Author |
Topic  |
1Euro
Advanced Member

12611 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 16/09/2009 : 10:27:43
|
quote: Originally posted by darth-vader
mislim WTF klovnu, da li ti citaš ono što napišeš. To je jedna poveca hrpa gluposti koju je uistinu teško provariti. Ako netko pokušava ovdje prosvjetljivati narod onda si to samo i jedino ti. Nitko drugi ne doletava svako toliko s novom idejom o masovnom bogacenju ili nekom slicnom glupošcu...to je jedno. Nisam ovdje došao vrijedati nego sam došao vidjeti što se dogada. Onda imamo jednog genijalca koji djetetu otkida od usta kako bi mogao kupiti stripove, pa drugog koji uvijek ima urnebesne ideje...
Zašto bi Bernard morao biti dobar govornik pa da na onoj tribini može razgovarati. Vecina ljudi ima problema s javnim nastupom pa ne vidim zašto ga i on možda nebi imao. Zašto bi uostalom morao znati odgovor na sva vaša pitanja...
zadnje zakljucke si u potpunosti sam iznio. Nit sam negdje navodio što radim, niti cime se bavim, niti nešto trece...ako nisi shvatio odgovor o beznacajnosti (kojim sam i sebe zahvatio), onda ti ne mogu pomoci...zapravo, jasno mi je da ga nisi shvatio.
a oko maila ako ti je mail isti kao i rasprava na ovom forumu, onda mi je u potpunosti jasno zašto ti nije odgovorio. Nitko normalan ti na to nebi odgovarao.
hahaha,koji si ti lik,stvarno.Cak i ne znaš se svadati.Ponašaš se ko jedan petogodišnjak,koji kada je izazvan a nema tate da ga brani onda pocne da ponavlja stvari koje je od nekoga drugoga cuo i kaže"ne,ti si taj,nisam ja,nego ti si taj"   Nitko nije rekao da mora Berni držati javnu tribinu.Koliko znam Sawitch je njega upoznao u Makarskoj onako na ulici,odnosno upoznali su ga vjerovatno Gaston ili neki drugi forumaši sa njim,možda na nekom picu ili šta ja znam,onako opuštena atmosfera,a Sawitch ga je pitao nešto u vezi stripova,a on mu je samo zamuljao.Inace pitaj Sawitcha šta se desilo,pa ce ti on reci. To što ja njemu (Bernardu) zamjeram je manjak komunikacije,ne javne,zbog mene on uopšte ne treba dolaziti na neke strip festivale ako ne želi,ili se ne treba gurati u prvi red ako ne želi,ili bilo šta,to mu ja ne zamjeram,ali mu zamjeram da kada je kod kuce ili na poslu i upali internet i vidi da ima recimo 10 mailova zašto im ne odpiše,bar na kratko,ili ako on ne može p ada to uradi netko drugi.Ali sve u svemu ovo je moje mišljenje,tvoje je da on to ne treba raditi a moje je da on to treba raditi pa se ne želim sada sa tobom svadati oko toga.Ja imam pravo na svoje mišljenje pa sam ga javno iznio,isto ko imaš ti svoje pravo.Ali ti onda pocneš jer nemaš dovoljno argumenata pocneš da pišeš na ovom forumu gdje je rasprava o nekomunikaciji Ludensa,ti pocneš off topicariti o nekim mojim idejama o masovnom bogacenju i tako  mislim WTF,kakve to veze ima sa ovim topicom,zašto pišeš te neke stvari.Šta bi bilo da svaki pocne pisati u bilo kojem topicu neke stvari koje nemaju same veze sa topicom.Znaci ti off topicariš i time vredaš,jer ne znaš normalno komunicirati,predložiti argumente,zauzeti neki stav,...ja ako vec pišem o masovnom bogacenju ja to radim tako da otvorim topic na tu temu pa tko želi može procitati a ko ne ne mora,i ne znam zašto ulaziš u te moje topice,ako ti smetaju.Ali ja to pišem tamo gdje je tema o toj stvari,a ovdje je sasvim druga tema i ne znam zašto ti onda off topicariš ovdje,osim da ti je namjera da vredaš.Nisam ja na ovom topicu pisao o masovnom bogacenju,što onda ti to spominješ. Moj email Bernardu je bio sasvim pristojan email i ticalo se stripova.On bi mogao ako bi htio da odgovori jednom recenicom,što bi mu uzelo 10 sekundi da procita mail jer je bio kratak i dvije da napiše odgovor. I ti si još napisao da on ne treba znati odgovor na sva naša pitanja,što je smiješno.Ako su pitanja u vezi izdavanja stripova firme Ludens on bi to trebao da zna odgovore na sva pitanja.U biti ne samo on nego svatko tko se bavi nekim poslom treba da zna svoj posao "u nulo".Zamisli da si kirurg i operišeš nekoga pa onda kažeš:" zašto bi ja trebao znati sve o operisanju tog covjeka". |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/09/2009 : 10:34:04
|
quote: Originally posted by tiberije
Od svih stvari koje su ovde izrecene 90% se uhvatilo za ovu opasku da neko odvaja deci od usta da bi kupio stripove.
Nije tacno.
quote: Originally posted by tiberije Ja bih zaista voleo da smo svi mi tako fine i osecajne osobe pune empatije ka drugima, ali nije tako...
Tacno.
quote: Originally posted by tiberije Istina je da je ovaj forum kao i svaki drugi pun samodopadljivih osoba koje imaju minimum tolerancije,
Tacno.
quote: Originally posted by tiberije ali da bi se te osobe (dakle velika vecina)ogranicile, neophodno je da postoje pravila foruma. Ovde kao i svugde postoje ta pravila, a jedno od osnovnih je da se clanovi foruma ne mogu medjusobno vredjati jer to povlaci ban sa foruma...
Pravila postoje.
quote: Originally posted by tiberije E posto je ovde toga bilo voleo bih da vidim zasto svako ko je upotrebio rec budala, kreten ili bilo kakkvu drugu koja nekog drugog clana omalovazava ili narusava njegovo dostojanstvo nije sankcionisan.
Zato što bi taj isti profesor-inz, a i par drugih, odavno bili zauvek prognani sa foruma da smo se držali svakog slova u pravilima. Nije opravdanje, ali tako je. A možemo i tako da se igramo, meni nije problem.
quote: Originally posted by tiberije Zasto su se ljudi uhvatili za nekog anonimusa koji uskracuje deci hranu
Zato što sam otac, i kad cujem za tako nešto, u glavi prekršim jedno 52 paragrafa krivicnog zakonika.
quote: Originally posted by tiberije a pitanje je da li uopste postoji,
Pa postoji, profa je rekao. A on ne bi lagao.
quote: Originally posted by tiberije a nisu regovali kada su otvoreno clanovi foruma vredjali jedan drugoga.
Jesu.
quote: Originally posted by tiberije Ovo je po meni klasicna zemena teza, koju tako cesto koriste politicke partije,
Ne razumem se u politiku.
quote: Originally posted by tiberije Vecina onih koji treba da regulisu forum ili je stala na jednu stranu ovog sukoba
Nije tacno.
quote: Originally posted by tiberije ili su se jednostavno pravili ludi i cekali da to neko drugi presece i reshi.
Nije tacno.
quote: Originally posted by tiberije Ostali su jednostavno bili navijaci koji su samo doprineli rasplamsavanju ovog sukoba...
Nje tacno.
quote: Originally posted by tiberije Toliko za sada i pozdrav od
Tiberija
Pozdrav. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 16/09/2009 10:37:00 |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19507 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/09/2009 : 10:46:02
|
fali samo jedan mali kljucic i.... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 16/09/2009 : 10:51:32
|
quote: Originally posted by 1Euro
mislim WTF klovnu, da li ti citaš ono što napišeš. To je jedna poveca hrpa gluposti koju je uistinu teško provariti. Ako netko pokušava ovdje prosvjetljivati narod onda si to samo i jedino ti. Nitko drugi ne doletava svako toliko s novom idejom o masovnom bogacenju ili nekom slicnom glupošcu...to je jedno. Nisam ovdje došao vrijedati nego sam došao vidjeti što se dogada. Onda imamo jednog genijalca koji djetetu otkida od usta kako bi mogao kupiti stripove, pa drugog koji uvijek ima urnebesne ideje...
Zašto bi Bernard morao biti dobar govornik pa da na onoj tribini može razgovarati. Vecina ljudi ima problema s javnim nastupom pa ne vidim zašto ga i on možda nebi imao. Zašto bi uostalom morao znati odgovor na sva vaša pitanja...
zadnje zakljucke si u potpunosti sam iznio. Nit sam negdje navodio što radim, niti cime se bavim, niti nešto trece...ako nisi shvatio odgovor o beznacajnosti (kojim sam i sebe zahvatio), onda ti ne mogu pomoci...zapravo, jasno mi je da ga nisi shvatio.
a oko maila ako ti je mail isti kao i rasprava na ovom forumu, onda mi je u potpunosti jasno zašto ti nije odgovorio. Nitko normalan ti na to nebi odgovarao.
hahaha,koji si ti lik,stvarno.Cak i ne znaš se svadati.Ponašaš se ko jedan petogodišnjak,koji kada je izazvan a nema tate da ga brani onda pocne da ponavlja stvari koje je od nekoga drugoga cuo i kaže"ne,ti si taj,nisam ja,nego ti si taj"   Nitko nije rekao da mora Berni držati javnu tribinu.Koliko znam Sawitch je njega upoznao u Makarskoj onako na ulici,odnosno upoznali su ga vjerovatno Gaston ili neki drugi forumaši sa njim,možda na nekom picu ili šta ja znam,onako opuštena atmosfera,a Sawitch ga je pitao nešto u vezi stripova,a on mu je samo zamuljao.Inace pitaj Sawitcha šta se desilo,pa ce ti on reci. To što ja njemu (Bernardu) zamjeram je manjak komunikacije,ne javne,zbog mene on uopšte ne treba dolaziti na neke strip festivale ako ne želi,ili se ne treba gurati u prvi red ako ne želi,ili bilo šta,to mu ja ne zamjeram,ali mu zamjeram da kada je kod kuce ili na poslu i upali internet i vidi da ima recimo 10 mailova zašto im ne odpiše,bar na kratko,ili ako on ne može p ada to uradi netko drugi.Ali sve u svemu ovo je moje mišljenje,tvoje je da on to ne treba raditi a moje je da on to treba raditi pa se ne želim sada sa tobom svadati oko toga.Ja imam pravo na svoje mišljenje pa sam ga javno iznio,isto ko imaš ti svoje pravo.Ali ti onda pocneš jer nemaš dovoljno argumenata pocneš da pišeš na ovom forumu gdje je rasprava o nekomunikaciji Ludensa,ti pocneš off topicariti o nekim mojim idejama o masovnom bogacenju i tako  mislim WTF,kakve to veze ima sa ovim topicom,zašto pišeš te neke stvari.Šta bi bilo da svaki pocne pisati u bilo kojem topicu neke stvari koje nemaju same veze sa topicom.Znaci ti off topicariš i time vredaš,jer ne znaš normalno komunicirati,predložiti argumente,zauzeti neki stav,...ja ako vec pišem o masovnom bogacenju ja to radim tako da otvorim topic na tu temu pa tko želi može procitati a ko ne ne mora,i ne znam zašto ulaziš u te moje topice,ako ti smetaju.Ali ja to pišem tamo gdje je tema o toj stvari,a ovdje je sasvim druga tema i ne znam zašto ti onda off topicariš ovdje,osim da ti je namjera da vredaš.Nisam ja na ovom topicu pisao o masovnom bogacenju,što onda ti to spominješ. Moj email Bernardu je bio sasvim pristojan email i ticalo se stripova.On bi mogao ako bi htio da odgovori jednom recenicom,što bi mu uzelo 10 sekundi da procita mail jer je bio kratak i dvije da napiše odgovor. I ti si još napisao da on ne treba znati odgovor na sva naša pitanja,što je smiješno.Ako su pitanja u vezi izdavanja stripova firme Ludens on bi to trebao da zna odgovore na sva pitanja.U biti ne samo on nego svatko tko se bavi nekim poslom treba da zna svoj posao "u nulo".Zamisli da si kirurg i operišeš nekoga pa onda kažeš:" zašto bi ja trebao znati sve o operisanju tog covjeka".
buahahah iskreno, još si jadniji nego je to sad bilo jasno. Sad cemo usporedivati kirurgiju i izdavanje stripova...recimo da je to negdje na razini onog petogodišnjeg djeteta kojeg si ovdje naveo. Masovno bogacenje, kladionice, izdavanje stripova, kirurgija...to su teme o kojima ti sve znaš najbolje. Ti znaš kako se dobro tipuje i zaraduje novac, ti znaš kako se bogati na temelju ne znam cega, ti znaš kako se izraduju stripovi, kako se zapošljavaju pr agenti, kako netko treba komunicirati s kupcima... ti sve znaš...
osim razgovarati i razmišljati.
Ponavljam, ako si napisao ovakav mail Bernardu (u što vjerujem) nije niti cudno što ti nije odgovorio. Nitko ti na ovakva sranja nebi odgovarao. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12611 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 16/09/2009 : 11:03:59
|
hahaha,hvala što si samo potvrdio moje rijeci i moja opažanja. Vidi ga kako se samo naljutilo dete,ili bolje receno derište.Ti stvarno n eznaš drugo nego off topicariti. Ti još uvijek ustraješ po svome.Nevjerovatno,pa covjece ja ne krijem da sam sve te stvari napisao koje si ti spomenuo,samo nisi pronašao pravi topic da to pišeš hahaha,Jel sam ja ovdje pisao te stvari?Nisam.Pisao sam ih tamo gdje im je mijesto a ti se ne možeš pomiriti sa tim hahaha,prosto nevjerovatno. Pa ja ne bi tebi dao da ovce cuvaš. Nisi napisao ništa pametno na temu o kojoj se razgovara na tom topicu osim da i dalje off topicariš,zato ti necu više replicirati,jer onda i mene teraš da off topicarim. Ni ti ne trebaš više pisati ovdje jer ceš ionako sve još jednom ponoviti hahahah!!!!! Ustrajan si stvarno samo nisi pametan pa da vidiš da se ovdje ne vodi rijec o tome šta ti pišeš. Inace usporedivati kirurgiju sa izdavanjem stripova su svi mogli razumijeti da sam ja to naveo kao usporedbu,jer sam prije toga napisao da se svatko treba razumijeti u svoj posao koji radi"u nulu" pa sam onda dao još jedan primjer za takve kao što si ti,koji su malo sporiji.Inace mogao sam dati hiljadu i jednu usporedbu da se svatko treba razumijeti u posao kojim se bavi,recimo(evo još jedne za tebe,jer ionako neceš razumijeti suštinu) kuvar u restoranu dobije narudbu da treba pripremiti Cordon Bleu a on ne može reci da njemu ne treba znati sve o kuvanju.Zamisli kakav ti je to odgovor,da si ti posetioc tog restoarana,vidiš da imaju taj cordon bleu na meniju ali ga kuvar ne mora znati pripremiti jer on (kuvar) ne mora znati baš sva jela |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/09/2009 : 11:15:40
|
1Euro, prelaziš granice mog strpljenja. Prestani spamati forum. Jer, ako te ovaj put izbacim, vise se neces vratiti, budi siguran. |
Trouble will find me |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/09/2009 : 11:44:14
|
1Euro, ja te izbacujem ovog puta. Markos ne posecuje svaštaru, pa ne zna šta se tamo dogada. Ja sam te više puta opominjao, upozorava, molio. Poslednje, oštro upozorenje (tebi i Garettu) je od pre nekoliko dana. Garett je otišao, ti i dalje teraš po svome, tako da nemam izbora. Naravno, Markos ima prava da te ranije vrati, ali pošto ti je ovo cetvrti ban, kazna je godinu dana. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19507 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/09/2009 : 12:00:50
|
Suze mi liju, važno da ste tu ti i ono staro gundalo, nismo ni mi rendžeri za odpis, kad se bude pravio izbor,zar ti se ne cini? Ako ne imamo mi dosta dobre argumente za pojasom(ne mislim na Colta forumaša). |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/09/2009 : 12:17:26
|
quote: Originally posted by teller
Suze mi liju, važno da ste tu ti i ono staro gundalo, nismo ni mi rendžeri za odpis, kad se bude pravio izbor,zar ti se ne cini? Ako ne imamo mi dosta dobre argumente za pojasom(ne mislim na Colta forumaša).
Ma ne patim ni ja uopste,iako mozda drugacije deluje iz postova,to je zato sto po prvi put mislim da je u pravu sto se tice potrebe informacija o izdanjima(opet,nacin je upitan,ali prethodni pokusaji nisu imali rezultate pa je mozda i to razlog). Jer,svi su se uhvatili HC-a a zanemarili neke bitnije stvari. Mene,npr.interesuje da li ce Dampir da ide i kojim ritmom,jer mi je bolji od izdanja VC,ali nisam smeo da se oslonim na SA jer nema nikakvih informacija da li ce i dalje to da ide ili ne. Eto,to je jedan primer. A ima jos takvih. Nazalost,ovo se svelo samo na SC-HC kao i obicno |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 16/09/2009 : 12:27:20
|
Masovno bogacenje, kladionice, izdavanje stripova, kirurgija...to su teme o kojima ti sve znaš najbolje. Ti znaš kako se dobro tipuje i zaraduje novac, ti znaš kako se bogati na temelju ne znam cega, ti znaš kako se izraduju stripovi, kako se zapošljavaju pr agenti, kako netko treba komunicirati s kupcima... ti sve znaš...
Pa kako ti, pobogu, nije jasno????!! Tip nije roden kao svi mi vec je izvucen iz Sport Bili torbe, i prirodno je da sve zna i sve najbolje radi.    Jedan ojro manje, eh razbacujemo se parama na ovu krizu... |
... |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 16/09/2009 : 13:12:47
|
quote: Originally posted by ponki
quote: Originally posted by Pajtos
Huligani-ostali 0:1 
Izgleda je zavrsilo 0:2 
U sudijskom produzetku ipak jos jedan pogodak Huligani:ostali 0:3  |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 16/09/2009 : 13:47:43
|
Jebote, kako je ovaj topik dobro krenuo, zheleo bih da se nikad ne zakljucha. Skoro pa da su izbacheni svi nepodnoshljivo grozomorni forumski likovi. Zhiveo ovaj topik! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 16/09/2009 : 13:53:24
|
Zapravo, sada mi iskreno vishe niko ne pada na pamet, ali kako je krenuo ovaj topik, siguran sam da ce se uskoro iskristalisati i neki novi favoriti.  |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 16/09/2009 : 14:43:58
|
Zajeban je igrac ovi Gand...svaka cast, covik ima muuuda... Radi "Hakera" mi je drag, šta cu...  |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 16/09/2009 : 14:51:27
|
quote: Originally posted by Gand
Dvojicu koji su jedini rekli nesto pametno u topicu zato jer se time isticu od ostalih
Osjecam se prozvan ovim komentarom,ali necu odgovarati na provokaciju jer ne zelim da zadnjim bljeskom svjetla pomislim na Ganda, dok mi infuzija bude pumpala srce
 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/09/2009 : 15:50:15
|
Ne radi se o kaznjivosti vec o moralnim nacelima. No, i dalje stoji sto sam napisao, treba samo malo razmisliti pa pronaci primere iz neposredne okoline, a kamoli ako se malo dublje zamislimo. Svi mi svakodnevno nekog povredjujemo a da toga nismo ni svesni. U krajnjoj liniji, povredjujes i decu kad im ne das da idu napolje da se igraju iako oni to traze a ipak imas jak razlog za to. Nije ni povredjivanje (patnja) kriterijum. Razmisli samo koliko je njih samo na ovom topicu, po tom kriterijumu, ispalo "idiot" jer su nekome naneli patnju (makar i najmanju) zbog licnog zadovoljstva (da napisu javno ono sto su tog momenta zeleli da napisu) [/quote]
zaboravija si da su ovde vecinom punoljetni ljudi koje jedni od drugima ne ovise. niti ce umrit od gladi ako neko ne štampa HC zagora ili ne znan šta. i da ponovin još jednom tip koji uskracuje dici hranu da bi si kupija strip,drogu ili ne znam šta je idiot.
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/09/2009 : 15:55:32
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by manhunter
1Euro, ja te izbacujem ovog puta.
Odose svi kandidati za forumasa godine
evo ja cu za tebe glasat ako budeš na listi  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 16/09/2009 : 16:13:19
|
13.500 klikova... nevjerovatno! nevjerovatno..
profa je ovaj put dobro zakuhao
|
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
Topic  |
|
|
|