Author |
Topic  |
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/09/2009 : 20:11:39
|
quote: Originally posted by Garrett
huligani uzvracaju udarac! vidim da je ovaj topik udarna akcija tako i treba ne smije se samo stajati i cekati da se nešto promjeni potrebna je akcija svježa krv koja nešto ima za promjeniti tj vidim da se tu radi od hc zagora i mislim da se ništa nece napraviti ako se ne prodrma odgovorne ljude ali mislim da ni ovo nece upaliti ali barem se može vidjeti ovdje da nešto nije u redu zapravo da nije sve bajno i lijepo kako se cini. profesor udara bez milosti i otvara dobre teme ovaj forum treba svježu krv a ne potrošni materijal topike tipa ocjeni serijal itd gdje se ništa ne dogada ovakva tema automatski diže forum i momentalno stvara atmosferu a oni koji se ljute na profesora naka se malo zapitaju pa cemu služi ovaj forum nego za raspravu o nekim nepravilnostima i greškama kod izdavaca opcenito a u ovom slucaju o hc izdanju
Pravi se javio. Prestani spamati forum glupostima. |
Trouble will find me |
 |
|
Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 14/09/2009 : 20:12:31
|
quote: Originally posted by Markos
huligani uzvracaju udarac! vidim da je ovaj topik udarna akcija tako i treba ne smije se samo stajati i cekati da se nešto promjeni potrebna je akcija svježa krv koja nešto ima za promjeniti tj vidim da se tu radi od hc zagora i mislim da se ništa nece napraviti ako se ne prodrma odgovorne ljude ali mislim da ni ovo nece upaliti ali barem se može vidjeti ovdje da nešto nije u redu zapravo da nije sve bajno i lijepo kako se cini. profesor udara bez milosti i otvara dobre teme ovaj forum treba svježu krv a ne potrošni materijal topike tipa ocjeni serijal itd gdje se ništa ne dogada ovakva tema automatski diže forum i momentalno stvara atmosferu a oni koji se ljute na profesora naka se malo zapitaju pa cemu služi ovaj forum nego za raspravu o nekim nepravilnostima i greškama kod izdavaca opcenito a u ovom slucaju o hc izdanju
Pravi se javio. Prestani spamati forum glupostima.
pa ovo je vezano uz temu što ti pricaš kakav spam |
welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com -- http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Posted - 14/09/2009 : 20:13:04
|
huligani zauzimaju sajt lagano i rade cirkus od sajta a to samo potvrduje da huligani uvijek su bolji od tu nekih glumaca ne pobjeduju uvijek i nije sve uvijek bajno i lijepo jer život je takav ali barem su non stop bolji i imaju želje i hrabrosti nešto promjeniti na bolje jer kakvo je to ponašanje da glavni izdavac ne jebe 5-9 publiku od koje živi svaka cast za izdavanje barem izdaje stripove na kioske za normalne ljude a ne ko npr libelus koji samo za bogate klijente rade stripove znaci da nema bernarda djeca ne bi znala što je strip ali opet ponašanje je loše i treba svježe krvi
OK. Zbogom. |
Trouble will find me |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/09/2009 : 20:15:04
|
da nema bernarda djeca ne bi znala što je strip
...ali bi imala vise da jedu
(ko je pratio topic shvatice ) |
 |
|
Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/09/2009 : 20:20:19
|
quote: Originally posted by King Warrior
da nema bernarda djeca ne bi znala što je strip
...ali bi imala vise da jedu
(ko je pratio topic shvatice )

jebote zamisli koji to idiot odvaja dici od usta da bi kupova stripove 
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 14/09/2009 : 20:27:38
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
Ja sam opusten, ti si taj koji je ovdje napet, koji siri nervozu, agresiju i pri tome ima poprilicno ogranicenu mogucnost shvacanja.
Da ne pricam koji si frajer. Skrivas se iza svog nicka, skirvas identitet kao zmija svoje noge.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35074

ako si mu pokazao King, ja ne krijem indentitet, za tebe vec ne znam ništa sem onih nakaradnih recenzija od dva reda... |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 14/09/2009 : 20:29:34
|
quote: Originally posted by srleb
Krasno si nam objasnio!
Na moju jednu budalu ti si dodao poprilicno toga.
Ne znam tko se pjeni ovdje.
Lose si me shvatio! Ja nisam stao ni na ciju stranu! A i dalje me interesuje sta ce uraditi moderatori sa tvojom "opaskom". Jer smatram da je i nazvati nekog budalom vredjanje i ja se slazem da i mene izbace zbog vredjanja (ali pre nego mene izbace ima tu jos nekog na spisku - vidimo se "kume"...)
Budalu nazvati budalom nije vrijedjanje nego navodenje cinjenicnog stanja.
Da jako je zanimljivo vredati drugog krijuci se iza tastature, ako se ikada budemo sreli (a ne bi ti poželeo to)radiceš za pocetak sklekove. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 14/09/2009 : 20:30:20
|
Ja sam opusten, ti si taj koji je ovdje napet, koji siri nervozu, agresiju i pri tome ima poprilicno ogranicenu mogucnost shvacanja.
Da ne pricam koji si frajer. Skrivas se iza svog nicka, skirvas identitet kao zmija svoje noge.

Da i?
Znaci da saznam tko je tko ovdje, moram rovariti po citavom forumu i traziti "misteriozne topice"?
Cemu sluzi profil? Sa skladistenje zraka?
Šta si se uhvatio za profil, šta te zanima? |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 14/09/2009 : 20:32:03
|
quote: Originally posted by profesor-inz

ako si mu pokazao King, ja ne krijem indentitet, za tebe vec ne znam ništa sem onih nakaradnih recenzija od dva reda...
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35199&whichpage=2
a imam i ispunjen profil. Na facebooku sam i mnogi sa foruma su vidjeli tonu mojih slika. manhunter je imao cast da me upozna uzivo Jos samo da dam otiske prstiju
 |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 14/09/2009 : 20:33:10
|
quote: Originally posted by profesor-inz Nemam ja potrebe za dranjem, vec zaboravljam da iskljucim Caps lock, inace ako ti znaci da me iskljuciš možeš uvek, na kraju ceš ostati sam na ovom forumu i igrati kaladont sa par tvojih obožavalaca.
Forum je bio puno ljepše i ugodnije mjesto dok nas je bilo par stotina. Pojavom takvih kao ti smo spali na najnize grane od postanka. To je tako, dok budale urlaju, pametni se sklanjaju sa strane. Meni je apsolutno svejedno koliko ce ljudi biti na forumu, isto tako mi je apsolutno svejedno hocu li izbaciti ovog ili onog - ja samo znam da ne želim trpjeti nicija sranja ovdje i da se ne zelim bezveze nervirati.
Ja prica o temama koje interesuju ljude, izbacime i ja cu se ulogovati sa drugih 10 nikova i šta onda?Zaista me nekorektno vredaš cekajuci pogodnu priliku da me izbaciš, ako si toliki mangup stvari rešavaju u stvarnom a ne u virtuelnom svetu. |
 |
|
Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts
Posted - 14/09/2009 : 20:34:52
|
Mislim da je topic otišao malo u kurac.
Cilj je bio postici da se Bernard "javi", odnosno da netko tko je zbilja upucen nam kaže hoce li ili nece biti HC izdanja.
To je OK. O inzovom nacinu se vec može diskutirati. Ali...
Možete pricati šta hocete, ali nije zgorega imati nekakvu komunikaciju s kupcima. Ne kažem da se mora javiti na forumu, ali neka protisne dvije rijeci na vlastitoj stranici www.ludnes.hr, jer koliko sam skužio ta se stranica manje ili više redovno obnavlja i updatea.
Ono na šta je topic prerastao je prepucavanje izmedu inza i ostalih, formiraju se dvije grupe i onda pocinje sranje.
Topic raste na popularnosti ne zbog HC izdanja i Bernarda, nego zbog svade. |
No sikiriki |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 14/09/2009 : 20:35:51
|

ALi neverovatno je koliki je koeficijent rasta ove diskusije!!!! A i sam koeficijent izuzetno brzo raste, eksponencijalno

samo napred, taman da imam sta sutra na hemiji da citam  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 14/09/2009 : 20:41:30
|
jbg....prerano sam postovao izgleda, bolje da sam procitao prvo do kraja.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
zoemis
New Member

Croatia
118 Posts
Member since 24/11/2008 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 14/09/2009 : 21:09:58
|
quote: Originally posted by zoemis
Je li gotovo napokon?
Bice gotovo kada se oglasi Bernard, ili ako se ne oglasi posle nekog vremena... Isterivanje Profesora nista nije resilo... Dzo Mekinro foruma je napustio zgradu.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 14/09/2009 : 21:10:41
|
Kocka do kocke kockica I kroz prostor i kroz vreme I uvek nova pitanja I uvek nove teme
I tako dan za danom Pred kockastim ekranom tatatira tatatira tatatira tatatira Kocka do kocke, kockica... |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Topic  |
|