Author |
Topic  |
srleb
Average Member

Serbia
635 Posts
Member since 08/11/2006 |
Posted - 14/09/2009 : 19:40:24
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
quote: Originally posted by srleb
Krasno si nam objasnio!
Na moju jednu budalu ti si dodao poprilicno toga.
Ne znam tko se pjeni ovdje.
Lose si me shvatio! Ja nisam stao ni na ciju stranu! A i dalje me interesuje sta ce uraditi moderatori sa tvojom "opaskom". Jer smatram da je i nazvati nekog budalom vredjanje i ja se slazem da i mene izbace zbog vredjanja (ali pre nego mene izbace ima tu jos nekog na spisku - vidimo se "kume"...)
Ako je netko budala i to mu se kaze po tebi je to vrijednje????
...
|
Pozdrav!!! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/09/2009 : 19:41:40
|
Krasno si nam objasnio!
Lose si me shvatio! Ja nisam stao ni na ciju stranu! A i dalje me interesuje sta ce uraditi moderatori sa tvojom "opaskom". Jer smatram da je i nazvati nekog budalom vredjanje i ja se slazem da i mene izbace zbog vredjanja (ali pre nego mene izbace ima tu jos nekog na spisku - vidimo se "kume"...)
Budalu nazvati budalom nije vrijedjanje nego navodenje cinjenicnog stanja.
|
Trouble will find me |
 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 14/09/2009 : 19:42:10
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ja sam opusten, ti si taj koji je ovdje napet, koji siri nervozu, agresiju i pri tome ima poprilicno ogranicenu mogucnost shvacanja.
Da ne pricam koji si frajer. Skrivas se iza svog nicka, skirvas identitet kao zmija svoje noge.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35074

Da i?
Znaci da saznam tko je tko ovdje, moram rovariti po citavom forumu i traziti "misteriozne topice"?
Cemu sluzi profil? Sa skladistenje zraka?
|
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
 |
|
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 14/09/2009 : 19:43:28
|
quote: Originally posted by Opti
quote: Originally posted by profesor-inz
Kako smo sve ove godine uspijeli egzistirati na ovom forumu bez tebe!?
Daj objasni nam molim te!
Tako što smo uživali u tvojim recenzijama dugim citava dva reda. Od kada sam te prozvao zbog istih cekao si trenutak da mi vratiš...
Vidiš,meni su DD-ove recenzije najbolje jer su onako kratke i lagane za citanje. Ionako nikad ne citam recenzije.
Ma neeeee. Bit "dobre recenzije" je da se secira uzduz i poprijeko, da se pise esej na nekoliko stranica, da se napise sve o epizodi i vise od toga, pa kad netko tko nije nikada procitao taj strip i uzme ga u ruke nakon citanje recenzije zna bas sve sto ga ceka u stripu koji nikada nije citao!
Za to sluze recenzije!     
  Šit imam loš ukus! Možda mi zato prijaju samo tvoje i Djoletove recenzije!
|
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
Edited by - Opti on 14/09/2009 19:44:16 |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
Posted - 14/09/2009 : 19:44:33
|
quote: Originally posted by Markos
Krasno si nam objasnio!
Cek, ti stvarno mislis ovo? Kad bih ja tebe nazvao budalom, ti bi me banovao, jer je ovo tvoje dvoriste. A neki tvoj pajtos moze da nazove srleta budalom? Jeste ovo tvoje dvoriste, ali budi dobar domacin. |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 14/09/2009 : 19:48:17
|
quote: Originally posted by profesor-inz Nemam ja potrebe za dranjem, vec zaboravljam da iskljucim Caps lock, inace ako ti znaci da me iskljuciš možeš uvek, na kraju ceš ostati sam na ovom forumu i igrati kaladont sa par tvojih obožavalaca.
Forum je bio puno ljepše i ugodnije mjesto dok nas je bilo par stotina. Pojavom takvih kao ti smo spali na najnize grane od postanka. To je tako, dok budale urlaju, pametni se sklanjaju sa strane. Meni je apsolutno svejedno koliko ce ljudi biti na forumu, isto tako mi je apsolutno svejedno hocu li izbaciti ovog ili onog - ja samo znam da ne želim trpjeti nicija sranja ovdje i da se ne zelim bezveze nervirati. |
Trouble will find me |
 |
|
Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 14/09/2009 : 19:48:26
|
huligani uzvracaju udarac! vidim da je ovaj topik udarna akcija tako i treba ne smije se samo stajati i cekati da se nešto promjeni potrebna je akcija svježa krv koja nešto ima za promjeniti tj vidim da se tu radi od hc zagora i mislim da se ništa nece napraviti ako se ne prodrma odgovorne ljude ali mislim da ni ovo nece upaliti ali barem se može vidjeti ovdje da nešto nije u redu zapravo da nije sve bajno i lijepo kako se cini. profesor udara bez milosti i otvara dobre teme ovaj forum treba svježu krv a ne potrošni materijal topike tipa ocjeni serijal itd gdje se ništa ne dogada ovakva tema automatski diže forum i momentalno stvara atmosferu a oni koji se ljute na profesora naka se malo zapitaju pa cemu služi ovaj forum nego za raspravu o nekim nepravilnostima i greškama kod izdavaca opcenito a u ovom slucaju o hc izdanju |
welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com -- http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Posted - 14/09/2009 : 19:50:59
|
quote: Originally posted by kreŠa
Krasno si nam objasnio!
Cek, ti stvarno mislis ovo? Kad bih ja tebe nazvao budalom, ti bi me banovao, jer je ovo tvoje dvoriste. A neki tvoj pajtos moze da nazove srleta budalom? Jeste ovo tvoje dvoriste, ali budi dobar domacin.
Ti razmisli o nicku PROFESOR 3!
A sad mi pokazi gdje sam Srleta nazvao budalom? |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Posted - 14/09/2009 : 19:55:01
|
quote: Originally posted by sawitch
Gaston me nikad u zivotu nije video pa me docekao u Makarskoj kao brata rodjenog... Tako nesto dozivis i postujes dok si ziv.. To je poenta...
Gaston je Gaston, Bernard je Bernard. Ne mozes to usporedivati!!! Svi smo mi idividuje i tako djelujemo, ne mozemo biti klonovi. Poanta je da je ovaj topic krajnje neukusan, bez takta i pristojnosti.
Agresivan do krajnje granice, samo sto e poziva da se nekog mlati, sakati i ubija.
Poanta je da shvatite to i da se sve ovo moglo na puno pristojniji nacin izloziti. Ali ne, lakse je ovako.
Jos uvijek ne mogu vjerovati da ima ljudi na forumu koji su podrzali ovaj topic i budalu koja ga je pokrenula!
Evo ga. Nazvao si profesora budalom.
|
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 14/09/2009 : 19:55:06
|
Cek, ti stvarno mislis ovo? Kad bih ja tebe nazvao budalom, ti bi me banovao, jer je ovo tvoje dvoriste. A neki tvoj pajtos moze da nazove srleta budalom? Jeste ovo tvoje dvoriste, ali budi dobar domacin.
Ja sam i predobar domacin. Trpim hrpu uvreda od ljudi prije nego ih konacno izbacim. Nije bitno je li onaj tko nekoga nazove budalom moj pajtos ili ne, nego je li doticni zaista budala ili ne.
|
Trouble will find me |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/09/2009 : 19:56:21
|
quote: Originally posted by Garrett
ljudi pogledajte malo u active members pa od 40 ljudi njih 20 je na ovom topiku znaci nešto se dogada profesorov plan djeluje. pa ovo je nešto nevideno
to ti je isto ka i kad je sudar pa se rulja skupi uokolo gledat. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Posted - 14/09/2009 : 19:57:30
|
quote: Originally posted by sawitch
Gaston me nikad u zivotu nije video pa me docekao u Makarskoj kao brata rodjenog... Tako nesto dozivis i postujes dok si ziv.. To je poenta...
Gaston je Gaston, Bernard je Bernard. Ne mozes to usporedivati!!! Svi smo mi idividuje i tako djelujemo, ne mozemo biti klonovi. Poanta je da je ovaj topic krajnje neukusan, bez takta i pristojnosti.
Agresivan do krajnje granice, samo sto e poziva da se nekog mlati, sakati i ubija.
Poanta je da shvatite to i da se sve ovo moglo na puno pristojniji nacin izloziti. Ali ne, lakse je ovako.
Jos uvijek ne mogu vjerovati da ima ljudi na forumu koji su podrzali ovaj topic i budalu koja ga je pokrenula!
Evo ga. Nazvao si profesora budalom.
Aha!
Ko, nisma znao da je Srle Profesor.
Da nazvao sam ga budalom jer samo budala bi mogla pokrenuti topic ovakvim tonusom, ovakvom kolicinom agresije, mrznje i slicnoga.
Kaj ti jos nije jasno!? |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum

.jpg)
Croatia
8299 Posts
Posted - 14/09/2009 : 20:00:28
|
U to ne ulazim, ako ti neko smeta, radi sta hoces sa njim. Da li ti, ili bilo ko drugi, mozes sa pravom reci da je profesor-inz budala?
Mogu reci i stojim cvrsto iza toga!
Napisao sam vise puta zasto. I sad neke se uvrijedi tko god hoce, ali na nacin an koji je on pokrenuo ovaj topic ne zasluzuje podrsku ni od koga.
Tko normalan moze ovakvim tonusom pricati sa bilo kime!?
Dal je Bernard nekome od nas ista duzan?
Odgovorite mi na to vi pamentne glave koje se dicite kako je vrijeme za "svijezu krv", "promjene", "pravdu"?! |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/09/2009 : 20:00:42
|
24 sata,269 postova,5233 klika. Broj se u svakoj sekundi povecava. Mislim da je ovo novi rekord. |
Edited by - King Warrior on 14/09/2009 20:01:09 |
 |
|
srleb
Average Member

Serbia
635 Posts
Member since 08/11/2006 |
Posted - 14/09/2009 : 20:05:28
|
Nakon sto si nazvao profesora budalom, srleb se ubacio i rekao kako bi ti trebao biti kaznjen zbo toga, a zatim si ti njemu rekao da za njega nema leka.
Nakon objasnjenja koje mi je dao stvarno sam ostao bez teksta, pa sam mu i rekao da (...) sto bi znacili "produzi - odjebi". Lepo sam mu rekao da je zapenio jer je meni odmah prepisao lek....! Cao! Kreso ne sekiraj se moze samo da me mrzi  |
Pozdrav!!! |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19468 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 14/09/2009 : 20:05:44
|
vrijeme je i da se taj topic zatvori, zašto da se ljudi živciraju bez veze? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7966 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 14/09/2009 : 20:08:26
|
ej ne vredi vise ovako.zna se da se svaka demonstracija i strajk na kraju gase.receno je sta se imalo reci o zagoru hc,a ovo moze trajati jos 3 dana.neko blizak ludensu moze lepo ovo preneti izdavacu,a on ako je imalo korektan dobicemo neko poboljsanje.ja mislim da je dovoljno ovih nekoliko strana,da bi se izbeglo vredjanje.cao. |
 |
|
Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts
Posted - 14/09/2009 : 20:10:10
|
huligani zauzimaju sajt lagano i rade cirkus od sajta a to samo potvrduje da huligani uvijek su bolji od tu nekih glumaca ne pobjeduju uvijek i nije sve uvijek bajno i lijepo jer život je takav ali barem su non stop bolji i imaju želje i hrabrosti nešto promjeniti na bolje jer kakvo je to ponašanje da glavni izdavac ne jebe 5-9 publiku od koje živi svaka cast za izdavanje barem izdaje stripove na kioske za normalne ljude a ne ko npr libelus koji samo za bogate klijente rade stripove znaci da nema bernarda djeca ne bi znala što je strip ali opet ponašanje je loše i treba svježe krvi |
welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com -- http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152 |
Edited by - Garrett on 14/09/2009 20:11:08 |
 |
|
Topic  |
|