Author |
Topic  |
Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 15/09/2009 : 15:45:05
|
quote: Originally posted by Panon
quote: Originally posted by Opti
Stinky je u svoje vrijeme bio legenda. Kod Profe me najviše iritiralo što nisam mogao ni o AF-u pricati da on ne dode i pocne offtopicariti i dizati Zagora na sva zvona.
Takav je bio slucaj i sa Dylanom. Cim bude neka raspra o Dylanu profa odma pocen srat kako to više ne valja, kako je Zagor ovo i ono, ma bolje da ga nema (barem neko vrijeme od par mjeseci), ali on je ocito jedan od onih ljudi koji ne mogu ni nakon sto zabrana nauciti kako se treba ophoditi...
Znam. Oni njegovi komentari na DD 20 years and beyond su užasni. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/09/2009 : 15:53:25
|
quote: Originally posted by Leo Charm
Mislim, da dodjes nekome na sajt i kao, "izbaci me i registrovacu deset nikova, sta mi mozes" - pa to je izazivanje.
Pa nije on tek tako dosao i rekao to, koliko znam prvi postovi nakon sto se admin obratio nejmu su bili:
quote: Originally posted by profesor-inz
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by profesor-inz
Koji iritantan lik, ovaj profesor.
Dobro zašto sam iritantan, zato što tražim svoja prava kao redovan kupac? Što i ti ne probaš da izdaješ Kena malo SC malo HC ako to nije bitno?
Ne nego zbog nacina na koji ih tražiš. Obracaš se covjeku kao da je, u najmanju ruku, klinjo iz susjedstva, kojem ceš, ako te ne posluša opaliti dva šamara.
Citiram: "Bernarde požuri sa odgovorom!!! Mnogo je nezadovoljnih!!!Bice revolucije!!!!" "Da li imaš muda da se bar obratiš saopštenjem ili nas smatraš ovcama?" "I ja ustajem u 5 ujutru da bi zaradio za stripove, i ti ceš morati da radiš" "A samo zato što si neprofesionalan!!" "Znam, ali ovaj decko misli da je vecan i da smo mi stoka!!! Ali vidiš i sam, tiraži mu se drasticno smanjuju, i posle ce da moli, da deli džabe, samo da bi preživeo!" "Ludens i taj Bernard su zaista nešto najneprofesionalnije na svetu!!!" itd itd
Sve u svemu, prestrašno.
Što ti misliš tko si ti? I na osnovu cega imaš pravo ovakvim tonom postavljati pitanja covjeku, kao da ste skupa ovce pasli, a kojeg nikad nisi cuo ni vidio? I zašto bi ti itko normalan nakon ovakvih rijeci išta odgovorio? Ti si bahata, samodopadna, umišljena karikatura, tipicni "junacina iza tipkovnice" koji traži slavu izazivajuci kontraverze.
I što je najsmiješnije, kao spasitelja nudiš Veseli Cetvrtak, olicenje profesionalnosti. Bravo!
1. Ne želim neku posebnu polemiku sa tobom zato što verovatno cekaš priliku da me konacno zauvek izbaciš sa sajta jer ne spadam u likove koji imaju potrebe da ti se udvaraju. U prevodu ni ja ne mogu da smislim tebe i tvoje nastupe, a ovde sam zbog drugih ljudi koji vole strip. 2.Do sada sam nebrojeno puta na kulturan nacin apelovao na nekoga iz Ludensa da mi se obrati povodom pitanja, a kada te neko ignoriše ko živi od tvojih para imaš prava da budeš i malo oštriji.Ja svakoga dana ustajem u 5 ujutru, a dobar deo zaradenog novca sam ostavljao poslednjih godina upravo njemu! 3.Nemaš potrebe da pokušavaš da me vredaš na sajtu na kome ti možeš da izbaciš mene, dok ja tebe ne mogu. Nismo ravnopravni. Pokušaj ako se nekada budemo videli na neutralnom terenu da pokažeš velicinu. 4. Ovom poslednjom recenicom ti podcenjuješ rad VC, ni to nije uredu, necu da ih hvalim, ali poprilicno su profesionalni, i vidan je napredak. I NA KRAJU VIDIŠ I SAM KAKO REAGUJU OSTALI, ZNACI DA SAM U PRAVU 100%!!!!
pa se to razvilo dalje i dalje u "ego" rat. Inace Leo ne znam jesi li,ali bilo bi dobro da procitas topic od pocetka do kraja,ako vec iznosis cinjenice. Tako ces moci da vidis, ko je prvi sta rekao,uvrijedio i sta ja znam sta jos.
Jos nesto: Stinky je bio totalno drugi svijet. Zadnje vrijeme koje je proveo na forumu iskoristio je iskljucivo za provociranje i direktno napadanje admina, i tu ne vidim nikakve veze sa profesorovom situacijom.
|
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 15/09/2009 : 15:55:40
|
ne znam , mislim da su u ovom topiku sve price ispricane i ne znam sta bi moglo da se doda ...ono po cemu cu ga ja pamtiti je to da je Markos rekao profesoru (parafraziram): to sto sam te nazvao budalom nije uvreda, nego iznosenje cinjenica ... i izbacio ga ...mislim da mu to ne sluzi na cast bez obzira na istoriju sukoba ... to je ono sto ja mislim ... ako nekog zanima uopste ... |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29699 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 15/09/2009 : 16:26:26
|
Ovo stvarno više nema smisla. Ja nisam nikome dužan objašnjavati svoje odluke. To što to stalno radim i natežem se sa onima koji ih ne odobravaju je samo moja glupost i bespotrebno gubljenje vremena, nazalost, umjesto da radim nesto konstruktivno.
Svima vama koji mislite da sam diktator, netolerantan, ovakav ili onakav, predlazem da otvorite vlastiti forum, o bilo cemu, i pricekate da se skupi bar 50 ljudi i krenu fajtovi. Onda cete vidjeti kako je to biti u ovoj kozi. NIKAD necete svima ugoditi i UVIJEK ce biti netko tko se s vama nece sloziti i tko ce kao protuargument povuci "da, vecina se slaze s tobom jer ti se uvlace". U takvoj situaciji nemate drugog izbora nego se ponašati prema vlastitom nahodenju i vlastitim pravilima i nacelima. Svima ugoditi ne mozes, onda se ravnaš prema sebi. Jer, na kraju krajeva, ja sam potrosio godine zivota da bi ovaj sajt postojao i ako ce mi netko zamjeriti što želim MIR u svom dvorištu, to onda nije moj problem, nego njegov. Jer, stavite se u poziciju da od par tisuca ljudi postoji njih 10-15 koji stalno od vas hoce nesto, stalno prave nered, izazivaju svadu, stalno nesto prigovaraju, provociraju, pljuju i vrijedjaju. Koliko biste ih tolerirali? I kad vam jednom prekipi, što biste napravili? Urucili im oproštajno pismo i buket cvijeca? Ma dajte, molim vas. |
Trouble will find me |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12611 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/09/2009 : 16:39:18
|
quote: Originally posted by darth-vader
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by darth-vader
quote: Originally posted by 1Euro
Sto se Garretta tice, otkad se pojavio, samo zasipa forum glupostima, kao i 1Euro. Mozda je nekima to smijesno, ali meni nije. Ovo je forum o stripovima, ako slucajno niste primjetili.
Ovo je uvrijeda.Ne znam za Garreta ali za mene je ovo uvrijeda. Kako misliš da ja samo zasipavam forum glupostima? Zašto služi svaštara,šport,ako je ovo forum o stripovima? Koje sam ja to gluposti napisao a da drugi nisu? Zar je moj topic gdje glasamo za najsimpaticnijeg boneli lika glupost a topici gdje se glasa za 12 atraktivnijih glumica nije,ili kaladont,ili kad je netko video nešto smiješno i okacio link pa da to svi mogu vidjeti,ili kad netko pita nešto u vezi kompjutera,mobitela,programa,...pogledaj kakve topice drugi otvaraju. Ja inace imam dva topica u forumu Boneli i za ni jednog ne bi rekao da je glup.U jednom vodimo razprave najbolje price Kita Telera(u biti vodim raspravu sam sa sobom jer ocito nitko ne cita Kita Telera,iako smo na stripovskom forumu) a drugi je pool gdje sam htio da vidim koliko ljudi bi kupilo Kit Teller specialac,jer me to zanima jer sam spreman da sam odkupim prava za taj specialac i vec sam kontaktirao ornelu castelini i naš drug forumaš colt ju je isto tako kontaktirao da saznamo šta ce reci kcerka Andree Lavezzola.Isto tako sam kontaktirao Van Gogha,VC,...pa da im saopštim vijest da bismo mogli da izdamo taj specijalac,koji je poslednji strip Kita Tellera a uz to jedini specialac koji je postojao i nikada nij ebio objavljen u bivšoj Yugi.
ehej lutko kad mi treba malo glupe zabave onda redovito otvorim neki tvoj topic u koejm opet izlažeš teoriju masovnog bogacenja ili neku drugu glupost. Ponekad se uistinu zapitam za tvoju razinu...
ehej klovnu moji postovi bar tebe zabavljaju dok mene tvoji postovi teraju da povracam.Šta ti misliš tko si ti sad da te mi slušamo.Sad misliš kako si ti objasnio sve i razriješio dilemu.Ti si nitko i ništa. Što se tice Bernarda,ja osobno mu zameram manjak komunikacije,boli mene k...c za njega osobno i ako on ne želi komunicirati sa citateljima može nekoga povlastiti da to radi umjesto njega.Sve neke velike kompanije imaju glasnogovornike,imaju piar ako vec želiš znati,imaju službu za odnose sa javnošcu i tako dalje,....to je dobro za njih,za kupce,a i je neke vrste kultura.A to ako je covjek mutav,to je njegovo pravo ali time pokaže kako je bezobrazan.To ti je isto ko da ti netko kaže dober dan a ti mutav mu ne odgovoriš i gledaš u tlo.Isto ti ne trebaš odgovoriti sa dober dan ali je KULTURNO da odgovoriš nazad kad te netko uljudno pozdravi. Ili ideš gradom i netko te pita gdje je ova i ova kuca tebi nije potrebno da mu kažeš i možeš gledati u tlo ali je opet ponavljam NEKULTURNO da mu ne kažeš ako znaš. I tu nekulturnost mi svi zameramo firmi LUDENS zbog mene ne treba Bernard da odgovara na pitanja ako to ne želi ali netko bi mogao,inace ispada ko da je to neko seosko poduzece gdje rade sami mutavci. Ja ako idem jesti u restoran pa da me posluži takav konovbar koji ne zna pozdraviti,ne zna odgovoriti kada ga pitam nešto ja tamo više ne bi jeo,tako sam se ja bar na vreme riješio Ludens Komandanta Marka,Ludens Bleka,a izgleda da cu i Ludens Zagora,ionako citam Kita Telera a Zagor mi je bio nekako iz navike pa cu sada prestati da ga citam,jer ove epizode sam ionako vec citao,a što se kolekcije tice sam je vec prodao tako da ja sa ovima u Ludensu nemam ništa više.Ja sam siguran da ce mnogi uciniti jednako,jer njemu sigurno pada promet sa stripovima,da nije tako,onda bi on još pravio Hc,tako ne pravi više,u kiosku još uvijek se može Kupiti godinu stari Gigant broj jedan,i dosta drugih stripova koji se loše prodavaju.Veliki krivac je Bernard osobno za taku situaciju,isto tako mu zamjeram što ne daje knjižice sa tekstovima kod specialaca i tako dalje,....i još nešto nitko vam ne može garantirati da nece prestati i sa Zagor Extra,možda ukine tu seriju tako kao što su ukinuli HC,pa bih onda htio vidjeti onoga koji ce ga zagovarati kao što to cinite sada
ako je netko klovn (ili kako se taj klaun vec piše) onda si to jedino i sigurno samo ti. U cijelom daljnjem tekstu samo dokazuješ (i pokazuješ) svoj crveni nos, ofarbanu kosu i šarenu odjecu. Usporeduješ neusporedive stvari, to kako je nekulturno kad te netko u gradu nešto pita neodgovoriti ili kako te smeta nekulturni konobar... Gdje si ti to nešto pitao Bernarda a da ti on nije odgovorio? Gdje si vidio komunikaciju s kupcima u profilu, Školskoj knjizi, Vukovic&Runjicu, Wiley&sons i slicnim kucama???? Nigdje.
Malo smo svi postali razmaženi i mislimo da bi ti ljudi trebali po cijele dane visiti na forumu i kako se kome digne kurac i nekaj pita, tako mu i odgovoriti na pitanje.
Kakav pobogu pr, kakvi glasnogovornici. To je firma od jednog ili dva zaposlena a ne firma sa sto ljudi pa da uzima glasnogovornika.
i u nastavku teksta samo pokazuješ svoju glupost. Sad ceš ti prestati kupovati stripove. Svoj beznacajni život si u ovom trenutku ucinio jako znacajnim jer si na jednom beznacajnom forumu koji govori o potpuno beznacajnim stvarima pokazao zube :)
kako si ono rekao? klovn...
Da K L O V N jel si ti možeš zamisliti da na svijetu žive i drugi ljudi koji nisu Hrvati,kao ja recimo i tamo gdje ja živim mi kažemo KLOVN.Sve u svemu ti si razumio šta je klovn. Inace da ti odgovorim na pitanje.Sawitch recimo je pitao Bernarda nešto u Makarskoj i taj mu nije odgovorio,nije ga cak ni pogledao kako dolikuje nego mu je nešto zamumljao i to je to.Inace ja sam samo jedan od mnogih koji su poslali neki mail na njegov email koji se inace može dobiti na webstranici a nije mi odgovorio.Nisam tražio da visi na kompjuteru po cijele dane nego on ne odgovara na mailove uopšte ili bar znam dosta ljudi kojima nije odgovorio.I šta je tu tako teško da se stisne reply i napiše nekoliko rijeci.Samo on ili netko drugi u toj kuci nece tako nešto uraditi,pa me zanima zašto ne? Zašto onda daju email KONTAKT ako im se ne da odgovarati na pitanje.I to mogu biti neki kratki odgovori tipa da,ne,samo do kraja godine,možda,vidjet cemo,.... Zašto Bonneli odgovara na mailove,ili Van Gogh,VC,....? a on ne može ili nece. Kod Bonelija su mi se cak javili poštom (tada je bio urednik Decio Canzio,kada mi je poslao pismo) a ovaj gospodin ne može da napiše odgovor u tri rijeci npr. Ali dobro nema veze,ne mora govoriti,pisati,...ako ne želi i tacka.Tako ko i ja ne moram kupovati njegove stripove.Samo nerazumljivo je takvo ponašanje nekoga kojem bi trebalo da bude u interesu da se drukcije ponaša,ali sve u svemu ionako ce on najviše izgubiti tim ponašanjem.Što se mene tice ja sam se bacio na stripove Kita Telera,razmišljam i o Ken Parkeru(samo se trebam naviknuti na crtež,tu imam još problema). Što se tebe tice ti nisi ništa bolji ko profesor Inz.I ti si arogantan i pun sebe.Napisao si kako su te obavijestili da trebaš da to procitaš i onda si poceo da vredaš iako nisi sudjelovao od pocetka topica nego si "uletjeo" i poceo vredati.Šta ti misliš tko si ti,po cemu si ti bolji ili pametniji od ostalih ovdje?Sad ceš ti drugima pricati šta je ok i šta nije i kakav beznacajan život drugi žive.Šta si ti tako posebno dosegao u svom životu?Ako misliš da si nešto posebno jer radiš tamo neki poslic ili studiraš nešto,da si sada najpametniji covjek.Pa i drugi studirajo i drugi rade,...Svi smo mi ili dostudirali,ili studiramo ili radimo,smo radili,još cemo raditi,...mislim WTF |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 15/09/2009 : 16:47:35
|
Daj 1euro, pa tvoje litanije zauzele su cijelu stranicu, što je bilo tako važno da si trebao replayat sve od pocetka... Topic ionako nije o tebi.
Vec me poceo ovaj topic zamarati, ajdemo to zatvarati pa raditi nešto drugo na sajtu. Za posvete profesoru i podrške ima jedan topic u svaštari. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 15/09/2009 16:48:45 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 15/09/2009 : 17:14:32
|
Posto je Markos obznanio da nema volje za daljnju raspravu, mozda se sad rasplamsa nova diskusija pa preimenujemo topic u "1Euro vs. Darth Vader"  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/09/2009 : 17:27:10
|
lwood: jebote zamisli koji to idiot odvaja dici od usta da bi kupova stripove
-Možda neki "idiot" stvarno toliko "voli" stripove da i deci odvaja od usta. Uvredio si takvog, ako ga ima. Treba da osecaš brižnost, sažaljenje u najgorem slucaju, a ne da napišeš rec "idiot". I ovo je neodmereno. [/quote]
neodmereno? pa takvim ljudima triba oduzet dicu po kratkom postupku! nego šta je nego idiot!
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 15/09/2009 : 18:21:19
|
quote: Originally posted by lwood
-Možda neki "idiot" stvarno toliko "voli" stripove da i deci odvaja od usta. Uvredio si takvog, ako ga ima. Treba da osecaš brižnost, sažaljenje u najgorem slucaju, a ne da napišeš rec "idiot". I ovo je neodmereno.
neodmereno? pa takvim ljudima triba oduzet dicu po kratkom postupku! nego šta je nego idiot!
[/quote]
A odkud ti znaš u kakvim su uslovima takvi ljudi odrastali? U kakvoj porodici, u kakvoj školi, u kakvoj sredini. To što oni danas zanemaruju svoju decu može da bude rezultat odsustva zadovoljenja njihovih fizickih, emocionalnih i drugih potreba kada su bili deca. Možda su bili eksploatisani ili zlostavljani od strane svojih roditelja, pa nisu ni mogli da imaju normalan razvoj i postanu zdrave individue koje su u stanju da preuzmu odgovornost. Ne znamo dovoljno o njima da bi tek tako rekli su idioti. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 15/09/2009 : 18:34:11
|
Ako dublje posmatramo stvari, onda je svako idiot u nekom pogledu. Ne postoji covek koji se ponasa apsolutno odmereno u svim mogucim aspektima ponasanja i postojanja |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11949 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/09/2009 : 18:48:15
|
-Možda neki "idiot" stvarno toliko "voli" stripove da i deci odvaja od usta. Uvredio si takvog, ako ga ima. Treba da osecaš brižnost, sažaljenje u najgorem slucaju, a ne da napišeš rec "idiot". I ovo je neodmereno.
[/quote] Ja sam cuo da na forumu ima clan sa tri ZS i LMS kolekcije glancera, a djecu drži na tavanu i hrani ih ribljim glavama! Mmmmmm! Riblje glave.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 15/09/2009 : 18:50:47
|
quote: Originally posted by ---dp---
Posto je Markos obznanio da nema volje za daljnju raspravu, mozda se sad rasplamsa nova diskusija pa preimenujemo topic u "1Euro vs. Darth Vader" 
Brine me Darth. Prije 3-4 godine bio je tako miran i pametan mladic. Sada samo neki konflikti i svade. Bojim se da prelazi na tamnu stranu... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 15/09/2009 : 19:10:25
|
quote: Originally posted by dcopic
Pomalo prelazi, ali možda još nije kasno. Jedino ga ti još možeš preobratiti na pravu stranu! Možda...
Da, u filmu je to sjajno upalilo!  |
 |
|
hua
Average Member

Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
Posted - 15/09/2009 : 19:12:26
|
Po tom kriterijum, "idiot" je i svaki, ama baš svaki pusac koji ima decu!!!
Em ih truje, em im daje im loš primer, em troši pare od kojih može da ih vodi na ekstra izlet... Ja se ipak ne usudujem da te ljude nazovem tako, pogotovo javno. Pogrdno je.
Mislim da to odvajanje od usta nije bukvalno, nego metafora... Možda bih i ja u nekoj hipotetickoj situaciji kad bih imao decu, njima uskratio patike od 200 eura da bih imao i za svoj strip, rekao bih da nadu neke do 100 eura...
Taj "Idot" bi se mogao nazvati: nezrelim, neracionalnim, "poremecenih shvatanja"... Rec idiot je kao i rec budala neodmerena...
To je poenta. Mozda cu i ja reci IDIOT u privatnoj komunikaciji, ali na forumu gde se neko može prepoznati i shvatiti kao uvredu to nije lepo.
Agresivnim recnikom ne rešavamo ništa, samo se praznimo...
Moje mišljenje.
Re: -Možda neki "idiot" stvarno toliko "voli" stripove da i deci odvaja od usta. Uvredio si takvog, ako ga ima. Treba da osecaš brižnost, sažaljenje u najgorem slucaju, a ne da napišeš rec "idiot". I ovo je neodmereno.
-jebote zamisli koji to idiot odvaja dici od usta da bi kupova stripove
-neodmereno? pa takvim ljudima triba oduzet dicu po kratkom postupku! nego šta je nego idiot!
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4694 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 15/09/2009 : 19:13:14
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Zatvorite ovaj topic, jer ne vodi nikuda. Pola foruma je u svadji, a ostali banovani. Kome to treba?
Wessko,ala si to srocio,svaka cast! |
 |
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 15/09/2009 : 19:52:04
|
Lijepo receno Gand. Jedino pametno u ovoj nepotrebnoj kobasici od topica. Koji mi je bio k...c da sam uopce i poceo to citati  Poštovani moderatori i forumaši, mislim da bi KLJUC bio odlican izbor.
P.S. Bez uvrede svima. |
Edited by - Dalen on 15/09/2009 19:53:09 |
 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 15/09/2009 : 19:56:48
|
quote: Originally posted by Gand
Jebenica, nemam bas vremena...
Covece... Pa sta bi se desilo da kojim slucajem nisi u guzvi i da imas vremena... Nisam skontao u koju grupu "sebe" ubrajas...? Da li si fin i dobar momak koji ne spamuje po forumima...ili...ipak ponekad pakosno ostavis poneki smajlic ili napises kakvu glupost...slatko se smesuci iza ekrana samozadovoljan sam sa sobom... |
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/09/2009 : 20:02:19
|
quote: Originally posted by Gand
Supcina je na forumu rekla kako se sedma epizoda XY stripa moze svidjeti samo nenacitanim ljudima. Dok ti infuzija pumpa srce, zadnjim bljekskom svjetla pomisli: Ko je nenacitam mamu ti jebem DDK-ovsku!!!
..

ha ha ha ovom zadnjem dijelu sam se bas ismijao
da, ima tu jos 1000 stvari koje isto tako pasu, a i dosta obrnutih koje uvjerljivo zvuce |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 15/09/2009 : 20:04:36
|
@Markos
pa jel stvarno moguce upisati se na forum sa hrpom drugih nick-ova, mislim vecina ljudi koja je ovoliko aktivna na forumu uglavnom to cini sa istog mjesta tj ista IP adresa. Mozda sam sad ispricao gomilu gluposti posto nisam internet wiz  |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 15/09/2009 : 20:11:21
|
A odkud ti znaš u kakvim su uslovima takvi ljudi odrastali? U kakvoj porodici, u kakvoj školi, u kakvoj sredini. To što oni danas zanemaruju svoju decu može da bude rezultat odsustva zadovoljenja njihovih fizickih, emocionalnih i drugih potreba kada su bili deca. Možda su bili eksploatisani ili zlostavljani od strane svojih roditelja, pa nisu ni mogli da imaju normalan razvoj i postanu zdrave individue koje su u stanju da preuzmu odgovornost. Ne znamo dovoljno o njima da bi tek tako rekli su idioti. [/quote]
i ne tribamo znati.kakav je to izgovor?šta radi dicu onda?odrastu ljudi u svakojakim sredinama i situacijama pa baren ne rade drugima probleme. i za tvoju informaciju u normalnim državama takvim ljudima se dica oduzimaju  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 15/09/2009 : 20:13:21
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ja sam cuo da na forumu ima clan sa tri ZS i LMS kolekcije glancera, a djecu drži na tavanu i hrani ih ribljim glavama! Mmmmmm! Riblje glave.  [/quote]
nemoj opet ce neko skocit u obranu
 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 15/09/2009 : 20:15:42
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ako dublje posmatramo stvari, onda je svako idiot u nekom pogledu. Ne postoji covek koji se ponasa apsolutno odmereno u svim mogucim aspektima ponasanja i postojanja
da samo su neki aspekti itekako kažnjivi . jedna je stvar kad je neko idiot za sebe,a nešto sasma drugo kad drugi pate zbog toga.
|
 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 15/09/2009 : 20:17:03
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid
@Markos
pa jel stvarno moguce upisati se na forum sa hrpom drugih nick-ova, mislim vecina ljudi koja je ovoliko aktivna na forumu uglavnom to cini sa istog mjesta tj ista IP adresa. Mozda sam sad ispricao gomilu gluposti posto nisam internet wiz 
nisam ni ja, ali mislim da ti je kod adsl-a Ip varijabilan, odnosno mijenja se prilikom svakog logiranja na net  |
 |
|
Topic  |
|
|
|