Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Opti
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/80x80_garfield0007_HtumLNjXrqgqb9Bogah5A.gif)
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 29/08/2009 : 22:34:15
|
Kakve veze imaju Pajo Patak i Crvenkapica sa Crnim Plamenom?![](icon_smile_question.gif) |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
Edited by - Opti on 29/08/2009 22:34:43 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Bruce Wayne
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/batman2.jpg)
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 29/08/2009 : 23:47:21
|
quote: Originally posted by REJS
Slazem se da je Nulta Godina najbolji noviji Zagor specijal,a da je Crna Vatra najbolji Zagor Dizni specijal ikada,tu svega ima brza radnja ,dizni cudovista ,uka buka ,przenje i pravi crvenkapica kraj.Sve u svemu Crna vatra Patkovogradska.
Koliko je tebi dobro u zivotu...... |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
Zixi
Starting Member
![](AvatarUpload/HOMER.gif)
Serbia
24 Posts
Member since 28/04/2009 |
Posted - 30/08/2009 : 00:33:57
|
quote: Originally posted by Grujah.
Meni i nisu tolko smetale VCove naslovnice ranije, ali ova je.. užas. Boja mi se više svida od Ludensove na kojoj je Zagor previše naranžast, Blažina je potpuno uništio dizajn.
Sta bre samo pljujete, pa kakva je Zabarska naslovna..... |
|
regar
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 30/08/2009 : 10:00:15
|
Jebala vas naslovna strana i ostale gluposti. Svaki topik se usere istim raspravama. Diskusija o samom stripu jendostavno me moze da zazivi. Svaka topik se zavrsi raspravom o vecnoj temi NASLOVNICAMA. Ovo ovde jednostavno vise nema svrhe.
Ajde sad kad ste ponovo krenuli, da cujemo jos 200 strana ove dubokoumne raspravre. Ja sam nestrpljiv da cujem argumente koje sam vec iscitao poslednjih godinu i po dana ovde.
|
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
REJS
Senior Member
![](AvatarUpload/Pictur742 - Copy.jpg)
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 30/08/2009 : 12:09:10
|
Da li je Crna Vatra uopste Strip za decu iznad 5 godina? I sto rece jedan Dizni monstrum u stripu Senke nad Darkwood: Zivio Helingen,e tu sam se ubio od smeha.Jos samo transparenti i strajk cudovista fale pa da Helingen osnuje stranku monstruma koji uzvikuju parole. Zagore ti si postao dno strip. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Lone Wolf05_088.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 30/08/2009 : 12:22:30
|
Problem 'Crne vatre' je u tome što na trenutke previše lici na neku video-igricu, kao da Zagor i ekipa prelaze ''nivoe''. |
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 30/08/2009 : 12:52:16
|
quote: Originally posted by Mhejl
Problem 'Crne vatre' je u tome što na trenutke previše lici na neku video-igricu, kao da Zagor i ekipa prelaze ''nivoe''.
Dobro poredjenje |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 30/08/2009 : 12:56:06
|
Problem Crne Vatre su beskrajno glupa razresenja svkoro svakog zadatka, koji su sami po sebi opet kratki, nerazredjeni. |
|
Opti
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/80x80_garfield0007_HtumLNjXrqgqb9Bogah5A.gif)
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 30/08/2009 : 13:22:26
|
Crni plamen je baš zato i dobar,jer je Zagor strip za djecu,koja ne traže dlaku u jajetu i ne prosuduju scenarista ovisno o kolicini njegovih loših prica.![](icon_smile_approve.gif) |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
Edited by - Opti on 30/08/2009 13:22:48 |
|
Raspucin
Senior Member
![](AvatarUpload/rolling-stones-get-your-ya-yas-out.jpg)
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 30/08/2009 : 13:44:36
|
Ja sam ovaj strip kupio u Darkvudu jos kada je izasao u hrvatskom izdanju. Tada nisam citao toliko mnogo stripova i moje poznavanje se svodilo na Zagora, Mister Noa i Kena. Naravno tada mi je ovaj strip bio odlican i bio je ponos moje tadasnje kolekcije. To Ludensovo izdanje sam i danas sacuvao i to kao uspomenu na tadasnje ushicenje. Inace kupio sam ga na preporuku Igora koji je tada radio u Darkvudu. Igor nije bio previse pricljiv covek, ali je za mene mozda i najbolji poznavalac Zagora sa kojim sam imao prilike da razgovaram u tim vremenima. Igor mi je tad rekao da je ovo najbolji Zagor kojeg je procitao. Stata sto covek ne ucestvuje na forumu, da cujem i njegovo sadasnje misljenje. Nisam citao prethodne postove i nemam obicaj da komentarisem dizajn Veselog cetvrtka, jer mislim da je o tome puno toga receno, ali ovde moram da se osvrnem na dizajn. Da li je taj Blazina ucio ikakve skole o dizajnu? Jel on ima ikakvog smisla za estetiku, bar elementarnog? Ona crna povrsina preko pola stripa, slova "Zagor" preko pola glave... Pitam se da li taj covek cita ovaj forum, pa kad vidi kritike ovo radi za inat? Nemam drugog objasnjenja nego da nas covek zajebava jel mu se moze. Mada moze da se desi i da je glup, a kad je glupost u pitanju tu nema dalje price. Svako mislim da dizajner VC mora da se promeni, licno mislim da bi recimo Culfis to radio 100 puta bolje. Ne slazem se ni sa forumasima koji kazu da je pitanje dizajna izlizana tema, mislim da to treba da se spominje svaki put i stalno i stalno dok se ovaj problem ne resi, a problem jeste i problem postoji. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
weljko94
Advanced Member
![](avatars/am10.gif)
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 30/08/2009 : 15:04:58
|
Nije mi jasno kad su stripadzije postali ovakvi.Dobro ajde ovi stariji, ipak trazhe neshto vishe u Zagoru, ali chemu filozofiranje. Kad ste to pocheli da definishete strip, i kad vam je to postalo bolje nego samo chitanje istog. Jel ste prochitali strip, samo prochitali, i uzivali u njemu bash zato shto je to Zagor, bash zato shto je naivan i shto nema stvari o kojima treba razmisljati? Samo sednete, chitate i uzhivate. A sada ljudi komentarishu naslovnu stranu( dobro u umerenoj kolichini, ali ovo prevazilazi svake mere...) pa nekad i visinu stripa zato shto im se visina ne slazhe sa ostalima (WTF??!!?) Strip ne treba da bude savrshen. Bash zbog tih malih nesavrshenosti sam ga i zavoleo... |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
Le Samourai
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 30/08/2009 : 15:16:20
|
quote: Originally posted by Raspucin
Ne slazem se ni sa forumasima koji kazu da je pitanje dizajna izlizana tema, mislim da to treba da se spominje svaki put i stalno i stalno dok se ovaj problem ne resi, a problem jeste i problem postoji.
Nisi u pravu, jer niko ko je relevantan u VCh-u ne obraca pazhnju na tuljenje o naslovnicama na forumu stripovi.com.
Ako zhelish da spamujesh VCh e-mail, telefon i faks zhalbama na losh dizajn, pozdravljam i u potpunosti podrzhavam tu akciju, jer se slazhem da je dizajn za oslepeti koliko je losh, ali ovde tom prichom samo smarash ljude koji ne zhele da prichaju o glupostima poput naslovnice vec o onome shto je bitno u stripovima, a pritom ne izazivash nikakav efekat. |
|
weljko94
Advanced Member
![](avatars/am10.gif)
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 30/08/2009 : 15:18:20
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Ne slazem se ni sa forumasima koji kazu da je pitanje dizajna izlizana tema, mislim da to treba da se spominje svaki put i stalno i stalno dok se ovaj problem ne resi, a problem jeste i problem postoji.
Nisi u pravu, jer niko ko je relevantan u VCh-u ne obraca pazhnju na tuljenje o naslovnicama na forumu stripovi.com.
Ako zhelish da spamujesh VCh e-mail, telefon i faks zhalbama na losh dizajn, pozdravljam i u potpunosti podrzhavam tu akciju, jer se slazhem da je dizajn za oslepeti koliko je losh, ali ovde tom prichom samo smarash ljude koji ne zhele da prichaju o glupostima poput naslovnice vec o onome shto je bitno u stripovima, a pritom ne izazivash nikakav efekat.
tako je! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/08/2009 : 15:36:11
|
..Ona crna povrsina preko pola stripa, slova "Zagor" preko pola glave... Pitam se da li taj covek cita ovaj forum, pa kad vidi kritike ovo radi za inat? Nemam drugog objasnjenja nego da nas covek zajebava jel mu se moze. Mada moze da se desi i da je glup, a kad je glupost u pitanju tu nema dalje price. Svako mislim da dizajner VC mora da se promeni, licno mislim da bi recimo Culfis to radio 100 puta bolje. Ne slazem se ni sa forumasima koji kazu da je pitanje dizajna izlizana tema, mislim da to treba da se spominje svaki put i stalno i stalno dok se ovaj problem ne resi, a problem jeste i problem postoji.
Apsolutno se slazem! Nisu clanovi ti koji iz cista mira odpocnu hajku oko naslovnice, vec taj anti-talenat sa bozijim kompleksom, koji sa svojim neznanjem prosto natjera ljude da vise raspravljaju o dizajnu nego o samom stripu.
Inace "Crni plamen" jedina greska u mojim ocima je ta da je umjesto na 320 strpana prica na 130 stranica,pa je sve ispalo i previse zbrzano za ovako jednu pricu. Jednostavno bilo je premalo stranica da se razradi cijela prica. Nezaboravan je susret Chicca i Heyoke na pocetku,koji po meni spada medju najsmjesnije scene procitane u stripu. Vise dobrog humora ima na tih nekoliko stranica ove price, nego u cijelom serijalu Asterixa,Talicnog i Gastona zajedno. |
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
|
Colt
stripovi.com kum
3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Lone Wolf05_088.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
|
Raspucin
Senior Member
![](AvatarUpload/rolling-stones-get-your-ya-yas-out.jpg)
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 31/08/2009 : 00:54:29
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Ako zhelish da spamujesh VCh e-mail, telefon i faks zhalbama na losh dizajn, pozdravljam i u potpunosti podrzhavam tu akciju, jer se slazhem da je dizajn za oslepeti koliko je losh, ali ovde tom prichom samo smarash ljude koji ne zhele da prichaju o glupostima poput naslovnice vec o onome shto je bitno u stripovima, a pritom ne izazivash nikakav efekat.
Ja mislim da citaju i da prate. Mi smo skrenuli paznju na neke probleme i oni su reseni, trazili smo neka izdanja i dobili smo ih. Ja mislim da prate i sigurno da im je stalo da su kupci zadovoljni njihovim stripovima. Pogotovo smo mi-zagrizene forumdzije takozvani "stalni kupci" kojima treba ugadjati da bi stalni i ostali. Ja se slazem da je dizajn vecna tema od kad VC postoji. Nema stripa da se i to ne pomene. Zasto ga ne bi pominjali? Uvek se pominje los prevod Ludensa, kritikovali smo i dizajnerska resenja Belog puta, kritikovali smo i Bluberija od Marketprinta i stosta drugo, sto ne bi i ovo? Mislim da treba da se kritikuje jer za kritiku i jeste.
|
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
Bruce Wayne
Senior Member
![](avatars/batman2.jpg)
Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 31/08/2009 : 01:18:11
|
A sta ako ti problemi za koje mislis da smo mi skrenuli paznju i da su zato reseni..nisu bili samo dovoljno veliki i da su ih i oni sami primetili pa resili???![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Ako se dobro secam Slobinih reci,dok je jos sedeo u redakciji VC,Blaza nema predstavu o raspravama koje se vode na ovom forumu,niti bilo ko iz vc prati ovaj forum osim par momaka koji su se i predstavili kao clanovi firme ali koji su ovde u svojstvu forumasa....
Zato,manimo se dizajna pre nego sto nam mrznja potpuno izjede srce i svi kolektivno predjemo na Mracnu Stranu!!!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
|
mezzano
Senior Member
![](AvatarUpload/Pearl Jam - Vs 90x90.gif)
Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 31/08/2009 : 09:15:13
|
Svaka cast Mihelju za topik. Definitivno, izdanja VC zaslužuju da budu predstavljena pojedinacno. Predstavljanje na topiku Veselog Cetvrtka, nema smisla. Mihelj, i ostali koji imate želje i volje da ovako nastavite, imate moju podršku ![](icon_smile.gif) |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 28/04/2010 : 22:14:29
|
Ovo sam procito u Ludensovom izdanju (Nulta Godina Darkvuda), i iako mi se svidja ideja o tome kako je Zagor dobio onaj orlov, ova epizoda je naivna, neuzbudljiva, i malo glupa... naslovnica i Ferrijev unutrasnji crtez su dobri, ali prica losa, i lako je zaboraviti. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|