forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zahtev Bernardu Radovcicu!!! Kupac je uvek u pravu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/09/2009 : 20:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

@Markos

pa jel stvarno moguce upisati se na forum sa hrpom drugih nick-ova, mislim vecina ljudi koja je ovoliko aktivna na forumu uglavnom to cini sa istog mjesta tj ista IP adresa.
Mozda sam sad ispricao gomilu gluposti posto nisam internet wiz

Teoretski je moguce, ali u praksi se takvi pokusaju vrlo brzo otkriju

Trouble will find me
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/09/2009 : 20:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Dok Lester

quote:

@Markos

pa jel stvarno moguce upisati se na forum sa hrpom drugih nick-ova, mislim vecina ljudi koja je ovoliko aktivna na forumu uglavnom to cini sa istog mjesta tj ista IP adresa.

nisam ni ja, ali mislim da ti je kod adsl-a Ip varijabilan, odnosno mijenja se prilikom svakog logiranja na net

Uh! To znaci da se mogu logirati sa 10 raznih nickova! Jeeee.
Hm, ne treba mi to, ja sam miran i pristojan pa me ne izbacuju...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/09/2009 : 20:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
jebate,to mi pari ka reklama za shizophreniju

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 15/09/2009 : 20:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message
OK
Sad cu dati neko svoje misljenje iako sam se kasno ukljucio...
Lik je kreten, da ne kazem da je ovaj bunt sa prve strane na nivou dvanaestogodisnjeg djeteta... Kao sto je vec spomenuto budite redovni na bilo kojem drugom forumu i vidjecete da se leti za puno manje stvari. Ako je osoba moderator i kreator sajta znaci da je zasluzan za izgradnju stadiona na kome se igra, da se tako izrazim, i ima puno pravo da diskvalifikuje svakoga ko provocira il cak daje naznake sarkazma.
Vidio sam puno tolerancije, i kao odgovor puno bezobrazluka, trebalo je ciniti suprotno i biti jos stroziji... I niko nece otici sa foruma jer koliko god ljudi da se bune NIKO NIJE BANOVAO SAM SEBE U ZNAK PROTESTA

A ako je neko legenda, kralj, car moze se sa njim pricati i mimo foruma

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41116 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/09/2009 : 20:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ne vredjaj Kiddy the Bille

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 15/09/2009 : 20:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ne vredjaj Kiddy the Bille

Nije mi bila namjera da te uvrijedim

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41116 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/09/2009 : 20:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma ne mene, vec Profesora...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/09/2009 : 23:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Brzo tipkam.

/quote]

promini spol pa radi ka daktilografkinja

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 15/09/2009 : 23:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
Preko 12.000 klikova u 3 dana... nevjerovatno

__________________________________________________________________________________________________________________________________________
svi za Texa u coloru
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
4o godina Alan Forda u Hrvatskoj

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 15/09/2009 : 23:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
pa možda padne koja reklama... da ne bude sve uzalud
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/09/2009 : 23:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by dessa

A odkud ti znaš u kakvim su uslovima takvi ljudi odrastali? U kakvoj porodici, u kakvoj školi, u kakvoj sredini. To što oni danas zanemaruju svoju decu može da bude rezultat odsustva zadovoljenja njihovih fizickih, emocionalnih i drugih potreba kada su bili deca. Možda su bili eksploatisani ili zlostavljani od strane svojih roditelja, pa nisu ni mogli da imaju normalan razvoj i postanu zdrave individue koje su u stanju da preuzmu odgovornost. Ne znamo dovoljno o njima da bi tek tako rekli su idioti.

Reci mi da se zezaš, molim te.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/09/2009 : 23:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen
Poštovani moderatori i forumaši, mislim da bi KLJUC bio odlican izbor.

Ne znam za druge, ja još uvek testiram server, tj, koliko može da izdrži.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41116 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/09/2009 : 23:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Dejane, zakljucaj topic..

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 15/09/2009 : 23:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro
Da K L O V N jel si ti možeš zamisliti da na svijetu žive i drugi ljudi koji nisu Hrvati,kao ja recimo i tamo gdje ja živim mi kažemo KLOVN.Sve u svemu ti si razumio šta je klovn.
Inace da ti odgovorim na pitanje.Sawitch recimo je pitao Bernarda nešto u Makarskoj i taj mu nije odgovorio,nije ga cak ni pogledao kako dolikuje nego mu je nešto zamumljao i to je to.Inace ja sam samo jedan od mnogih koji su poslali neki mail na njegov email koji se inace može dobiti na webstranici a nije mi odgovorio.Nisam tražio da visi na kompjuteru po cijele dane nego on ne odgovara na mailove uopšte ili bar znam dosta ljudi kojima nije odgovorio.I šta je tu tako teško da se stisne reply i napiše nekoliko rijeci.Samo on ili netko drugi u toj kuci nece tako nešto uraditi,pa me zanima zašto ne?
Zašto onda daju email KONTAKT ako im se ne da odgovarati na pitanje.I to mogu biti neki kratki odgovori tipa da,ne,samo do kraja godine,možda,vidjet cemo,....
Zašto Bonneli odgovara na mailove,ili Van Gogh,VC,....? a on ne može ili nece.
Kod Bonelija su mi se cak javili poštom (tada je bio urednik Decio Canzio,kada mi je poslao pismo) a ovaj gospodin ne može da napiše odgovor u tri rijeci npr.
Ali dobro nema veze,ne mora govoriti,pisati,...ako ne želi i tacka.Tako ko i ja ne moram kupovati njegove stripove.Samo nerazumljivo je takvo ponašanje nekoga kojem bi trebalo da bude u interesu da se drukcije ponaša,ali sve u svemu ionako ce on najviše izgubiti tim ponašanjem.Što se mene tice ja sam se bacio na stripove Kita Telera,razmišljam i o Ken Parkeru(samo se trebam naviknuti na crtež,tu imam još problema).
Što se tebe tice ti nisi ništa bolji ko profesor Inz.I ti si arogantan i pun sebe.Napisao si kako su te obavijestili da trebaš da to procitaš i onda si poceo da vredaš iako nisi sudjelovao od pocetka topica nego si "uletjeo" i poceo vredati.Šta ti misliš tko si ti,po cemu si ti bolji ili pametniji od ostalih ovdje?Sad ceš ti drugima pricati šta je ok i šta nije i kakav beznacajan život drugi žive.Šta si ti tako posebno dosegao u svom životu?Ako misliš da si nešto posebno jer radiš tamo neki poslic ili studiraš nešto,da si sada najpametniji covjek.Pa i drugi studirajo i drugi rade,...Svi smo mi ili dostudirali,ili studiramo ili radimo,smo radili,još cemo raditi,...mislim WTF

mislim WTF klovnu, da li ti citaš ono što napišeš.
To je jedna poveca hrpa gluposti koju je uistinu teško provariti. Ako netko pokušava ovdje prosvjetljivati narod onda si to samo i jedino ti. Nitko drugi ne doletava svako toliko s novom idejom o masovnom bogacenju ili nekom slicnom glupošcu...to je jedno.
Nisam ovdje došao vrijedati nego sam došao vidjeti što se dogada.
Onda imamo jednog genijalca koji djetetu otkida od usta kako bi mogao kupiti stripove, pa drugog koji uvijek ima urnebesne ideje...

Zašto bi Bernard morao biti dobar govornik pa da na onoj tribini može razgovarati. Vecina ljudi ima problema s javnim nastupom pa ne vidim zašto ga i on možda nebi imao.
Zašto bi uostalom morao znati odgovor na sva vaša pitanja...

zadnje zakljucke si u potpunosti sam iznio. Nit sam negdje navodio što radim, niti cime se bavim, niti nešto trece...ako nisi shvatio odgovor o beznacajnosti (kojim sam i sebe zahvatio), onda ti ne mogu pomoci...zapravo, jasno mi je da ga nisi shvatio.

a oko maila
ako ti je mail isti kao i rasprava na ovom forumu, onda mi je u potpunosti jasno zašto ti nije odgovorio. Nitko normalan ti na to nebi odgovarao.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/09/2009 : 23:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

A odkud ti znaš u kakvim su uslovima takvi ljudi odrastali? U kakvoj porodici, u kakvoj školi, u kakvoj sredini. To što oni danas zanemaruju svoju decu može da bude rezultat odsustva zadovoljenja njihovih fizickih, emocionalnih i drugih potreba kada su bili deca. Možda su bili eksploatisani ili zlostavljani od strane svojih roditelja, pa nisu ni mogli da imaju normalan razvoj i postanu zdrave individue koje su u stanju da preuzmu odgovornost. Ne znamo dovoljno o njima da bi tek tako rekli su idioti.

Lika je otac kažnjavao tako da je pred njim citao Tajnu jezera Iri, a njemu nije dao i sada se on osvecuje svojoj djeci tako što kupuje stripove dok oni gladuju
Neka, neka, zna se tko je gazda

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/09/2009 : 23:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Gand

Jebenica, nemam bas vremena, al par mojih iskustava kao moderatora, admina i forumasa od '95. do danas.
Strip navodim jer je ovo strip forum, no mehanizam je isti svuda.

70% svih prometa na forumima je bespotrebno, i bili bi anulirani kad bi ljudi koristili samo dvije opcije: Search na Forumu ili web trazilicu. Ipak, radije ce se postaviti pitanje i tri tjedna cekati na odgovor, usputno spamati npr. "Pa zar nitko ne zna?"... mada Google rezultate prikazuje u milisekundama.

Ljudi dolaze na forum bez da imaju pojma o stripu. Drkaju po svastari, zabavljaju dokon narod, pa nakon godinu dana procitaju 2 Alan Forda i time opravdavaju tonu prethodno napisanog smeca. UZ to su glasniji od svih ostalih tematski nastrojenih forumasa, jer i oni su sad "on topic"! Molim lijepo... da se ne bi netko usudio posumnjati!!!

Moderator ce ponekad zamjeniti svoju duznost sa svojim pravom. Banat ce te jer moze. Nece ti zakljucat topic, upozoriti te, vec odmah noga u glavu. Mehanizam tipa "Forum to sam ja" opravdava sve pozete. Tako reci moderatoru da mu je glupa frizura, popit ces ban jer si ga onemogucio u redovnom vrsenju duznosti. Dok je on citao tvoje kriticko misjlenje o stajlingu, iza ledja mu se prosvercao spam i sad ima dupli posa. Zato.. BAN!

Ljudi koji vole strip i znaju nesto o njemu, i voljni su raspravljati, s druge strane moguce su provokatori, mafijasi, pickice, djubrad, pedofili, u name it... pa bi bilo OK primjetiti da zajednicka ljubav prema stripu ne mora nuzno znaciti da je netko car, legenda, i cime se sve ljudi olako ne caste po forumima.

Ljudi su razmazeni, misle da su neki jako bitan faktor u sustavu stvari zato jer su odvojili pola sata, posudili i procitali neki strip, i to sebi protumacili kao sticanje prava na prozivanje citavog mehanizma ljudi i dogadjaja koji je izrodio strip koji im se (ni)je svidio.

Ljude jebe ego, iako je lakse ignorirati napise neke osobe, sujetnik mora otici vidjeti sto je novoga napisao XY, posebice o njemu samome, sto vodi u trakavicu koja nikoga ne zanima, a zaracene strane mole boga da im netko da javnu podrsku. Flejmovi se razvlace u nedogled, posvadjani su kadri klonuti nad tipkovnicom, ali posustajanja nema.

Ljudi na forumima ne biraju rijeci, mada bi im osnova komunikacije trebala biti jednaka onoj u razgovoru s ljudima "en vivo".

Forum nije demokratska vjezbaonica, to je virtuano okupljaiste koje ima pravila radi lakse komunikacije izmedju forumasa. Pravila su uglavnom skrojena tako da ugode vecini, svima ne nikako. Sve je 5 dok je pojedinac u vecini, no kad osjeti da je ispao iz sustava, uobicajeno je moderatoru ili adminu reci kako se drzi sjekria dok se cjepaju drva, dok on istovremeno sjedi u hladu i cese, prvo ljevo pa onda desno jaje. Uz to, malo usminkanih fraza s prve godine faksa ne odmaze sticanju sire slike o velikom mudracu/pravedniku/muceniku. Takodjer je popularno siriti svijest o demokraciji, jer ti netko nije rekao kako je definicija iste sljedeca: Kad te netko posalje u picku materinu, odjebi ga i idi tamo gdje ti hoces.

Ljudi se proseru pocesto, no rijetko ce se dozivjeti jedan "Sorry! Zajeb!". Cesce se i nakon spoznaje o proseru drvi po svome, cime se drugim ljudima, a posebno moderatorima, oduzima vrijeme i isisava energija. Ako se u tom slucaju nadje netko tko ce podrzati moderatora ili admina, taj si je dozivotno kupio pocasno mjesto na crnoj listi ovakvog energetskog vampira. Jer taj omrazenik koji ga je javno poklopio, naime je placenik foruma, adminov pašanac, moderatorv alter ego, ili jednostavno uvlakac u guzicu koji ima koristi od toga sto ce admin ubuduce znati da "Duh koji sjedi gledi i ne blijedi" iz Oriolika ima njegovu naklonost. Mamu im jebem urotnicku!

Kad se netko sporijecka, sto ne vodi nuzno u flejm, vec u zanimljivu i konstruktivnu rapsravu, naci ce se lik koji ce ispod toga komentirati postovima tipa "lalala" "hehehe" "jao decki popijte si jednu".... Nema sanse da covjek shvati kako necija rasprava moze izroditi poukom za sve, i da su takvi uleti nepotrebni. Takav nikad nije naucio da je rijesenje za temu koja ga se ne tice, okrenuti se i otici dalje. Ne, takav ce stati da cuje o cem se prica, i mada ga to ne jebe 5%, on svoje mora reci.

Kad netko popije ban, svatko o tome ima misljenje, cak i prije nego je saznao razloge bana. Zanemarit ce se atmosfera u kojoj je donesen ban, bitno je da je ban udijeljen. Stvar otezava ako je banani inace car, kralj i legenda, sto su epiteti koji pocivaju na cinjenici da takav s vama dijeli misljenje o losem ukusu Dilan Doga za oblacenjem.

Takodjer, u kilometarskoj raspravi, uvijek ce se naci netko tko ce zatraziti da se bas njemu objasni zasto je netko banan, jer jebi ga, ne da mu se sad citati milijun postova, pa eto... Takvome nikad nece pasti na pamet otici na profil bananog korisnika i procitati zadnjih nekoliko postova. Jednostavno mu ne pada na pamet da su ljudi uvijek banani zbog posljednjih napisa po forumu.

Ljudi koji se pokace na forumima, sto uopce nije tesko jer drustvena bica u cyber komunikaciji nemaju sve parametre za sticanje slike o sugovornku, stvoriti ce sliku o neistomisljeniku ravnu slici krvnog neprijatelja. Ako netko ne voli istu stvar kao i ti, i jos se drzne to javno izreci, gori je nego da ti je silovao zenu pred djecom. Iako je cinjenica, da ce taj sutra otici u bolnicu i dati krv ako neki anonimus sleti s ceste i zivot mu visi o koncu, a taj anonimus mozes biti bas ti, to ne mjenja na stvari. Supcina je na forumu rekla kako se sedma epizoda XY stripa moze svidjeti samo nenacitanim ljudima. Dok ti infuzija pumpa srce, zadnjim bljekskom svjetla pomisli: Ko je nenacitam mamu ti jebem DDK-ovsku!!!

.. ima jos, al eto, zurba.

Svaka cast na postu, prava istina!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/09/2009 : 23:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:

Ne. Šta ti nije jasno?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/09/2009 : 23:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

@Markos

Teoretski je moguce, ali u praksi se takvi pokusaju vrlo brzo otkriju

Ne bas tako lako ako prestupnik vidi malo dalje od svog nosa...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/09/2009 : 00:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Ne. Šta ti nije jasno?

Nije mi jasno da neko može da napiše tako nešto, i da još stoji iza toga.
Upravo si napisao za savršeno opravdanje za svakog pedofila, silovatelja, mucitelja dece i clanova porodice i slicnih gmazova koji ne zaslužuju da žive.

Po tebi je ok da neko BUKVALNO zakida svojoj deci HRANU da bi sebi kupio STRIP iz razloga koje si gore naveo? Ili nije ok, ali treba da se sažalimo nad takvim covekom, a ne da ga nazivamo pogrdnim imenima?
I ako je to tebi u redu sa takvim covekom, zašto ne primeniti na ove ostale spodobe koje sam spomenuo?

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/09/2009 : 00:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by ---dp---

Ako dublje posmatramo stvari, onda je svako idiot u nekom pogledu. Ne postoji covek koji se ponasa apsolutno odmereno u svim mogucim aspektima ponasanja i postojanja

da samo su neki aspekti itekako kažnjivi .
jedna je stvar kad je neko idiot za sebe,a nešto sasma drugo kad drugi pate zbog toga.

Ne radi se o kaznjivosti vec o moralnim nacelima. No, i dalje stoji sto sam napisao, treba samo malo razmisliti pa pronaci primere iz neposredne okoline, a kamoli ako se malo dublje zamislimo. Svi mi svakodnevno nekog povredjujemo a da toga nismo ni svesni. U krajnjoj liniji, povredjujes i decu kad im ne das da idu napolje da se igraju iako oni to traze a ipak imas jak razlog za to. Nije ni povredjivanje (patnja) kriterijum. Razmisli samo koliko je njih samo na ovom topicu, po tom kriterijumu, ispalo "idiot" jer su nekome naneli patnju (makar i najmanju) zbog licnog zadovoljstva (da napisu javno ono sto su tog momenta zeleli da napisu)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/09/2009 : 00:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Tek sad vidim da je Kafka stvarno bio car.
A ne volim ga, stvarno...

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 16/09/2009 : 00:20:10  Show Profile Show Extended Profile
Jozef K. topic?!
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/09/2009 : 00:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ne. Šta ti nije jasno?

Nije mi jasno da neko može da napiše tako nešto, i da još stoji iza toga.
Upravo si napisao za savršeno opravdanje za svakog pedofila, silovatelja, mucitelja dece i clanova porodice i slicnih gmazova koji ne zaslužuju da žive.

Po tebi je ok da neko BUKVALNO zakida svojoj deci HRANU da bi sebi kupio STRIP iz razloga koje si gore naveo? Ili nije ok, ali treba da se sažalimo nad takvim covekom, a ne da ga nazivamo pogrdnim imenima?
I ako je to tebi u redu sa takvim covekom, zašto ne primeniti na ove ostale spodobe koje sam spomenuo?

Gde sam napisao da opravdavam takve likove?
Naravno da mi nije OK da neko zbog bilo cega(a kamoli zbog stripa) odvaja svojoj deci od usta. I naravno da mu decu treba oduzeti ako nije u stanju da im pruži normalno odrastanje.
Ali mi i dalje ne znamo koji su uzroci takvog njegovog ponašanja. I ne znamo kakvi ce roditelji biti njegova deca(koja nemaju normalno detinjstvo jer je njihovom tati bitnije da kupi strip nego da razmišlja da li su mu deca sita) i da li ce frustracije iz svog detinjstva preneti na svoju buducu decu. Možda ce i njih tada neko nazivati 'idiotima koji ne zaslužuju da žive'.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 16/09/2009 : 05:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Od svih stvari koje su ovde izrecene 90% se uhvatilo za ovu opasku da neko odvaja deci od usta da bi kupio stripove.
Ja bih zaista voleo da smo svi mi tako fine i osecajne osobe pune empatije ka drugima, ali nije tako...
Istina je da je ovaj forum kao i svaki drugi pun samodopadljivih osoba koje imaju minimum tolerancije,ali da bi se te osobe (dakle velika vecina)ogranicile, neophodno je da postoje pravila foruma. Ovde kao i svugde postoje ta pravila, a jedno od osnovnih je da se clanovi foruma ne mogu medjusobno vredjati jer to povlaci ban sa foruma... E posto je ovde toga bilo voleo bih da vidim zasto svako ko je upotrebio rec budala, kreten ili bilo kakkvu drugu koja nekog drugog clana omalovazava ili narusava njegovo dostojanstvo nije sankcionisan.
Zasto su se ljudi uhvatili za nekog anonimusa koji uskracuje deci hranu a pitanje je da li uopste postoji, a nisu regovali kada su otvoreno clanovi foruma vredjali jedan drugoga.
Ovo je po meni klasicna zemena teza, koju tako cesto koriste politicke partije, dakle nije bitno sta se desava tamo negde van ovog foruma, vec sta se desavalo ovde, a ovde se desavalo svasta i nista nije na vreme regulisano ili sankcionisano. Vecina onih koji treba da regulisu forum ili je stala na jednu stranu ovog sukoba ili su se jednostavno pravili ludi i cekali da to neko drugi presece i reshi. Ostali su jednostavno bili navijaci koji su samo doprineli rasplamsavanju ovog sukoba...
Toliko za sada i pozdrav od

Tiberija

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 16/09/2009 : 10:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message
quote:
Originally posted by tiberije

... E posto je ovde toga bilo voleo bih da vidim zasto svako ko je upotrebio rec budala, kreten ili bilo kakkvu drugu koja nekog drugog clana omalovazava ili narusava njegovo dostojanstvo nije sankcionisan...

Slažem se, ja bih zabranio upotrebu ovakvih reci u svakom postu na forumu.
Loše uticu na sve.
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000