forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zahtev Bernardu Radovcicu!!! Kupac je uvek u pravu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/09/2009 : 21:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=_cHktBRUO9M

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/09/2009 : 21:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message

:)
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 14/09/2009 : 21:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
Hi hi hi...

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
And there he go.
He has fallen, but he was fighting till the end

14.09.2009 the day of sorrow.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju

Edited by - weljko94 on 14/09/2009 22:02:08
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:03:34  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Pajtos

Huligani-ostali 0:1

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
I sta sad? Kad sam iscitao svih 7 strana topica koliko sam bio u zaostatku, onda gotovo. Ponasate se kao Bernard sa HC izdanjima.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 22:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Profesor je iskljucen sa foruma...

Zao mi covjeka.
jeste kontroverzan,ali je ipak i zanimljiv tip i prije svega sto je najvaznije veliki stripofil.
U sustini srz ovog topica je na mjestu, tu smo se svi slozili, ali onda rijec po rijec podigle se tenzije i otislo se predaleko, sa svih strana.

quote:
Originally posted by Markos

Ja se lako naljutim, ali se i isto tako lako i odljutim. Tako da nije nemoguce da se netko vrati, ali stvarno bi se trebao potruditi uvjeriti me da zasluzuje povratak.

Nadam se da ova recenica odgovara upravo u ovom slucaju, jer kao sto rekoh profa je ipak stripofil koji ne provodi vrijeme u svastari. Dosta ljudi na ovom forumu ga cijeni, sto se moze primjetiti po raznim topicima. Marko nadam se da ces dok se malo situacija ohladi, eventualno promijeniti misljenje.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:10:49  Show Profile Show Extended Profile
Pitam se: Sta ovoliko ljudi radi na forumu?!
Veseo topik!!

Members Online: ken2 | goksi | lwood | Opti | Poli | Grujah. | pedja67 | Tex Willer | alanford | sonor | Inferno | sawitch | rommel | Zeljko Ferri | wesskowaz | zeljko | Wooo | Kit Carson | docA | mile.soric | ninel | Sawaar | Markos | Born To Run | Rogan | jasar123 | Garfield_Mo | tronožac | piquet | Mord | sdragan@ | Vlaadisha | jang | Sale from Hell | dessa | andjelt | Nostromo | Le Samourai | REJS | Hajo | Going-Going | bvagner3 | jimi | cibalia | Bruce Wayne | Caleb | culfis | Vjeko1980 | Deers | Man_of_Steel | weljko94 | JefCostello | todorko | no1 | ponki | King Warrior

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
... i ja mislim da je profesor OK lik ... nije on jedini koji plane u vatru ovde na forumu , ali je njega poceo da bije glas da je takav pa zato uvek i izvuce deblji kraj ... inace , stvarno ne znam sta je to danas ... spustite ljudi loptu .... ako ikako moze vratite profesora i nek se izvuce uz ukor ... :)
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ovaj topik je vishe doprineo forumu nego 70% ostalih. Kao kada posle nepodnoshljive vrucine, onako, procarlija svezh vetric...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
I meni je zao profe. I ja bih voleo da ga vrate. Cinjenica je da se mi nismo slagali milion puta, ali isto tako i da je milion puta bio u pravu. Isto je i cinjenica, da su njegovi postovi kod mene uvek izazivali neku emociju, nekad ljutnju, nekad smeh, ali sam ih uvek sa paznjom citao. Mislim da je takav lik potreban forumu.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Kad sam poslednji put pogledao ovaj topic je imao par strana...bas se brzo ispisalo ovde! Spartakus,dizac bune je iskljucen,pale su teske reci i neprijatna prozivanja...nadam se bar da ce imati cela ova zbrka bilo kakvu poentu,odnosno da nesrecni ljudi koji su poceli sa hc bar dobiju konacnu potvrdu o tome da nece izlaziti,ili hoce.

Premalo je strip kultura zastupljena kod nas i premalo ima i izdavaca i kupaca da bi nam se dogadjale ovakve stvari... Steta!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Kad sam poslednji put pogledao ovaj topic je imao par strana...bas se brzo ispisalo ovde! Spartakus,dizac bune je iskljucen,pale su teske reci i neprijatna prozivanja...nadam se bar da ce imati cela ova zbrka bilo kakvu poentu,odnosno da nesrecni ljudi koji su poceli sa hc bar dobiju konacnu potvrdu o tome da nece izlaziti,ili hoce.

Premalo je strip kultura zastupljena kod nas i premalo ima i izdavaca i kupaca da bi nam se dogadjale ovakve stvari... Steta!

upravo to
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 14/09/2009 : 22:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Huligani-ostali 0:1

Izgleda je zavrsilo 0:2

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/09/2009 : 22:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Ovaj topik je vishe doprineo forumu nego 70% ostalih.

Ne samo forumu, odjeknut ce i u strip-izdavaštvu opcenito... Padat ce glave!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/09/2009 : 22:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ja san uvjeren da ce pljuštat otkazi zbog ovog topica

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41109 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/09/2009 : 22:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sve u svemu, ispala sprdnja od topica i profesor nastradao samo zato sto nervira neke ljude, a sto su njega vredjali to nista... A interesuje me gde su sada silni moralisti i ostali borci za pravdu sa foruma...

Skocili ljudi da brane Bernarda kao da je Profa letvom krenuo na njega.. Pa nije on beli medved, kritike je zasluzio.. Sad malo isprdavanja na racun izbacenog i par quote-ova i kraj bune na Ludens... Dobra stvar je sto su misljenja podeljena.. I sto nisu samo dva ili tri coveka nezadovoljna vec ima dosta njih... Valjda ce ovaj topic imati bar nekog efekta...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 14/09/2009 : 23:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message

Bas je to lepo i slatko kad covek moze da radi sta hoce na svom sajtu...sjajan osecaj jel da?Osecas se kao mali bog...a gomila koja je uvek na tvojoj strani i ovaj put je tu...a slatko mi je i to kako izdavac brani drugog izdavaca,bas su cakani zar ne?

drale
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/09/2009 : 23:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by draskomisterno

Bas je to lepo i slatko kad covek moze da radi sta hoce na svom sajtu...sjajan osecaj jel da?Osecas se kao mali bog...a gomila koja je uvek na tvojoj strani i ovaj put je tu...a slatko mi je i to kako izdavac brani drugog izdavaca,bas su cakani zar ne?

Stvarno si smijesan. Ja ga ne branim, rekao sam da su kritike opravdane, ali ne i nacin na koji su iznesene.

Trouble will find me
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/09/2009 : 23:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
meni su smiješni i profesor i bernard
evo in jedna vesela teen pjesmica
http://www.youtube.com/watch?v=b9ty0nY7zIM

Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 14/09/2009 : 23:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message

"There he goes. One of God's own prototypes.
Some kind of high powered mutant never even
considered for mass production. Too weird to live,
and too rare to die."
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 23:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Žao mi je profesora. Iako smo imali nesuglasica, cijenio sam ga jer je imao svoj stav i muda. Nažalost, potpuno je krivo postupio u otvaranju ovog topica, došlo je do obracuna i on je nastradao. Otišao je jednako kako je i došao, uz puno buke. Pošto ovaj topic više nema smisla, najbolje bi bilo staviti lock...

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/09/2009 : 23:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Sve u svemu, ispala sprdnja od topica i profesor nastradao samo zato sto nervira neke ljude, a sto su njega vredjali to nista... A interesuje me gde su sada silni moralisti i ostali borci za pravdu sa foruma...

Skocili ljudi da brane Bernarda kao da je Profa letvom krenuo na njega.. Pa nije on beli medved, kritike je zasluzio.. Sad malo isprdavanja na racun izbacenog i par quote-ova i kraj bune na Ludens... Dobra stvar je sto su misljenja podeljena.. I sto nisu samo dva ili tri coveka nezadovoljna vec ima dosta njih... Valjda ce ovaj topic imati bar nekog efekta...

Efekat je postignut
Svi ti silni moralisti i ostali borci za pravdu sa foruma su bili ovde i opljuvali Profu i ovu temu koja me je bas zanimala, doveli na ove grane...
Ako si u pravu za nesto i to trazis (bar da dobijes objasnjenje) moras da budes svetac u svim segmentima zivota - ako ti slucajno profil nije popunjen - sve pada u vodu.

quote:
Originally posted by profesor-inz

Mada ce mnogi reci da je ova tema zapocinjana u 1000 drugih topika, otvaram je još jednom zasebno, zbog sebe ali i zbog velikog broja ljudi kojih se tice.Odnosi se na sve nekorektniju izdavacku politiku Ludensa.Sa ovog foruma,na žalost jedinog pravog strip-portala na prostoru ex-Yugoslavije godinama unazad periodicno se pojavljuju kolekcionari sa pitanjem kada ce Ludens objaviti preskocene specijale Zagora i Cika u HC varijanti, ali su ceste i špekulacije hoce li istih izdanja biti i nadalje u prodaji ili ce se prekinuti sa praksom izdavanja istih po ugledu na Marka, Bleka i dr.Apeli jedne grupe kolekcionara koja želi da ima ova izdanja u luksuznijoj HC opremi su na žalost cesto nailazili na podsmeh onih drugih uz opaske''Bradonja ce se potresti'' i sl.što je na žalost dokaz da ljude brine samo ono što ih se tice.Da nedužim, ovim topikom želim da se obratim gospodinu Radovcicu i da mu porucim da je ipak dužan da osluškuje tržište, ako grupa ljudi sa ovog foruma koja predstavlja nekakav main stream hiljadu puta ponovi istu molbu i želju da ima kompletan serijal u istom formatu, pa valjda ti nece pasti kruna sa glave ako nam se obratiš jednim ''smrdljivim'' postom i kažeš ''takva je i takva stvar''. Valjda na zemaljskoj kugli postoji neko blizak Ludensu koji može da razgovara sa nama ''smrtnicima'', neko kao Tromislawski, ali cak ni njega više nema,da li je Ludens toliko neozbiljna firma?!Ako necete da radite prepustite prava ovim momcima iz Libelusa ili slicnim ljudima koji bi pokrenuli nešto! Na šta lici Bernarde kada pocneš da objavljuješ Marka i Bleka u HC a onda prestaneš? Da li imaš muda da se bar obratiš saopštenjem ili nas smatraš ovcama? Žao mi je što je došao dan kada pišem ovako nešto o izdavacu koji me je vratio mom omiljenom junaku, još jednom pohvale za extra seriju Zagora, ali da si sve neprofesionalniji to je sigurno, a to se danas placa skupo, ljudi se odricu redovnog serijala, mnogi kupuju VC Cika i specijale Zagor a prestaju sa Ludensovim! Sve je više ljudi koji ce kupovinom kolekcionarskog Zagora poceti da prodaju i taj extra Zagor! Bernarde Radovcicu za pocetak gubiš tržište Srbije, to nije malo tržište!!! A samo zato što si neprofesionalan!!Ja ti dajem šanse do nove godine, ne objaviš li prva dva specijala i ove poslednje kojih se u meduvremenu nakupilo, menjam kurs!!!Zbog Ludens!!!Konkurencija stvara kvalitet, svako neka radi profesionalno!!!I ja ustajem u 5 ujutru da bi zaradio za stripove, i ti ceš morati da radiš, ako treba i licno da odgovoriš na ovaj topik!!!

Evo ga Profin post. Sta je u njemu uvredljivo? Nista!
Dve stvari su nepristojne:

pa valjda ti nece pasti kruna sa glave ako nam se obratiš jednim ''smrdljivim'' postom
....
Da li imaš muda da se bar obratiš saopštenjem ili nas smatraš ovcama?

Jaka stvar!

Mene interesuje sledece:

Ako se nesto iz Profinog posta kosi sa pravilima foruma, zasto topik nije zakljucan

Ako se nista iz Profinog posta ne kosi sa pravilima foruma zasto nisu opomenuti clanovi koji su spamovali na topiku i ocito provocirali postavljaca

Zasto su ljubitelji stripa protiv izdavanja stripova

Ovo poslednje pitanje se, po meni, bas namece ...
Ako je ovoliko forumasa diglo glas protiv stampanja HC Zagora, Texa, Dylana... i popljuvalo zahtev nas koji zelimo te stripove, da li se isti mogu smatrati ljubiteljima stripa?

Zasto ste ustali protiv coveka koji hoce da kupi strip

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 14/09/2009 : 23:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

[quote]Originally posted by draskomisterno

Stvarno si smijesan. Ja ga ne branim, rekao sam da su kritike opravdane, ali ne i nacin na koji su iznesene.

Covek je nakon vise meseci apelovanja malko digao ton i to potpuno opravdano i sta dobije SUT KARTU...bas slatko...a smesan si samo ti o MARKOSE!

drale
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 14/09/2009 : 23:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
Goodnight England...Hello the Voice of Fate

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000