 21:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Luk-San

Pa koliko se meni cini misljenja oko ZS/LMS su veoma podijeljena.Meni je to npr. glupo,te stripove sam par puta drzao u rukama,i nekoliko ih imam,ali za mene nemaju preveliku vrijednost. Radije cu nekih recimo 100 kuna izdvojit za nekog Fibrinog KEna nego stari LMS Ken,koji je jos i prasnjav(ah te alergije) . Znam da netko tko je na tim stripovima odrastao ne misli tako,jer ga oni vracaju u najljepse godine,i kao covjeka i kao stripasa....
No, sigismundusova kolekcija je stvarno impresivna...nikad tako nesto nisam ni pomislio,a kamoli vidio,treba mu cijela knjiznica i netko tko bi ih svaki dan preslagivao

Pa, mo\da ces malo drugacije razmisljati kad budes imao sve te Fibrine Kenove i sve Libellusove Martije i sve ostalo, onda zelje rastu... da ne govorim o tome, kako neko rece, kako ce ti sve to izgledati za 20 ili 30 godina
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/08/2009 : 21:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

U glanc stanju? ili?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 22/08/2009 : 21:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
Ne znam,vrijeme ce pokazat...ali LMS i ZS su stripovi koji za mene nemaju vrijednost,osim sto su stari i rijetki.Da naprimjer imam Blago crvene planine,prodao bi ga i kupio Ludensovu verziju.Strip kao strip,taj Ludensov i LMS,ni za jedan me nista ne veze.A zaradio bi novce,s kojima bi recimo kupio nesto sta me zanima.Ali nije bitno,dok budem imao sve sta zelim proc ce vremena,a sakupljanje je najljepsi dio svega.Kada se nesto sakupi to vise nije to,nema potrage,za bas onom slicicom,za bas tim jednim jedinim stripom....zato rastu zelje,po mom skromnom misljenje :D
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4746 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/08/2009 : 21:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Kad bih imao Blago crvene planine, prodao bih ga i kupio automobil.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/08/2009 : 21:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

U glanc stanju? ili?

Glanc ide oko 25 tauzenki.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 22/08/2009 : 21:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
Kolika je "slobodna procjena" tog stripa....3-4 tisuce kuna,sta ne?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/08/2009 : 22:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
i meni je malo bolestno da netko ima 3 ili cetiri jednake kolekcije.
Ok,znam da zašto da ne ako ima novca,vremena,prostora,....ali svejedno,pitanje je zašto ili cemu?
Recimo Sigismund ima i tri kolekcije Zvitorepca a nijednu nece prodati,znaci on to sad nema da bi zaradio na nekom kompletu jer mu ocito ne treba novac ali cemu onda tri kolekcije?
I sad dok neki drugi zaljubljenik u strip traži te neke stripove,koje bi možda želio samo da ih procita,ne može do njih,dok netko ima tri i još sakuplja.Mislim da to nije prijatelj stripa vec neki ljubomorni sakupljac.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000