forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zahtev Bernardu Radovcicu!!! Kupac je uvek u pravu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/09/2009 : 20:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Garrett

huligani uzvracaju udarac! vidim da je ovaj topik udarna akcija tako i treba ne smije se samo stajati i cekati da se nešto promjeni potrebna je akcija svježa krv koja nešto ima za promjeniti tj vidim da se tu radi od hc zagora i mislim da se ništa nece napraviti ako se ne prodrma odgovorne ljude ali mislim da ni ovo nece upaliti ali barem se može vidjeti ovdje da nešto nije u redu zapravo da nije sve bajno i lijepo kako se cini. profesor udara bez milosti i otvara dobre teme ovaj forum treba svježu krv a ne potrošni materijal topike tipa ocjeni serijal itd gdje se ništa ne dogada ovakva tema automatski diže forum i momentalno stvara atmosferu a oni koji se ljute na profesora naka se malo zapitaju pa cemu služi ovaj forum nego za raspravu o nekim nepravilnostima i greškama kod izdavaca opcenito a u ovom slucaju o hc izdanju

Pravi se javio. Prestani spamati forum glupostima.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/09/2009 : 20:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

huligani uzvracaju udarac! vidim da je ovaj topik udarna akcija tako i treba ne smije se samo stajati i cekati da se nešto promjeni potrebna je akcija svježa krv koja nešto ima za promjeniti tj vidim da se tu radi od hc zagora i mislim da se ništa nece napraviti ako se ne prodrma odgovorne ljude ali mislim da ni ovo nece upaliti ali barem se može vidjeti ovdje da nešto nije u redu zapravo da nije sve bajno i lijepo kako se cini. profesor udara bez milosti i otvara dobre teme ovaj forum treba svježu krv a ne potrošni materijal topike tipa ocjeni serijal itd gdje se ništa ne dogada ovakva tema automatski diže forum i momentalno stvara atmosferu a oni koji se ljute na profesora naka se malo zapitaju pa cemu služi ovaj forum nego za raspravu o nekim nepravilnostima i greškama kod izdavaca opcenito a u ovom slucaju o hc izdanju

Pravi se javio. Prestani spamati forum glupostima.

pa ovo je vezano uz temu što ti pricaš kakav spam

welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com --
http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/09/2009 : 20:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

huligani zauzimaju sajt lagano i rade cirkus od sajta a to samo potvrduje da huligani uvijek su bolji od tu nekih glumaca ne pobjeduju uvijek i nije sve uvijek bajno i lijepo jer život je takav ali barem su non stop bolji i imaju želje i hrabrosti nešto promjeniti na bolje jer kakvo je to ponašanje da glavni izdavac ne jebe 5-9 publiku od koje živi svaka cast za izdavanje barem izdaje stripove na kioske za normalne ljude a ne ko npr libelus koji samo za bogate klijente rade stripove znaci da nema bernarda djeca ne bi znala što je strip ali opet ponašanje je loše i treba svježe krvi

OK. Zbogom.

Trouble will find me
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 20:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

da nema bernarda djeca ne bi znala što je strip

...ali bi imala vise da jedu

(ko je pratio topic shvatice )
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 20:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message

No sikiriki
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/09/2009 : 20:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

da nema bernarda djeca ne bi znala što je strip

...ali bi imala vise da jedu

(ko je pratio topic shvatice )

jebote zamisli koji to idiot odvaja dici od usta da bi kupova stripove

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/09/2009 : 20:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Opti

Mene ovaj topic nasmijava.

Evo ti materijal za kutak
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/09/2009 : 20:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Huligani-ostali 0:1
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 20:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Ja sam opusten, ti si taj koji je ovdje napet, koji siri nervozu, agresiju i pri tome ima poprilicno ogranicenu mogucnost shvacanja.

Da ne pricam koji si frajer. Skrivas se iza svog nicka, skirvas identitet kao zmija svoje noge.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35074

ako si mu pokazao King, ja ne krijem indentitet, za tebe vec ne znam ništa sem onih nakaradnih recenzija od dva reda...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 20:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by srleb

quote:

Krasno si nam objasnio!

Na moju jednu budalu ti si dodao poprilicno toga.

Ne znam tko se pjeni ovdje.

Lose si me shvatio! Ja nisam stao ni na ciju stranu! A i dalje me interesuje sta ce uraditi moderatori sa tvojom "opaskom". Jer smatram da je i nazvati nekog budalom vredjanje i ja se slazem da i mene izbace zbog vredjanja (ali pre nego mene izbace ima tu jos nekog na spisku - vidimo se "kume"...)

Budalu nazvati budalom nije vrijedjanje nego navodenje cinjenicnog stanja.

Da jako je zanimljivo vredati drugog krijuci se iza tastature, ako se ikada budemo sreli (a ne bi ti poželeo to)radiceš za pocetak sklekove.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 20:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ja sam opusten, ti si taj koji je ovdje napet, koji siri nervozu, agresiju i pri tome ima poprilicno ogranicenu mogucnost shvacanja.

Da ne pricam koji si frajer. Skrivas se iza svog nicka, skirvas identitet kao zmija svoje noge.

Da i?

Znaci da saznam tko je tko ovdje, moram rovariti po citavom forumu i traziti "misteriozne topice"?

Cemu sluzi profil? Sa skladistenje zraka?

Šta si se uhvatio za profil, šta te zanima?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 20:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

quote:

ako si mu pokazao King, ja ne krijem indentitet, za tebe vec ne znam ništa sem onih nakaradnih recenzija od dva reda...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35199&whichpage=2

a imam i ispunjen profil.
Na facebooku sam i mnogi sa foruma su vidjeli tonu mojih slika.
manhunter je imao cast da me upozna uzivo
Jos samo da dam otiske prstiju
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 20:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by profesor-inz
Nemam ja potrebe za dranjem, vec zaboravljam da iskljucim Caps lock, inace ako ti znaci da me iskljuciš možeš uvek, na kraju ceš ostati sam na ovom forumu i igrati kaladont sa par tvojih obožavalaca.

Forum je bio puno ljepše i ugodnije mjesto dok nas je bilo par stotina. Pojavom takvih kao ti smo spali na najnize grane od postanka. To je tako, dok budale urlaju, pametni se sklanjaju sa strane. Meni je apsolutno svejedno koliko ce ljudi biti na forumu, isto tako mi je apsolutno svejedno hocu li izbaciti ovog ili onog - ja samo znam da ne želim trpjeti nicija sranja ovdje i da se ne zelim bezveze nervirati.

Ja prica o temama koje interesuju ljude, izbacime i ja cu se ulogovati sa drugih 10 nikova i šta onda?Zaista me nekorektno vredaš cekajuci pogodnu priliku da me izbaciš, ako si toliki mangup stvari rešavaju u stvarnom a ne u virtuelnom svetu.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 20:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Mislim da je topic otišao malo u kurac.

Cilj je bio postici da se Bernard "javi", odnosno da netko tko je zbilja upucen nam kaže hoce li ili nece biti HC izdanja.

To je OK. O inzovom nacinu se vec može diskutirati. Ali...

Možete pricati šta hocete, ali nije zgorega imati nekakvu komunikaciju s kupcima. Ne kažem da se mora javiti na forumu, ali neka protisne dvije rijeci na vlastitoj stranici www.ludnes.hr, jer koliko sam skužio ta se stranica manje ili više redovno obnavlja i updatea.

Ono na šta je topic prerastao je prepucavanje izmedu inza i ostalih, formiraju se dvije grupe i onda pocinje sranje.

Topic raste na popularnosti ne zbog HC izdanja i Bernarda, nego zbog svade.

No sikiriki
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/09/2009 : 20:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Zbogom.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/09/2009 : 20:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

ALi neverovatno je koliki je koeficijent rasta ove diskusije!!!!
A i sam koeficijent izuzetno brzo raste, eksponencijalno

samo napred, taman da imam sta sutra na hemiji da citam

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 14/09/2009 : 20:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
quote:
Jos samo da dam otiske prstiju

A urinokultura?

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/09/2009 : 20:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
jbg....prerano sam postovao izgleda, bolje da sam procitao prvo do kraja....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 20:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
ops, mislim da je profa mislio na Darkwood Devila
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 21:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Profesor je iskljucen sa foruma...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 21:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
Je li gotovo napokon?

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/09/2009 : 21:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dan žalosti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 21:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by zoemis

Je li gotovo napokon?

Bice gotovo kada se oglasi Bernard, ili ako se ne oglasi posle nekog vremena... Isterivanje Profesora nista nije resilo... Dzo Mekinro foruma je napustio zgradu..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 21:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Kocka do kocke kockica
I kroz prostor i kroz vreme
I uvek nova pitanja
I uvek nove teme

I tako dan za danom
Pred kockastim ekranom
tatatira tatatira tatatira tatatira
Kocka do kocke, kockica...
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/09/2009 : 21:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
... sta je vama ljudi ... opusti te se malo ... podigli ste atmosferu do tacke usijanja ...
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000