Author |
Topic  |
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 14/09/2009 : 23:41:06
|
Ja cu samo reci da sam bio na milion internacionalnih foruma, i profesor inz bi na svima njima bio banovan negde oko svog prvog posta.
To shto je ovde banovan tek posle njih nekoliko hiljada, najveci je testament strpljivosti ovdashnjih moderatora. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 14/09/2009 : 23:56:46
|
ma nije, nego su samo mudro shvatili da je narod gladan leba i igara, pa su nam dali da se namirimo 
to ti je kao kad se oluja lepo istutnji, pa posle dodje lepo vreme. tako se nasa oluja istutnjala, a zakljucak se namece prostom implikacijom |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 15/09/2009 : 00:11:01
|
quote: Originally posted by Kit Carson
I meni je zao profe. I ja bih voleo da ga vrate. Cinjenica je da se mi nismo slagali milion puta, ali isto tako i da je milion puta bio u pravu.
Znaci da nijednom nisi bio u pravu   |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 15/09/2009 : 00:11:22
|
evo upravo procitah svih 14 stranica i evo šta mislim. nisam neki ''fan'' profesora ali mislim da mu je ovdje nanesena nepravda. nazvan je i budalom i bolesnikom ili kako vec i na kraju je kako izgleda izbacen upravo on,a ovaj što ga je nazivao budalom,ništa. to nije u redu. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 15/09/2009 : 00:17:00
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
evo upravo procitah svih 14 stranica i evo šta mislim. nisam neki ''fan'' profesora ali mislim da mu je ovdje nanesena nepravda. nazvan je i budalom i bolesnikom ili kako vec i na kraju je kako izgleda izbacen upravo on,a ovaj što ga je nazivao budalom,ništa. to nije u redu.
Dvostruki arsini,nista novo. Sve i da je profa zasluzio da leti(a ovaj put i nije),nije jedini koji je trebao da leti. A da,izleteo je i nesrecni Garret. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 15/09/2009 : 00:26:49
|
quote: Originally posted by sawitch
Garret je bio kolateralna steta.. 
Ali steta i za njega,pa dal' treba opet jedna KPJ pa da svi mislimo isto? Razliciti smo ali to ne znaci da nhe mozemo da koegzistiramo. |
 |
|
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 15/09/2009 : 00:33:17
|
quote: Originally posted by Tex Willer
I meni je zao profe. I ja bih voleo da ga vrate. Cinjenica je da se mi nismo slagali milion puta, ali isto tako i da je milion puta bio u pravu.
Znaci da nijednom nisi bio u pravu  
   "Hteo sam da ne ispadne lose, a ispalo je jos gore." |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 15/09/2009 : 00:36:37
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by zlatan bihac
evo upravo procitah svih 14 stranica i evo šta mislim. nisam neki ''fan'' profesora ali mislim da mu je ovdje nanesena nepravda. nazvan je i budalom i bolesnikom ili kako vec i na kraju je kako izgleda izbacen upravo on,a ovaj što ga je nazivao budalom,ništa. to nije u redu.
Dvostruki arsini,nista novo. Sve i da je profa zasluzio da leti(a ovaj put i nije),nije jedini koji je trebao da leti. A da,izleteo je i nesrecni Garret.
Tex je u pravu. Markose, daj majke ti, zasto si izbacio ovog Gareta (kazem "ovog" jer coveka i ne znam, ali ne vidim nijedan razlog zasto je izbacen)? |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/09/2009 : 00:38:03
|
Covek ne može da uzme ni jedno slobodno vece, šta mi to radite?
Ja cu samo reci da sam bio na milion internacionalnih foruma, i profesor inz bi na svima njima bio banovan negde oko svog prvog posta.
Ovo sam ja par puta spomenuo, ali niko nece da mi veruje. Bio sam na jednom specijalizovanom forumu i ljude su izbacivali zbog 1% neslaganja sa pravilima istog. Bez objašnjenja, upozorenja ili neceg slicnog. Do videnja i gotovo. Ali zato su moderatori ovde "pristrasni,strogi i bez razumevanja"... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 15/09/2009 : 00:39:48
|
quote: Originally posted by draskomisterno
DVOSTRUKI STANDARDI SU GENERALNI PROBLEM NE SAMO OVDE
sujeta druze, ne dvostruki standardi |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 15/09/2009 : 00:42:07
|
quote: Originally posted by manhunter Covek ne može da uzme ni jedno slobodno vece, šta mi to radite?

Kako si me nasmejao ovim komentarom! Oprosteno ti je onih 2-2.
|
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 15/09/2009 : 00:42:54
|
quote: Originally posted by manhunter
Covek ne može da uzme ni jedno slobodno vece, šta mi to radite?
Ovo sam ja par puta spomenuo, ali niko nece da mi veruje. Bio sam na jednom specijalizovanom forumu i ljude su izbacivali zbog 1% neslaganja sa pravilima istog. Bez objašnjenja, upozorenja ili neceg slicnog. Do videnja i gotovo. Ali zato su moderatori ovde "pristrasni,strogi i bez razumevanja"...
Ako se nesto radi na milion mesta ne mora da znaci da je ispravno. |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Posted - 15/09/2009 : 00:47:54
|
quote: Originally posted by karven
Ako se nesto radi na milion mesta ne mora da znaci da je ispravno.
Hmmmmm...milioni ljudi idu u WC da kenjaju, ali to ne mora da znaci da je ispravno...hajdemo da to radimo u sred dnevnog boravka... |
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 15/09/2009 : 00:51:02
|
quote: Originally posted by manhunter Covek ne može da uzme ni jedno slobodno vece, šta mi to radite?

Kako si me nasmejao ovim komentarom! Oprosteno ti je onih 2-2.
Dooobaaaaaaaaaar   |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 15/09/2009 : 01:12:34
|
Hmmmmm...milioni ljudi idu u WC da kenjaju, ali to ne mora da znaci da je ispravno...hajdemo da to radimo u sred dnevnog boravka...
sada treba da se takmicimo u glupim primerima? ok...Milioni ljudi: -ne vezuju pojas u kolima -puse u blizini svoje dece -piju kada voze -pljuju na ulici -ne kupe drek svoga kera sa ceste -citaju novine u prevozu nekome preko ramena -drze daljinske upravljace u celofanu -su glasali za Busha -su glasali za Hitlera -ne vole burek ...
|
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 15/09/2009 : 01:19:48
|
tuzno ali fakat |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Posted - 15/09/2009 : 01:24:01
|
sada treba da se takmicimo u glupim primerima? ok...Milioni ljudi: -ne vezuju pojas u kolima -puse u blizini svoje dece -piju kada voze -pljuju na ulici -ne kupe drek svoga kera sa ceste -citaju novine u prevozu nekome preko ramena -drze daljinske upravljace u celofanu -su glasali za Busha -su glasali za Hitlera -ne vole burek ...
Upravo tako. Ali, postoji ona mala stvarcica, zvana inteligencija (kultura,obrazovanje) pa da možeš sam da zakljuciš šta valja, a šta ne. Tako da sve ovo gore ide u istu korpu sa mojim primerom. A i tvojom prethodnom recenicom. |
|
 |
|
hua
Average Member

Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
Posted - 15/09/2009 : 01:34:56
|
Par mojih mišljenja o nekim mišljenjima:
********************************************************************************* Markos: Budalu nazvati budalom nije vrijedjanje nego navodenje cinjenicnog stanja.
-Budalu nazvati budalom jeste vredanje, kao što je vredanje slepom coveku naglašavati da je slep. Osim toga, "budala" je subjektivna kategorija, ne može se dokazivati eksplicitno kao slepilo.
********************************************************************************* Darkwood Devil: Ako je netko budala i to mu se kaze po tebi je to vrijednje????
-Da to je vredanje. Zamislite da svakoj "budali" kažemo da je budala, pa to je drsko. To bi trebalo da je intimni recnik medu ljudima koji se dobro poznaju. Inace ovom recenicom je Darkwood Devil na neki nacin opet profesora nazvao budalom, kao nešto što se podrazumeva.
********************************************************************************** lwood: jebote zamisli koji to idiot odvaja dici od usta da bi kupova stripove
-Možda neki "idiot" stvarno toliko "voli" stripove da i deci odvaja od usta. Uvredio si takvog, ako ga ima. Treba da osecaš brižnost, sažaljenje u najgorem slucaju, a ne da napišeš rec "idiot". I ovo je neodmereno.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Posted - 15/09/2009 : 01:40:07
|
quote: Originally posted by hua
-Možda neki "idiot" stvarno toliko "voli" stripove da i deci odvaja od usta. Uvredio si takvog, ako ga ima. Treba da osecaš brižnost, sažaljenje u najgorem slucaju, a ne da napišeš rec "idiot". I ovo je neodmereno.
Ako stvarno postoji takav, onda on nije idiot, on je IDIOT, i to treba reci. I treba neko da mu kaže da postoje kondomi. Deca nisu bila za njega u svakom slucaju. |
|
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 15/09/2009 : 02:29:52
|
Ako stvarno postoji takav, onda on nije idiot, on je IDIOT, i to treba reci. I treba neko da mu kaže da postoje kondomi. Deca nisu bila za njega u svakom slucaju.
Slazem se sa Hua za prva dva komentara,idiotu(ne mislim da je profa idiot,samo neodmeren i arogantan) je poenta lepim objasniti,ako ga vredjas na isti nacin,onda zasluzujes i ti taj epitet jer si se spustio na taj nivo, mada moram priznati da u ovom slucaju donekle razumem i Markosov revolt. A za treci je Hanibal Lektor skroz u pravu,za takvog coveka nisu deca,ni u komsiluku da ih ima,a kamoli kuci!!!! |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 15/09/2009 : 02:55:03
|
Hmmmmm...milioni ljudi idu u WC da kenjaju, ali to ne mora da znaci da je ispravno...hajdemo da to radimo u sred dnevnog boravka...
Bravo karven... primeri su fenomenalni |
Edited by - ---dp--- on 15/09/2009 02:55:48 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 15/09/2009 : 02:57:17
|
Ako stvarno postoji takav, onda on nije idiot, on je IDIOT, i to treba reci. I treba neko da mu kaže da postoje kondomi. Deca nisu bila za njega u svakom slucaju.
Verovatno jeste, ali i njemu to reci je takodje uvreda |
 |
|
Topic  |
|