Author |
Topic  |
teller
Advanced Member

Slovenia
19348 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/09/2009 : 18:44:03
|
dajem podržku opet ali ostanimo umjereni, da nije bilo Bernarda kad je pukla Slobodna težko da bi danas strip scena bila tu gdje je trenutno...sumljam da bi bilo i VC, Fibre,Libellusa,Van Gogha...covjek je cutljiv i vlastnik Strip Agenta a Ludensa djelimicno pa nije samo njegova krivnja...možda smo samo krivi onim "Bernarde ti si car", covjek dan danas parkira stripove u vrecice i radi, tako da nije neki bogatun,dobio dijete pa svatko zna šta to znaci. Napravio je nekoliko odlicnih stvari pa sad udri po njemu zgog nekoliko HC Zagora i loše komunikacije-pretjerano, što se mene tice. Možemo pritiskati na njega ali ne zaboravimo koliko puta nas obradovao...dog o VC nije bilo još ni sjene.Ja ga uz Marka Šunjica svstam medu pionire strip renesance na podrucju ex Yuge. Ima mana, ali ono(ovaj cova, djecak,bradonja)nije na mjestu, baš me zanima da pukne VC(ne daj bože)kako bi ga opet dizali u nebesa. Ja mu zamjeram jedino da nema kontakta sa citateljima, ako i ukine HC(zbog neizpljatljivosti) neka to ljudski objasni i kaže:Ljudi HC ZAgor i Chiko se nisu prodavali i to je to.Samo to. Ako ne voli govorit, nek to napiše u nekom od Zagora.Ali spustite loptu nije on državni neprijatelj broj 1, zbog par HC na cekanju. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 13/09/2009 : 18:48:51
|
quote: Originally posted by 1Euro
isto tako vidim problem u pakiranju stripova.Ne znam zašto vežu stripove onim nekim trakama,koji oštete strip,jer je sve stistnuto,pa se onda vidi na stripovima.Ponekad se može desiti da se obide dve tri trafike da bi se našao normalno glancer strip. Zašto ne stavljaju stripove u neku kutiju pa da onaj u trafici lijepo kutiju ostvori i uzme van stripove a tako ih vežu nekim trakama koje ostavljaju trag na stripovima,cak sam video stripove koji su bili prerezani (platnica) nožem jer je ona žena u trafiki rezala nožem ovu traku. Isto ne znam kakvo ljepilo upotrebvljavaju jer sam se jednom suncao i citao strip koji mi se raspao jer se ljepilo pocelo topiti. Mislim da se tako nešto sa LMS i ZS nije nikada desilo,da bi se od vrucine ljepilo rastopilo(?!?)
I to sa nedostatkom folije je bitno zapažanje, Vc je i tu shvatio šta kupac traži! |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 13/09/2009 : 18:49:03
|
Evo ovaj put i od mene podrska za profu i one koji jos nisu batalili da kupuju Ludens. Sve nabrojano sam prosao - HC,pa onda sve to jurio u SC,pa posle neobjavljivanja dodatka Ramath u broju u kom je trebao da bude rasprodao Zagor i Chico specijale,Zagor Extra do 92,DD Extra do 49,Marka,Bleka,Dampira. Nije bas ni malo. Kod mene je VC dobio prioritet za sva izdanja gde se poklapa sa Ludensom. Libellus je daleko van konkurencije sto se tice oba izdavaca. Kad platis bar znas sta si dobio i siguran si u dalje izlazenje cak i nerentabilnih serijala. Da se Bernard bar jednom obratio s nekim informacijama verovatno bih i dalje kupovao bar neka izdanja od gore nabrojanih,ovako ne. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 18:49:53
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Ja bih zbog ovakvog njegovog ponashanja presavio tabak pa direktno na sud u Strazbur. Mislim da je ova situacija ipak vec svojom ozbiljnoshcu prevazishla okvire ovog foruma i da je vreme da se internacionalnom arbitrazhom jednom za svagda razreshi.
Od tebe nisam ocekivao ništa pametnije, ali sam se nadao bar da neceš da uleceš nicim izazvan!Zbogom! |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 13/09/2009 : 18:53:49
|
quote: Originally posted by teller
dajem podržku opet ali ostanimo umjereni, da nije bilo Bernarda kad je pukla Slobodna težko da bi danas strip scena bila tu gdje je trenutno...sumljam da bi bilo i VC, Fibre,Libellusa,Van Gogha...
Ali sad ih,hvala Bogu,ima pa je moguce praviti izbor |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 18:57:22
|
quote: Originally posted by todorko
@profesor-inz Nemoj pogrešno da me shvatiš, na tvojoj, odnosno vašoj sam strani, ali jel vi stvarno mislite da ce da SA propadne? Možda mu se ne isplati da izdaje te specijale u HC, odnosno da ih malo ljudi kupuje. Baš njega briga to što ce nekoliko ljudi iz Srbije da batali da kupuje njegova izdanja, sigurno nece da bankrotira. A što se tice konkurencije, pa neko je vec napisao da SA/Ludens nisu konkurencija VC-u i obrnuto. Zar misliš da bi se tako ponašao da ima konkurenciju?
Ne shvatam te pogrešno ali krenimo redom: 1. Ne mislim da se bavim time da li ce da propadne ili ne, ali znam da ce biti ozbiljno uzdrman pojavom i stasavanjem VC i to ne zato što su ovi odlicni vec zato što je Ludens loš, ime i tradiciju koju je imao kao ogromnu startnu prednost polako gubi i troši u bescenje.Ja sam iz Srbije ali u pocetku sam bio te odluke da ne menjam ono na šta sam navikao i cak sam bojkotovao izdanja VC. 2. Ne znam da li mu se isplati ili ne isplati ali sada je kasno, neka proguta pilulu i to je u biznisu neophodno, a ne da zavlaci! 3. Srbija nije nekoliko kupaca, ima ih mnogo, to je veci deo kupaca. 4. VC i Ludens su i tekako konkurencija, pa ja sakupljam Zagora, a sada obe kuce nude ista izdanja, znaci morace da se bore! 5. Zašto se tako ponaša to i meni nije jasno! |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 18:59:32
|
quote: Originally posted by Markos
Koji iritantan lik, ovaj profesor.
Dobro zašto sam iritantan, zato što tražim svoja prava kao redovan kupac? Što i ti ne probaš da izdaješ Kena malo SC malo HC ako to nije bitno? |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 19:02:24
|
quote: Originally posted by teller
dajem podržku opet ali ostanimo umjereni, da nije bilo Bernarda kad je pukla Slobodna težko da bi danas strip scena bila tu gdje je trenutno...sumljam da bi bilo i VC, Fibre,Libellusa,Van Gogha...covjek je cutljiv i vlastnik Strip Agenta a Ludensa djelimicno pa nije samo njegova krivnja...možda smo samo krivi onim "Bernarde ti si car", covjek dan danas parkira stripove u vrecice i radi, tako da nije neki bogatun,dobio dijete pa svatko zna šta to znaci. Napravio je nekoliko odlicnih stvari pa sad udri po njemu zgog nekoliko HC Zagora i loše komunikacije-pretjerano, što se mene tice. Možemo pritiskati na njega ali ne zaboravimo koliko puta nas obradovao...dog o VC nije bilo još ni sjene.Ja ga uz Marka Šunjica svstam medu pionire strip renesance na podrucju ex Yuge. Ima mana, ali ono(ovaj cova, djecak,bradonja)nije na mjestu, baš me zanima da pukne VC(ne daj bože)kako bi ga opet dizali u nebesa. Ja mu zamjeram jedino da nema kontakta sa citateljima, ako i ukine HC(zbog neizpljatljivosti) neka to ljudski objasni i kaže:Ljudi HC ZAgor i Chiko se nisu prodavali i to je to.Samo to. Ako ne voli govorit, nek to napiše u nekom od Zagora.Ali spustite loptu nije on državni neprijatelj broj 1, zbog par HC na cekanju.
Da sada pošto sam uložio 300-400 evra u njegova HC izdanja bez potrebe on treba da dode i da mi kaže da mu se ne isplati! |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 13/09/2009 : 19:05:06
|
A što se tice konkurencije, pa neko je vec napisao da SA/Ludens nisu konkurencija VC-u i obrnuto.
Ludens i VC jesu konkurencija.Odkad je VC poceo da izdaje stripove u Srbiju,Berni je itekako osetio.Pa ono poklapanje izdanja.Nije to slucajno druze. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22361 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/09/2009 : 19:09:11
|
mislim stvarno da bi bilo korektno da se izjasni povodom tog HC, kojeg izgleda mnogi prizeljkuju i zele da znaju sta dalje. Ako ima problema sa ovim sajtom, onda barem moze na email da odgovori sa da ili ne, ako je tesko ne mora na kraju napisati ni pozdrav. Takodjer, ne mora sve emailove da odgovara vec barem neke, toliko da neko moze onda da razglasi drugima. Neki news portal na njegovoj stranici nebi bio los, tek toliko da ljudi znaju neke novosti,pozitivne ili negativne. Ludens ne radi sa malim trzistem vec izdaje stripove godisnje u skoro pa u milion primjeraka.Neki minimalni kontakt sa fanovima, na ovaj ili onaj nacin, bio bi vjerovatno pozeljan. |
Edited by - King Warrior on 13/09/2009 19:10:52 |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 19:10:45
|
Cak šta više naše molbe za HC izdanje su spas za njega, da nema tog izdanja ne samo da ja ne bi uzimao Ludens specijale i ostali ljudi iz Srbije, nece ih uzimati ni ljudi iz same Hrvatske, jer su nekompletni i nemaju dodatak knjižice!!! NEDOSTATAK KNJIŽICE JE MINUS VELIKI KAO VRATA!!! Slicno je radio i Dnevnik, ali to ne prolazi. Ja sam kupovao VC zbog knjižice a Ludens zbog HC, nastavi li sa HC pašce mu prodaja i u Hrvatskoj, znam da cak i ljudi iz Hrvatske prelaze na VC! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29649 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 13/09/2009 : 19:16:23
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Dobro zašto sam iritantan, zato što tražim svoja prava kao redovan kupac? Što i ti ne probaš da izdaješ Kena malo SC malo HC ako to nije bitno?
Ne nego zbog nacina na koji ih tražiš. Obracaš se covjeku kao da je, u najmanju ruku, klinjo iz susjedstva, kojem ceš, ako te ne posluša opaliti dva šamara.
Citiram: "Bernarde požuri sa odgovorom!!! Mnogo je nezadovoljnih!!!Bice revolucije!!!!" "Da li imaš muda da se bar obratiš saopštenjem ili nas smatraš ovcama?" "I ja ustajem u 5 ujutru da bi zaradio za stripove, i ti ceš morati da radiš" "A samo zato što si neprofesionalan!!" "Znam, ali ovaj decko misli da je vecan i da smo mi stoka!!! Ali vidiš i sam, tiraži mu se drasticno smanjuju, i posle ce da moli, da deli džabe, samo da bi preživeo!" "Ludens i taj Bernard su zaista nešto najneprofesionalnije na svetu!!!" itd itd
Sve u svemu, prestrašno.
Što ti misliš tko si ti? I na osnovu cega imaš pravo ovakvim tonom postavljati pitanja covjeku, kao da ste skupa ovce pasli, a kojeg nikad nisi cuo ni vidio? I zašto bi ti itko normalan nakon ovakvih rijeci išta odgovorio? Ti si bahata, samodopadna, umišljena karikatura, tipicni "junacina iza tipkovnice" koji traži slavu izazivajuci kontraverze.
I što je najsmiješnije, kao spasitelja nudiš Veseli Cetvrtak, olicenje profesionalnosti. Bravo! |
Trouble will find me |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19348 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/09/2009 : 19:17:59
|
sva cast za 300-400 evra i sam sam na istom ali pitanje je koliko je takvih profesora i tellera, stripova HC ko blata(Fibra,Libellus)pa se dosta ljudi radije odluci za novog neobjavljenog Texa ala Libellus ili Alvar Majora ala Fibra ko da bi kupila HC Zagora ili Chika kojeg vec vecina ima u SC izdaji.i sam sam u dilemi nastavit sa HC izdanjima ili ostati na tim objavljenima, kolekcija se lako može nastavit sa SC izdanjima,nije perfektna ali nije ni od životne važnosti. Dobro, razumem, da nekome ko sve karte stavi na Zagora sigurno nece bit drag pogled na kolekciju Zagora pola SC pola HC i zato te podržavam u nastojanjima ali zbog toga pravit smak sveta... i dok netko nije definitivno reko"nema više" strpimo se, nije sve na Bernardu, bilo je ljeto,more izdanja a kvalitetnih i brzih tiskara je jako malo. i ne razumem kako može bit tih 400 evra bacenih ako se ne nastavi?Stripovi lepo stoje na polici i ne traže ni jelo ni pice...bili HC ili SC. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29649 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 13/09/2009 : 19:19:26
|
quote: Originally posted by Solid Snake
A što se tice konkurencije, pa neko je vec napisao da SA/Ludens nisu konkurencija VC-u i obrnuto.
Ludens i VC jesu konkurencija.Odkad je VC poceo da izdaje stripove u Srbiju,Berni je itekako osetio.Pa ono poklapanje izdanja.Nije to slucajno druze.
Kako ljudi bez ikakvih problema iznose tvrdnje i zakljucke, iako nemaju apsolutno nikakvih cinjenica ni dokaza. Sramota. |
Trouble will find me |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10055 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 13/09/2009 : 19:27:46
|
quote: Originally posted by King Warrior
mislim stvarno da bi bilo korektno da se izjasni povodom tog HC, kojeg izgleda mnogi prizeljkuju i zele da znaju sta dalje. Ako ima problema sa ovim sajtom, onda barem moze na email da odgovori sa da ili ne, ako je tesko ne mora na kraju napisati ni pozdrav. Takodjer, ne mora sve emailove da odgovara vec barem neke, toliko da neko moze onda da razglasi drugima.
To je to 
Stvarno je bedak sto je prestao da stampa i Texa i Dylana u HC a sa Zagorom nas je stvarno doveo u polozaj da se zapitamo ima li svrhe nastavljati sa kupovinom bilo koje edicije.
Jedan proveren info bi razresio mnoge dileme. Mislim da za firmu kao sto je Ludens to ne bi predstavljao neki problem.
Jos bi zamolio kolege koji nisu kupci ovih izdanja da ne spamuju na ovoj temi  |
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 19:41:19
|
Dobro zašto sam iritantan, zato što tražim svoja prava kao redovan kupac? Što i ti ne probaš da izdaješ Kena malo SC malo HC ako to nije bitno?
Ne nego zbog nacina na koji ih tražiš. Obracaš se covjeku kao da je, u najmanju ruku, klinjo iz susjedstva, kojem ceš, ako te ne posluša opaliti dva šamara.
Citiram: "Bernarde požuri sa odgovorom!!! Mnogo je nezadovoljnih!!!Bice revolucije!!!!" "Da li imaš muda da se bar obratiš saopštenjem ili nas smatraš ovcama?" "I ja ustajem u 5 ujutru da bi zaradio za stripove, i ti ceš morati da radiš" "A samo zato što si neprofesionalan!!" "Znam, ali ovaj decko misli da je vecan i da smo mi stoka!!! Ali vidiš i sam, tiraži mu se drasticno smanjuju, i posle ce da moli, da deli džabe, samo da bi preživeo!" "Ludens i taj Bernard su zaista nešto najneprofesionalnije na svetu!!!" itd itd
Sve u svemu, prestrašno.
Što ti misliš tko si ti? I na osnovu cega imaš pravo ovakvim tonom postavljati pitanja covjeku, kao da ste skupa ovce pasli, a kojeg nikad nisi cuo ni vidio? I zašto bi ti itko normalan nakon ovakvih rijeci išta odgovorio? Ti si bahata, samodopadna, umišljena karikatura, tipicni "junacina iza tipkovnice" koji traži slavu izazivajuci kontraverze.
I što je najsmiješnije, kao spasitelja nudiš Veseli Cetvrtak, olicenje profesionalnosti. Bravo!
1. Ne želim neku posebnu polemiku sa tobom zato što verovatno cekaš priliku da me konacno zauvek izbaciš sa sajta jer ne spadam u likove koji imaju potrebe da ti se udvaraju. U prevodu ni ja ne mogu da smislim tebe i tvoje nastupe, a ovde sam zbog drugih ljudi koji vole strip. 2.Do sada sam nebrojeno puta na kulturan nacin apelovao na nekoga iz Ludensa da mi se obrati povodom pitanja, a kada te neko ignoriše ko živi od tvojih para imaš prava da budeš i malo oštriji.Ja svakoga dana ustajem u 5 ujutru, a dobar deo zaradenog novca sam ostavljao poslednjih godina upravo njemu! 3.Nemaš potrebe da pokušavaš da me vredaš na sajtu na kome ti možeš da izbaciš mene, dok ja tebe ne mogu. Nismo ravnopravni. Pokušaj ako se nekada budemo videli na neutralnom terenu da pokažeš velicinu. 4. Ovom poslednjom recenicom ti podcenjuješ rad VC, ni to nije uredu, necu da ih hvalim, ali poprilicno su profesionalni, i vidan je napredak. I NA KRAJU VIDIŠ I SAM KAKO REAGUJU OSTALI, ZNACI DA SAM U PRAVU 100%!!!! |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 13/09/2009 : 19:44:57
|
quote: Originally posted by Solid Snake
Ludens i VC jesu konkurencija.Odkad je VC poceo da izdaje stripove u Srbiju,Berni je itekako osetio.Pa ono poklapanje izdanja.Nije to slucajno druze.
Kako ljudi bez ikakvih problema iznose tvrdnje i zakljucke, iako nemaju apsolutno nikakvih cinjenica ni dokaza. Sramota.
Nikavih cinjenica???Poklapanje izdanja nije dovoljno za pocetak???Sto nisu ovi iz VC poceli da izdaju redovnog Zagora od broj 500???Koliko se ja secam pre nego sto se pojavio VC ,Ludens je sporije izdavao stripove.Zagor specijalci mislim da su isli jednom godisno.Sad izdaju svaka tri meseca. Ako ti vidis Ludens samo kako izdavacka kuca za prostoru Hrvatske,a VC samo za prostor Srbije onda nisu konkurencija.Ali admine probaj gledati ove izdavace kao jedna celina na prostoru bivse Yu.Berni je izgubio srpsko trziste kad je izasao VC.To je jos jedna cinjenica.U BiH Ludens i VC su zajedno na kiosce.Jel ni tamo nisu konkurencija??? I sta ti znaci ono "sramota"??? |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
Posted - 13/09/2009 : 20:07:47
|
 Potpuno se slazem da je ovo od strane Bernarda kao velikog i ozbiljnog izdavaca apsolutno neprofesionalno i bahato ponasanje,ipak je veliki broj ljudi kupovao ta famozna HC izdanja i odvajao mukom steceni novac da bi udovoljio svojoj strasti.Najmanje sto on moze da uradi je da se bilo kako s vremena na vreme obrati ljudima od kojih na kraju krajeva zivi. A evo i ovo bih porucio cenjenom gospodinu Marku Sunjicu JA SE NE KRIJEM IZA TASTATURE i smatram da malo VISE preteruje u svojoj velicini i malo vise i sve vise postaje nesto kao dosadna musica koja sve najbolje zna i svugde voli da stavi tacku,zarez i sta vec sve ne |
drale |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7959 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 13/09/2009 : 20:12:09
|
preskakanje brojeva izbacivanje naslovnica(m.no-nesto se promenilo) spajanje m.m s.agent u jedan broj(opet gubljenje jedne naslovnice) preskoceno izdanje"bis"m.m zagor i tex hc u zaostatku. stvarno nam neko treba dati odgovore na sve to?kupci padaju u nebuloze sta kupiti.recimo uvek sam bio za to da pravim kombinaciju ludens-v.c,ali brlja se na obe strane.ko sto neko rece ovde na forumu, zelimo samo 2-3 odgovora.ne mora neko biti zastupnik ako nece da gubi celu godinu s nama.kratko i jasno-to,zbog toga,oce biti,nece biti i kraj. imas podrsku i od mene profesore,a ja cu i dalje kritikovati ne samo ludens vec sve neprofesionalne izdavace,iako to pojedinci zovu pljuvanjem.
 |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/09/2009 : 20:19:34
|
Normalno je što svi tako reagujemo, znam mnoge ljude koji odvajaju od usta da bi kupovali stripove, znam decka koji ima manja primanja od mene i koji uskracuje cak i svoju decu za hranu ne bi li ispoštovao ''njegovo božanstvo''Bernarda Radovcica, isto važi i za Marka Šunjica, ako je vlasnik sajta ne znaci da može da mi cita lekcije, ako se razume u izdavaštvo ne znaci da može da mi cita lekcije o životu. Necu o tome koje šta postigao. Napišem 15 recenzija za sajt, dižem forum zanimljivim topicima, a on samo ceka da me izbaci. |
 |
|
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 13/09/2009 : 20:27:37
|
I mene interesuje sta ce biti sa HC Ludensom kao jednog od kupaca njihovih izdanja |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 13/09/2009 : 20:28:12
|
quote: Originally posted by cronos six
preskakanje brojeva izbacivanje naslovnica(m.no-nesto se promenilo) spajanje m.m s.agent u jedan broj(opet gubljenje jedne naslovnice) preskoceno izdanje"bis"m.m zagor i tex hc u zaostatku. stvarno nam neko treba dati odgovore na sve to?kupci padaju u nebuloze sta kupiti.recimo uvek sam bio za to da pravim kombinaciju ludens-v.c,ali brlja se na obe strane.ko sto neko rece ovde na forumu, zelimo samo 2-3 odgovora.ne mora neko biti zastupnik ako nece da gubi celu godinu s nama.kratko i jasno-to,zbog toga,oce biti,nece biti i kraj. imas podrsku i od mene profesore,a ja cu i dalje kritikovati ne samo ludens vec sve neprofesionalne izdavace,iako to pojedinci zovu pljuvanjem.

I jos da dodam zemo neobjavljivanje dodataka ili trpanje u druge specijalce gde ne pripadaju. VC sa svim svojim nedostacima ipak bolje radi,osluskuju,popravljaju neke stvari vremenom. Napadaj zemo,od svih nas se ocekuje da korektno radimo svoj posao a kad se to isto ocekuje od izdavaca onda smo razmazeni |
 |
|
JefCostello
New Member

257 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 13/09/2009 : 20:30:25
|
...znam decka koji ima manja primanja od mene i koji uskracuje cak i svoju decu za hranu ne bi li ispoštovao ''njegovo božanstvo''Bernarda Radovcica...
mislim da je sud u Strazburu ipak preblag za Bernarda, pogotovo u svetlu cinjenice da tamo moze i da se izvuce (jer se ne sudi pojedincima vec drzavama) pa stoga predlazem odmah sud za ratne zlocine u Hagu  |
"Comics will be the culture of the year 3794" Salvador Dali |
 |
|
Topic  |
|
|
|